Välkommen till StudentRekrytering . se

Kategori Plats
Sök jobb
 
2009-02-04Perfekt extrajobb för dig som studerar; godsmottagning på världstäckande företag! - Stockholm/Spån
Logistik, Lager, TransportVi söker nu dig som vill ha ett fysiskt och roligt extrajobb vid sidan av studierna med mycket eget ansvar! Vi ger dig chansen att komma in i näringslivet och jobba på ett stort, väletablerat och världstäckande företag. Du får möjlighet att knyta kontakter inför framtiden samt att utöka din CV med viktiga referenser.Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar godsmottagning på företagets lagerverksamhet i Spånga, där du tar emot, kontrollerar och registrerar inkommande varor till godsavdelningen. I vår MÅSTE man vara tillgänglig för arbete måndagar samt tisdagar varje vecka med möjlighet att få jobba fler dagar!Arbetstider som gäller är 7.45-16.30. Tillsättning sker snarast! Du är en driven och engagerad person som vill jobba mycket under hösten och vill kombinera extrajobb med studier eller liknande. Vi ser att du är noggrann, snabb och har god datavana. Det är även meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare.Är du en person med höga ambitioner som lägger stor vikt vid ett eget ansvar, professionell och personlig utveckling samt en god arbetsmiljö? Skicka då in din ansökan redan idag - imorgon anställer vi någon annan! På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!
Stockholms länMer info...
 
2009-02-03Studenter till kund i Nässjö sökes! - Nässjö
Logistik, Lager, TransportVi söker nu för kunds räkning omgående studenter som kan jobba extra som kuverterare, ca 1-2 veckor i månaden efter behov. Arbetstid kl 16-21. Arbetet är förlagt i Nässjö. Kunskaper för uppdraget Du som söker är studerande och bor i Nässjö, eller har tillgång till bil och körkort ,då det är svårt att ta sig till arbetsstället med kollektivtrafik.Du är noggrann, engagerad och är fingerfärdig.Låter detta som ett jobb för Dig? Gå på in vår hemsida www.studentconsulting och anmäl dig redan idag! På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Genom oss får du chansen att jobba för Sveriges och Norges största och mest spännande företag
Jämtlands länMer info...
 
2009-02-02Flexibelt jobb som B-chaufför - Borlänge
Logistik, Lager, TransportVi erbjuder dig det perfekta deltidsjobbet på sidan av studierna! Nu söker vi en B-chaufförer för deltidsjobb hos en av våra kunder i Borlänge. Arbetet innebär att lasta varor och leverera innehållet till en terminal i Uppsala. Arbetstiderna är fredagar 19-01 men i och med att ni kommer vara två stycken som delar på jobbet, så blir det inte varje fredag.Vi söker dig som har b-kort, stor vana av bilkörning i stadsmiljö och ute på stora vägar, bra lokalkännedom, och gärna tidigare erfarenhet av arbete som chaufför. Du är alert, serviceinriktad och är inte rädd för att ta i. Om du även har andra behörigheter (ex.truckkort) - fyll i detta i din ansökan. Låter det intressant? Anmäl då genast ditt intresse nedan! Kom ihåg att en utförlig och uppdaterad CV samt gärna ett kort på dig själv på vår hemsida ger dig större chanser till en anställning!På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!
Dalarnas länMer info...
 
2009-02-02Roligt deltidsarbete som butiksbiträde för ett välkänt detaljhandelsföretag inom trädgård - Stockho
Butik, Handel, HotellÄr du student och vill arbeta extra inom detaljhandel då kan vi ha arbetet för dig!Vi söker nu studenter som vill arbeta extra för ett välkänt deltaljhandelföretag inom växter och trädgård. Uppdraget är på deltid och du kommer att ingå i en pool där du kommer att få möjligheten att arbeta för företagets olika butiker i Stockholms norra orter. Arbetstiderna är måndag till fredag 10-19 samt lördag och söndag 10-17. Det är viktigt att man är tillgänglig för arbete minst 2 av dessa dagar för att vara aktuell för tjänsten. Arbetsuppgifterna är i huvudsak kassatjänstgöring samt uppackning av varor och kundservice i butik. För att söka till tjänsten är det ett krav att du är studerande inom universitet, högskola, komvux eller liknande för uppdrag som butiksmedarbetare. Som person är du flexibel, serviceminded, trevlig och lättlärd. Det är viktigt att du är engagerad och initiativrik samt trivs att samarbeta med andra och att du har ett öppet och trevligt agerande mot kunder! Har du kassavana och erfarenhet för detaljhandel ses det som mycket meriterande. Är du dessutom intresserad av blommor och trädgård är det ett stort plus.Det är en fördel om man har körkort och tillgång till bil för att kunna ta sig till och från arbetet.Skicka ansökan idag då vi håller intervjuer löpande. På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!
Stockholms länMer info...
 
2009-02-02 Roligt deltidsarbete som butiksbiträde i Farsta och Värmdö - Farsta/Värmdö
Butik, Handel, HotellÄr du student och vill arbeta extra inom detaljhandel då kan vi ha arbetet för dig!Vi söker nu studenter som vill arbeta extra för ett välkänt deltaljhandelföretag inom växter och trädgård. Uppdraget är på deltid och du kommer att ingå i en pool där du kommer att få möjligheten att arbeta för företagets olika butiker i Farsta och Värmdö. Arbetstiderna är måndag till fredag 10-19 samt lördag och söndag 10-17. Det är viktigt att man är tillgänglig för arbete minst 2 av dessa dagar för att vara aktuell för tjänsten. Arbetsuppgifterna är i huvudsak kassatjänstgöring samt uppackning av varor och kundservice i butik. För att söka till tjänsten är det ett krav att du är studerande inom universitet, högskola, komvux eller liknande för uppdrag som butiksmedarbetare. Som person är du flexibel, serviceminded, trevlig och lättlärd. Det är viktigt att du är engagerad och initiativrik samt trivs att samarbeta med andra och att du har ett öppet och trevligt agerande mot kunder! Har du kassavana och erfarenhet för detaljhandel ses det som mycket meriterande. Är du dessutom intresserad av blommor och trädgård är det ett stort plus.Det är en fördel om man har körkort och tillgång till bil för att kunna ta sig till och från arbetet.Skicka ansökan idag då vi håller intervjuer löpande. På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!
Stockholms länMer info...
 
2009-01-31Helpdesktekniker - deltid - Uppsala
ITÄr du en driven person som har ett stort teknikintresse? Då har vi jobbet för dig! Kunden söker nu dig som vill jobba som helpdesktekniker på deltid i Uppsala. Vår kund är en världsledande tillverkare och distributör av laboratorieteknik med hög kvalitet. Tjänsten är ett vikariat på deltid upp till 50 procent. Du skall helst vara på plats dagligen eller alternativt ca. 3 dagar i veckan. Startdatum är den 14 april. Din arbetsplats är på plats hos kunden i Uppsala och du blir anställd som konsult via StudentConsulting men för rätt person finns det mycket goda chanser till fast anställning hos kund. Du kommer ha tillgång till eget kontor med dator samt springa runt och hjälpa kollegor on-site! Timlön enligt avtal. Vi tror att du är en person som har ett stort teknikintresse och jobbat med helpdesk/support tidigare. Som person ska du vara utåtriktad, hjälpsam och positiv. Det är även viktigt att du är bra på att hantera människor. Vi söker en person med:- God vana av att jobba i en Apple-miljö- God kunskap om Apple Mac OS X system- Grundläggande kunskap om Mac OS X Server system- Bra på felsökning och problemlösning- Grundläggande kunskap om nätverk, brandväggar, internetuppkoppling- Grundläggande kunskap om mjukvaror som Microsoft Office for Mac 2008, Safari, Firefox, Meeting Maker, Apple Mail, File Maker, Hansa WorldKänner du att ovanstående beskrivning passar in på dig? Tveka då inte utan skicka in din ansökan redan idag! Ansöker gör du lättast genom att ladda upp ditt CV och personligt brev under annonsen på vår hemsida, www.studentconsulting.seStudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Genom oss får du chansen att jobba för Sveriges och Norges största och mest spännande företag.
Uppsala länMer info...
 
 
2009-01-31C-chafför till sommaren - Köpenhamn
Logistik, Lager, TransportStudentConsulting är ett bemanningsföretag som hjälper människor att hitta nya utmaningar. Är du intresserad av att testa dina vingar i ett nytt land och tjäna pengar? Nu söker vi dig som tycker det låter roligt och som en spännande utmaning att jobba i Köpenhamn. Vi söker C-chafförer till ett stort frys bolag. Du distribuerar glass till olika butiker i köpenhamn och du har ett antal stop du ska göra. När du har gjort alla stopp så slutar du. Man jobbar långa dagar men få dagar i veckan så att man får chansen att njuta av sommaren och fritiden. Du jobbar i genomsnitt 37 timmar i veckan och har en lön på 15555555555555555555555555 kr/tim plus provision på det extra du säljer. Det krävs att man har C-körkort och ju mer man har kärt desto mer meriterande. Man ska klara av långa arbetsdagar och ett högt tempo utan att bli pressad och tappa humöret. Du är van att ha kontakt med människor och är en serviceminded person som inte är främmande för sälj.
SjællandMer info...
 
2009-01-30Gör som Erik - bli säljare! (Kristianstad) - Kristianstad
Försäljning, MarknadFrån att ha arbetat som kassapersonal för oss blev Erik en av våra stjärnsäljare. 20 år gammal, utan erfarenheter eller utbildning inom försäljning, gick han in med ett otroligt starkt driv och en järnvilja. Han började arbeta deltid, sedan heltid för att slutligen anställas av oss internt som account manager. Eriks framgång är ett resultat av hans vinnarskalle och målmedvetenhet från elitidrotten tillsammans med viljan att tjäna mycket pengar och att utvecklas. Vi gav Erik verktygen och utbildningen, han gav oss engagemanget och uthålligheten för att bli bäst. Eriks bästa månad förra året gav honom en lön på 108.437:- Är du en Erik? Börja som hemförsäljare på heltid eller deltid och visa att du vill, kan och vågar nå dina mål. Du jobbar på uppdrag från Com Hem för vilka du säljer bredband, tv och telefoni. Du kommer huvudsakligen att arbeta i Kristianstad men arbete i närliggande kommuner kan förekomma. Jobbar du heltid har du en garanterad och en rörlig lönedel. Våra toppsäljare tjänar mellan 45.000-70.000 kr i månaden.
Skåne länMer info...
 
2009-01-30 Framtida Provningsingenjörer sökes! - Göteborg
TeknikVi söker personer som är intresserad av att arbeta extra under studietiden samt arbeta heltid under sommarloven. Om du är rätt person finns det stora möjligheter att få en utbildning samt certifiering för behörighet inom området. Vi söker två personer som vill satsa på ett yrke som Provningsingenjör. Du kommer att få arbeta hos en av våra välrenommerade kunder. Arbetstiderna kommer att variera ganska mycket och det kommer att vara en hel del kvällar, helger förekommer också. Du kommer att arbeta både utom- och inomhus.Vi söker dig som är har börjat din utbildning på Högskolan inom El eller Maskin. Det är en fördel om du gillar att meka och har ett tekniskt intresse. Som person ska du vara noggrann, social och vara bra på att ta andra människor. Du måste vara flexibel och kunna arbeta olika tider.
Västra Götalands länMer info...
 
2009-01-29Extrajobb som maskinoperatör/produktionsarbetare - Helsingborg
Produktion, IndustriEn av våra kunder inom livsmedelsbranschen i Helsingborg behöver stärka upp sitt team av maskinoperatörer. Därför söker vi nu en person som under vårterminen arbetar extra som produktionsarbetare men rycker in som maskinoperatör vid behov, samt som under sommaren arbetar heltid som maskinoperatör. Efter sommaren är tanken att denna person fortsätter att arbeta deltid som maskinoperatör vid sidan av studierna.Arbetsuppgifterna som produktionsarbetare består av att på olika sätt hantera grönsaker vid ett löpande band. Vid behov rycker du in som maskinoperatör vilket innebär att du planerar samt har en god överblick över produktionsflödet. Du övervakar produktionen samt maskiner. Tjänsten påbörjas med en veckas utbildning på heltid, vilket bör ske så snart som möjligt. Därefter arbetar du varierande tider vid sidan av dina studier. Vi söker dig som studerar och letar efter ett långsiktigt extraarbete. Det är mycket viktigt att du kan arbeta minst två vardagar i veckan på dagtid, kvällar samt varje lördag. Dessutom är du flexibel och kan hoppa in med kort varsel.Vi söker dig som är snabb och effektiv i ditt arbete och som har förmågan att arbeta med rutinmässiga arbetsuppgifter. Samtidigt är det viktigt att du trivs med utmaningar i ditt arbete. Som person är du hjälpsam och initiativtagande och tvekar inte att hugga i där det behövs. Du är noggrann, öppensinnig och har en mycket god känsla för planering och processer samt att se olika sammanhang. Givetvis har du ett grundläggande intresse för teknik.Då det finns begränsad kollektivtrafik till arbetsplatsen är det meriterande att inneha körkort och bil. Är du rätt person för tjänsten? Rekryteringen sker löpande så ansök redan idag!På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Genom oss får du chansen att jobba för Sveriges och Norges största och mest spännande företag.
Skåne länMer info...
 
2009-01-29Ekonomiassistent, deltid - Luleå
EkonomiFör kunds räkning söker vi nu en ekonomiassistent för ett löpande deltidsuppdrag i Luleå (Storheden). Arbetet innebär att assistera ekonomiansvarig med diverse förekommande uppgifter, t.ex. att registrera leverantörsfakturor och registrering av kundbetalningar etc. Arbetet utförs under kontorstid ca 8 tim/veckan (ibland något mer) och kan schemaläggas relativt flexibelt. Möjlighet till sommarjobb finns.Vem söker vi?* Du är student och läser antagligen ekonomi vid Ltu i Luleå, eller liknande.* Du är noggrann och har bra insikt i löpande ekonomiarbete (t.ex. förståelse för månadsbokslut, periodiseringar etc.)* Du bör ha erfarenhet av liknande arbete, t.ex. från en ekonomiavdelning eller eget företag.* God svenska i tal och skrift är ett krav.* Erfarenheter av programmet Hogia Ekonomi är mycket meriterande.* Du ser långsiktigt på detta deltidsjobb och arbetar gärna heltid under några veckor i sommar.Tillsättning kommer att ske inom kort, så välkommen in med din ansökan snarast!
Norrbottens länMer info...
 
2009-01-28Student sökes till terminalarbete/truckförare - Kristianstad
Logistik, Lager, TransportNu söker vi morgonpigga studenter till vårt uppdrag i Önnestad, utanför Kristianstad. Vi behöver komplettera vårt härliga team med 1 person. Arbetstiderna är 04,30-7,30 samt 16-19, mån-fre. Vi kräver att du tar minst 3 pass i veckan, men gärna fler! Arbetet kräver också att du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel. Lönen är på 112,86 + OB. Arbetsuppgifter är terminalarbete med paketsortering, för dig som har truckkort blir det även truckkörning. Bitvis är arbetet fysiskt så det krävs att du har en god fysik. Det är önskvärt att du har truckkort A, men det är inget krav. Vi kräver dock att du har tillgång till bil och körkort, eller annat fordon som exempelvis moped - då kollektivtrafiken ej går ut dit på morgonen. Vi tror att du som person är morgonpigg, flexibel, frammåt, arbetsvillig och inte är rädd för att ta i. Vidare är du effektiv, punktlig, nogrann och engagerad. Känner du igen dig själv? Skicka en ansökan och motivera varför du är lämplig för tjänsten!På studentconsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi har alltid nya spännande del- och heltidsjobb inom Ekonomi, Kundservice, Administration, IT, Försäljning, Logistik och Produktion. Läs mer om oss och våra lediga jobb på www.studentconsulting.se
Skåne länMer info...
 
 
2009-01-28Butiksmedarebetare sökes för uppdrag i Malmö - Malmö
Butik, Handel, HotellNu söker vi serviceinriktade studenter som studerar på universitet, högskola, Komvux eller liknande för uppdrag som butiksmedarbetare i Malmö. Företaget är ett välkänt detaljhandelsföretag inom växt och trädgård som vill stärka upp sitt team med studenter som kan arbeta torsdagar och fredagar fredagar kl. 16.00-19.00 och lördagar och söndagar kl. 11.00-16.00. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är inom kassatjänst, uppackning av varor och kundservice i butik. Uppdraget startar i slutet av mars. Vi söker studenter som brinner för serviceyrket och som har ett professionellt kundbemötande. Det är meriterande med tidigare kassavana och erfarenhet från detaljhandel. Det är viktigt att man är engagerad och trivs i samarbete med andra och att man har ett öppet och trevligt agerande mot kunder! Det är meriterande med intresse för blommor och trädgård!Arbetstiderna är torsdagar och fredagar kl. 16.00-19.00 och lördagar och söndagar kl. 11.00-16.00.Det är en förutsättning att man är tillgänglig för arbete dessa dagar för att vara aktuell för tjänsten.Man ska även kunna arbeta heltid över sommaren.Känns detta spännande, tveka inte att ansöka eftersom tillsättning sker omgående!På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!
Skåne länMer info...
 
2009-01-28Serviceminded butikspersonal - Kungsbacka
Butik, Handel, HotellStudentConsulting AB har förmånen att samarbeta med Plantagen AB.Nu söker vi utåtriktade och serviceminded studenter som studerar på universitet, högskola, Komvux eller liknande för uppdrag som butiksmedarbetare i Kungsbacka. Plantagen AB ärett välkänt detaljhandelsföretag inom växt och trädgård som vill stärka upp sitt team med studenter som kan arbeta minst 3 pass per vecka, passen är förlagda både under dagtid och helger. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är inom kassatjänst, uppackning av varor och kundservice i butik. Meriterande om man kan arbeta heltid under sommaren. Vi söker studenter som brinner för serviceyrket, trivs att arbeta med människor, är lösningsfokuserade samt har ett professionellt kundbemötande. Det är viktigt att man är engagerad och inte är rädd för att ta i när det krävs samt är stresstålig. Det är meriterande med tidigare kassavana och erfarenhet från detaljhandel samt ett intresse för blommor och trädgård.Det är en fördel om man har körkort och tillgång till bil för att kunna ta sig till och från arbetet.Stämmer detta in på DIG?, Tveka inte registrera din ansökan eftersom tillsättning sker omgående!På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag! Vi söker studenter som brinner för serviceyrket, trivs att arbeta med människor, är lösningsfokuserade samt har ett professionellt kundbemötande. Det är viktigt att man är engagerad och inte är rädd för att ta i när det krävs samt är stresstålig. Det är meriterande med tidigare kassavana och erfarenhet från detaljhandel samt ett intresse för blommor och trädgård.Det är en fördel om man har körkort och tillgång till bil för att kunna ta sig till och från arbetet.Stämmer detta in på DIG?, Tveka inte registrera din ansökan eftersom tillsättning sker omgående!På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!
Hallands länMer info...
 
2009-01-28Serviceminded butikspersonal - Uddevalla
Butik, Handel, HotellStudentConsulting AB har förmånen att samarbeta med Plantagen AB.Nu söker vi utåtriktade och serviceminded studenter som studerar på universitet, högskola, Komvux eller liknande för uppdrag som butiksmedarbetare i Uddevalla, Torp. Plantagen AB ärett välkänt detaljhandelsföretag inom växt och trädgård som vill stärka upp sitt team med studenter som kan arbeta minst 3 pass per vecka, passen är förlagda både under dagtid och helger. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är inom kassatjänst, uppackning av varor och kundservice i butik. Meriterande om man kan arbeta heltid under sommaren. Vi söker studenter som brinner för serviceyrket, trivs att arbeta med människor, är lösningsfokuserade samt har ett professionellt kundbemötande. Det är viktigt att man är engagerad och inte är rädd för att ta i när det krävs samt är stresstålig. Det är meriterande med tidigare kassavana och erfarenhet från detaljhandel samt ett intresse för blommor och trädgård.Det är en fördel om man har körkort och tillgång till bil för att kunna ta sig till och från arbetet.Stämmer detta in på DIG?, Tveka inte registrera din ansökan eftersom tillsättning sker omgående!På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!
Västra Götalands länMer info...
 
2009-01-28Är du student och vill arbeta extra som butiksbiträde? - Örebro
Butik, Handel, HotellÄr du student och vill arbeta extra som butiksbiträde så har vi det perfekta arbetet för dig! Vi söker nu studenter som vill arbeta extra för vår kund Plantagen i Örebro. Plantagen är Nordens ledande trädgårdskedja med försäljning av växter för trädgården och hemmet i fokus. Trädgårdsmöbler, grillar, fritidsartiklar samt heminredningsprodukter är andra viktiga huvudkategorier. Det finns för närvarande 33 butiker i Sverige lokaliserade mellan Umeå och Malmö.Uppdraget är på deltid och du kommer ingå i en pool där du kommer att arbeta efter behov i Plantagens butik som är belägen vid Eurostop-Vivalla i Örebro. Dina arbetsuppgifter blir kassatjänstgöring, försäljning, varuplock och lagerarbete. Arbetstiderna är främst förlagda till helger och eftermiddagar/kvällar på vardagar.För att söka till tjänsten är det ett krav att du: * Är studerande vid universitet, högskola, komvux eller liknande. * Tycker om att bemöta kunder och ge god service.* Är glad och framåt och kan ta egna initiativ på arbetet. * Kan jobba minst två helger per månad samt minst en eftermiddag/kväll i veckan.* Är tillgänglig och intresserad av sommarjobb på heltid under sommaren 2009* Är flexibel och är beredd på att kunna rycka in med kort varsel.Har du kassavana och erfarenhet från detaljhandeln ses det som mycket meriterande. Det är ett plus om du är intresserad av blommor och trädgård. Har du dessutom truckkort sedan tidigare ser vi det som positivt.Det är en fördel om du har körkort och tillgång till bil för att lätt kunna ta dig till och från arbetet.Stämmer beskrivningen in på dig och är du studerande? Tveka inte att skicka in din ansökan direkt eftersom rekrytering sker löpande! Och du, glöm inte motivera i brevet varför vi skall anställa just dig!På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!
Örebro länMer info...
 
2009-01-26Vill du har ett extrajobb inom marknadsföring? - Umeå
Försäljning, MarknadNu söker vi för kunds räkning en student som vill jobba extra med marknadsföring vid sidan om studierna. Du kommer att jobba med marknadsföring av varor och tjänster för nystartade företag.Dina arbetsuppgifter kommer att variera utifrån kundens behov men kan exempelvis innefatta: - Utformning av annonser- Genomföra marknadsundersökningar- Planera och sätta upp strategier för olika reklamvägar - Utformning och design av hemsida- Föreslå kreativa lösningar Vi söker dig som är student och har minst ett år kvar på dina studier, du studerar kurser eller program med inriktning mot marknadsföring. Vi tror att du är en kreativ person som kan bidra med nytänkande. Vidare är du inte rädd för att ta egna initiativ och kan jobba självständigt inom vissa ramar. Du har även kunskap i webdesign och hur en hemsida utformas. På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag! StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Genom oss får du chansen att jobba för Sveriges och Norges största och mest spännande företag.
Västerbottens länMer info...
 
2009-01-26Butiksarbete, perfekt extrajobb för student! - Umeå
Butik, Handel, HotellVi behöver nu komplettera vårt befintliga team med nya konsulter för det perfekta extraarbetet i Umeå. Du kommer att anställas av StudentConsulting och jobba som plockpersonal hos en av våra kunder. Arbete går ut på att plocka upp och sortera varor i butik under dagtid. Arbetspassen är förmiddag mellan 06.30-09.30 måndag-fredag. Antal timmar per vecka kan variera, men du bör kunna jobba ca 10-15 tim/vecka. Tillsättning sker löpande och uppdraget startar under våren. Vi söker dig tjej/kille som gillar att arbeta. Du har normal till god fysik och en positiv inställning. Som person är du flexibel och kan ta egna initiativ. Du arbetar både effektivt och noggrant. Du bör kunna arbeta minst 2 pass/vecka men gärna mer när det behövs. Är du intresserad och har de rätta kvalifikationerna? Tveka inte, ansök nedan!På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Genom oss får du chansen att jobba för Sveriges och Norges största och mest spännande företag.
Västerbottens länMer info...
 
 
2009-01-26Ta chansen att provköra bilar i Malmö! - Malmö
Försäljning, MarknadFöretaget som beställt uppdraget är ett internationellt högaktat bilmärke. Uppdraget går ut på att besöka en eller flera bilhallar i egenskap som kund av tjänstebil för att undersöka säljaren enligt ett antal parometrar, samt ta bilen på en provkörning. Allt som allt tar en provkörning c a 3 timmar. Mer information ges innan uppdragsstart. Vi söker dig som är en trovärdig kund av fordon i tjänstebilsklassen. Du bör ha ett stort motorintresse och gedigen kunskap och erfarenhet av bilköp. Du bör även ha tillgång till egen bil av nyare modell. Är du egenföretagare är det ett stort plus. Passar du in i beskrivningen, så tveka inte med din ansökan!
Skåne länMer info...
 
2009-01-26Extrajobb som truckförare - Umeå
Logistik, Lager, TransportUnder våren kommer vi behöva fylla på våra team hos StudentConsultings kunder i Umeå. Vi söker därför Dig med truckkort som kan jobba extra vid sidan av dina studier. Beroende på uppdrag kommer arbetet främst att ske under vardagar, dagtid och/eller kvällstid. Passen är schemalagda, dock kan inkallning av arbetskraft med kort varsel ske, vilket gör att vi värdesätter flexibilitet. Arbetsuppgifterna innefattar framför allt behandling av gods/produkter med palltruck, men även visst manuellt arbete med gods/produkter, pallhantering och registrering samt övriga på en terminal förekommande arbetsuppgifter.Du är flexibel, ansvarsfull och noggrann, samt trivs med fysiskt arbete. Du arbetar bra både självständigt och i team. För att vara aktuell för denna typ av tjänst är det ett krav att du har truckkort, det är även meriterande om du har jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Du bör se långsiktigt på detta extrajobb och en god attityd och engagemang är en självklarhet.Har du truckkort och vill jobba extra utöver dina studier? Skicka in din ansökan redan idag då rekryteringen sker löpande. Kom ihåg att ett utförligt och uppdaterat CV på vår hemsida ger dig större chanser till en anställning!
Västerbottens länMer info...
 
2009-01-24Butiksmedarbetare sökes till detaljhandel i Lund - Lund
Butik, Handel, HotellNu söker vi serviceinriktade studenter som studerar på universitet, högskola, Komvux eller liknande för uppdrag som butiksmedarbetare i Lund. Företaget är ett välkänt detaljhandelsföretag inom växt och trädgård som vill stärka upp sitt team med studenter som kan arbeta fredagar kl. 06.00-10.00 och/eller fredagar kl. 10.00-15.00 samt lördagar och söndagar kl. 12.00-15.00. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är inom kassatjänst, uppackning av varor och kundservice i butik. Vi söker studenter som brinner för serviceyrket och som har ett professionellt kundbemötande. Det är meriterande med tidigare kassavana och erfarenhet från detaljhandel. Det är viktigt att man är engagerad och trivs i samarbete med andra och att man har ett öppet och trevligt agerande mot kunder! Det är meriterande med intresse för blommor och trädgård!Arbetstiderna är fredagar kl. 06.00-10.00 och kl. 10.00-15.00 samt lördagar och söndagar kl. 12.00-15.00Det är en förutsättning att man är tillgänglig för arbete dessa dagar för att vara aktuell för tjänsten.Man ska även kunna arbeta heltid över sommaren.Känns detta spännande, tveka inte att ansöka eftersom tillsättning sker omgående!På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!
Skåne länMer info...
 
2009-01-23Ambitiösa studenter sökes som vill jobba inom läkemedelsproduktion på världsledande företag! - Söd
Logistik, Lager, TransportVi söker dig som vill ha ett mycket spännande och roligt extrajobb på ett av världens ledande läkemedelsföretag.Arbetsuppgifterna innebär mottagande och behandling av ordrar som kommer från systemet. Ordern innehåller substanser och ämnen som du mäter upp (dispensering) och sedan skickar vidare till produktion. Tjänsten kräver stor noggrannhet och är tidvis fysiskt ansträngande samt utförs i högt tempo. Innan tjänsten påbörjas kommer du under två veckor genomgå en betald utbildning på heltid hos kunden. Därefterblir du certifierad för arbetsuppgifterna. Arbetstiderna varierar och är förlagda på 2-skift (06:00-14:30 samt 14:30-22:00). Vi söker dig som är en mycket ordningsam, noggrann och kvalitetsmedveten person och inte är rädd för ett fysiskt krävande arbete i en kliniskt ren miljö. Att du är van vid datorer sen tidigare är en fördel då mycket av arbetet sker vid terminaler. Du skall med fördel kunna hantera och förstå stora mängder information. Självklart trivs du med att arbeta i team.Har du tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter är detta en merit.Du som söker är studerande och kan arbeta minst 2 pass/vecka.På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag! StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi har alltid nya spännande del- och heltidsjobb inom Ekonomi, Kundservice, Administration, IT, Försäljning, Logistik och Produktion. Läs mer om oss och våra lediga jobb på www.studentconsulting.se.
Stockholms länMer info...
 
2009-01-23Butiksbiträde sökes till välkänt detaljhandelsföretag - Halmstad
Butik, Handel, HotellNu söker vi dig som vill få arbetslivserfarenhet vid sidan av dina studier. Vår kund är ett välkänt företag i Halmstad som inriktar sig på växter, trädgårdsprodukter och inredning. Uppdraget innebär att du som konsult ska bidra som en extra resurs för företaget vid toppar, sjukfrånvaro och semestrar/ledigheter.Arbetsuppgifter:- Kassa- Kundservice ute i butik- Varupåfyllnad och vattning i butikArbetstider: Mån-Fre: 10.00-19.15Lör-Sön: 09.00-17.15 För att klara av arbetet krävs det att du är en social och spontan person, du är en lagspelare som gillar högt tempo. Du är vidare ansvarstagande, nogrann och avslutar alltid det du påbörjat. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kundservice och försäljning och att du har ett brinnande intresse för växter/inredning. Det är meriterande om du har truckkort A+B samt en fördel om du har B-körkort samt tillgång till bilKänns detta spännande, ansök redan idag, då tjänsten tillsätts så fort jag hittat lämpliga kandidater!På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!
Hallands länMer info...
 
2009-01-22Starka och engagerade studenter sökes för containertömning - Malmö
Logistik, Lager, TransportNu söker vi starka och engagerade studenter som vill arbeta med containertömning på ett nytt lager i Malmö. Vi söker studenter som studerar på högskola, universitet, komvux eller liknanande och som vill arbeta med fysiskt tungt arbete i högt tempo! Arbetsuppgifterna består av manuell tömning av containrar, omflyttning av kollin till pall, platsning av pallar och sopning av containers.För arbetet krävs att du studerar och kan arbeta minst två vardagspass per vecka. Det är också ett krav att man är flexibel och kan arbeta med kort varsel. Arbetstiderna är mån-fre kl. 06.30-16.00 Det krävs att du är van vid att jobba med kroppen då arbetspassen är intensiva och fysiskt krävande.Det krävs även att du har tillgång till bil för att kunna ta dig till och från arbetet. Vi söker personer som är mycket arbetsvilliga och har ett starkt engagemang! Du ska vara beredd på att arbeta med mycket fysiskt krävande arbetsuppgifter och vara motiverad av att jobba snabbt och effektivt. Arbetet kräver att du är mycket arbetsvillig, slitstark och att du kan hoppa in med kort varsel. Känns detta spännande, tveka inte att ansöka eftersom tillsättning sker omgående! På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi har alltid nya spännande del- och heltidsjobb inom Ekonomi, Kundservice, Administration, IT, Försäljning, Logistik och Produktion. Läs mer om oss och våra lediga jobb på www.studentconsulting.se
Skåne länMer info...
 
 
2009-01-22Gör som Erik - bli säljare! (Uddevalla) - Uddevalla
Försäljning, MarknadFrån att ha arbetat som kassapersonal för oss blev Erik en av våra stjärnsäljare. 20 år gammal, utan erfarenheter eller utbildning inom försäljning, gick han in med ett otroligt starkt driv och en järnvilja. Han började arbeta deltid, sedan heltid för att slutligen anställas av oss internt som account manager. Eriks framgång är ett resultat av hans vinnarskalle och målmedvetenhet från elitidrotten tillsammans med viljan att tjäna mycket pengar och att utvecklas. Vi gav Erik verktygen och utbildningen, han gav oss engagemanget och uthålligheten för att bli bäst. Eriks bästa månad förra året gav honom en lön på 108.437:- Är du en Erik? Börja som hemförsäljare på heltid eller deltid och visa att du vill, kan och vågar nå dina mål. Du jobbar på uppdrag från Com Hem för vilka du säljer bredband, tv och telefoni. Du kommer att arbeta i Trollhättan och dess närområde. Jobbar du heltid har du en garanterad och en rörlig lönedel. Våra toppsäljare tjänar mellan 45.000-70.000 kr i månaden.
Västra Götalands länMer info...
 
2009-01-21Telemarketing. För dig som är 16-65 år
Försäljning<p><meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type"><meta content="Word.Document" name="ProgId"><meta content="Microsoft Word 12" name="Generator"><meta content="Microsoft Word 12" name="Originator"><link href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CADMINI%7E1%5CLOKALA%7E1%5CTemp%5Cmsohtmlclip1%5C01%5Cclip_filelist.xml" rel="File-List" /><link href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CADMINI%7E1%5CLOKALA%7E1%5CTemp%5Cmsohtmlclip1%5C01%5Cclip_themedata.thmx" rel="themeData" /><link href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CADMINI%7E1%5CLOKALA%7E1%5CTemp%5Cmsohtmlclip1%5C01%5Cclip_colorschememapping.xml" rel="colorSchemeMapping" /><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:TrackMoves/> <w:TrackFormatting/> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:PunctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:DoNotPromoteQF/> <w:LidThemeOther>SV</w:LidThemeOther> <w:LidThemeAsian>X-NONE</w:LidThemeAsian> <w:LidThemeComplexScript>X-NONE</w:LidThemeComplexScript> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> <w:SplitPgBreakAndParaMark/> <w:DontVertAlignCellWithSp/> <w:DontBreakConstrainedForcedTables/> <w:DontVertAlignInTxbx/> <w:Word11KerningPairs/> <w:CachedColBalance/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> <m:mathPr> <m:mathFont m:val="Cambria Math"/> <m:brkBin m:val="before"/> <m:brkBinSub m:val="--"/> <m:smallFrac m:val="off"/> <m:dispDef/> <m:lMargin m:val="0"/> <m:rMargin m:val="0"/> <m:defJc m:val="centerGroup"/> <m:wrapIndent m:val="1440"/> <m:intLim m:val="subSup"/> <m:naryLim m:val="undOvr"/> </m:mathPr></w:WordDocument></xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" DefUnhideWhenUsed="true" DefSemiHidden="true" DefQFormat="false" DefPriority="99" LatentStyleCount="267"> <w:LsdException Locked="false" Priority="0" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Normal"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="heading 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 7"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 8"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 9"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 7"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 8"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 9"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="35" QFormat="true" Name="caption"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="10" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Title"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="1" Name="Default Paragraph Font"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="11" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Subtitle"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="22" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Strong"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="20" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Emphasis"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="59" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Table Grid"/> <w:LsdException Locked="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Placeholder Text"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="1" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="No Spacing"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Revision"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="34" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="List Paragraph"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="29" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Quote"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="30" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Intense Quote"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="19" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Subtle Emphasis"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="21" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Intense Emphasis"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="31" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Subtle Reference"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="32" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Intense Reference"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="33" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Book Title"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="37" Name="Bibliography"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" QFormat="true" Name="TOC Heading"/> </w:LatentStyles></xml><![endif]--><style type="text/css"><!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:"Cambria Math"; panose-1:2 4 5 3 5 4 6 3 2 4; mso-font-charset:1; mso-generic-font-family:roman; mso-font-format:other; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:0 0 0 0 0 0;}@font-face {font-family:"Century Schoolbook"; panose-1:2 4 6 4 5 5 5 2 3 4; mso-font-charset:0; mso-generic-font-family:roman; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:647 0 0 0 159 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-unhide:no; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; margin-top:0cm; margin-right:22.7pt; margin-bottom:10.0pt; margin-left:8.5pt; text-align:center; line-height:150%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Century Schoolbook","serif"; mso-ascii-font-family:"Century Schoolbook"; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Century Schoolbook"; mso-fareast-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:"Century Schoolbook"; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}.MsoChpDefault {mso-style-type:export-only; mso-default-props:yes; mso-ascii-font-family:"Century Schoolbook"; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Century Schoolbook"; mso-fareast-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:"Century Schoolbook"; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}.MsoPapDefault {mso-style-type:export-only; margin-top:0cm; margin-right:22.7pt; margin-bottom:10.0pt; margin-left:8.5pt; text-align:center; line-height:150%;}@page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:36.0pt; mso-footer-margin:36.0pt; mso-paper-source:0;}div.Section1 {page:Section1;}--></style><!--[if gte mso 10]><style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normal tabell"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:22.7pt; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:8.5pt; text-align:center; line-height:150%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Century Schoolbook","serif"; mso-ascii-font-family:"Century Schoolbook"; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:"Century Schoolbook"; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}</style><![endif]--><p class="MsoNormal">Arbetet g&aring;r ut p&aring; att via telefon samla in medel till f&ouml;rm&aring;n f&ouml;r Hj&auml;lpfondens &auml;ndam&aring;l. Ist&auml;llet f&ouml;r intervju erbjuder vi ett Provpass med inblick i v&aring;r organisation, gruppintervju och utbildning</p></meta></meta></meta></meta></p>
Mer info...
 
2009-01-21ÄR DU DEN VI SÖKER?
Försäljning<p><meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type"><meta content="Word.Document" name="ProgId"><meta content="Microsoft Word 12" name="Generator"><meta content="Microsoft Word 12" name="Originator"><link href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CADMINI%7E1%5CLOKALA%7E1%5CTemp%5Cmsohtmlclip1%5C01%5Cclip_filelist.xml" rel="File-List" /><link href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CADMINI%7E1%5CLOKALA%7E1%5CTemp%5Cmsohtmlclip1%5C01%5Cclip_themedata.thmx" rel="themeData" /><link href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CADMINI%7E1%5CLOKALA%7E1%5CTemp%5Cmsohtmlclip1%5C01%5Cclip_colorschememapping.xml" rel="colorSchemeMapping" /><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:TrackMoves/> <w:TrackFormatting/> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:PunctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:DoNotPromoteQF/> <w:LidThemeOther>SV</w:LidThemeOther> <w:LidThemeAsian>X-NONE</w:LidThemeAsian> <w:LidThemeComplexScript>X-NONE</w:LidThemeComplexScript> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> <w:SplitPgBreakAndParaMark/> <w:DontVertAlignCellWithSp/> <w:DontBreakConstrainedForcedTables/> <w:DontVertAlignInTxbx/> <w:Word11KerningPairs/> <w:CachedColBalance/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> <m:mathPr> <m:mathFont m:val="Cambria Math"/> <m:brkBin m:val="before"/> <m:brkBinSub m:val="--"/> <m:smallFrac m:val="off"/> <m:dispDef/> <m:lMargin m:val="0"/> <m:rMargin m:val="0"/> <m:defJc m:val="centerGroup"/> <m:wrapIndent m:val="1440"/> <m:intLim m:val="subSup"/> <m:naryLim m:val="undOvr"/> </m:mathPr></w:WordDocument></xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" DefUnhideWhenUsed="true" DefSemiHidden="true" DefQFormat="false" DefPriority="99" LatentStyleCount="267"> <w:LsdException Locked="false" Priority="0" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Normal"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="heading 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 7"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 8"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 9"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 7"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 8"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 9"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="35" QFormat="true" Name="caption"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="10" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Title"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="1" Name="Default Paragraph Font"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="11" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Subtitle"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="22" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Strong"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="20" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Emphasis"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="59" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Table Grid"/> <w:LsdException Locked="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Placeholder Text"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="1" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="No Spacing"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Revision"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="34" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="List Paragraph"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="29" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Quote"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="30" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Intense Quote"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="19" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Subtle Emphasis"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="21" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Intense Emphasis"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="31" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Subtle Reference"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="32" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Intense Reference"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="33" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Book Title"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="37" Name="Bibliography"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" QFormat="true" Name="TOC Heading"/> </w:LatentStyles></xml><![endif]--><style type="text/css"><!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:"Cambria Math"; panose-1:2 4 5 3 5 4 6 3 2 4; mso-font-charset:1; mso-generic-font-family:roman; mso-font-format:other; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:0 0 0 0 0 0;}@font-face {font-family:"Century Schoolbook"; panose-1:2 4 6 4 5 5 5 2 3 4; mso-font-charset:0; mso-generic-font-family:roman; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:647 0 0 0 159 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-unhide:no; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; margin-top:0cm; margin-right:22.7pt; margin-bottom:10.0pt; margin-left:8.5pt; text-align:center; line-height:150%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Century Schoolbook","serif"; mso-ascii-font-family:"Century Schoolbook"; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Century Schoolbook"; mso-fareast-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:"Century Schoolbook"; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}.MsoChpDefault {mso-style-type:export-only; mso-default-props:yes; mso-ascii-font-family:"Century Schoolbook"; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Century Schoolbook"; mso-fareast-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:"Century Schoolbook"; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}.MsoPapDefault {mso-style-type:export-only; margin-top:0cm; margin-right:22.7pt; margin-bottom:10.0pt; margin-left:8.5pt; text-align:center; line-height:150%;}@page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:36.0pt; mso-footer-margin:36.0pt; mso-paper-source:0;}div.Section1 {page:Section1;}--></style><!--[if gte mso 10]><style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normal tabell"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:22.7pt; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:8.5pt; text-align:center; line-height:150%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Century Schoolbook","serif"; mso-ascii-font-family:"Century Schoolbook"; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:"Century Schoolbook"; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}</style><![endif]--><p class="MsoNormal">Du passar f&ouml;r detta arbete om du &auml;r t&auml;vlingsinriktad, vill arbeta f&ouml;r en god sak och motiveras av att vara prestationsavl&ouml;nad. <br />Du f&aring;r g&auml;rna ha arbetat med telemarketing tidigare men det &auml;r absolut inget krav. <br /><br />VI S&Ouml;KER DIG SOM &Auml;R 16 - 65 &Aring;R!!! <br />Hos oss passar du in oavsett &aring;lder och tidigare erfarenheter.</p></meta></meta></meta></meta></p>
Mer info...
 
2009-01-20Ansvarsfull student sökes till längre uppgrag i reception! - Stockholm
Kontor, AdministrationDina arbetsuppgifter i receptionen består av att ta emot besökare, hänvisa och koppla telefonsamtal, utlämnande/kvittens av nycklar samt övrig administration. Arbetstiderna är förlagda 08:15 - 17:00 måndag - onsdag jämna veckor samt onsdag - fredag udda veckor.Arbetsplatsen är belägen i Årstadal och är mycket trivsam med trevliga kollegor och en härlig stämning. I området finns många trevliga restauranger och det finns även tillgång till lunchrum på arbetsplatsen.Du tar dig mycket lätt till arbetet då det finns goda kommunala förbindelser med både tunnelbana, tvärbanan, pendeltåg eller buss. Vi söker dig som är naturligt serviceminded och mycket noggrann! Du är en ärlig person som förstår vikten vid att vara företagets ansikte utåt via ett representativt arbetssätt.Viss datavana krävs för detta uppdrag och vi ser det som en självklarhet att dina kunskaper i svenska språket är mycket goda. Företaget använder Centrex växel och tidigare erfarenhet är meriterande men ej ett krav.På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag! StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi har alltid nya spännande del- och heltidsjobb inom Ekonomi, Kundservice, Administration, IT, Försäljning, Logistik och Produktion. Läs mer om oss och våra lediga jobb på www.studentconsulting.se.
Stockholms länMer info...
 
2009-01-20Jobba extra som ekonomiassistent? - Stockholm
EkonomiÄr du student och vill jobba som ekonomiassistent, då har vi jobbet för dig! Kunden är i behov av administration (kopiering, arkivering, indexering) i samband med årsredovisningar. Vår uppdragsgivare är ett fastighetsbolag på den nordiska marknaden och ingår i stor global koncern. Kunden är i behov av hjälp 1 dag i veckan, helst på fredagar. Uppdraget kommer pågå i 7 veckor. Uppdraget startar vecka 6. Du kommer att arbeta som konsult via StudentConsulting, men din arbetsplats finner du i kundens lokaler mitt i Stockholm city. Timlön enligt avtal.Vi söker dig som är student och vill ha ett extra jobb. Du skall ha lätt att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Det är en merit om du har jobba med administrativa arbetsuppgifter sedan tidigare . Som person skall du vara noggrann, framåt, sifferintresserad och gärna ekonomistudent.Står du redo för din nästa utmaning? Är det dig vi beskriver ovan? Tveka inte, utan skicka in din ansökan direkt! Ansöker gör du enkelt genom att ladda upp din CV och ditt personliga brev på vår hemsida, www.studentconsulting.se. På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Genom oss får du chansen att jobba för Sveriges och Norges största och mest spännande företag.
Stockholms länMer info...
 
2009-01-20Gör som Erik - bli säljare! (Skövde) - Skövde
Försäljning, MarknadFrån att ha arbetat som kassapersonal för oss blev Erik en av våra stjärnsäljare. 20 år gammal, utan erfarenheter eller utbildning inom försäljning, gick han in med ett otroligt starkt driv och en järnvilja. Han började arbeta deltid, sedan heltid för att slutligen anställas av oss internt som account manager. Eriks framgång är ett resultat av hans vinnarskalle och målmedvetenhet från elitidrotten tillsammans med viljan att tjäna mycket pengar och att utvecklas. Vi gav Erik verktygen och utbildningen, han gav oss engagemanget och uthålligheten för att bli bäst. Eriks bästa månad förra året gav honom en lön på 108.437:- Är du en Erik? Börja som hemförsäljare på heltid eller deltid och visa att du vill, kan och vågar nå dina mål. Du jobbar på uppdrag från Com Hem för vilka du säljer bredband, tv och telefoni. Du kommer att arbeta i Skövde. Jobbar du heltid har du en garanterad och en rörlig lönedel. Våra toppsäljare tjänar mellan 45.000-70.000 kr i månaden.
Västra Götalands länMer info...
 
 
2009-01-20Är du student och vill extrajobba som operatör? - Växjö
Produktion, IndustriVi söker nu 2-3 stycken studenter till ett tillverkande företag i Växjö. Du kommer att jobba som operatör inom produktion och ställa upp vid korttidssjukfrånvaro. Du som söker ska kunna vara tillgänglig på dagtid då uppdraget är 7-16. Vi föredrar om du läser distans eller liknande så du inte är bunden av mycket föreläsningar. Du ska ha ett stort intresse för teknik, kunna ha förståelse för teknik och vi värdesätter att du är flexibel, trevlig, självgående och samarbetsvillig. En merit är om du har gått tekniskt gymnasium alternativt att du arbetat inom produktion tidigare. Det är en fördel om du studerar något inom teknik då det är viktigt att du är intresserad när du utför dina arbetsuppgifter.Om du passar in på ovanstående så sök tjänsten snarast!
Kronobergs länMer info...
 
2009-01-20Marknadsassistent på deltid sökes - Göteborg
Försäljning, MarknadStarta din karriär hos oss på StudentConsulting. Vi är ett av Nordens ledande bemanningsföretag för dig som är student, akademiker eller ung i karriären. Genom oss får du chansen att jobba för välkända företag och spännande organisationer. StudentConsulting söker för kunds räkning en marknadsassistent. Vår kund är ett ledande företag inom läkemedelsbranschen.Som marknadsassistent kommer du att utforma marknadsmaterial och personliga utskick. Du kommer även att bygga upp ett kontaktnät för beslutsfattare inom sjukvård och landsting. En annan viktig arbetsuppgift kommer vara att göra beräkningar i kalkylsystemet, samt att utföra undersökningar.Du kommer att arbeta under eget ansvar. Du kommer att ha tillgång till en mängd olika verktyg och din handledare kommer att fungera som din coach och bollplank.Vi söker dig som är student idag och studerar marknadsföring. Du har skinn på näsan och är van att ta för dig. Du är van att kunna ta kontakt med människor. Du skall vara driven och hungrig. Du behöver inte ha erfarenhet från läkemedelsbranschen, det viktiga är att du lösningsfokuserad och kreativ. Du bör även ha en känsla för siffror och diagram.Stämmer detta in på DIG?, Tveka inte registrera din ansökan eftersom tillsättning sker omgående!På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!
Västra Götalands länMer info...
 
2009-01-16Utvecklande jobb inom teknisk support! - Norrköping
Kundservice, CallcenterTa chansen att arbeta för ett stort välkänt företag med kända och populära produkter. Nu söker vi medarbetare till kundtjänst/teknisk support hos en av våra kunder i Norrköping. Arbetet är på deltid med pass både dagtid, kvällar och helger. Arbetstiderna varierar mellan klockan 08.00-22.00, måndag - söndag. Vårt krav är att du kan jobba minst 2 pass/vecka. Vi kommer att tillsätta tjänster på både 40% samt 80%. Vi söker dig som studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning till tjänsterna på 40%. Förutom extra pengar i kassan erbjuder arbetet dig utbildning och coaching, goda utvecklingsmöjligheter och för den som visar framfötterna, en fot in i Kinnevikkoncernen. Arbetsuppgifterna innebär kundtjänst via telefon, där du besvarar tekniska frågor. Innan uppdragets start kommer du att utbildas under 10 dagar. Du får bra arbetslivserfarenhet hos ett av Sveriges största företag, nya bekantskaper och ett roligt, lärorikt samt utvecklande jobb! Du har god telefon- och PC-vana och har du tidigare erfarenhet av att arbeta i kundtjänst/teknisk support är det meriterande. Du har goda kunskaper om datorer och internetfunktioner. Som person är du engagerad och har lätt för att ta eget ansvar. Du är målinriktad och van vid kundkontakter. Självklart har du en positiv inställning och trivs att arbeta både självständigt och i team. Är du intresserad och har de rätta kvalifikationerna? Anmäl då genast ditt intresse nedan! Vi tar endast emot ansökningar via hemsidan. Tjänsten tillsätts direkt och rekryteringen påbörjas omgående så skicka in din ansökan direkt!På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi har alltid nya spännande del- och heltidsjobb inom Ekonomi, Kundservice, Administration, IT, Försäljning, Logistik och Produktion. Läs mer om oss och våra lediga jobb på www.studentconsulting.se.
Östergötlands länMer info...
 
2009-01-16Extrjobb som rancherare på terminal - Stockholm
Logistik, Lager, TransportNu behöver vi utöka vårt team med 2 personer som ska jobba som rancherare på terminal hos en av våra kunder i södra Stockholm. Arbetet som rancherare innebär att man med hjälp av en terminaltraktor placerar trailer på dess plats på terminalen. Arbetstiderna är eftermiddag 16-23 eller natt 00-07 måndag till fredag. Vårt krav är att du kan jobba minst 3 pass/vecka. Ange i din ansökan hur mycket du är intresserad av att jobba. För att vara aktuell till tjänsten är det ett krav att du har genomfört en teoretisk truckutbildning samt innehar B-körkort, har du C eller CE är det mycket meriterande. Vi söker dig som är flexibel, arbetsvillig och kan hoppa in med kort varsel. Du är en lagspelare och har en positiv inställning. Samtidigt som du kan ta i och arbeta snabbt så är det viktigt att du är noggrann och har ett bra öga för ordning och reda. Arbetet är fysiskt krävande och därför krävs god fysik och tidigare erfarenhet från liknande arbete.Låter det intressant? Anmäl då ditt intresse direkt då rekryteringer börjar omgående. Vi tar endast mot ansökningar via vår hemsida. På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är Sveriges snabbas växande företag 2008 och specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Företaget grundades 1997 och sysselsätter idag över 7000 konsulter på hel- och deltid. Med en bredd av enkla till mer kvalificerade jobb och med en rad olika tjänsteområden kan vi erbjuda dig jobbet du vill ha nu men även hjälpa dig till jobbet du vill ha i framtiden. Läs mer om oss på www.studentconsulting.se, välkommen!
Stockholms länMer info...
 
2009-01-16Extrajobb som registrerare på terminal - Stockholm
Logistik, Lager, TransportVi söker nu studenter som vill jobba som registrerare på en terminalarbetare hos en av våra kunder i södra Stockholm. Arbetet innebär att registrera inkommande och utgående gods (TLS). Arbetstiderna är klockan 15.15-22.30 måndag till fredag. Vårt krav är att du kan jobba minst 3 pass/vecka. Ange i din ansökan hur mycket du är intresserad av att jobba och om du kan jobba fram till jul.Du får bra arbetslivserfarenhet, utdrygning av studentkassan och många nya arbetskamrater. Vi söker dig som är flexibel, arbetsvillig och kan hoppa in med kort varsel. Du är en lagspelare och har en positiv inställning. För att vara kandidat till tjänsten krävs det att du har mycket god datorvana, är stresstålig samt noggrann.Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande. Låter det intressant? Anmäl då ditt intresse direkt då rekryteringer börjar omgående. Vi tar endast mot ansökningar via vår hemsida. På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är Sveriges snabbas växande företag 2008 och specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Företaget grundades 1997 och sysselsätter idag över 7000 konsulter på hel- och deltid. Med en bredd av enkla till mer kvalificerade jobb och med en rad olika tjänsteområden kan vi erbjuda dig jobbet du vill ha nu men även hjälpa dig till jobbet du vill ha i framtiden. Läs mer om oss på www.studentconsulting.se, välkommen!
Stockholms länMer info...
 
2009-01-15Extra jobba som Administratör? Start omgående! - Solna
Kontor, AdministrationÄr du student med god PC vana och jobbat med administrativa uppgifter sedan tidigare, då har vi jobbet för dig! Kunden är i behov av assistenthjälp ca 2 dagar i veckan för att kunna minska arbetstrycket på en av deras personalassistenter. Kunden är ett globalt hälso- och sjukvårdsföretag som grundades för 120 år sedan. Företaget jobbar med att vara till nytta för de människor som behöver den bästa hälso- och sjukvården och vill medverka till att ge dem ett enklare och tryggare liv. Uppdragets omfattning är deltid ca 2 dagar i veckan, ca 6 månader och tjänsten startar omgående. Timlön enligt avtal. Företag är placerat i Solna. Vi söker dig som är student och vill ha ett extra jobb. Du skall ha lätt att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Det är en merit om du har jobba med administrativa arbetsuppgifter sedan tidigare och det är även ett krav att du har goda PC vanor. Som person skall du vara positiv, effektiv och noggrann. Står du redo för din nästa utmaning? Är det dig vi beskriver ovan? Tveka inte, utan skicka in din ansökan direkt! Ansöker gör du enkelt genom att ladda upp din CV och ditt personliga brev på vår hemsida, www.studentconsulting.se. På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Genom oss får du chansen att jobba för Sveriges och Norges största och mest spännande företag.
Stockholms länMer info...
 
 
2009-01-15Ta chansen att provköra bilar i Växjö! - Växjö
Försäljning, MarknadFöretaget som beställt uppdraget är ett internationellt högaktat bilmärke. Uppdraget går ut på att besöka en eller flera bilhallar i egenskap som kund av tjänstebil för att undersöka säljaren enligt ett antal parometrar, samt ta bilen på en provkörning. Allt som allt tar en provkörning c a 3 timmar. Mer information ges innan uppdragsstart.Vi söker dig som är en trovärdig kund av fordon i tjänstebilsklassen. Du bör ha ett stort motorintresse och gedigen kunskap och erfarenhet av bilköp. Du bör även ha tillgång till egen bil av nyare modell. Är du egenföretagare är det ett stort plus. Passar du in i beskrivningen, så tveka inte med din ansökan!
Kronobergs länMer info...
 
2009-01-15Ta chansen att provköra bilar i Skövde! - Skövde
Försäljning, MarknadFöretaget som beställt uppdraget är ett internationellt högaktat bilmärke. Uppdraget går ut på att besöka en eller flera bilhallar i egenskap som kund av tjänstebil för att undersöka säljaren enligt ett antal parometrar, samt ta bilen på en provkörning. Allt som allt tar en provkörning c a 3 timmar. Mer information ges innan uppdragsstart.Vi söker dig som är en trovärdig kund av fordon i tjänstebilsklassen. Du bör ha ett stort motorintresse och gedigen kunskap och erfarenhet av bilköp. Du bör även ha tillgång till egen bil av nyare modell. Är du egenföretagare är det ett stort plus. Passar du in i beskrivningen, så tveka inte med din ansökan!
Västra Götalands länMer info...
 
2009-01-15Ta chansen att provköra bilar i Västerås! - Västerås
Försäljning, MarknadFöretaget som beställt uppdraget är ett internationellt högaktat bilmärke. Uppdraget går ut på att besöka en eller flera bilhallar i egenskap som kund av tjänstebil för att undersöka säljaren enligt ett antal parometrar, samt ta bilen på en provkörning. Allt som allt tar en provkörning c a 3 timmar. Mer information ges innan uppdragsstart.Vi söker dig som är en trovärdig kund av fordon i tjänstebilsklassen. Du bör ha ett stort motorintresse och gedigen kunskap och erfarenhet av bilköp. Du bör även ha tillgång till egen bil av nyare modell. Är du egenföretagare är det ett stort plus. Passar du in i beskrivningen, så tveka inte med din ansökan!
Västmanlands länMer info...
 
2009-01-13Ta chansen att provköra bilar i Västerik! - Västervik
Försäljning, MarknadFöretaget som beställt uppdraget är ett internationellt högaktat bilmärke. Uppdraget går ut på att besöka en eller flera bilhallar i egenskap som kund av tjänstebil för att undersöka säljaren enligt ett antal parometrar, samt ta bilen på en provkörning. Allt som allt tar en provkörning c a 3 timmar. Mer information ges innan uppdragsstart.Vi söker dig som är en trovärdig kund av fordon i tjänstebilsklassen. Du bör ha ett stort motorintresse och gedigen kunskap och erfarenhet av bilköp. Du bör även ha tillgång till egen bil av nyare modell. Är du egenföretagare är det ett stort plus. Passar du in i beskrivningen, så tveka inte med din ansökan! Uppdragets preliminära tidramar Uppdraget börjar 2009-02-02 och slutar 2009-02-28
Kalmar länMer info...
 
2009-01-13Vi söker dig som vill jobba extra med kundservice! - Jönköping
Kundservice, CallcenterFör kunds räkning söker vi nu dig som är sugen på att jobba som kundservicemedarbetare vid sidan av studierna. Koncernen har etablerat butiksverksamheter i Norden och befinner sig i en kraftig tillväxt. Som kundservicepersonal på after sale hjälper du kunden tillrätta genom att svara på mail, svara på frågor via inkommande samtal per telefon, samt ge högsta möjliga service gällande frågor om reparationer, försäkringar, garantier etc. Kundcentrat är idag beläget i centrala Jönköping i nya ljusa, fräscha lokaler. Kundcentrat är indelat i en försäljningsavdelning och en serviceavdelning som tillsammans är ett positivt gäng som gillar att ge gigantisk kundservice. Du kommer att ingå i vår studentpool och bör vara beredd att hoppa in med kort varsel. Vi ser gärna att du har möjlighet att jobba i genomsnitt två pass per vecka. Internutbildning ges på plats. Lön enligt avtal. Vi söker dig som är kommunikativ och målinriktad. Du ser jobbet som en utmaning och brinner för service och kundkontakter! I ditt arbete är du van vid att kunna arbeta självständigt, vara tålmodig och lyhörd för kunden samt ta egna initiativ. Meriterande är tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Internutbildning ges på platsen. Lön enligt avtal. Låter det intressant, tveka inte att skicka in din ansökan på vår hemsida www.studentconsulting.se. På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Genom oss får du chansen att jobba för Sveriges och Norges största och mest spännande företag
Jönköpings länMer info...
 
2009-01-13Vi söker dig som vill jobba extra som säljare! - Jönköping
Försäljning, MarknadFör kunds räkning söker vi nu dig som är intresserad av försäljning och som vill jobba vid sidan av studierna. Koncernen har etablerat butiksverksamheter i Norden och befinner sig i en kraftig tillväxt. Som säljare jobbar du med att sälja produkter på inkommande samtal. Du har med andra ord de bästa av förutsättningar att sälja in produkten. Kundcentrat är idag beläget i centrala Jönköping i nya ljusa, fräscha lokaler och är indelat i en försäljningsavdelning och en serviceavdelning som tillsammans är ett positivt gäng som gillar att ge gigantisk kundservice. Du kommer att ingå i vår studentpool och bör vara beredd att hoppa in med kort varsel. Vi ser gärna att du har möjlighet att jobba i genomsnitt två pass per vecka. Internutbildning ges på plats. Lön enligt avtal. Vill du ha ett riktigt roligt jobb, tveka inte att skicka in din ansökan på vår hemsida www.studentconsulting.se. Vi söker dig som är kommunikativ och målinriktad. Du ser jobbet som en utmaning och brinner för försäljning och kundkontakter! I ditt arbete är du van vid att kunna arbeta självständigt, vara lyhörd för kunden och ta egna initiativ. Meriterande är tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi har alltid nya spännande del- och heltidsjobb inom Ekonomi, Kundservice, Administration, IT, Försäljning, Logistik och Produktion. Läs mer om oss och våra lediga jobb på www.studentconsulting.se.
Jönköpings länMer info...
 
 
2009-01-12Vill du ha ett trevligt extrajobb inom kundservice/telefonist? - Piteå
Kundservice, CallcenterVi behöver förstärka vårt team och därför söker vi nu duktiga studenter som vill jobba extra som telefonist/kundservicepersonal via telefon hos en kund i Piteå. Företaget är ett kontaktcenterföretag som erbjuder kundtjänst- och telefonistlösningar till privat och offentlig sektor. Arbetet innefattar framförallt inkommande samtal från olika kunder. Arbetet sker på vardagar, kvällar och helger.Start för uppdraget är löpande under mars-maj månad. Du som söker till denna tjänst ska även kunna arbeta under sommaren för denna kund. Vi söker Dig som är en trevlig, engagerad, ordningsam och humoristisk person med hög serviceanda. Som person är du flexibel, har mycket med energi och tycker om utmaningar. Tidigare erfarenhet från kundservice är meriterande. Du är med fördel bosatt i Piteå. Bor du utanför Piteå bör du ha tillgång till bil för att ta dig till jobbet.Anställningen kommer att inledas med en kortare utbildning. Ta chansen att extrajobba/sommarjobba på en mycket trivsam arbetsplats! Anmäl ditt intresse omgående! På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Genom oss får du chansen att jobba för Sveriges och Norges största och mest spännande företag. Sök bland närmare 1000 lediga jobb på www.studentconsulting.se!Vid eventuella frågor, kontakta Camilla Granqvist på tel. 08-402 66 60 eller maila till camilla.granqvist@studentconsulting.se.
Norrbottens länMer info...
 
2009-01-12Personalassistent - Stockholm
Kontor, AdministrationStudentConsulting AB växer ständigt och nu behöver vi komplettera vårt personalteam med en personalassistent hos oss på Stockholmskontoret. Tjänsten innebär att assistera teamet med det administrativa personalarbetet (avtalsskrivning och materialinventering) och rekryteringsarbetet (annonsutformning, urval, intervjuer, referenstagning etc.). Du kommer att få arbeta med att bygga upp en fungerande administrativ enhet vilket ställer krav på planeringsförmåga, känsla för struktur och ansvarstagande.Tjänsten är deltid, men vi vill gärna att du ska kunna arbeta mer när det krävs. Erfarenhet av en administrativ tjänst eller motsvarande är ett krav. Som person tycker du om ett högt tempo och varierande arbetsuppgifter. Din administrativa förmåga är god, du är bra på att arbeta både självständigt och i team, är serviceinriktad och tycker om kontakt med människor. Förmåga att kunna organisera och prioritera är nödvändigt. Tjänsten kommer att tillsättas snarast så vänta inte med att skicka in din ansökan!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi har alltid nya spännande del- och heltidsjobb inom Ekonomi, Kundservice, Administration, IT, Försäljning, Logistik och Produktion. Läs mer om oss och våra lediga jobb på www.studentconsulting.se.
Stockholms länMer info...
 
2009-01-12Maskinoperatörer sökes! - Jönköping
Produktion, IndustriVi söker nu för Proton Finishing Huskvarnas räkning omgående personer som vill jobba som maskinoperatörer i Huskvarna. Uppdraget är löpande i 2-skift. Är du student som kan hoppa in vid kort varsel, skicka in din ansökan omgående då vi tillsätter tjänsterna löpande. Krav: att du studerar. Vi söker dig som är flexibel, positiv och arbetsvillig. Du är inte heller rädd för att ta i när det behövs. Arbetet kan periodvis vara tungt, varför du bör ha en god fysik. Vi ser ett stort värde i att ha ett arbetsteam där vi ser olikheter som en tillgång. Låter det intressant? Tveka då inte, utan gå in på vår hemsida www.studentconsulting.se och ansök redan idag. På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Genom oss får du chansen att jobba för Sveriges och Norges största och mest spännande företag.
Jönköpings länMer info...
 
2009-01-10Extrajobb till studenter med C-kort - Järfälla
Logistik, Lager, TransportÄr du student med C-behörighet på körkortet har vi extrajobbet till dig!Vi erbjuder dig ett fritt och stimulerande arbete i ett stort och väletablerat företag. Arbetsplatsen är i norra Stockholm och du kommer att arbeta varannan lördag. Vi ser gärna att personer som anställs har möjlighet att även jobba heltid under sommaren 2009! Vi söker dig som är arbetsam och initiativrik och som inte är rädd för att ta i när det behövs. Vidare tror vi att du är ansvarsfull och är van vid ett högt tempo. Vi söker en glad och positiv person som trivs att bemöta kunder och som är en bra representant utåt. Du ska ha sinne för logistik och erfarenhet av liknande arbeten är en merit. Du har självklart C-körkort sedan tidigare (är du under 21 år har du även yrkeskompetensbevis). Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag då tjänsten tillsätts omgående!På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden.
Stockholms länMer info...
 
2009-01-09Engelsktalande student sökes för översättning av hemsida! - Borås
Kontor, AdministrationVi söker dig som kan översätta en hemsida och prduktbeskrivningar för ett modeföretag inom postordern från svenska till engelska. Uppdraget kan utföras på distans så du behöver inte vara bosatt i Borås! Uppdraget kommer att utföras på ca 200 timmar under februari och mars 2009. Att vara konsult genom Studentconsulting innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens till våra kundföretag samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan redan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi har alltid nya spännande del- och heltidsjobb inom Ekonomi, Kundservice, Administration, IT, Försäljning, Logistik och Produktion. Läs mer om oss och våra lediga jobb på www.studentconsulting.se. Vi söker dig som är uppvuxen i ett engelsktalande land men som givetvis även behärskar svenska i tal och skrift. Förutom goda språkkunskaper ser vi att du är datakunnig, noggrann och strukturerad. Uppdraget kräver att du är självständig och van att lösa den här typen av uppgifter. Det är även en fördel om du är intresserad av mode!
Västra Götalands länMer info...
 
2009-01-09Extrapersonal sökes till detaljhandel - Umeå
Butik, Handel, HotellNu söker vi serviceinriktade studenter som studerar på universitet, högskola, Komvux eller liknande för uppdrag som butiksmedarbetare i Umeå. Företaget är ett välkänt detaljhandelsföretag inom växt och trädgård som vill stärka upp sitt team med studenter som kan arbeta extra för att optimera kvalit"n mot butikens kunder.De huvudsakliga arbetsuppgifterna är inom kassatjänst, uppackning av varor och kundservice i butik. Arbetstiderna varierar och är i huvudsak förlagda till helger. Vi söker studenter som brinner för serviceyrket och som har ett professionellt kundbemötande. Det är meriterande med tidigare kassavana och erfarenhet från detaljhandel. Det är viktigt att man är engagerad och trivs i samarbete med andra och att man har ett öppet och trevligt agerande mot kunder! Det är meriterande med intresse för blommor och trädgård! Känns detta spännande, tveka inte att ansöka eftersom tillsättning sker omgående!Frågor om tjänsten besvaras av Fredrik Åberg, Affärsområdeschef, 08-402 88 64, fredrik.aberg@studentconsulting.se.På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!
Västerbottens länMer info...
 
 
2009-01-09Serviceminded butik och kassapersonal - Göteborg
Butik, Handel, HotellStudentConsulting AB har förmånen att samarbeta med Plantagen AB.Nu söker vi utåtriktade och serviceminded studenter som studerar på universitet, högskola, Komvux eller liknande för uppdrag som butiksmedarbetare i Göteborg med omnejd. Plantagen AB ärett välkänt detaljhandelsföretag inom växt och trädgård som vill stärka upp sitt team med studenter som kan arbeta minst 3 pass per vecka, passen är förlagda både under dagtid och helger. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är inom kassatjänst, uppackning av varor och kundservice i butik. Meriterande om man kan arbeta heltid under sommaren.Vi söker studenter som brinner för serviceyrket, trivs att arbeta med människor, är lösningsfokuserade samt har ett professionellt kundbemötande. Det är viktigt att man är engagerad och inte är rädd för att ta i när det krävs samt är stresstålig. Det är meriterande med tidigare kassavana och erfarenhet från detaljhandel samt ett intresse för blommor och trädgård.Det är en fördel om man har körkort och tillgång till bil för att kunna ta sig till och från arbetet.Stämmer detta in på DIG?, Tveka inte registrera din ansökan eftersom tillsättning sker omgående!På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!
Västra Götalands länMer info...
 
2009-01-08Studenter med erfarenhet som B- chaufför sökes - Göteborg
Logistik, Lager, TransportInformation om uppdraget Är du högskolestuderande och vill dryga ut din studentkassa samt knyta nyttiga kontakter? Då har vi jobbet för dig! Vi söker nu studerande B-chaufförer som vill jobba med utkörning av paket till privatkunder och företag. Kunden är ett stort världsledande transportbolag som finns representerat i mer än 220 länder världen över.Uppdraget inleds med en utbildning hos vår kund. vi förutsätter att du kan arbeta minst 3 dagar i veckan. Mån- ons eller Ons- fre.Det finns även goda möjligheter till arbete under sommaren 2009. Arbetstiderna är 06-15.Vi söker dig som har B-körkort och god vana av bilkörning. Du har bra lokalkännedom i Göteborg med omnejd. Har du jobbat som chaufför tidigare är det mycket meriterande. Vi ser även att du är alert, serviceinriktad och inte är rädd för att ta i. Då paketen kan väga en del är det bra om du är i god form och trivs med att arbeta fysiskt med varvning av stillasittande, serviceinriktat chaufförsarbete. På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag! StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi har alltid nya spännande del- och heltidsjobb inom Ekonomi, Kundservice, Administration, IT, Försäljning, Logistik och Produktion. Läs mer om oss och våra lediga jobb på www.studentconsulting.se.
Västra Götalands länMer info...


Lediga jobb i...
- Hela Sverige - Blekinge län - Dalarnas län - Gotlands län - Gävleborgs län - Hallands län - Jämtlands län - Jönköpings län - Kalmar län - Kalmars län - Kronobergs län - Norrbottens län - Sjælland - Skåne län - Stockholms län - Södermanland - Södermanlands län - Uppsala län - Värmlands län - Västerbottens län - Västernorrlands län - Västmanlands län - Västra Götalands län - Örebro län - Östergötlands län

Copyright © 2023 ME Data - StudentRekrytering.se
Annonsörer: