Välkommen till StudentRekrytering . se

Kategori Plats
Sök jobb
 
2009-01-20Är du student och vill extrajobba som operatör? - Växjö
Produktion, IndustriVi söker nu 2-3 stycken studenter till ett tillverkande företag i Växjö. Du kommer att jobba som operatör inom produktion och ställa upp vid korttidssjukfrånvaro. Du som söker ska kunna vara tillgänglig på dagtid då uppdraget är 7-16. Vi föredrar om du läser distans eller liknande så du inte är bunden av mycket föreläsningar. Du ska ha ett stort intresse för teknik, kunna ha förståelse för teknik och vi värdesätter att du är flexibel, trevlig, självgående och samarbetsvillig. En merit är om du har gått tekniskt gymnasium alternativt att du arbetat inom produktion tidigare. Det är en fördel om du studerar något inom teknik då det är viktigt att du är intresserad när du utför dina arbetsuppgifter.Om du passar in på ovanstående så sök tjänsten snarast!
Kronobergs länMer info...
 
2009-01-15Ta chansen att provköra bilar i Växjö! - Växjö
Försäljning, MarknadFöretaget som beställt uppdraget är ett internationellt högaktat bilmärke. Uppdraget går ut på att besöka en eller flera bilhallar i egenskap som kund av tjänstebil för att undersöka säljaren enligt ett antal parometrar, samt ta bilen på en provkörning. Allt som allt tar en provkörning c a 3 timmar. Mer information ges innan uppdragsstart.Vi söker dig som är en trovärdig kund av fordon i tjänstebilsklassen. Du bör ha ett stort motorintresse och gedigen kunskap och erfarenhet av bilköp. Du bör även ha tillgång till egen bil av nyare modell. Är du egenföretagare är det ett stort plus. Passar du in i beskrivningen, så tveka inte med din ansökan!
Kronobergs länMer info...
 
2008-12-09Administratör till distributionsföretag - Växjö
Kontor, AdministrationNu söker vi 2 studenter för ett uppdrag som administratör hos en av våra kunder. Företaget är ett internationellt distributionsföretag beläget i Växjö.Du kommer att ta emot chaufförer, utföra divere registrering och övriga administrativa arbetsuppgifter.Arbetstiderna är förlagda på kvällstid mellan 16-20.Du bör även finnas tillgänglig i Växjö över sommaren.Du som söker är studerande och vill passa på att få erfarenhet redan under studietiden. Som person har du lätt att komma in i nya grupper och tycker om att vara ansiktet utåt. Du har lätt för att uttrycka dig såväl muntligt som skriftligt.Du är nogrann och serviceminded samt har god datavana. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kundbemötande sen tidigare.
Kronobergs länMer info...
 
2008-11-27C-chaufför till extrajobb! - Växjö
Logistik, Lager, TransportVi söker nu C- chaufför för ett extrajobb till en kund inom miljöteknik med tjänster inom avfallshantering, hantering och insamling av material etc. Arbetsplatsen är förlagd i Växjö.Vi söker dig som studerar eller har en annan syselsättning som kan hoppa in vid kort varsel. Vidare är du arbetsam, van vid att arbeta i ett högt tempo och är inte rädd för att ta i. Det är också en fördel om du har arfarenhet från liknande arbete.Det är självklart att du har C-körkort!På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi har alltid nya spännande del- och heltidsjobb inom Ekonomi, Kundservice, Administration, IT, Försäljning, Logistik och Produktion. Läs mer om oss och våra lediga jobb på www.studentconsulting.se.
Kronobergs länMer info...
 
2008-11-06Gör som Erik - bli säljare! (Växjö) - Växjö
Försäljning, MarknadFrån att ha arbetat som kassapersonal för oss blev Erik en av våra stjärnsäljare. 20 år gammal, utan erfarenheter eller utbildning inom försäljning, gick han in med ett otroligt starkt driv och en järnvilja. Han började arbeta deltid, sedan heltid för att slutligen anställas av oss internt som account manager. Eriks framgång är ett resultat av hans vinnarskalle och målmedvetenhet från elitidrotten tillsammans med viljan att tjäna mycket pengar och att utvecklas. Vi gav Erik verktygen och utbildningen, han gav oss engagemanget och uthålligheten för att bli bäst.Eriks bästa månad i år gav honom en lön på 108.437:-Är du en Erik? Börja som hemförsäljare på heltid eller deltid och visa att du vill, kan och vågar nå dina mål. Du jobbar på uppdrag från Com Hem för vilka du säljer bredband, tv och telefoni i Växjö med omnejd. Jobbar du heltid har du en garanterad och en rörlig lönedel. Våra toppsäljare tjänar mellan 45.000-70.000 kr i månaden.
Kronobergs länMer info...
 
2008-08-27Student och vill jobba extra i kundtjänst!!! - Älmhult
KundserviceNu söker vi en student för extrajobb hos en stor internationell kund i Älmhult. Arbetsuppgifterna innebär säljande kundtjänst via telefon, brev, fax och mail. Arbetstiden kommer att vara schemalagd deltid, mestadels kvällstid och helger. Du får mycket bra arbetslivserfarenhet hos ett av Sveriges största företag och vid goda prestationer finns goda möjligheter till fortsatt anställning inom något av företagets många olika områden. Uppdraget startar i september.Du har ett intresse för försäljning och det är meriterande med erfarenhet inom området. Du har mycket god datavana och trivs med att prata i telefon. Du är mycket serviceinriktad, har en positiv inställning och kan jobba självständigt. Du kan uttrycka dig både skriftligt och muntligt på svenska och engelska. Är du intresserad så anmäl genast ditt intresse nedan!
Kronobergs länMer info...
 
 
2008-08-15Vill du ha ett spännande extrajobb som operatör? - Växjö
KundserviceDå har vi tjänsten för dig! Till ett företag i Växjö söker vi nu en person som kommer att arbeta som operatör. Dina arbetsuppgifter innebär att ta emot samtal gällande trygghet- och automatlarm. Uppdraget startar i november och du kommer att arbeta varannan helg. Det kommer att vara upplärning i oktober. Uppdraget fortsätter även till våren och vid oda prestationer finns det goda chanser till sommarjobb. Du som söker tjänsten är student och har minst två år kvar att studera. Du är serviceinriktad och gillar att prata i telefon. Vidare är du nogrann och ordningsam. Du måste ha tålamod och vara stresstålig då det kan ringa mycket i vissa perioder. Det är ett krav att du kan gå upplärningen oktober så du kan gå ut i drift i november.Är du intresserad och har de rätta kvalifikationerna? Anmäl ditt intresse idag! Vi tar endast emot ansökningar via hemsidan. Ta chansen till ett meriterande extrajobb i Växjö.
Kronobergs länMer info...
 
2008-07-28Truckförare sökes till extrajobb!! - Växjö
LogistikNu söker vi truckförare som är intresserade av att jobba extra på kvällar och nätter några dagar i veckan. Arbetsplatsen är förlagd i Växjö. Du som söker bör vara exempelvis student eller ha en annan sysselsättning och vill dryga ut din hushållskassa. Du som är sökande är flexibel och arbetshungrig. Du har inga problem att ställa upp med kort varsel. En positiv inställning är en förutsättning. Du innehar även truckkort A och vi ser gärna att du även har truckkort för trucktypern B.Välkommen att söka redan idag!
Kronobergs länMer info...
 
2008-07-25Kundtjänstmedarbetare sökes - Älmhult
KundserviceNu söker vi för kunds räkning dig som vill jobba extra ett par kvällar i veckan till hösten. Jobbet består i att hjälpa kunder via telefon och mail. Du får goda meriter inför framtiden och vid goda prestationer finns möjlighet till fortsatt anställning inom något av företagets olika arbetsområden.Du har god datavana och gillar naturligtvis att prata i telefon. En positiv inställning och en känsla för service är högst väsentligt i detta jobb. Du gillar gemenskap men har samtidigt inga problem att jobba självständigt.På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag! StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi har alltid nya spännande del- och heltidsjobb inom Ekonomi, Kundservice, Administration, IT, Försäljning, Logistik och Produktion. Läs mer om oss och våra lediga jobb på www.studentconsulting.se
Kronobergs länMer info...
 
2008-07-25Extrajobb på bageri till hösten! - Växjö
ProduktionNu söker vi för kunds räkning duktiga och engagerade studenter som vill jobba extra ett par dagar samt kvällar/nätter i veckan på ett stort bageri i Växjö.Arbetsuppgifterna kommer främst att bestå av att rengöra de maskiner som används i tillverkningen, men kan även innefatta en del produktion av livsmedel, övrig städning med mera.Arbetstiderna är förlagda mellan 21.00-02.00 söndag-fredag samt 13:00-15:30. Du kommer att gå på ett rullande schema tillsammans med andra studenter. Du bör alltså kunna arbeta minst 2 pass i veckan. Arbetet kommer dra igång då skolan börjar.God timlön och OB-ersättning tillämpas.Vi söker dig som studerar och vill arbeta extra för att knyta kontakter och tjäna pengar inför framtiden. Du som söker bör vara ödmjuk, ha en positiv inställning och vara pigg och glad.Vi tillsätter tjänsten så fort vi hittat rätt personer, så ansök redan idag!
Kronobergs länMer info...
 
2008-07-17Truckförare heltid till Älmhult! - Älmhult
LogistikVi söker truckförare som vill jobba heltid på ett stort internationell företag i Älmhult under hösten med start i september. Företaget har moderna lokaler och det är god stämning på arbetsplatsen. Vi söker dig som vill jobba heltid 2-skift eller heltid helgskift. Ange på din ansökan vad du helst jobbar för tider eller om det är någon tid du inte kan tänka dig.Det krävs att du har A- och B-truckkort (motviktstruck) samt viss erfarenhet av lagerarbete eller liknande.Vi söker dig med positivt tänkande som gillar att arbeta och vill få in en fot på ett stort företag med goda utvecklingsmöjligheter
Kronobergs länMer info...
 
2008-07-17Attraktivt jobb inom säljande kundservice - Älmhult
KundserviceNu söker vi en student för extrajobb hos en stor internationell kund i Älmhult. Arbetsuppgifterna innebär säljande kundtjänst via telefon, brev, fax och mail. Arbetstiden kommer att vara schemalagd deltid, mestadels kvällstid och helger. Du får mycket bra arbetslivserfarenhet hos ett av Sveriges största företag och vid goda prestationer finns goda möjligheter till fortsatt anställning inom något av företagets många olika områden. Uppdraget startar i september.Du har ett intresse för försäljning och det är meriterande med erfarenhet inom området. Du har mycket god datavana och trivs med att prata i telefon. Du är mycket serviceinriktad, har en positiv inställning och kan jobba självständigt. Du kan uttrycka dig både skriftligt och muntligt på svenska och engelska. Är du intresserad så anmäl genast ditt intresse nedan!
Kronobergs länMer info...
 
 
2008-06-12Sommarjobb som höglyftare sökes! - Växjö
LogistikJust nu söker vi 1 st truckförare som har höglyftare och har truckvana. Arbetsplatsen ligger några km från centrum i Växjö. Detta uppdrag sträcker sig heltid i sommar och det kan även finnas möjlighet att arbeta deltid i höst.Du kommer att arbeta på en terminal och i dina arbetsuppgifter ingår att köra höglyftaretruck till och från de olika terminalerna där det ankommer gods. Du som söker denna tjänst ska inneha ett truckkort som höglyftare och har lite truckvana. Personliga egenskaper för detta uppdrag är att du är arbetsvillig och vill jobba hårt. Du som söker ska gå in med ett stort engagemang och prestera bra och då kan vi se till att din framtid är säkrad med jobb. Sök tjänsten redan idag då rekryteringen är i full gång.
Kronobergs länMer info...
 
2008-05-17Ekonomstuderande till sommarjobb! - Ramkvilla
EkonomiNu söker vi en duktig student för ett sommarjobb i Ramkvilla. Du har fördjupat dig i redovisning och vill bygga på dina kunskaper från studierna med praktisk erfarenhet. Det är endast fråga om ett sommarjobb men kan även innebära extrajobb vid sidan av studierna i höst.Arbetsuppgifterna består av löpande bokföring, leverantörsfakturor, kontering, kundreskontran med mera.Du som söker tjänsten läser ekonomprogrammet mot redovisning. Du har bil och körkort då företaget ligger i Ramkvilla, det finns dock möjlighet till samåkning från Växjö men inte alla veckor i sommar.Vi värderar personliga egenskaper såsom lojalitet, flexibilitet och social kompetens framför arbetslivserfarenhet inom redovisning.För frågor angående tjänsten kontakta Cecilia Skorup på 08-4026639
Kronobergs länMer info...
 
2008-04-22Skapa din egen framgång som Com Hem-säljare! - Karlskrona
FörsäljningLåt oss ge dig verktygen och utbildningen för att lyckas så ger du oss energin, uthålligheten och viljan. Tillsammans gjuter vi din framgång som hemförsäljare med chans till avancemang inom vår egen organisation, nationellt och internationellt. Du kommer bedriva hemförsäljning för Com Hems räkning i form av bredband, tv och telefoniabonnemang till fastigheter som redan är anslutna till Com Hem. Arbetet är förlagt till vardagskvällar och helger med ett krav på minst tre pass i veckan. Du jobbar för garantilön men vi kommer se till att du kommer upp i provisionslönen som är väsentlig. För att lyckas med uppdraget har du ett starkt intresse för att göra affärer och ser möjligheterna i mötet med kunden. Du är prestigelös och målmedveten samt drivs av att öka din försäljning - vilket direkt påverkar din egen inkomst. Säljerfarenhet med goda resultat är meriterande eller att du är en högpresterande person inom t ex idrott eller utbildning. Du är självständig, initiativrik och vill vara bäst på det du företar dig. Så se till att skaffa dig den inkomsten du tycker att du är värd och sök tjänsten.
Kronobergs länMer info...
 
2008-04-16Teknisk dokumentatör, Extra
ITAcademic Work söker nu för kunds räkning en teknisk dokumentatör. Vår kund är Skandinaviens ledande löne- och HR-leverantör med kontor runt om i hela Sverige. Kunden levererar heltäckande lösningar som effektiviserar personal- och löneadministration i organisationer runt om i Sverige. Företaget befinner sig i en expansivfas och söker därför drivna medarbetare till kontoret i Växjö. I rollen som teknisk dokumentatör kommer du arbeta med dokumentering av företagets manualer och användardokumentation.
Kronobergs länMer info...
 
2008-03-27Chaufförer med körkort behörighet CE, sommarjobb
Lager/logistikAcademic Work söker för kunds räkning ett flertal personer med körkort behörighet CE, som kan arbeta under sommaren. Vår kund är ett företag specialiserade på leveranser med budbil och lastbil. Arbetsuppgifter; Du kommer att leverera paket främst till Helsingborg och Malmö med Växjö som utgångspunkt.
Kronobergs länMer info...
 
2008-03-13Teknisk dokumentatör, Extra
ITAcademic Work söker nu för kunds räkning en teknisk dokumentatör. Vår kund är Skandinaviens ledande löne- och HR-leverantör med kontor runt om i hela Sverige. Kunden levererar heltäckande lösningar som effektiviserar personal- och löneadministration i organisationer runt om i Sverige. Företaget befinner sig i en expansivfas och söker därför drivna medarbetare till kontoret i Växjö. I rollen som teknisk dokumentatör kommer du arbeta med dokumentering av företagets manualer.
Kronobergs länMer info...
 
 
2008-03-13Testare av gränssnitt, Extra
ITAcademic Work söker nu för kunds räkning en testare av gränssnitt. Vår kund är Skandinaviens ledande löne- och HR-leverantör med kontor runt om i hela Sverige. Kunden levererar heltäckande lösningar som effektiviserar personal- och löneadministration i organisationer runt om i Sverige. Företaget befinner sig i en expansivfas och söker därför drivna medarbetare till kontoret i Växjö. I rollen som testare kommer du att arbeta med användarvänlighet. Du kommer även att kartlägga, utveckla samt testa kundens applikationer.
Kronobergs länMer info...
 
2008-03-12Chaufförer med körkort behörighet C eller CE under sommaren –Heltid
Lager/logistikAcademic Work söker för kunds räkning ett flertal personer med körkort behörighet C eller CE, som kan arbeta under sommaren. Vår kund är ett företag specialiserade på leveranser med budbil och lastbil.Arbetsuppgifter: -Köra ut och leverera livsmedel
Kronobergs länMer info...
 
2008-02-26PC Support, extra
ITAcademic Work söker för kunds räkning en PC Support som kan arbeta extra några timmar i veckan vid behov. Vår kund är en välkänd stiftelse som tillhandahåller arkiv och material för släktforskning samt anordnar utställningar och studiebesök. Lokalerna är belägna i centrala Växjö. Arbetsuppgifter Som PC Support består dina arbetsuppgifter av följande: - Installering av program - Administrering av servrar och databas - Drift och underhåll av teknisk utrustning - Att finnas till hands vid frågor från personal Uppdragsgivarens databas är utvecklad i MySQL samt C# och ASP i .net miljö. I ditt arbete ingår uppdatering av databasen och att hjälpa de anställda med program, lösenord och annan rådgivning.
Kronobergs länMer info...


Lediga jobb i...
- Hela Sverige - Blekinge län - Dalarnas län - Gotlands län - Gävleborgs län - Hallands län - Jämtlands län - Jönköpings län - Kalmar län - Kalmars län - Kronobergs län - Norrbottens län - Sjælland - Skåne län - Stockholms län - Södermanland - Södermanlands län - Uppsala län - Värmlands län - Västerbottens län - Västernorrlands län - Västmanlands län - Västra Götalands län - Örebro län - Östergötlands län

Copyright © 2023 ME Data - StudentRekrytering.se
Annonsörer: