Välkommen till StudentRekrytering . se

Kategori Plats
Sök jobb
 
2009-01-16Utvecklande jobb inom teknisk support! - Norrköping
Kundservice, CallcenterTa chansen att arbeta för ett stort välkänt företag med kända och populära produkter. Nu söker vi medarbetare till kundtjänst/teknisk support hos en av våra kunder i Norrköping. Arbetet är på deltid med pass både dagtid, kvällar och helger. Arbetstiderna varierar mellan klockan 08.00-22.00, måndag - söndag. Vårt krav är att du kan jobba minst 2 pass/vecka. Vi kommer att tillsätta tjänster på både 40% samt 80%. Vi söker dig som studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning till tjänsterna på 40%. Förutom extra pengar i kassan erbjuder arbetet dig utbildning och coaching, goda utvecklingsmöjligheter och för den som visar framfötterna, en fot in i Kinnevikkoncernen. Arbetsuppgifterna innebär kundtjänst via telefon, där du besvarar tekniska frågor. Innan uppdragets start kommer du att utbildas under 10 dagar. Du får bra arbetslivserfarenhet hos ett av Sveriges största företag, nya bekantskaper och ett roligt, lärorikt samt utvecklande jobb! Du har god telefon- och PC-vana och har du tidigare erfarenhet av att arbeta i kundtjänst/teknisk support är det meriterande. Du har goda kunskaper om datorer och internetfunktioner. Som person är du engagerad och har lätt för att ta eget ansvar. Du är målinriktad och van vid kundkontakter. Självklart har du en positiv inställning och trivs att arbeta både självständigt och i team. Är du intresserad och har de rätta kvalifikationerna? Anmäl då genast ditt intresse nedan! Vi tar endast emot ansökningar via hemsidan. Tjänsten tillsätts direkt och rekryteringen påbörjas omgående så skicka in din ansökan direkt!På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi har alltid nya spännande del- och heltidsjobb inom Ekonomi, Kundservice, Administration, IT, Försäljning, Logistik och Produktion. Läs mer om oss och våra lediga jobb på www.studentconsulting.se.
Östergötlands länMer info...
 
2008-11-26Innesäljare, Linköping
ÖvrigtInnesäljare TILL LINKÖPINGDag/kväll, bra extraknäckFast + rörlig lön enligt avtalARBETSBESKRIVNINGFör uppdragsgivarens räkning söker vi nu dig som vill lära dig/utvecklas inom försäljning. Arbetet innebär att med telefon som verktyg förmedla en stark produkt på marknaden som ligger rätt i tiden. För att lyckas med detta krävs en stor portion vilja och ett leende på läpparna.Uppdragsgivaren erbjuder dig en gedigen arbetsmiljö samt ett riktigt härligt team som arbetar med varann och för varann. Det är ett ständigt utvecklande företag vilket även ger dig chansen till utveckling i både liten och stor skala.Vi ställer inga större krav på tidigare säljerfarenhet då det finns intern sälj/produkt - utbildning, men det ses som en merit.Fungerar bra som extra jobb men även heltid då det är planlagt för både dag och kväll.Känner du att du är redo att anta utmaningen så tveka inte att skicka in din ansökan.ERFARENHETERTidigare erfarenheter av försäljning är en merit men dock inget krav då du får utbildning internt.PERSONLIGA EGENSKAPERVi söker dig som är framåt och har en vilja att lyckasHar positiv inställningGillar utmaningarEtt glatt och seriöst framträdande VI ERBJUDERDig att bli en del i ett team som strävar mot gemensamma och individuella mål men framförallt mot en bra arbetsmiljö och god sammanhållningEn löpande säljutbildning samt ständig coachning från platsansvariga som hjälper dig att prestera ditt ytterstaSäljtävlingar med attraktiva priser, spontana prestationspriser samt andra förmånerEn bred portfölj med möjlighet att anpassa projekt efter dina önskemålFlexibla arbetstider, går att kombinera med studierVälkommen att registrera ditt intresse! Urvalet till denna tjänst sker löpande, detta innebär att vi behöver din ansökan så snabbt som möjligt.Du är välkommen med din ansökan på nedanstående e-post.FrågorVälkommen att kontakta Rickard Björnlund om du har frågor om detta jobb!Epost: rickard.bjornlund@jobzone.se Mobil: 0734-405750.Varmt välkommen med din ansökan!
Östergötlands länMer info...
 
2008-11-22Gör som Erik - bli säljare! (Norrköping) - Norrköping
Försäljning, MarknadFrån att ha arbetat som kassapersonal för oss blev Erik en av våra stjärnsäljare. 20 år gammal, utan erfarenheter eller utbildning inom försäljning, gick han in med ett otroligt starkt driv och en järnvilja. Han började arbeta deltid, sedan heltid för att slutligen anställas av oss internt som account manager. Eriks framgång är ett resultat av hans vinnarskalle och målmedvetenhet från elitidrotten tillsammans med viljan att tjäna mycket pengar och att utvecklas. Vi gav Erik verktygen och utbildningen, han gav oss engagemanget och uthålligheten för att bli bäst.Eriks bästa månad i år gav honom en lön på 108.437:-Är du en Erik? Börja som hemförsäljare på heltid eller deltid och visa att du vill, kan och vågar nå dina mål. Du jobbar på uppdrag från Com Hem för vilka du säljer bredband, tv och telefoni. Du kommer huvudsakligen att arbeta i Norrköping men arbete i närliggande kommuner kan förekomma. Jobbar du heltid har du en garanterad och en rörlig lönedel. Våra toppsäljare tjänar mellan 45.000-70.000 kr i månaden.
Östergötlands länMer info...
 
2008-09-17Systemutvecklare sökes - Linköping
ITStudentconsulting söker Systemutvecklare för uppdrag, med möjlighet till anställning hos vår kund med start omgående. Vi söker Systemutvecklare som behärskar flera programmeringsspråk, har stort kvalitetsmedvetande och är intresserade av att arbeta i nära samarbete med våra kunder. Arbetsuppgifterna innefattar specifikation, systemering, design, implementering och test. Målsystemen är oftast inbyggda system baserade på en eller flera mikroprocessorer, vanligen med olika typer av datorkommunikation. Vi söker dig som är engagerad, flexibel, det lyser kvalit" om dig och att du är noga för detaljer. Du skall ha en känsla för att hela tiden göra det lilla extra. -Du kommer att ges möjligheten att arbeta hos några av Linköpings största teknikföretag.Några nyckelord är:-C -C++ -C# -Java-Eclipse-Symbian-Linux och andra RTOS. På uppdragen arbetar kunden ofta med modellbaserad utveckling i UML, testdriven design och med säkerhetskritiska system. Vi söker både dig med några års erfarenhet eller som är nyutexaminerad civilingenjör motsvarande C, D eller Y.
Östergötlands länMer info...
 
2008-09-14Lärarvikarier, extra, Norrköping
ÖvrigtInformation om uppdraget:Academic Work söker för kunds räkning lärarvikarier. Vår kund är en gymnasial friskola som gärna arbetar gränsöverskridande. Skolan har 590 elever med en lärarkår på ett 40-tal personer. Ditt uppdrag kommer innebära att entusiasmera och engagera eleverna.Arbetsuppgifter: Som lärarvikarie blir din främsta uppgift att inspirera elever i gymnasiet. Du kommer arbeta självständigt men få möjlighet till stöd från övriga kollegiet.
Östergötlands länMer info...
 
2008-08-26Lagerpersonal, extra, Skänninge-Motala
Lager/logistikAcademic Work söker nu för kunds räkning lagerarbetare med placering i Skänninge och Motala. Arbetsplatsen är ett centrallager för en välkänd butikskedja med närmare 70 butiker runt om i Sverige. De varor du kommer att arbeta med är bla konfektionsvaror och livsmedelsprodukter samt elektronik. Som lagerarbetare kommer du tillsammans med andra konsulter från Academic Work arbeta med containerlossning. Du kommer att: * ta emot gods * plocka om gods * ha kontakt med godsmottagare på lagret
Östergötlands länMer info...
 
 
2008-08-18Utvecklande jobb inom teknisk support! - Norrköping
KundserviceTa chansen att arbeta för ett stort välkänt företag med kända och populära produkter. Nu söker vi medarbetare till kundtjänst/teknisk support hos en av våra kunder i Norrköping. Arbetet är på deltid med pass både dagtid, kvällar och helger. Arbetstiderna varierar mellan klockan 08.00-22.00, måndag - söndag. Vårt krav är att du kan jobba minst 2 pass/vecka. Det finns chans till heltidstjänst under sommarmånaderna. Förutom extra pengar i kassan erbjuder arbetet dig utbildning och coaching, goda utvecklingsmöjligheter och för den som visar framfötterna, en fot in i Kinnevikkoncernen. Arbetsuppgifterna innebär kundtjänst via telefon, där du besvarar tekniska frågor. Innan uppdragets start kommer du att utbildas under 10 dagar. Du får bra arbetslivserfarenhet hos ett av Sveriges största företag, nya bekantskaper och ett roligt, lärorikt samt utvecklande jobb! Du har god telefon- och PC-vana och tidigare erfarenhet av att arbeta i kundtjänst/teknisk support. Du har goda kunskaper om datorer och internetfunktioner. Som person är du engagerad och har lätt för att ta eget ansvar. Du är målinriktad och van vid kundkontakter. Självklart har du en positiv inställning och trivs att arbeta både självständigt och i team. Är du intresserad och har de rätta kvalifikationerna? Anmäl då genast ditt intresse nedan! Vi tar endast emot ansökningar via hemsidan. Tjänsten tillsätts direkt och rekryteringen påbörjas omgående så skicka in din ansökan direkt!På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi har alltid nya spännande del- och heltidsjobb inom Ekonomi, Kundservice, Administration, IT, Försäljning, Logistik och Produktion. Läs mer om oss och våra lediga jobb på www.studentconsulting.se.
Östergötlands länMer info...
 
2008-08-12Lagerpersonal/orderplockare, extra, Skänninge-Motala
Lager/logistikAcademic Work söker nu för kunds räkning lagerarbetare med placering i Skänninge och Motala. Arbetsplatsen är ett centrallager för en välkänd butikskedja med närmare 70 butiker runt om i Sverige. De varor du kommer att arbeta med är bla konfektionsvaror och livsmedelsprodukter samt elektronik. Som lagerarbetare kommer du tillsammans med andra konsulter från Academic Work arbeta med containerlossning. Du kommer att: * ta emot gods * plocka om gods * ha kontakt med godsmaottagare på lagret Du som har truckkort kan även komma att erbjudas orderplockartjänst inne på lagret. Det innebär; * truckkörning * orderplock
Östergötlands länMer info...
 
2008-07-18Spännande jobb som teknisk support - Norrköping
KundserviceTa chansen att arbeta för ett stort välkänt företag med kända och populära produkter. Nu söker vi medarbetare till kundtjänst/teknisk support hos en av våra kunder i Norrköping. Arbetet är på deltid med pass både dagtid, kvällar och helger. Arbetstiderna varierar mellan klockan 08.00-22.00, måndag - söndag. Du kommer att få jobba 30-75% och utbildningsstart sker den 4:e augusti. Förutom extra pengar i kassan erbjuder arbetet dig utbildning och coaching, goda utvecklingsmöjligheter och för den som visar framfötterna, en fot in i Kinnevikkoncernen. Arbetsuppgifterna innebär kundtjänst via telefon, där du besvarar tekniska frågor framförallt gällande internet, bredband och nätverk. Innan uppdragets start kommer du få en grundlig utbildning i teknisksupport. Du får bra arbetslivserfarenhet hos ett av Sveriges största företag, nya bekantskaper och ett roligt, lärorikt samt utvecklande jobb! Du har god telefon- och PC-vana och tidigare erfarenhet av att arbeta i kundtjänst/teknisk support. Du har goda kunskaper om datorer och speciellt gällande internet och nätverk. Som person är du engagerad och har lätt för att ta eget ansvar. Du är målinriktad och van vid kundkontakter. Självklart har du en positiv inställning och trivs att arbeta både självständigt och i team. Är du intresserad och har de rätta kvalifikationerna? Anmäl då genast ditt intresse nedan! Tjänsten tillsätts direkt och rekryteringen påbörjas omgående så skicka in din ansökan direkt! På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!
Östergötlands länMer info...
 
2008-07-15Översättningskonsult med kunskaper inom byggnadsområdet, extra (cirka 40 timmar)
TeknikAcademic Work söker för kunds räkning en person med kunskaper inom byggnadsområdet, till ett mindre företag som erbjuder konsulttjänster inom dokumentation och översättning. Det här är jobbet för dig som vill vara delaktig i ett spännande projekt! Som översättningskonsult kommer du att arbeta med att bygga upp en databas med termer inom byggnadsområdet som kommer att användas för patentdokumentation. Du kommer i detta projekt få ett antal termer presenterade för dig och utefter dessa avgöra om de passar in under området eller ej, du kommer därmed ej själv genomföra någon översättning. Denna del i projektet beräknas ta ca 40 timmar. Du kommer t.ex. att • Granska listor med termer (svenska - engelska) • Avgöra om termen tillhör området eller ej
Östergötlands länMer info...
 
2008-06-25Kundbokare på bank, extra
Kundtjänst/CallcenterAcademic Work söker för kunds räkning en kundbokare. Vår kund är en internationell bankkoncern med 750 kontor runt om i Sverige. Du kommer att arbeta på vår kunds kontor i centrala Linköping.Arbetsuppgifter: Som kundbokare kommer du att arbeta med att boka in möten för företagets rådgivare. Du kommer t.ex. att • Ta kontakt med företag utifrån en fastställd ringlista • Arbeta för att boka in kunderna hos rådgivarna
Östergötlands länMer info...
 
2008-06-09Extrajobb i Norrköping
Kontor och administrationExtrapersonal- till vår uthyrningsverksamhet i NorrköpingFöretagetJobzone jobbar närmare kunder och medarbetare med personaluthyrning och rekrytering. Genom franchiseägande och partnerskap uppnås ett stort engagemang hos våra anställda. Vi ska vara branschens bästa arbetsgivare.ArbetsbeskrivningTill vår uthyrningsverksamhet söker vi dig som vill jobba som uthyrd extra. Vi har flera uppdragsgivare som behöver personal som kan hoppa in med kort varsel och som ibland kan tänka sig jobba kvällar och helger.Ju mer och varierad erfarenhet du har desto bättre. Oftast rör det sig om servicejobb som reception, callcenter, support, enklare administration och ekonomi.Vissa uppdrag är bara på en eller ett par dagar medan andra kan vara heltid under en tid. Därför är det viktigt att du är flexibel och kan informera oss om när och hur mycket du kan och vill jobba. ErfarenheterDu måste vara student eller ha något annat jobb som du vill komplettera upp, eller ha en hobby eller verksamhet som gör att du bara vill jobba deltid/extra vid behov.Personliga egenskaper Då du kommer kunna få många olika uppdrag hos oss så är det viktigt att du är representativ, ordentlig, noggrann och ärlig. Du måste vara social och ha enkelt att kommunicera med alla typer av personer då du är vårt ansikte utåt.Vi erbjuderIntressanta uppdrag hos våra uppdragsgivare. Du erbjuds ett jobb hos ochquot;branschens bästa arbetsgivareochquot;. Välkommen att registrera ditt intresse! Urvalet till denna tjänst sker löpande viket innebär att vi behöver din ansökan så snabbt som möjligt.FrågorOm du har frågor om detta jobb är du välkommen att kontakta Kairn A Johansson på telefon 011-400 03 30.
Östergötlands länMer info...
 
 
2008-06-04Vaktmästare, sommarjobb samt extra under terminerna
Lager/logistikAcademic Work söker för kunds räkning ett antal vaktmästare. Vår kund arbetar med att leda, utveckla och effektivisera servicefunktioner inom olika verksamheter. Detta kan vara allt från vaktmästeriverksamhet till att driva personalmatsalar. Företaget är idag Nordens ledande aktör inom servicefunktioner och samarbetar med många kunder inom privat och offentlig sektor i hela Norden.Arbetsuppgifter: Som vaktmästare kommer du att arbeta med mycket varierande arbetsuppgifter. Du kommer t.ex. att • Transportera kunder • Fylla på förråd • Hålla efter konferenslokaler
Östergötlands länMer info...
 
2008-05-13Orderplockare, Heltid sommar-extra terminerna
Lager/logistikAcademic Work söker för kunds räkning 6 orderplockare. Vår kund är en global leverantör av logistik- och transporttjänster inom flyg- sjö och landbaserade transportalternativ. Idag är hela koncernen verksam i över 50 länder och den del av koncernen som är aktuell för denna tjänst har idag 250 anställda.Arbetsuppgifter: Som orderplockare kommer du att arbeta med att plocka i ordning olika typer av orders enligt kunds beställning. Du kommer t.ex. att • Packa och packa om orders • Märka orders • Vara behjälplig med vid in- och utleveranser
Östergötlands länMer info...
 
2008-05-13Lagerpersonal/orderplockare, extra-uthyrd, Skänninge-Motala
Lager/logistikFör kunds räkning söker Academic Work nu lagerarbetare med placering i Skänninge. Arbetsplatsen är ett centrallager för en välkänd butikskedja med närmare 70 butiker runt om i Sverige. De varor du kommer att arbeta med är bla konfektionsvaror och livsmedelsprodukter smat elektronik. Som lagerarbetare kommer du tillsammans med andra konsulter från Academic Work att arbeta med containerlossning. Du kommer att: * ta emot gods * plocka om gods * ha kontakt med godsmaottagare på lagret Du som har truckkort kan även komma att erbjudas orderplockartjänst inne på lagret. Det innebär; * truckkörning * orderplock Tjänsterna ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta ute hos en av våra kunder.
Östergötlands länMer info...
 
2008-05-09Lagerpersonal, heltid (sommarjobb), Mjölby
Lager/logistikInformation om uppdraget: Academic Work söker för kunds räkning en lagerarbetare i Mjölby. Företaget har ungefär 100 anställda som jobbar i fabriken och på kontoret. Den huvudsakliga verksamheten är att producera glass, topping och bakelser.Arbetsuppgifter: Som lagerarbetare kommer du att arbeta med arbetsuppgifter som i första hand består av sedvanliga lagersysslor. Du kommer t.ex. att: • ta hand om ankommande gods • lasta och lossa lastbilar • registrera lageröverföringar och plockorders i affärssystem
Östergötlands länMer info...
 
2008-04-05Bankkassörer, extra - uthyrd
Kundtjänst/CallcenterAcademic Work söker för kunds räkning bankkassörer. Företaget du ska jobba på är en internationell bankkoncern med 750 kontor runt om i Sverige. Du kan komma att arbeta på vår kunds kontor i bland annat Mjölby, Motala, Ekholmen, Vikingstad, och Centrum. Dina arbetsuppgifter som bankkassör kommer att vara att betjäna kunder i bankens kassa. Du kommer främst att jobba med • Att ta emot insättningar från privatkunder och företag • Att betala ut pengar till privatkunder och företag • Merförsäljning av bankens tjänster gentemot deras kunder Du kommer att stå i en kassa på vår kunds bankkontor där kunder kommer in och köar för att få hjälp med sina ärenden. Du kommer att få en introduktionsutbildning när du börjar ditt arbete. I din roll kommer du att vara en del av en personalpool och jobba med att täcka upp när vår kund har sjukdomar, utbildningar och liknande.
Östergötlands länMer info...
 
2008-03-28Ekonomiassistent, heltid (sommarjobb)
Ekonomi/FinansAcademic Work söker för kunds räkning en ekonomiassistent. Vår kund är ett internationellt företag med kontor både i Sverige och utomlands. De är marknadsledande inom grafisk verksamhet specialiserad på plast.Arbetsuppgifter: Som ekonomiassistent kommer du att arbeta med registrering av fakturor samt arbete med avbetalningar hos vår kund. Du kommer att sitta på vår kunds kontor i Motala. Du får en introduktion i ditt arbete när du börjar. Exempel på arbetsuppgifter du kommet att ha: • Arbete med kundreskontra • Arbete med leverantörsreskontra
Östergötlands länMer info...
 
 
2008-03-28Industriarbetare, heltid (sommar)
Lager/logistikAcademic Work söker för kunds räkning en 5 personer som vill sommarjobba på en tillverkningsindustri i Finspång. Här har du chansen att tjäna bra med pengar! Inför sommarjobbet är det ca två månaders upplärning och därav är det start redan i april alt början av maj.Arbetsuppgifter: Du kommer främst att jobba på avdelningen där man gjuter koppar. Dels ska man köra fram gods med truck och göra satsvägningar och därefter smälta godset. I arbetsuppgifterna ingår bl a • Truckkörning • Övervakning av produktionen • Ta analysprover • Vidta åtgärder/montering i samband med produktionsstopp
Östergötlands länMer info...
 
2008-03-13Försäkringsadministratör, extra
Kontor/AdministrationAcademic Work söker för kunds räkning en försäkringsadmininstratör. Vår kund är ett försäkringsbolag som tillhandahåller tjänstereseförsäkringar åt företag.Arbetsuppgifter: Som försäkringsadministratör kommer du att jobba med enklare skadereglering, dataregistrering och allmänna kontorsgöromål. Du kommer bl a att • Ta emot samtal från kunder som vill göra en skadeanmälan • Sköta registrering av inkommande försäkringsfall • Föra över befintlig data till ett nytt försäkringssystem
Östergötlands länMer info...
 
2008-03-12Ekonomiassistent, heltid (sommarjobb)
Ekonomi/FinansAcademic Work söker för kunds räkning en ekonomiassistent. Vår kund är ett internationellt företag med kontor både i Sverige och utomlands. De är marknadsledande inom grafisk verksamhet specialiserad på plast.Arbetsuppgifter: Som ekonomiassistent kommer du att arbeta med registrering av fakturor samt arbete med avbetalningar hos vår kund. Du kommer att sitta på vår kunds kontor i Motala. Du får en introduktion i ditt arbete när du börjar. Exempel på arbetsuppgifter du kommet att ha: • Arbete med kundreskontra • Arbete med leverantörsreskontra
Östergötlands länMer info...
 
2008-03-12Ekonomiassistenter, heltid (sommarjobb)
Ekonomi/FinansFör en kunds räkning söker vi nu flera ekonomiassistent. Företaget är grossist inom bland annat fritidsartiklar, livsmedel och dagligvaror, textilier samt teknikprodukter och finns placerat i Skänninge. Arbetsuppgifterna kommer innefatta fakturahantering, kassaavstämningar, utbetalningar och övrig ekonomiadministration som exempelvis enklare bokföring. Flera tjänster kommer att vara inriktade mot leverantörsreskontra.
Östergötlands länMer info...
 
2008-03-12Containertömmare, extra
Lager/logistikAcademic Work söker för kunds räkning 10 stycken containertömmare. Vår kund är ett stort logistikföretag på Händelö i Norrköping som verkar i en global miljö. Detta är en perfekt chans för dig som vill ha ett extrajobb vid sidan av dina studier.Arbetsuppgifter: Som containertömmare kommer du att arbeta med att tömma och sortera varor ur containrar. Du kommer t.ex. att • Ta emot containrar • Hjälpa till med tömning och sortering av containrarnas innehåll
Östergötlands länMer info...
 
2008-03-12Dataregistrerare med ekonomikunskaper, extra (Boxholm)
Kontor/AdministrationAcademic Work söker för kunds räkning en dataregistrerare. Vår kund är en stor aktör inom träförädling och driver ett tiotal sågverk runt om i Sverige. Det här är jobbet för dig som vill ha frihet under ansvar och vill utveckla dina kunskaper inom bland annat avskrivningar och anläggningstillgångar.Arbetsuppgifter: Som dataregistrerare kommer du att arbeta med att föra in information i företagets anläggningsregister. Tjänsten bedrivs i projektform och arbetstiderna är således väldigt flexibla. Uppdraget kommer att inledas med en kortare introduktion, och möjlighet till stöd över telefon finns under projektets gång. Du kommer t.ex. att • Granska inköp av bland annat maskiner i företagets redovisning • Kontrollera att inköpet finns fysiskt • Registrera fakta såsom värde, leverans och avskrivningstid i företagets system
Östergötlands länMer info...
 
 
2008-03-11Möbelbärare, Extra
Lager/logistikAcademic Work söker för kunds räkning 2 stycken möbelbärare. Vår kund är ett ledande företag utanför Stockholmsregionen som genom auktioner på uppdrag av privatpersoner eller offentliga myndigheter, förmedlar konst och antikviteter. Företaget har funnits sedan 1693.Arbetsuppgifter: Som möbelbärare kommer du att arbeta med att bära utropsmöbler och objekt. Du kommer t.ex. att • Flytta utropsobjekt från kund samt på företaget • Packa varor • Vara behjälplig för övrig personal
Östergötlands länMer info...
 
2008-03-11Systemutvecklare inom Java, extra
ITAcademic Work söker för kunds räkning en systemutvecklare till ett mindre företag som erbjuder konsulttjänster inom dokumentation och översättning. För dig som söker en utmaning och vill vara med att utveckla ett mycket framgångsrikt företag är detta en chans du inte får missa! Som systemutvecklare arbetar du tillsammans med ett par andra medarbetare i ett utvecklingsteam med avsikt att förbättra organisationens interna applikationer. Arbetet innefattar mestadel utveckling av databaser och kräver en noggrann dokumentering. Tjänsten omfattar till en början ca 10-20 timmar/vecka, men för rätt person finns möjlighet till framtida rekrytering hos kund. Ett perfekt jobb för dig som studerar och vill få in en fot på arbetsmarknaden! Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta ute hos en av våra kunder.
Östergötlands länMer info...
 
2008-03-11Butikssäljare, extra (sommarjobb)
Försäljning/MarknadsföringAcademic Work söker för kunds räkning en butiksansvarig/butikssäljare till ett företag som är marknadsledande inom produkter och tjänster till byggföretag. Arbetet är förlagt till Linköping. Företaget finns representerat i 120 länder och erbjuder material, rådgivning och support till byggproffs. I arbetsuppgifterna ingår främst att sälja byggprodukter till byggare som kommer in i butiken. Du kommer även att göra beställningar och ta emot ankommande gods. I arbetet som butiksansvarig/butikssäljare kommer du att: - få jobba mycket med kundbemötande - sköta administrativa uppgifter som orderbeställning - ta emot ankommande gods Tjänsten ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta ute hos en av våra kunder.
Östergötlands länMer info...
 
2008-03-05Bankkassörer, extra - uthyrd
Kundtjänst/CallcenterAcademic Work söker för kunds räkning bankkassörer. Företaget du ska jobba på är en internationell bankkoncern med 750 kontor runt om i Sverige. Du kan komma att arbeta på vår kunds kontor i bland annat Mjölby, Motala, Ekholmen, Vikingstad, och Centrum. Dina arbetsuppgifter som bankkassör kommer att vara att betjäna kunder i bankens kassa. Du kommer främst att jobba med • Att ta emot insättningar från privatkunder och företag • Att betala ut pengar till privatkunder och företag • Merförsäljning av bankens tjänster gentemot deras kunder Du kommer att stå i en kassa på vår kunds bankkontor där kunder kommer in och köar för att få hjälp med sina ärenden. Du kommer att få en introduktionsutbildning när du börjar ditt arbete. I din roll kommer du att vara en del av en personalpool och jobba med att täcka upp när vår kund har sjukdomar, utbildningar och liknande.
Östergötlands länMer info...
 
2008-02-28Kundtjänstpersonal, Extra under terminerna (Heltid i sommar)
Kundtjänst/CallcenterAcademic Work söker för kunds räkning en kundtjänstmedarbetare till ett reseföretag i Norrköping. På ett år erbjuder företaget ungefär 25 miljoner resor, främst med buss. Under senare tid har man bland annat satsat på att kunna erbjuda resenärerna förbättrade betalningsmöjligheter. Som ett led i detta arbete öppnar man den 1 december 2007 två kundcenter.Arbetsuppgifter: Som kundtjänstmedarbetare arbetar du med kunden i fokus. Du kommer att stå i kundtjänst och ha direktkontakt med företagets resenärer. Arbetet innebär i första hand att du säljer biljetter och andra resehandlingar såsom värdekort. Därutöver kommer du att få ladda gamla värdekort samt byta ut skadade. Inledningsvis sker en tvådagars internutbildning där du får lära dig om hur företagets betalsystem ser ut. Du kommer att få • sköta kassa och kontanthantering • få svara i telefon • informera om företagets resevillkor
Östergötlands länMer info...
 
2008-02-28Teknisk skribent, extra
TeknikAcademic Work söker för kunds räkning. Vår kund arbetar med design av IC-kretsar och chip främst till konsumentprodukter så som videoprojektorer, datorer och digitaltvboxar och finns i Linköping. Deras kunder finns över hela världen och är stora asiatiska konsumentelektroniktillverkare.Arbetsuppgifter: Som teknisk skribent kommer du att arbeta med att skapa dokumentation av datablad för IC-kretsar för att beskriva hur kretsarna både vad gäller teknisk bakgrund och interface mot kund. Det är både standarddokumentation och mer kundspecifik dokumentation du kommer att ta fram. Du kommer t.ex. att • Göra funktionsbeskrivningar av applikationer, beskrivningar av kretsfamiljer, färgdjup och pixelrate på en produkt. • Jobba i Pagemaker och Framemaker. • Hämta information till din dokumentation genom litteratur och teknik hos vår kund.
Östergötlands länMer info...
 
 
2008-02-27Kundtjänst/Ordermottagare, extra terminen, heltid sommar
Kundtjänst/CallcenterAcademic Work söker för kunds räkning en kundtjänst/ordermottagare till ett stort logistikföretag på Händelö i Norrköping som verkar i en global miljö. Detta är ett perfekt extrajobb för dig som läser industriell ekonomi, logistik eller motsvarande! Din uppgift kommer främst att bli att bekräfta order ifrån kund, meddela kunden om avvikelser samt se till att ordarna bearbetas. Arbetet kommer att innebära mycket samtal med kunder och det är hela tiden ett högt arbetstempo. Du kommer att jobba i ett öppet kontorslandskap tillsammans med andra som har liknande arbetsuppgifter. Det kan även bli aktuellt att du får jobba ute i lagret och plocka ihop olika ordrar.
Östergötlands länMer info...
 
2008-02-23Kundtjänstpersonal, Extra under terminen (Heltid i sommar)
Kundtjänst/CallcenterAcademic Work söker för kunds räkning 2-3 kundtjänstmedarbetare till ett reseföretag i Linköping. På ett år erbjuder företaget ungefär 25 miljoner resor, främst med buss. Under senare tid har man bland annat satsat på att kunna erbjuda resenärerna förbättrade betalningsmöjligheter. Som ett led i detta arbete öppnar man den 1 december 2007 två kundcenter.Arbetsuppgifter: Som kundtjänstmedarbetare arbetar du med kunden i fokus. Du kommer att stå i kundtjänst och ha direktkontakt med företagets resenärer. Arbetet innebär i första hand att du säljer biljetter och andra resehandlingar såsom värdekort. Därutöver kommer du att få ladda gamla värdekort samt byta ut skadade. Inledningsvis sker en tvådagars internutbildning där du får lära dig om hur företagets betalsystem ser ut. Du kommer att få • sköta kassa och kontanthantering • få svara i telefon • informera om företagets resevillkor
Östergötlands länMer info...
 
2008-02-22Ekonomiassistent/kundtjänst, extra terminen, heltid i sommar
Ekonomi/FinansAcademic Work söker för kunds räkning två kundtjänstmedarbetare med ekonomisk inriktning. Vår kund är ett statligt bolag i Norrköping som sysslar med resor och transporter. På kontoret jobbar ca 10 personer och du kommer att sitta tillsammans med dem i ett kontorslandskap.Arbetsuppgifter: Som kundtjänstmedarbetare kommer du att arbeta med att ta emot samtal från kunder rörande fakturor och utreda olika ärenden samt sköta allmän administration. Du kommer inledningsvis att få utbildning. Du kommer t.ex. att • granska/scanna fakturor • göra avstämningar, skicka kravbrev mm. • ha kontakt med kunder via telefonen kring frågor vad gäller fakuror och återköpta biljetter
Östergötlands länMer info...
 
2008-02-20Telemarketingsäljare, Heltid, Deltid, Extra
Kundtjänst/CallcenterAcademic Work söker för kunds räkning telemarketingförsäljare. Företaget du ska arbeta på är kundserviceleverantörer och har uppdrag bland annat inom telefonförsäljning, kundservice och telefonitjänster. Detta är det perfekta jobbet för dig som vill skaffa dig erfarenhet inom säljbranchen och samtidigt tjäna extra pengar! Företaget du ska arbeta på ligger i fräscha lokaler i Mjärdevi, nära universitetet.Arbetsuppgifter: Som telemarketingsäljare kommer du att arbeta med försäljning över telefon. Du kommer t.ex. att • ringa upp privatpersoner och sälja produkter från väl kända företag • arbeta i team och coachas av teamledare på plats hos vår kund. Tjänsten ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd på Academic Work men arbeta ute hos en av våra kunder.
Östergötlands länMer info...
 
2008-02-19Kundtjänst/Larmoperatör, extra samt sommarjobb
Kundtjänst/CallcenterAcademic Work söker nu för kunds räkning kundtjänstpersonal/larmoperatörer. Vår kund är ett välkänt och välrenommerat svenskt företag som är marknadsledande inom säkerhetstjänster för såväl privatpersoner som företag i Europa. Företaget är under mycket stark utveckling och frammarsch. Företaget ligger i framkant vad gäller att utveckla nya framtida säkerhetslösningar. Företagets kontor är förlagt i centrala Linköping i inspirerande lokaler. Kontoret präglas av en starkt entreprenöriell anda och atmosfär, vilket innebär att ett stort ansvar läggs på att varje medarbetare ständigt, konkret och kreativt bidrar till företagets utveckling!Arbetsuppgifter: Som kundtjänstpersonal/ larmoperatör kommer du att arbeta med den dagliga driften. Du kommer t.ex. att • Ta emot inkommande larm • Ta emot inkommande samtal från kunder • Arbeta med en del administrativa uppgifter
Östergötlands länMer info...
 
2008-02-15Lagerarbetare, extra
Lager/logistikAcademic Work söker för kunds räkning en lagerarbetare. Vår kund arbetar med kemikalier, tillbehör samt tekniskt support till bland annat bil- och flygindustrin. Kundföretaget är ett mindre företag där 6 anställda arbetar.Arbetsuppgifter: Som lagerpersonal kommer du att arbeta ute på kundens lager med varierande lageruppgifter. Du kommer t.ex. att • Arbeta med in- och utleveranser • Boka transporter • Inventering
Östergötlands länMer info...
 
 
2008-02-15Marknadsundersökare, extra
Försäljning/MarknadsföringAcademic Work söker för kunds räkning en marknadsundersökare till ett centralt beläget företag i Linköping. Företagets erbjuder programvaror och verksamhetsstöd för bland annat fastighets- och tidningsbranschen. De har flera kontor runt om i Sverige och arbetar också på den internationella marknaden. I Linköping jobbar ca 30 personer. Som marknadsundersökare kommer du att arbeta i ett projekt som beräknas ta ca 80h. Arbetet kommer antingen vara förlagt på 2 veckor heltid eller 4 veckor halvtid utifrån din situation. Du kommer att kontakta företag och göra en undersökning gällande olika affärssystem. Rapporten från denna undersökning ska ligga till grund för en framtida affärsplan. Du kommer att • Ringa upp och intervjua företag • Sammanställa informationen i en rapport • Arbeta i Excel
Östergötlands länMer info...
 
2008-02-15Ekonomiassistent, extra
TeknikAcademic Work är nordens största bemannings- & rekryteringsföretag för studenter och unga akademiker. Vår mission är att skapa möjlighet för studenter att få arbetslivserfarenhet vid sidan av sina studier samt hjälpa dem till ett fast jobb. Vi är 170 personer som jobbar internt på våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Örebro, Jönköping och Oslo. 2006 omsatte Academic Work 560 miljoner kronor. Academic Work är ett ungt företag med kraftig tillväxt och sikte på internationell expansion. Vi som jobbar på Academic Work är snabbare, smartare och hungrigare. Vi vill alltid vara bättre imorgon än vi var igår. Med rätt inställning löser vi problem, driver organisationen framåt och når våra mål. Energinivån är hög på Academic Work och vi hugger alltid i där det behövs. För oss är våra kunder vår passion och vi strävar alltid efter att ha de nöjdaste kunderna i branschen. Dessutom har vi riktigt kul tillsammans! Academic Work söker nu ekonomiassistenter till ekonomiavdelningen. Academic Works kontor i Linköping består av ca 40 personer fördelat på ekonomi, kundansvariga samt konsultchefer. Ekonomikontoret har ca 10 anställda. Vi sitter centralt beläget, i nya fräscha lokaler, och arbetar i öppna kontorslandskap. I takt med att Academic Work expanderar växer även ekonomikontoret, och vi behöver utöka den befintliga poolen av ekonomiassistenter. Som ekonomiassistent kan dina arbetsuppgifter innebära arbete med kundreskontra eller leverantörsreskontra eller kredithantering samt andra på en ekonomiavdelning förekommande arbetsuppgifter. Tjänsten innebär att du kommer att arbeta ca 8-12 timmar/vecka. Detta kan dock variera beroende på arbetsbelastning.
Östergötlands länMer info...


Lediga jobb i...
- Hela Sverige - Blekinge län - Dalarnas län - Gotlands län - Gävleborgs län - Hallands län - Jämtlands län - Jönköpings län - Kalmar län - Kalmars län - Kronobergs län - Norrbottens län - Sjælland - Skåne län - Stockholms län - Södermanland - Södermanlands län - Uppsala län - Värmlands län - Västerbottens län - Västernorrlands län - Västmanlands län - Västra Götalands län - Örebro län - Östergötlands län

Copyright © 2023 ME Data - StudentRekrytering.se
Annonsörer: