Välkommen till StudentRekrytering . se

Kategori Plats
Sök jobb
 
2008-09-18Gör som Erik - Bli säljare! (Sandviken) - Sandviken
Försäljning, MarknadFrån att ha arbetat som kassapersonal för oss blev Erik en av våra stjärnsäljare. 20 år gammal, utan erfarenheter eller utbildning inom försäljning, gick han in med ett otroligt starkt driv och en järnvilja. Han började arbeta deltid, sedan heltid för att slutligen anställas av oss internt som account manager. Eriks framgång är ett resultat av hans vinnarskalle och målmedvetenhet från elitidrotten tillsammans med viljan att tjäna mycket pengar och att utvecklas. Vi gav Erik verktygen och utbildningen, han gav oss engagemanget och uthålligheten för att bli bäst. Eriks bästa månad i år gav honom en lön på 108.437:-Är du en Erik? Börja som hemförsäljare på heltid eller deltid och visa att du vill, kan och vågar nå dina mål. Du jobbar på uppdrag från Com Hem för vilka du säljer bredband, tv och telefoni i Sandviken med omnejd. Jobbar du heltid har du en garanterad och en rörlig lönedel. Våra toppsäljare tjänar mellan 45.000-70.000 kr i månaden.
Gävleborgs länMer info...
 
2008-05-07Student med truckkort sökes! - Gävle
LogistikNu söker vi duktiga studenter som vill jobba extra på terminal hos en av våra kunder i Gävle. Arbetsuppgifterna innebär paketsortering med en hel del truckkörning. Obs! Tunga lyft kan förekomma. Arbetstiderna är 15:30-18:30 måndag till fredag och projektet pågår minst tills i sommar. Vi förväntar oss att du kan jobba 2-3 pass per vecka.Du som söker är intresserad, noggrann och nyfiken. Arbetets karaktär kräver att du har datavana, god fysik och är beredd på att hugga i. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är ett krav att du är student och sedan tidigare har truckkort. Låter detta som ett intressant extrajobb? Tveka inte, utan anmäl snarast ditt intresse nedan! Rekryteringsprocessen startar vecka 1. Kom ihåg att en utförlig och uppdaterad CV på vår hemsida ger dig större chanser till en anställning!) Vi tar endast mot ansökningar via hemsidan. På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi har alltid nya spännande del- och heltidsjobb inom Ekonomi, Kundservice, Administration, IT, Försäljning, Logistik och Produktion. Läs mer om oss och våra lediga jobb på www.studentconsulting.se.
Gävleborgs länMer info...
 
2008-04-02Servicetekniker, heltid-sommar
TeknikAcademic Work söker för kunds räkning servicetekniker till region Gävle/Sandviken. Vår kund är en av landets största aktörer inom tele- och datakommunikation. De konstruerar, installerar och underhåller fasta och mobila nät samt företagslösningar för många av världens ledande operatörer och systemleverantörer. Arbetet går ut på att utföra installation och felavhjälpning i telenät både i interna företagsnät och hemma hos privatkunder. Du kommer att arbeta ute hos kund med diverse olika arbetsuppgifter bland annat att sätta upp och flytta telefonjack, spika ledningar och koppla i skåp. I arbetsuppgifterna ingår även viss administration. Utgångsort är Gävle men kunderna finns runt om i hela Gästrikland.
Gävleborgs länMer info...


Lediga jobb i...
- Hela Sverige - Blekinge län - Dalarnas län - Gotlands län - Gävleborgs län - Hallands län - Jämtlands län - Jönköpings län - Kalmar län - Kalmars län - Kronobergs län - Norrbottens län - Sjælland - Skåne län - Stockholms län - Södermanland - Södermanlands län - Uppsala län - Värmlands län - Västerbottens län - Västernorrlands län - Västmanlands län - Västra Götalands län - Örebro län - Östergötlands län

Copyright © 2023 ME Data - StudentRekrytering.se
Annonsörer: