Välkommen till StudentRekrytering . se

Kategori Plats
Sök jobb
 
2009-02-02Flexibelt jobb som B-chaufför - Borlänge
Logistik, Lager, TransportVi erbjuder dig det perfekta deltidsjobbet på sidan av studierna! Nu söker vi en B-chaufförer för deltidsjobb hos en av våra kunder i Borlänge. Arbetet innebär att lasta varor och leverera innehållet till en terminal i Uppsala. Arbetstiderna är fredagar 19-01 men i och med att ni kommer vara två stycken som delar på jobbet, så blir det inte varje fredag.Vi söker dig som har b-kort, stor vana av bilkörning i stadsmiljö och ute på stora vägar, bra lokalkännedom, och gärna tidigare erfarenhet av arbete som chaufför. Du är alert, serviceinriktad och är inte rädd för att ta i. Om du även har andra behörigheter (ex.truckkort) - fyll i detta i din ansökan. Låter det intressant? Anmäl då genast ditt intresse nedan! Kom ihåg att en utförlig och uppdaterad CV samt gärna ett kort på dig själv på vår hemsida ger dig större chanser till en anställning!På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!
Dalarnas länMer info...
 
2008-09-18Gör som Erik - Bli säljare! (Falun) - Falun
Försäljning, MarknadFrån att ha arbetat som kassapersonal för oss blev Erik en av våra stjärnsäljare. 20 år gammal, utan erfarenheter eller utbildning inom försäljning, gick han in med ett otroligt starkt driv och en järnvilja. Han började arbeta deltid, sedan heltid för att slutligen anställas av oss internt som account manager. Eriks framgång är ett resultat av hans vinnarskalle och målmedvetenhet från elitidrotten tillsammans med viljan att tjäna mycket pengar och att utvecklas. Vi gav Erik verktygen och utbildningen, han gav oss engagemanget och uthålligheten för att bli bäst. Eriks bästa månad i år gav honom en lön på 108.437:-Är du en Erik? Börja som hemförsäljare på heltid eller deltid och visa att du vill, kan och vågar nå dina mål. Du jobbar på uppdrag från Com Hem för vilka du säljer bredband, tv och telefoni i Falun med omnejd. Jobbar du heltid har du en garanterad och en rörlig lönedel. Våra toppsäljare tjänar mellan 45.000-70.000 kr i månaden.
Dalarnas länMer info...
 
2008-06-28Jobba som ekonomiassistent på myndighet i Borlänge; deltid - Borlänge
EkonomiÄr du en noggrann och ambitiös person som har viljan att prova på nya utmaningar hos en spännande uppdragsgivare? Då har vi uppdraget för dig! Nu söker vi för kunds räkning en driven och effektiv ekonomiassistent! Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta distribution av leverantörsfakturor via elektronisk fakturahantering (EFH) samt påminnelsehantering. Tjänsten är på deltid - 50 %, kontorstider, och uppdraget ska initialt löpa mellan augusti och december 2008. Din arbetsplats kommer att vara på kundens kontor i Borlänge, men du kommer att ingå i StudentConsultings uthyrningsverksamhet. För att vara en bra kandidat till tjänsten har du minst gymnasiekompetens eller likvärdig arbetslivserfarenhet. Du har brett ett ekonomiintresse och siffersinne, gärna med erfarenhet från området. Har du erfarenhet av elektronisk fakturahantering är detta meriterande. Du är framåt och social och din personlighet gör att du snabbt anpassar dig till nya omgivningar. Självklart är du noggrann, effektiv och du har en god datorvana. Vår kund arbetar i första hand i Agresso, varför det är starkt meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i detta system. Du ska även behärska svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift. Är du en person med höga ambitioner som lägger stor vikt vid ett stort eget ansvar, professionell och personlig utveckling samt en god arbetsmiljö? Skicka då in din ansökan redan idag - imorgon anställer vi någon annan! Ansöker gör du via vår hemsida www.studentconsulting.se alternativt till rekrytering_stockholm@studentconsulting.se.På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!
Dalarnas länMer info...
 
2008-06-25Administratör-tillsättning omgående - Borlänge
LogistikVi söker omgående en administratör till ett logistikföretag i Borlänge. Arbetet innebär administrativa sysslor så som dataregistrering, som främst innebär att mata in fraktsedlar i systemet.Du skall vara flexibel och kunna arbeta kvällar och hoppa in extra då behov finns. Du ska också vara villig och arbeta med andra arbetsuppgifter på arbetsplatsen. Tjänsten innebär stora möjligheter till extrajobb. Du som söker kan gärna fortsätta jobba extra under hösten, ungefär 1-3 pass/vecka. Vi söker dig som är noggrann, ordningsam och utåtriktad, samt har god datavana. Ett krav är att du ska kunna behärska svenska i tal och skrift. Erfarenhet av administration och kundkontakt är meriterande. Det är dessutom en förutsättning att Du är flexibel och vill samla på dig erfarenhet av olika typer av arbetsuppgifter. Låter detta intressant och Du har de kvalifikationer som krävs? - Registrera då din intresseanmälan här nedan! OBS! I och med löpande rekrytering så behöver vi din intresseanmälan redan idag. På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag! StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi har alltid nya spännande del- och heltidsjobb inom på Ekonomi, Kundservice, Administration, IT, Försäljning, Logistik och Produktion. Läs mer om oss och våra lediga jobb på www.studentconsulting.se.
Dalarnas länMer info...
 
2008-06-18Informatörer till marknadsföringsprojekt - Borlänge
ÖvrigtVi kommer att anställa ett team av konsulter för ett informations- och marknadsföringsprojekt gentemot nya studenter vid högskolan i Borlänge. Arbetet innebär bland annat att ge studenter information via klassrumsbesök och marknadsföringsuppdrag på plats på högskolan. Arbetet innebär inte någon försäljning. Anställningen påbörjas i mitten av augusti och avslutas i mitten av oktober. Huvuddelen av arbetet utförs på dagtid. Du som söker bör kunna arbeta ca två-tre tillfällen/vecka. Du får en kortare utbildning i samband med arbetets start.Vi söker Dig som är en engagerad, utåtriktad och driven som person. Du jobbar lika bra självständigt som i grupp. Antagligen är du själv student vid högskolan i Borlänge och kan tänka dig att jobba vid sidan av studierna.Stämmer beskrivningen in på dig? Gör din intresseanmälan nedan! Eventuella frågor besvaras av Emelie Sandberg, 070-360 75 18. Rekrytering av tjänsterna påbörjas redan i juni. På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Genom oss får du chansen att jobba för Sveriges och Norges största och mest spännande företag.
Dalarnas länMer info...


Lediga jobb i...
- Hela Sverige - Blekinge län - Dalarnas län - Gotlands län - Gävleborgs län - Hallands län - Jämtlands län - Jönköpings län - Kalmar län - Kalmars län - Kronobergs län - Norrbottens län - Sjælland - Skåne län - Stockholms län - Södermanland - Södermanlands län - Uppsala län - Värmlands län - Västerbottens län - Västernorrlands län - Västmanlands län - Västra Götalands län - Örebro län - Östergötlands län

Copyright © 2023 ME Data - StudentRekrytering.se
Annonsörer: