Välkommen till StudentRekrytering . se

Kategori Plats
Sök jobb
 
2009-01-28Är du student och vill arbeta extra som butiksbiträde? - Örebro
Butik, Handel, HotellÄr du student och vill arbeta extra som butiksbiträde så har vi det perfekta arbetet för dig! Vi söker nu studenter som vill arbeta extra för vår kund Plantagen i Örebro. Plantagen är Nordens ledande trädgårdskedja med försäljning av växter för trädgården och hemmet i fokus. Trädgårdsmöbler, grillar, fritidsartiklar samt heminredningsprodukter är andra viktiga huvudkategorier. Det finns för närvarande 33 butiker i Sverige lokaliserade mellan Umeå och Malmö.Uppdraget är på deltid och du kommer ingå i en pool där du kommer att arbeta efter behov i Plantagens butik som är belägen vid Eurostop-Vivalla i Örebro. Dina arbetsuppgifter blir kassatjänstgöring, försäljning, varuplock och lagerarbete. Arbetstiderna är främst förlagda till helger och eftermiddagar/kvällar på vardagar.För att söka till tjänsten är det ett krav att du: * Är studerande vid universitet, högskola, komvux eller liknande. * Tycker om att bemöta kunder och ge god service.* Är glad och framåt och kan ta egna initiativ på arbetet. * Kan jobba minst två helger per månad samt minst en eftermiddag/kväll i veckan.* Är tillgänglig och intresserad av sommarjobb på heltid under sommaren 2009* Är flexibel och är beredd på att kunna rycka in med kort varsel.Har du kassavana och erfarenhet från detaljhandeln ses det som mycket meriterande. Det är ett plus om du är intresserad av blommor och trädgård. Har du dessutom truckkort sedan tidigare ser vi det som positivt.Det är en fördel om du har körkort och tillgång till bil för att lätt kunna ta dig till och från arbetet.Stämmer beskrivningen in på dig och är du studerande? Tveka inte att skicka in din ansökan direkt eftersom rekrytering sker löpande! Och du, glöm inte motivera i brevet varför vi skall anställa just dig!På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!
Örebro länMer info...
 
2009-01-07Extrajobb som C-chaufför i Örebro! - Örebro
Logistik, Lager, TransportNu söker vi fler studenter som vill jobba extra som C-chaufför. Vi söker dig som vill få insikt i logistikbranschen och som är intresserad av att få arbeta hos ett stort attraktivt företag. Arbetet är schemalagt och förlagt till eftermiddagar och kvällar måndag-fredag under våren 2009 och framåt. Arbetsuppgifterna innebär att köra ut och hämta upp paket. Vi söker dig som är alert, serviceinriktad och inte är rädd för att ta i. Självklart har du C-körkort och är du under 21 år har du även yrkeskompetensbevis. Har du truckkort, ADR, bra lokalkännedom och/eller erfarenhet av arbete som chaufför så är det mycket meriterande. Det är ett krav att du skall kunna arbetar 1-3 pass i veckan mellan ca kl.15-20. Stämmer beskrivningen in på dig och är du studerande? Ansök då snarast till tjänsten!
Örebro länMer info...
 
2008-12-07Gör som Erik - bli säljare (Örebro) - Örebro
Försäljning, MarknadFrån att ha arbetat som kassapersonal för oss blev Erik en av våra stjärnsäljare. 20 år gammal, utan erfarenheter eller utbildning inom försäljning, gick han in med ett otroligt starkt driv och en järnvilja. Han började arbeta deltid, sedan heltid för att slutligen anställas av oss internt som account manager. Eriks framgång är ett resultat av hans vinnarskalle och målmedvetenhet från elitidrotten tillsammans med viljan att tjäna mycket pengar och att utvecklas. Vi gav Erik verktygen och utbildningen, han gav oss engagemanget och uthålligheten för att bli bäst.Eriks bästa månad i år gav honom en lön på 108.437:-Är du en Erik? Börja som hemförsäljare på heltid eller deltid och visa att du vill, kan och vågar nå dina mål. Du jobbar på uppdrag från Com Hem för vilka du säljer bredband, tv och telefoni. Du kommer huvudsakligen att arbeta i Örebro men arbete i närliggande kommuner kan förekomma. Jobbar du heltid har du en garanterad och en rörlig lönedel. Våra toppsäljare tjänar mellan 45.000-70.000 kr i månaden.
Örebro länMer info...
 
2008-10-11Extrajobb som ekonomiassistent i Örebro - Örebro
EkonomiVi söker dig som är student och vill jobba extra som ekonomiadministratör hos en utav våra kunder i Örebro.Vår kund är en oberoende part som för kunders räkning bevakar elmarknaden genom att erbjuda kvalificerad portföljförvaltning och rådgivning. Med andra ord hjälper vår kund till med att bättre förstå marknaden för elenergi och att välja en lämplig leverantör. Företaget bildades 1995 i Örebro och idag sitter 12 medarbetare i lokaler på Aspholmen.Dina arbetsuppgifter är att avlasta ekonomiavdelningen med allehanda ekonomi- och administrationsuppgifter.Vi tror att du som söker uppdraget har läst gymnasiet med ekonomiinriktning alternativt påbörjat ekonomistudier på universitetet. Det är starkt meriterande om du har någon erfarenhet av att ha arbetat med kundreskontra, redovisning eller andra ekonomirelaterade arbetsuppgifter. Som person har du mycket god administrativ förmåga och är försedd med ett siffersinne. Vi förutsätter att du har mycket god datavana, att du kan arbeta självständigt och att du ser samarbete som en självklarhet. Står du i startgroparna för en utmaning som ger dig värdefulla meriter för framtiden? Bra! Sök då tjänsten redan idag. Ansöker gör du enkelt genom att ladda upp ditt CV/personliga brev Och du, glöm inte att motivera varför just du är rätt person för uppdraget!
Örebro länMer info...
 
2008-10-02Extrajobb på terminal, kvällar & nätter - Örebro
Logistik, Lager, TransportVi söker nu en duktig student som vill arbeta som terminalarbetare vid sidan av sina studier hos en av våra kunder i Örebro. Vi ger dig chansen att få erfarenheter och kontakter från ett av Sveriges största företag inom meddelande- och logistiktjänster. Som paketsorterare kommer du bl.a. att ta emot inkommande gods vid terminal samt arbeta med paketsortering. Arbetet är fysiskt krävande och innehåller många tunga lyft. Arbetstiden är förlagd främst till 4 timmars pass på kvällar och även nattpass på ca 5 timmar. Vi värdesätter att du ser långsiktigt på detta arbete och vi vill att du ska kunna jobba minst två pass per vecka. Det krävs att du har god fysik och inte är rädd för att ta i när det behövs. Du ska vara noggrann, arbetsvillig och ansvarsfull. Du måste ha lätt för att lära dig och anpassa dig till nya arbetsprocesser samt kunna arbeta i ett högt tempo. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter ses som meriterande. Det är ett krav att du studerar på universitet eller högskola.Du har möjlighet att knyta kontakter inför framtiden samt att utöka ditt CV med viktiga referenser och samtidigt dryga ut din studentkassa. Låter det som ett intressant extrajobb? Välkommen in med din ansökan redan idag!På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är Sveriges snabbas växande företag 2008 och specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Företaget grundades 1997 och sysselsätter idag över 7000 konsulter på hel- och deltid. Med en bredd av enkla till mer kvalificerade jobb och med en rad olika tjänsteområden kan vi erbjuda dig jobbet du vill ha nu men även hjälpa dig till jobbet du vill ha i framtiden. Läs mer om oss på www.studentconsulting.se, välkommen!
Örebro länMer info...
 
2008-09-07C-chaufför heltid Örebro - Örebro
Distribution/logistikVi söker dig som vill jobba heltid som C-chaufför hos en av våra kunder i Örebro. I tjänsten finns möjlighet att ta mycket eget ansvar och du kommer att hantera främst kemiskt avfall. Tjänsten gäller i sex månader framöver till att börja med och arbetstiderna är förlagda till dagtid. Det finns möjligheter därefter till att fortsätta att arbeta direkt hos kunden.Vi söker dig som är alert, serviceinriktad och inte är rädd för att ta i. Det är ett krav att du har C-körkort samt ADR och är du under 21 år ska du ha yrkeskompetensbevis. Har du bra lokalkännedom och/eller erfarenhet av arbete som chaufför så är det mycket meriterande. Stämmer beskrivningen in på dig? Ansök då snarast till tjänsten genom att skicka in din intresseanmälan här nedan!
Örebro länMer info...
 
 
2008-09-02Student? C-chaufförer för extrajobb i Örebro till hösten sökes! - Örebro
Distribution/logistikVi söker lastbilschaufförer till en kund i Örebro med omnejd. Vi söker dig som vill få insikt i logistikbranschen genom ett självständigt arbete hos ett stort attraktivt företag med goda framtidsutsikter. I tjänsten finns möjlighet att ta mycket eget ansvar. Arbetet gäller på eftermiddagar/kvällar mån-fredag under hösten 2008 och framåt.Vi söker dig som är alert, serviceinriktad och inte är rädd för att ta i. Självklart har du C-körkort och är du under 21 år har du även yrkeskompetensbevis. Har du truckkort, ADR, bra lokalkännedom och/eller erfarenhet av arbete som chaufför så är det mycket meriterande. Du bör även kunna jobba minst 2 pass/vecka under hela hösten. Stämmer beskrivningen in på dig och är du studerande? Ansök då snarast till tjänsten genom att skicka in din intresseanmälan här nedan!
Örebro länMer info...
 
2008-08-27Örebro intressepool, Kundtjänst/Ekonomi/Admin. - Örebro
EkonomiÄr du intresserad av att arbeta inom kundtjänst/ekonomi/administration hos någon av våra kunder i Örebro? Anmäl ditt intresse här så hamnar du i vår intressepool.Att arbeta inom detta tjänsteområde kan t ex innebära dagligt förekommande kontorsuppgifter såsom arkivering, registrering och telefonpassning. Vi sätter ett stort värde på att du kan vara flexibel, då arbetstiderna kan variera. Arbetet kommer att ge dig erfarenheter, extrapengar och möjligheter att knyta nya kontakter redan under din studietid. Vi rekryterar till tjänsterna efter våra kunders behov, så när ett behov uppstår så rekryterar vi i första hand från de som har lagt in sig i vår intressepool. Du kan också bli aktuell för intervju utan att det finns en specifik tjänst just nu..
Örebro länMer info...
 
2008-08-27Örebro intressepool, Logistik/Lager/Produktion - Örebro
LogistikÄr du student och är intresserad av att arbeta inom logistik/lager/produktion hos någon av våra kunder i Örebro? Anmäl ditt intresse här så hamnar du i vår intressepool. Att arbeta inom detta tjänsteområde innebär bl a att du kommer att ha varierande arbetsuppgifter inom lager och terminalarbete så som orderplock och sortering. Vi sätter ett stort värde på att du kan vara flexibel, då arbetstiderna kan variera. Arbetet kommer att ge dig erfarenhet i en viktig bransch, nya arbetskamrater och extrapengar under din studietid. Vi rekryterar till tjänsterna efter våra kunders behov, så när ett behov uppstår så rekryterar vi i första hand från de som har lagt in sig i vår intressepool. Du kan också bli aktuell för intervju utan att det finns en specifik tjänst just nu.
Örebro länMer info...
 
2008-06-18Sommarjobb och extrajobb som truckförare - Örebro
LogistikTill en av våra kunder i Örebro söker vi nu Dig med truckkort som kan jobba extra under sommaren och även under hösten och framåt. Uppdraget innebär att arbeta på lager med varuplock, lastning och packning. Det är ett jobb som kräver att Du är ansvarskännande, noggrann och villig att ta i. Arbetsuppgifterna kan på sikt komma att variera. Truckkort sedan tidigare är mycket meriterande. Vi hoppas på ett långsiktigt samarbete med Dig och är Du rätt person finns möjligheter till utveckling på arbetsplatsen.Arbetstiderna är förlagda under dygnets alla timmar. Nattarbete förekommer. Då inkallning av arbetskraft sker med kort varsel värdesätter vi flexibilitet.För att vara aktuell för tjänsten ska Du ha gymnasiekompetens och nyligen ha påbörjat Dina vidarestudier. Erfarenhet från tidigare arbete på lager är självklart mycket meriterande. Du ska ha möjlighet att arbeta extra nu under sommaren samt vid sidan av Dina studier under terminerna. Som person värdesätter vi en god attityd, samarbetsvilja och engagemang. Stämmer detta in på dig? Välkommen till oss med Din intresseanmälan!
Örebro länMer info...
 
2008-06-08Inköpsassistent, Sommarjobb
Kundtjänst/CallcenterAcademic Work söker för kunds räkning inköpsassistenter. Vår kund är en av Nordens största IT-koncerner med lösningar som täcker av företagskritiska IT-tjänster, från applikationstjänster och branschlösningar till drift och nätverkslösningar. Detta är ett perfekt jobb för sig som är serviceinriktad och vill ha ett spännande jobb i sommar inom en av Nordens största IT-koncerner!Arbetsuppgifter: Som inköpsassistent kommer du att arbeta med att hantera beställningar och meddelanden som sedan ska gå vidare till inköpsavdelningen. Du kommer t.ex. att • sköta kontakter via telefon och mail, uteslutande på svenska • göra ”förjobbet” och därmed ge inköpsavdelningen bra förutsättningar • ha något mer avancerade uppgifter än i en helpdesk, dock liknande frågeställningar • ha kontakt både externt, gentemot leverantörer, och internt, gentemot bland annat säljare
Örebro länMer info...
 
2008-06-03Marknadsanalytiker, Extra, Örebro
Försäljning/MarknadsföringAcademic Work söker nu för kunds räkning 1-2 marknadsanalytiker. Vår kund är idag en av de ledande leverantörerna av skräddarsydda containers och arbetsmiljöutrustning i Sverige. Företaget har sitt huvudkontor i Örebro och de har specialiserat sig på att anpassa sina produkter efter kundens behov och således avsevärt förbättra deras kunders arbetsmiljö. Detta är ett perfekt jobb för dig som gillar att arbeta med telefonen som verktyg samt kan jobba extra, 2-3 pass i veckan, från och med augusti.Arbetsuppgifter: Som marknadsanalytiker kommer du framförallt att med hjälp av telefonen ringa potentiella kunder. Du kommer t.ex. att • ringa potentiella kunder utifrån färdiga listor • vid behov hjälpa till med utskick av brev till kunder • vid uppringning till kund, ta reda på vem som är beslutsfattare och stämma av intresset
Örebro länMer info...
 
 
2008-05-22Vi söker duktiga C-chaufförer för jobb under sommaren 2008 i Örebro - Örebro
Distribution/logistikVi söker lastbilschaufförer till en kund i Örebro med omnejd. Vi söker dig som vill få insikt i logistikbranschen genom ett självständigt arbete hos ett stort attraktivt företag med goda framtidsutsikter. I tjänsten finns möjlighet att ta mycket eget ansvar. Arbetet gäller främst under sommarmånaderna 2008 och det finns möjlighet till att fortsätta att arbeta deltid under hösten 2008.Vi söker dig som är alert, serviceinriktad och inte är rädd för att ta i. Självklart har du C-körkort och är du under 21 år har du även yrkeskompetensbevis. Har du truckkort, ADR, bra lokalkännedom och/eller erfarenhet av arbete som chaufför så är det mycket meriterande. Du bör även kunna jobba deltid under hela hösten. Stämmer beskrivningen in på dig och är du studerande? - Ansök då snarast till tjänsten genom att skicka in din intresseanmälan här nedan!
Örebro länMer info...
 
2008-05-01Systemutvecklare med sinne för design! - Örebro
AdministrationVi söker nu dig som studerar till systemutvecklare som vill jobba deltid under studietiden.Vår uppdragsgivare Maze Media är ett ungt och expansivt företag som har etablerat sig inom Search Enigne Marketing (SEM). De söker nu en medarbetare som kan hjälpa dem att bredda deras utbud mot kund samt kvalitetssäkra det egna systemet och önskar därför en person som besitter flera kompetenser. Personen i fråga kommer att arbeta med uppdatering samt produktion av hemsidor och underhåll och utveckling av det interna systemet. Tjänsten är initialt på deltid men kan leda till heltid efter avslutade studier.Vi söker alltså dig som är i sista skedet av dina studier som systemutvecklare eller webb/mediadesign och/eller besitter goda kunskaper inom HTML, Java, Dotnet, PHP och Flash (inte nödvändigvis alla).Du är effektiv, inovativ och strukturerad i ditt arbetsätt. Du sätter pris på att arbeta sjävständigt och förstår innebörden av begreppet arbetsmoral. Du bör ha tidigare arbeten i programmen ovan som du kan visa fram vid intervjutillfällen.Tycker du att beskrivningen ovan passar på dig så tvecka inte att söka tjänsten redan idag.Tjänsten tillsätts omgående!
Örebro länMer info...
 
2008-03-20Lokalvårdare, extra
ÖvrigtAcademic Work söker för kunds räkning 1-2 lokalvårdare till ett Örebrobaserat företag som inriktar sig mot städning av butiker, kontor och skolor. Som nyanställd kommer du att få utbildning via företaget och du kommer nästan uteslutande att arbeta med ordinarie personal. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta städning på skolor och i butiker. Tjänsten är på ca 10 h/vecka fördelat över 2-3 dagar/vecka. Arbetstiderna varierar, men utgångspunkt är mellan 06-09. Dock kan det framöver bli aktuellt även med kvälls- och helgarbete. Bland annat kommer du att: - Dammsuga, torka av ytor och moppa golv - Putsa speglar och glaspartier - Tömma papperskorgar och plocka i ordning
Örebro länMer info...
 
2008-03-132 Lokalvårdare, extra-uthyrd
ÖvrigtAcademic Work söker för kunds räkning 1-2 lokalvårdare till ett Örebrobaserat företag som inriktar sig mot städning av butiker, kontor och skolor. Som nyanställd kommer du att få utbildning via företaget och du kommer nästan uteslutande att arbeta med ordinarie personal. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta städning på skolor och i butiker. Tjänsten är på ca 10 h/vecka fördelat över 2-3 dagar/vecka. Arbetstiderna varierar, men utgångspunkt är mellan 06-09. Dock kan det framöver bli aktuellt även med kvälls- och helgarbete. Bland annat kommer du att: - Dammsuga, torka av ytor och moppa golv - Putsa speglar och glaspartier - Tömma papperskorgar och plocka i ordning
Örebro länMer info...
 
2008-03-13Testingenjör till världsledande företag inom mobila system, sommarjobb
TeknikFör kunds räkning söker Academic Work 8 felsökare till ett företag i Kumla. Kunden söker 6 personer som går två skift samt 2 personer som jobbar ständig natt. På företaget jobbar ca 650 anställda. Detta är ett perfekt jobb för dig som vill få chansen att jobba på ett av världens ledande företag inom elektronik. Deras lösningar är ett av de mest avancerade inom GSM och 3G-teknik. Deras produkter leveras till hela världen och företaget ligger i framkant vad gällande den senaste tekniken. Som felsökare kommer du arbeta med enklare felsökningar. Du kommer tex att • Jobba med enklare felsökningar. • Sortera kretskort som är felaktiga. • Montering av kort.
Örebro länMer info...
 
2008-03-13Lagerarbetare, extra/sommar
Lager/logistikAcademic Work söker för kunds räkning dig som vill jobba i en pool på lager. Vi söker ca 10 personer som ska främst jobba i sommar men utbildningen kommer att ske under våren. Företaget är Sveriges ledande vitvarukedja med 130 butiker runtom i landet. På detta lager finns 12 medarbetare som ser fram emot att få extra stöttning vid behov. Som lagerarbetare kommer dina främsta arbetsuppgifter hantera in och utleveranser med klämtruck. Du kommer att *köra klämtruck *inventera *registrera och köra vitvaror till rätt plats.
Örebro länMer info...
 
 
2008-03-12Kundsupport, Sommarjobb
Kundtjänst/CallcenterAcademic Work söker för kunds räkning 5 kundsupportmedarbetare. Vår kund är marknadsledare inom internationella expresstransporter, vägtransporter och flygfrakt. Gillar du kundkontakt och söker sommarjobb är detta en chans du ej får missa!Arbetsuppgifter: Som kundsupportmedarbetare kommer du tillsammans med andra medarbetare att ha direkt kontakt med företagets kunder och svara på diverse frågor. Du kommer t.ex. att • Bevaka orderflödet och transportbokningar • Hantera reklamationer • Ansvara för saldokontroll Du kommer att arbeta som ”spindeln i nätet” mellan den egna verksamheten och kunderna.
Örebro länMer info...
 
2008-03-12B-chaufför, Sommarjobb
Lager/logistikAcademic Work söker för kunds räkning 1 chaufför med B-körkort som arbetar med att leverera glass till kunder runt om i Örebro län. Vår kund är en av Sveriges största glassproducenter och företaget är rikstäckande. Företaget erbjuder ett brett sortiment av olika glassar. Gillar du att köra budbil, ha kundkontakt och söker ett sommarjobb är detta en chans du inte får missa! Som b-chaufför kommer du att leverera glass till kunder runt om i Örebro län. Du kommer tex att • sköta lastning och lossning av kartonger • ha direkt kontakt med företagets kunder Du kommer att få en veckas introduktion till ditt arbete.
Örebro länMer info...
 
2008-03-12Montör, extra/sommar
TeknikFör kunds räkning söker Academic Work nu lagerpersonal till ett företag i Örebro. Företaget erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av slang och kopplingar inom både hydraulik och industri. Det rör sig om arbete där du kommer att jobba på ett mindre lager med olika uppgifter så som: *Uppackning av varor *Montering av slang *Märkning av produkter
Örebro länMer info...
 
2008-03-06Maskinoperatör, extra/heltid i sommar
TeknikFör kunds räkning söker Academic Work personal till ett företag i Kumla På företaget jobbar ca 650 anställda varav drygt 100 är knutna till ytmontageavdelningen. På avdelningen arbetar man 5-skift. Vilket innebär att det är produktion dygnet runt samt på helger. Du kommer att arbeta som maskinoperatör och se till så att produktionen löper på utan avbrott. Som operatör kommer du att arbeta med screentryckning, inspektion och kretskortmontering. I samband med tillträde kommer en utbildning att genomföras. Du kommer att ingå i en pool som ska bemanna upp sjukfrånvaro samt vid ledighet och semestrar för företagets egna anställda. Du kommer själv att till stor del kunna påverka och schemalägga dina arbetspass så att det passar in i dina studier. Under terminerna jobbar du minst 2 pass per vecka. Det finns stora möjligheter till att jobba heltid under sommaren.
Örebro länMer info...
 
2008-03-05Fastighetsskötare, extra/sommar
Kontor/AdministrationFör kunds räkning söker Academic Work ca 10 personer som ska hjälpa till med att hålla ordning och reda inom vår kunds bostadsområden. Du kommer främst att jobba utomhus och dina arbetsuppgifter som fastighetskötare kommer att vara. * Klippa gräsmattor och häckar * Rensa ogräs i både buskar och vid lekplatser * Plocka skräp men även andra arbetsuppgifter kan förekomma. Du kommer att arbeta runt om i Örebro.
Örebro länMer info...
 
2008-02-15Utesäljare, extra
Försäljning/MarknadsföringAcademic Work söker för kunds räkning 1 utesäljare. Vår kund ingår i en internationell koncern som inriktar sig mot resor, turism och service. Vår kund inriktar sig mot både affärs- och fritidsresenären i alla marknadssegment gällande hotell övernattningar och allt från budget- till lyxhotell.Arbetsuppgifter: Som utesäljare kommer du att främst jobba mot både nya och gamla kunder och få dem att göra sina hotell övernattningar på just detta hotell. Du kommer endast att jobba mot företag. Till en viss del kommer du även att arbeta med marknadsföring. Du kommer t.ex. att • ringa och boka möten • genomföra säljmöten ute hos kund och bedriva kundvård • marknadsföra och hjälpa till vid massutskick, annonsutformningar.
Örebro länMer info...


Lediga jobb i...
- Hela Sverige - Blekinge län - Dalarnas län - Gotlands län - Gävleborgs län - Hallands län - Jämtlands län - Jönköpings län - Kalmar län - Kalmars län - Kronobergs län - Norrbottens län - Sjælland - Skåne län - Stockholms län - Södermanland - Södermanlands län - Uppsala län - Värmlands län - Västerbottens län - Västernorrlands län - Västmanlands län - Västra Götalands län - Örebro län - Östergötlands län

Copyright © 2023 ME Data - StudentRekrytering.se
Annonsörer: