Välkommen till StudentRekrytering . se

Kategori Plats
Sök jobb
 
2009-01-13Vi söker dig som vill jobba extra med kundservice! - Jönköping
Kundservice, CallcenterFör kunds räkning söker vi nu dig som är sugen på att jobba som kundservicemedarbetare vid sidan av studierna. Koncernen har etablerat butiksverksamheter i Norden och befinner sig i en kraftig tillväxt. Som kundservicepersonal på after sale hjälper du kunden tillrätta genom att svara på mail, svara på frågor via inkommande samtal per telefon, samt ge högsta möjliga service gällande frågor om reparationer, försäkringar, garantier etc. Kundcentrat är idag beläget i centrala Jönköping i nya ljusa, fräscha lokaler. Kundcentrat är indelat i en försäljningsavdelning och en serviceavdelning som tillsammans är ett positivt gäng som gillar att ge gigantisk kundservice. Du kommer att ingå i vår studentpool och bör vara beredd att hoppa in med kort varsel. Vi ser gärna att du har möjlighet att jobba i genomsnitt två pass per vecka. Internutbildning ges på plats. Lön enligt avtal. Vi söker dig som är kommunikativ och målinriktad. Du ser jobbet som en utmaning och brinner för service och kundkontakter! I ditt arbete är du van vid att kunna arbeta självständigt, vara tålmodig och lyhörd för kunden samt ta egna initiativ. Meriterande är tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Internutbildning ges på platsen. Lön enligt avtal. Låter det intressant, tveka inte att skicka in din ansökan på vår hemsida www.studentconsulting.se. På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Genom oss får du chansen att jobba för Sveriges och Norges största och mest spännande företag
Jönköpings länMer info...
 
2009-01-13Vi söker dig som vill jobba extra som säljare! - Jönköping
Försäljning, MarknadFör kunds räkning söker vi nu dig som är intresserad av försäljning och som vill jobba vid sidan av studierna. Koncernen har etablerat butiksverksamheter i Norden och befinner sig i en kraftig tillväxt. Som säljare jobbar du med att sälja produkter på inkommande samtal. Du har med andra ord de bästa av förutsättningar att sälja in produkten. Kundcentrat är idag beläget i centrala Jönköping i nya ljusa, fräscha lokaler och är indelat i en försäljningsavdelning och en serviceavdelning som tillsammans är ett positivt gäng som gillar att ge gigantisk kundservice. Du kommer att ingå i vår studentpool och bör vara beredd att hoppa in med kort varsel. Vi ser gärna att du har möjlighet att jobba i genomsnitt två pass per vecka. Internutbildning ges på plats. Lön enligt avtal. Vill du ha ett riktigt roligt jobb, tveka inte att skicka in din ansökan på vår hemsida www.studentconsulting.se. Vi söker dig som är kommunikativ och målinriktad. Du ser jobbet som en utmaning och brinner för försäljning och kundkontakter! I ditt arbete är du van vid att kunna arbeta självständigt, vara lyhörd för kunden och ta egna initiativ. Meriterande är tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi har alltid nya spännande del- och heltidsjobb inom Ekonomi, Kundservice, Administration, IT, Försäljning, Logistik och Produktion. Läs mer om oss och våra lediga jobb på www.studentconsulting.se.
Jönköpings länMer info...
 
2009-01-12Maskinoperatörer sökes! - Jönköping
Produktion, IndustriVi söker nu för Proton Finishing Huskvarnas räkning omgående personer som vill jobba som maskinoperatörer i Huskvarna. Uppdraget är löpande i 2-skift. Är du student som kan hoppa in vid kort varsel, skicka in din ansökan omgående då vi tillsätter tjänsterna löpande. Krav: att du studerar. Vi söker dig som är flexibel, positiv och arbetsvillig. Du är inte heller rädd för att ta i när det behövs. Arbetet kan periodvis vara tungt, varför du bör ha en god fysik. Vi ser ett stort värde i att ha ett arbetsteam där vi ser olikheter som en tillgång. Låter det intressant? Tveka då inte, utan gå in på vår hemsida www.studentconsulting.se och ansök redan idag. På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Genom oss får du chansen att jobba för Sveriges och Norges största och mest spännande företag.
Jönköpings länMer info...
 
2008-12-30Vill du provköra bilar i Anderstorp? - Anderstorp
Försäljning, MarknadFöretaget som beställt uppdraget är ett internationellt högaktat bilmärke. Uppdraget går ut på att besöka en eller flera bilhallar i egenskap som kund av tjänstebil för att undersöka säljaren enligt ett antal parometrar, samt ta bilen på en provkörning. Allt som allt tar en provkörning c a 3 timmar. Mer information ges innan uppdragsstart.Vi söker dig som är en trovärdig kund av fordon i tjänstebilsklassen. Du bör ha ett stort motorintresse och gedigen kunskap och erfarenhet av bilköp. Du bör även ha tillgång till egen bil av nyare modell. Är du egenföretagare är det ett stort plus. Passar du in i beskrivningen, så tveka inte med din ansökan!
Jönköpings länMer info...
 
2008-12-30Vill du provköra bilar Vetlanda? - Vetlanda
Försäljning, MarknadFöretaget som beställt uppdraget är ett internationellt högaktat bilmärke. Uppdraget går ut på att besöka en eller flera bilhallar i egenskap som kund av tjänstebil för att undersöka säljaren enligt ett antal parometrar, samt ta bilen på en provkörning. Allt som allt tar en provkörning c a 3 timmar. Mer information ges innan uppdragsstart.Vi söker dig som är en trovärdig kund av fordon i tjänstebilsklassen. Du bör ha ett stort motorintresse och gedigen kunskap och erfarenhet av bilköp. Du bör även ha tillgång till egen bil av nyare modell. Är du egenföretagare är det ett stort plus. Passar du in i beskrivningen, så tveka inte med din ansökan!
Jönköpings länMer info...
 
2008-11-18Studerande som vill jobba extra med IT-support sökes! - Jönköping
Kundservice, CallcenterVi söker nu för Elgigantens räkning studenter som vill jobba ca 25% som tekniska rådgivare för deras kunder. Koncernen har etablerat butiksverksamheter i Norden och befinner sig i en kraftig tillväxt. Uppdraget innebär att vara behjälplig över telefon och mail som teknisk rådgivare. Kundcentrat är idag beläget i centrala Jönköping i nya ljusa, fräscha lokaler. Det är för tillfället indelat i en försäljningsavdelning och en serviceavdelning som tillsammans är ett positivt gäng som gillar att ge gigantisk kundservice.Du är social, trevlig, noggrann och pedagogisk. Som person är Du också serviceminded, kommunikativ och professionell. Det är viktigt att Du har ett genuint och brinnande intresse för IT och datorer. En högre utbildning inom IT är önskvärt liksom erfarenhet av liknande arbete. Vi värdesätter dock ditt intresse och dina kunskaper allra högst, vilket innebär att även du som är självlärd och som har rätt bakgrund kan vara intressant. Du ska kunna förstå kundens problem och lokalisera lösningar på ett självständigt sätt. Mer information om uppdraget och kravspecifikation får Du mer information om vid en eventuell intervju. Låter detta intressant? Tveka då inte, utan gå in på www.studentconsulting.se och anmäl ditt intresse! På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag! StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Genom oss får du chansen att jobba för Sveriges och Norges största och mest spännande företag
Jönköpings länMer info...
 
 
2008-11-18Montörer sökes! - Jönköping
Produktion, IndustriVi söker just nu för kunds räkning studenter som vill jobba extra som montörer. Uppdraget börjar feb-09 till aug. Vi ser att du är händig, självgående och social. Har du arbetat som snickare tidigare är det en merit. Krav att du studerar. Låter detta som det perfekta extrajobbet? Sök redan idag då rekryteringen sker omgående. Gå in på www.studentconsulting.se och anmäl ditt intresse. På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Genom oss får du chansen att jobba för Sveriges och Norges största och mest spännande företag.
Jönköpings länMer info...
 
2008-11-06Gör som Erik - bli säljare! (Jönköping) - Jönköping
Försäljning, MarknadFrån att ha arbetat som kassapersonal för oss blev Erik en av våra stjärnsäljare. 20 år gammal, utan erfarenheter eller utbildning inom försäljning, gick han in med ett otroligt starkt driv och en järnvilja. Han började arbeta deltid, sedan heltid för att slutligen anställas av oss internt som account manager. Eriks framgång är ett resultat av hans vinnarskalle och målmedvetenhet från elitidrotten tillsammans med viljan att tjäna mycket pengar och att utvecklas. Vi gav Erik verktygen och utbildningen, han gav oss engagemanget och uthålligheten för att bli bäst.Eriks bästa månad i år gav honom en lön på 108.437:- Är du en Erik? Börja som hemförsäljare på heltid eller deltid och visa att du vill, kan och vågar nå dina mål. Du jobbar på uppdrag från Com Hem för vilka du säljer bredband, tv och telefoni i Nässjö med omnejd. Jobbar du heltid har du en garanterad och en rörlig lönedel. Våra toppsäljare tjänar mellan 45.000-70.000 kr i månaden.
Jönköpings länMer info...
 
2008-10-29Säljare sökes till Elgiganten! - Jönköping
Försäljning, MarknadVi söker nu för en kunds räkning säljare på heltid. Koncernen har etablerat butiksverksamheter i Norden och befinner sig i en kraftig tillväxt. Som säljare jobbar du med att sälja produkter på inkommande samtal. Du har med andra ord de bästa av förutsättningar att sälja in produkten. Kundcentrat är idag beläget i centrala Jönköping i nya ljusa, fräscha lokaler och är indelat i en försäljningsavdelning och en serviceavdelning som tillsammans är ett positivt gäng som gillar att ge gigantisk kundservice. Vi ser gärna att du är student och kan jobba heltid under perioden för att sedan ev kunna gå in extra under våren. Vi söker dig som är kommunikativ och målinriktad. Du ser jobbet som en utmaning och brinner för försäljning och kundkontakter! I ditt arbete är du van vid att kunna arbeta självständigt, vara lyhörd för kunden och ta egna initiativ. Meriterande är tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Internutbildning ges på platsen. Lön enligt avtal. Vill du ha ett riktigt roligt jobb, tveka inte att skicka in din ansökan på vår hemsida www.studentconsulting.se. På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi har alltid nya spännande del- och heltidsjobb inom Ekonomi, Kundservice, Administration, IT, Försäljning, Logistik och Produktion. Läs mer om oss och våra lediga jobb på www.studentconsulting.se.
Jönköpings länMer info...
 
2008-10-29Kundservicepersonal till Elgiganten sökes! - Jönköping
Kundservice, CallcenterVi söker nu för kunds räkning kundservicepersonal. Koncernen har etablerat butiksverksamheter i Norden och befinner sig i en kraftig tillväxt. Som kundservicepersonal på after sale hjälper du kunden tillrätta genom att svara på mail, svara på frågor via inkommande samtal per telefon, samt ge högsta möjliga service gällande frågor om reparationer, försäkringar, garantier etc. Kundcentrat är idag beläget i centrala Jönköping i nya ljusa, fräscha lokaler. Kundcentrat är indelat i en försäljningsavdelning och en serviceavdelning som tillsammans är ett positivt gäng som gillar att ge gigantisk kundservice. Vi ser gärna att du är student och kan jobba heltid under perioden för att sedan ev kunna gå in extra under våren. Vi söker dig som är kommunikativ och målinriktad. Du ser jobbet som en utmaning och brinner för service och kundkontakter! I ditt arbete är du van vid att kunna arbeta självständigt, vara tålmodig och lyhörd för kunden samt ta egna initiativ. Meriterande är tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Internutbildning ges på platsen. Lön enligt avtal. Låter det intressant, tveka inte att skicka in din ansökan på vår hemsida www.studentconsulting.se. På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Genom oss får du chansen att jobba för Sveriges och Norges största och mest spännande företag
Jönköpings länMer info...
 
2008-10-29Rörmokare sökes! - Jönköping
ÖvrigtVi söker omgående en rörmokare för kunds räkning. Heltid/deltid. Låter det intressant? Tveka då inte, utan gå in på www.studentconsulting.se och anmäl ditt intresse genast!På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Genom oss får du chansen att jobba för Sveriges och Norges största och mest spännande företag.
Jönköpings länMer info...
 
2008-10-28Lagerpersonal sökes! - Jönköping
Logistik, Lager, TransportVi söker nu för kunds räkning lagerpersonal. Heltid och deltid. Truckkort och vana från lager är meriterande. Vi söker dig som är flexibel, positiv och arbetsvillig. Du är inte heller rädd för att ta i när det behövs. Arbetet kan periodvis vara tungt, varför du bör ha en god fysik. Låter det intressant? Tveka då inte, utan gå in på www.studentconsulting.se och anmäl ditt intresse genast!På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Genom oss får du chansen att jobba för Sveriges och Norges största och mest spännande företag.
Jönköpings länMer info...
 
 
2008-10-23Unix-van konverterare sökes. - Jönköping
ITVi söker för kundsräkning studenter med Unix-vana. Du kommer jobba med enkla konverteringar. Uppdraget börjar sista helgen i november och pågår under våren. 1-2 ggr i månaden, nattetid/helg. Du ska behärka Unix samt vara nogrann och nattpigg. Låter det intressant, tveka inte att skicka in din ansökan på vår hemsida www.studentconsulting.se. På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Genom oss får du chansen att jobba för Sveriges och Norges största och mest spännande företag
Jönköpings länMer info...
 
2008-09-10Kundservicepersonal till Elgiganten sökes! - Jönköping
Kundservice, CallcenterVi söker nu för kunds räkning kundservicepersonal. Koncernen har etablerat butiksverksamheter i Norden och befinner sig i en kraftig tillväxt. Som kundservicepersonal på after sale hjälper du kunden tillrätta genom att svara på mail, svara på frågor via inkommande samtal per telefon, samt ge högsta möjliga service gällande frågor om reparationer, försäkringar, garantier etc. Kundcentrat är idag beläget i centrala Jönköping i nya ljusa, fräscha lokaler. Kundcentrat är indelat i en försäljningsavdelning och en serviceavdelning som tillsammans är ett positivt gäng som gillar att ge gigantisk kundservice. Arbetstiderna är förlagda till kvällstid och helger, och vi vill att du ska kunna jobba minst 3 pass i veckan enligt schema, samt vara tillgänglig för att hoppa in vid kort varsel. Vi söker dig som är kommunikativ och målinriktad. Du ser jobbet som en utmaning och brinner för service och kundkontakter! I ditt arbete är du van vid att kunna arbeta självständigt, vara tålmodig och lyhörd för kunden samt ta egna initiativ. Meriterande är tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Internutbildning ges på platsen. Lön enligt avtal. Låter det intressant, tveka inte att skicka in din ansökan på vår hemsida www.studentconsulting.se. På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Genom oss får du chansen att jobba för Sveriges och Norges största och mest spännande företag
Jönköpings länMer info...
 
2008-09-09Packarbetare, Extra
Lager/logistikAcademic Work söker för kunds räkning en pool om 6 stycken packarbetare. Vår kund är Europas största tillverkare av förpackningar för bl.a. Livsmedels- och sjukvårdsartiklar. Huvudkontoret finns i Danmark och totalt har vår kund över 1500 anställda på mer än 10 produktionsenheter runtom i Europa och i USA. På denna produktionsenhet finns ca 80 anställda och poolen kommer att täcka sjukfrånvaro och annan ledighet. Med tåg från Jönköping tar det ca 5 minuter att ta sig till företaget och med buss ca 15 min.Arbetsuppgifter: Som packarbetare kommer du att arbeta med att övervaka fem olika stationer. Du kommer t.ex. att: • Etikettera • Rensa och sortera burkar som fastnat eller skadats
Jönköpings länMer info...
 
2008-09-03Är du ute efter det perfekta extrajobbet som brevsorterare? - Nässjö
LogistikNu söker vi Dig som vill komplettera vårt team hos en av våra största kunder i Nässjö. Arbetet innebär brevsortering och annat förekommande terminalarbete. Arbetstiden är förlagd till dags, kväll- eller nattpass. Det är viktigt att du ser långsiktigt på arbetet och vi vill att du ska kunna jobba minst två pass per vecka. Ett perfekt extrajobb helt enkelt! Vi söker Dig som är positiv, arbetsvillig och som inte är rädd för att hugga i när det behövs. Vi ser olikheter i våra arbetsteam som en tillgång. På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi har alltid nya spännande del- och heltidsjobb inom Ekonomi, Kundservice, Administration, IT, Försäljning, Logistik och Produktion. Läs mer om oss och våra lediga jobb på www.studentconsulting.se.
Jönköpings länMer info...
 
2008-06-03Produktion-och materialplanerare, sommarjobb, Jönköping
Lager/logistikInformation om uppdraget Academic Work söker för kunds räkning en produktions- och materialplanerare. Vår kund är en världsledande leverantör av butiksinredning och består av ett flertal lokalt förankrade bolag över hela världen som sysselsätter över 500 personer. De erbjuder sina kunder förstklassig service när det gäller att levererar innovativa och skräddarsydda butikslösningar. Nu vill de ha hjälp av en person som kan jobba heltid i sommar med produktions- och materialplanering. För att komma in i din roll kommer du att få stöd och uppbackning de första veckorna.Arbetsuppgifter: • Bevakning av tillverkningsordrar • Avstämning av fakturor • Bevaka inköpsartiklar
Jönköpings länMer info...
 
2008-04-25Student som vill jobba med kundtjänst sökes! - Jönköping
AdministrationVi söker nu studenter som vill jobba med ett spännande kundtjänstuppdrag hos en av våra kunder. Tjänsten är till en början på deltid med ökning till heltid under sommaren, måndag-fredag 8-16.30. Uppdraget är löpande. Din uppgift blir bland annat att svara på frågor rörande kundens verksamhet. Vi söker dig som är positiv, engagerad, serviceinriktad och förtroendeingivande. Du ska ha mycket god datavana då jobbet kan innefatta relativt avancerad teknik, samt kunna uttrycka dig väl både på svenska och engelska. Arbetet kräver även att du är bra på att hålla många bollar i luften, vara flexibel och kunna arbeta olika tider, du ska tycka om att ha mycket kontakt med människor samt vara serviceminded! Tidigare erfarenhet från kundservice är meriterande.Kunden ser gärna att sökande är 25 år och över.Ta chansen till ett långsiktigt uppdrag med trevliga arbetskamrater. Låter det intressant?Anmäl då snarast ditt intresse med en utförlig cv nedan. OBS! Vi tar endast emot ansökningar via hemsidan.På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Genom oss får du chansen att jobba för Sveriges och Norges största och mest spännande företag.
Jönköpings länMer info...
 
 
2008-04-09Student som vill jobba med kundtjänst sökes! - Jönköping
AdministrationVi söker nu studenter som vill jobba med ett spännande kundtjänstuppdrag hos en av våra kunder. Tjänsten är till en början på deltid med ökning till heltid under sommaren, måndag-fredag 8-16.30. Uppdraget är löpande. Din uppgift blir bland annat att svara på frågor rörande kundens verksamhet. Vi söker dig som är positiv, engagerad, serviceinriktad och förtroendeingivande. Du ska ha mycket god datavana då jobbet kan innefatta relativt avancerad teknik, samt kunna uttrycka dig väl både på svenska och engelska. Arbetet kräver även att du är bra på att hålla många bollar i luften, vara flexibel och kunna arbeta olika tider, du ska tycka om att ha mycket kontakt med människor samt vara serviceminded! Tidigare erfarenhet från kundservice är meriterande.Kunden ser gärna att sökande är 25 år och över.Ta chansen till ett långsiktigt uppdrag med trevliga arbetskamrater. Låter det intressant?Anmäl då snarast ditt intresse med en utförlig cv nedan. OBS! Vi tar endast emot ansökningar via hemsidan.På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Genom oss får du chansen att jobba för Sveriges och Norges största och mest spännande företag.
Jönköpings länMer info...
 
2008-03-14CAD-ritare, Extra
TeknikAcademic Work söker för kunds räkning en CAD-ritare. Vår kund är ett mindre företag som är verksamt inom bygg- och konstruktionsbranschen. Företagets kontor finns i Jönköping i ljusa centralt belägna lokaler.Arbetsuppgifter: Som CAD-ritare kommer du att arbeta med rita upp mätningar i CAD-systemen Adt 2004 och Point. Uppdragets omfattning kan variera från 10-15 timmar i veckan till 20-30 timmar i veckan beroende på kandidat. Som CAD-ritare kommer du att få: • Rita i vårt kundföretags CAD-system • Vara delaktig i olika projekt • Få chansen att växa inom ett mindre företag
Jönköpings länMer info...
 
2008-03-13Lagerarbetare, Extra + sommarjobb, Torsvik
Lager/logistikAcademic Work söker för kunds räkning lagerarbetare. Vår kund är ett stort internationellt företag som erbjuder ett brett sortiment av form- och funktionsriktiga heminredningsartiklar. Vi söker dig som vill arbeta på ett intressant företag med goda möjligheter till framtida kontakter.Arbetsuppgifter: Som lagarearbetare kommer du att arbeta på kundens lager. Du kommer t.ex. att • Ta emot beställda varor med truck • Sortera varor som sedan körs ut med truck på lagrets hyllor • Samarbeta med medarbetare och chefer Det kommer finnas möjlighet att ta del av truckkörkortsutbildning
Jönköpings länMer info...
 
2008-03-12Terminalarbetare, extra - deltid
Lager/logistikAcademic Work söker för kunds räkning terminalarbetare. Vår kund är ett medelstort speditionsföretag som specialiserat sig på transporter inom Europa. Deras knutpunkter i Sverige är Malmö, Göteborg, Jönköping och Stockholm. De är på kontoret i Jönköping 21 anställda, med ca 45 chaufförer i omlopp.Arbetsuppgifter: Som terminalarbetare kommer du att arbeta med att ta emot lastbilar som kommer in med gods. Du kommer t.ex. att • Lossa gods • Scanna av information med hjälp av en handdator • Sortera in gods på rätt plats
Jönköpings länMer info...
 
2008-02-29Packarbetare, extra
Lager/logistikAcademic Work söker för kunds räkning en pool om 6 stycken packarbetare. Vår kund är Europas största tillverkare av förpackningar för bl.a. Livsmedels- och sjukvårdsartiklar. Huvudkontoret finns i Danmark och totalt har vår kund över 1500 anställda på mer än 10 produktionsenheter runtom i Europa och i USA. På denna produktionsenhet finns ca 80 anställda och poolen kommer att täcka sjukfrånvaro och annan ledighet. Med tåg från Jönköping tar det ca 5 minuter att ta sig till företaget och med buss ca 15 min. Här finns goda möjligheter till sommarjobb!Arbetsuppgifter: Som packarbetare kommer du att arbeta med att övervaka fem olika stationer. Du kommer t.ex. att: • Etikettera • Rensa och sortera burkar som fastnat eller skadats
Jönköpings länMer info...
 
2008-02-286 truckförare, extra+sommar
Lager/logistikAcademic Work söker för kunds räkning 6 stycken truckförare. Kunden är leverantör av lösningar för att skydda alla slags industriell, elektronisk, data- och telekommunikationsutrustning. Företaget har funnits sedan 1942, har ca 400 anställda och är fjärde största tillverkaren av kapslingar i Europa. Du kommer arbeta i ett bra team, i en trevlig lagerlokal med stora möjligheter till fortsatt extrajobb under din studietid.Arbetsuppgifter: Som personal på detta uppdrag är dina uppgifter lastning och lossning av gods. Du kommer även att få utföra enklare monteringsarbeten. Man arbetar i ett lugnt tempo, då man måste vara försiktig vid lastning på pall. Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta ute hos en av våra kunder.
Jönköpings länMer info...
 
 
2008-02-15Informatör, extra
Ekonomi/FinansAcademic Work söker nu för kunds räkning informatörer till Värnamoområdet. Du kommer att arbeta för en av Sveriges största nyhetstidningar. I din roll som informatör kommer du att besöka högstadieskolor i Stockholm för att informera om det aktuella företaget samt att aktivt ta in intresseanmälningar av personer som vill ha extrajobb på företaget. Ditt besök på skolan är bokat i förväg av kundföretaget och du kommer att få en kontaktperson som visar dig rätt.
Jönköpings länMer info...


Lediga jobb i...
- Hela Sverige - Blekinge län - Dalarnas län - Gotlands län - Gävleborgs län - Hallands län - Jämtlands län - Jönköpings län - Kalmar län - Kalmars län - Kronobergs län - Norrbottens län - Sjælland - Skåne län - Stockholms län - Södermanland - Södermanlands län - Uppsala län - Värmlands län - Västerbottens län - Västernorrlands län - Västmanlands län - Västra Götalands län - Örebro län - Östergötlands län

Copyright © 2023 ME Data - StudentRekrytering.se
Annonsörer: