Välkommen till StudentRekrytering . se

Kategori Plats
Sök jobb
 
2009-01-29Ekonomiassistent, deltid - Luleå
EkonomiFör kunds räkning söker vi nu en ekonomiassistent för ett löpande deltidsuppdrag i Luleå (Storheden). Arbetet innebär att assistera ekonomiansvarig med diverse förekommande uppgifter, t.ex. att registrera leverantörsfakturor och registrering av kundbetalningar etc. Arbetet utförs under kontorstid ca 8 tim/veckan (ibland något mer) och kan schemaläggas relativt flexibelt. Möjlighet till sommarjobb finns.Vem söker vi?* Du är student och läser antagligen ekonomi vid Ltu i Luleå, eller liknande.* Du är noggrann och har bra insikt i löpande ekonomiarbete (t.ex. förståelse för månadsbokslut, periodiseringar etc.)* Du bör ha erfarenhet av liknande arbete, t.ex. från en ekonomiavdelning eller eget företag.* God svenska i tal och skrift är ett krav.* Erfarenheter av programmet Hogia Ekonomi är mycket meriterande.* Du ser långsiktigt på detta deltidsjobb och arbetar gärna heltid under några veckor i sommar.Tillsättning kommer att ske inom kort, så välkommen in med din ansökan snarast!
Norrbottens länMer info...
 
2009-01-12Vill du ha ett trevligt extrajobb inom kundservice/telefonist? - Piteå
Kundservice, CallcenterVi behöver förstärka vårt team och därför söker vi nu duktiga studenter som vill jobba extra som telefonist/kundservicepersonal via telefon hos en kund i Piteå. Företaget är ett kontaktcenterföretag som erbjuder kundtjänst- och telefonistlösningar till privat och offentlig sektor. Arbetet innefattar framförallt inkommande samtal från olika kunder. Arbetet sker på vardagar, kvällar och helger.Start för uppdraget är löpande under mars-maj månad. Du som söker till denna tjänst ska även kunna arbeta under sommaren för denna kund. Vi söker Dig som är en trevlig, engagerad, ordningsam och humoristisk person med hög serviceanda. Som person är du flexibel, har mycket med energi och tycker om utmaningar. Tidigare erfarenhet från kundservice är meriterande. Du är med fördel bosatt i Piteå. Bor du utanför Piteå bör du ha tillgång till bil för att ta dig till jobbet.Anställningen kommer att inledas med en kortare utbildning. Ta chansen att extrajobba/sommarjobba på en mycket trivsam arbetsplats! Anmäl ditt intresse omgående! På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Genom oss får du chansen att jobba för Sveriges och Norges största och mest spännande företag. Sök bland närmare 1000 lediga jobb på www.studentconsulting.se!Vid eventuella frågor, kontakta Camilla Granqvist på tel. 08-402 66 60 eller maila till camilla.granqvist@studentconsulting.se.
Norrbottens länMer info...
 
2008-12-15Plockpersonal i butik - Luleå
Butik, Handel, HotellNu söker vi ett antal personer för det perfekta extraarbetet i Luleå. Du kommer att anställas av StudentConsulting men jobba som plockpersonal hos en av våra kunder. Arbete går ut på att plocka upp och sortera varor i en butik under dagtid. Arbetsplatsen ligger på örnäset.Arbetspassen kan vara förlagda förmiddagar eller eftermiddagar under måndag till fredag. Antal timmar per vecka kan variera, men du bör kunna jobba 10-15 tim/vecka. Tillsättning preliminärt i början av februari. Vi söker dig tjej/kille som gillar att arbeta. Du har normal till god fysik och en positiv inställning. Som person är du flexibel och kan ta egna initiativ. Du arbetar både effektivt ock noggrant. Är du intresserad och har de rätta kvalifikationerna? Tveka då inte, ansök redan idag eftersom rekryteringen redan är igång. Eventuella frågor besvaras av Therese Jonsson, personaladministratör, tel. 08-402 66 63. På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Genom oss får du chansen att jobba för Sveriges och Norges största och mest spännande företag.
Norrbottens länMer info...
 
2008-12-09Extrajobb som CE-chaufför - Luleå
Logistik, Lager, TransportVi söker nu för kunders räkning duktiga och kompetenta CE-chaufförer som vill arbeta i Norrbottens län. Projekten startar upp löpande och tjänsterna är på deltid. Vi ser gärna att du är studerande eller liknande och har tid över för att arbeta extra vid behov. Vi söker dig som vill få insikt i logistikbranschen och ett självständigt arbete hos stora attraktiva företag med goda framtidsutsikter.Vi söker dig som är arbetsam och initiativrik och som kan ta i när det behövs. Vidare tror vi att du är ansvarsfull och är van vid ett högt tempo. Du är glad och positiv och ser möjligheter i alla situationer. Erfarenhet av liknande arbeten är en merit och att du har CE-kort är en självklarhet! Är du under 21 så har du även yrkeskompetensbevis. Är det just du som är den vi söker? Tveka då inte utan skicka då in din ansökan till oss redan idag!På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi har alltid nya spännande del- och heltidsjobb inom Ekonomi, Kundservice, Administration, IT, Försäljning, Logistik och Produktion. Läs mer om oss och våra lediga jobb på www.studentconsulting.se.
Norrbottens länMer info...
 
2008-12-06Gör som Erik - bli säljare! (Luleå) - Luleå
Försäljning, MarknadFrån att ha arbetat som kassapersonal för oss blev Erik en av våra stjärnsäljare. 20 år gammal, utan erfarenheter eller utbildning inom försäljning, gick han in med ett otroligt starkt driv och en järnvilja. Han började arbeta deltid, sedan heltid för att slutligen anställas av oss internt som account manager. Eriks framgång är ett resultat av hans vinnarskalle och målmedvetenhet från elitidrotten tillsammans med viljan att tjäna mycket pengar och att utvecklas. Vi gav Erik verktygen och utbildningen, han gav oss engagemanget och uthålligheten för att bli bäst.Eriks bästa månad i år gav honom en lön på 108.437:-Är du en Erik? Börja som hemförsäljare på heltid eller deltid och visa att du vill, kan och vågar nå dina mål. Du jobbar på uppdrag från Com Hem för vilka du säljer bredband, tv och telefoni. Du kommer huvudsakligen att arbeta i Luleå men arbete i närliggande kommuner kan förekomma. Jobbar du heltid har du en garanterad och en rörlig lönedel. Våra toppsäljare tjänar mellan 45.000-70.000 kr i månaden.
Norrbottens länMer info...
 
2008-11-26Spännande administratörstjänst - Luleå
Kontor, AdministrationFör kunds räkning söker vi nu en administratör för en spännande deltidstjänst. Arbetsuppgifterna består i företagskontakter av olika slag, samordning av aktivteter och events, nyhetsuppdateringar, diverse administrativa arbetsmoment, samt eventuellt enklare ekonomiuppgifter.Tjänsten är på deltid 50% (20 tim/vecka, dagtid) och sträcker sig 3-4 månader. Företaget har sitt kontor i Aurorum 2, nära universitetet i Luleå. Tillsättning i början/mitten av december.Vem söker vi?Som person är du framåt, utåtriktad, social och självgående. Du tar egna initiativ och är ordningssam. Att jobba 50-% är inte något problem för dig. God engelska i tal och skrift är ett krav, då företaget har många internationella kontakter.Ta chansen till ett meriterande deltidsuppdrag där du får många nya erfarenheter och tillgång till ett stort internationellt nätverk.Då tillsättning sker inom kort behöver vi din ansökan snarast, så skicka in den redan idag. Välkommen!
Norrbottens länMer info...
 
 
2008-11-11Extrajobb nära universitet, tillsättning OMG! - Luleå
Produktion, IndustriNu söker vi charkpersonal till en av våra kunder i Luleå (nära universitetet). Arbetet innebär packning av charkprodukter, framför allt genom att sköta en packmaskin, men kan även innefatta vakuumförpackning, prismärkning och visst manuellt packningsarbete.Arbetspassen infaller mån-fre (dock oftast mån-ons), kl.07-16 och du jobbar antingen hel dag, för- eller eftermiddag. Varaktighet: till att börja med 17/11 till jul, med goda möjligheter till förlängning. Tillsättning omgående!Vem söker vi?* Du är en flexibel, problemlösare som inte är rädd för att hugga i* Du är bekväm att jobba med olika maskiner och har visst teknikintresse* Du har god hygien (och inga synliga piercings i ansiktet under arbetspasset)* Du talar svenska* Du kan jobba minst 2 dagar/vecka (framför allt mån-ons), men gärna mer vid behov* Du ser detta arbete som ett långsiktigt och varaktigt extrajobbDå rekryteringen redan är igång behöver vi din ansökan redan idag, välkommen!
Norrbottens länMer info...
 
2008-11-05Ekonomiassistent - Luleå
EkonomiFör kunds räkning söker vi nu en ekonomiassistent för administrativt arbete på en ekonomiavdelning. Vår kund är ett spännande industriföretag i Luleå. Arbetet innebär framför allt scanning av fakturor, men även viss registrering/förkontering av fakturor. Eventuellt kan fler arbetsuppgifter tillkomma.Tjänsten motsvarar ca 45-50% tjänst. Arbetstiderna är ca 3-4 tim/dag, men kan varieras relativt flexibelt så länge de infaller någon gång mellan kl.08-17. Behovet sträcker sig ett antal veckor framåt, men det finns stora möjligheter till förlängning, så det är viktigt att du ser långsiktigt på detta extrajobb. Tillsättning omgående!Vem söker vi?* Du är organiserad, effektiv och flexibel* Du har bra baskunskaper inom ekonomi /bokföring* Erfarenheter från fakturahantering, scanning av fakturor/avtal och/eller enklare bokföring är mycket meriterande* Du bör kunna jobba ca 45-50% och kunna ha detta som ett långsiktigt extrajobbRekryteringsprocessen är redan igång, så skicka in din ansökan redan idag (för större chans till jobbet). Välkommen!
Norrbottens länMer info...
 
2008-10-18Jobba med Marknadsundersökning - Luleå
Försäljning, MarknadVi söker för kunds räkning en marknadsförare på deltid. Uppdragets längd är beräknat till ca 2 veckor.Vår kund tillgodoser dig med enkätuppgifter och din uppgift som konsult blir att bearbeta data, och färdigställa resultatet till vår kund. Du bör ha god vana marknadsundersökningar och rapportering. Vi ser gärna att du idag läser Marknadsföring och för att verkligen tillgodose uppdragets möjligheter bör du även ha ett stort samhällsintresse.Du bör kunna använda dig av och ha erfarenhet av statistikprogram som SPSS eller liknande.På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag! StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Genom oss får du chansen att jobba för Sveriges, Danmarks och Norges största och mest spännande företag. Välkommen med din ansökan!
Norrbottens länMer info...
 
2008-10-18Webutvecklare - Luleå
ITStudentConsulting söker dig som vill jobba som webutvecklare hos en kund i Luleå.Uppdraget är på deltid och omfattar ca 150 timmar, och du sitter i vår kunds lokaler i närheten av universitet. Vi söker dig som har goda kunskaper och erfarenhet av programering/webutveckling, och i synnerhet av Joomla. Du bör ha god kännedom och förståelse för koncepten Webbapplikation och CMS. Du är självgående och du studerar förmodligen idag på Luleå Tekniska Universitet.Urval och intervjuer sker löpande därför behöver vi din ansökan redan idag!På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi har alltid nya spännande del- och heltidsjobb inom Ekonomi, Kundservice, Administration, IT, Försäljning, Logistik och Produktion. Läs mer om oss och våra lediga jobb på www.studentconsulting.se.
Norrbottens länMer info...
 
2008-10-13Deltidsjobb som terminalarbetare - Luleå
Logistik, Lager, TransportNu behöver vi fylla på våra team av terminalarbetare hos våra logistikkunder i Luleå. Vi erbjuder dig ett kul och trevligt deltidsjobb inom lager och logistik.Arbetet:Arbetet kommer att ske främst dagtid på vardagar. Passen består av både i förväg schemalagda pass samt pass som innebär inhopp med kortare varsel. Preliminär tillsättning i början av november. Arbetsuppgifter:Arbetsuppgifterna innefattar framför allt rangering av gods med palltruck, men även visst manuellt arbete med gods och paket, pallhantering, registrering samt övriga på en terminal förekommande arbetsuppgifter. Du är flexibel, ansvarsfull och noggrann, samt gillar att hugg i och jobba på. Du arbetar bra både självständigt och i team. För att vara aktuell för denna tjänst är det ett krav att du har truckkort, det är även meriterande att du har jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Du bör se långsiktigt på detta extrajobb (minst 1 år framåt).Har du truckkort och vill jobba extra utöver dina studier? Skicka in din ansökan redan idag då rekryteringen redan är igång. (Kom ihåg att ett utförligt och uppdaterat CV på vår hemsida ger dig större chanser till en anställning!) Eventuella frågor rörande tjänsten besvaras av Therese Jonsson, personaladministratör, tel. 08- 402 66 63.
Norrbottens länMer info...
 
2008-10-01Administratörer för del- och heltidsuppdrag - Luleå
Kontor, AdministrationNu söker vi effektiva och duktiga administratörer för diverse uppdrag i Luleå. Uppdragen kan vara på både hel- och deltid och är hos kunder inom t.ex. följande branscher:logistik, fastigheter, industri och handel. Arbetstiderna är nästan uteslutande vardagar, kontorstid.Vanligt förekommande arbetsuppgifter är t.ex. posthantering, scanning och registrering, men kan även innefatta kundmottagning, telefonkontakter och enklare ekonomiuppgifter.Vi ser gärna att du har arbetat med administrativa uppgifter tidigare och snabbt kan sätta dig in i nya uppgifter och arbeta självständigt. Du har en positiv inställning, är strukturerad och har god datorvana. Stämmer beskrivningen in på dig? Då ser vi fram emot din ansökan, välkommen!Urval, intervjuer och tillsättning sker löpande.
Norrbottens länMer info...
 
 
2008-10-01Fysiska C-chaufförer för deltidsjobb - Luleå
Logistik, Lager, TransportHar du C-kort och vill jobba extra inom logistik och transport?Vi har ett flertal uppdrag för dig som är C-chaufför. Uppdragen är i Luleå och arbetet innefattar distribution av diverse gods, t.ex. möbler. Arbetet utförs på vardagar (måndag-fredag) och är framför allt förlagt på eftermiddagar och kvällar. Arbetet är framför allt schemalagt i förväg, men kan även innebära pass med kortare varsel (t.ex. vid sjukdomar).Detta är ett löpande uppdrag, urval och tillsättning sker löpande, därför behöver vi din ansökan snarast!Vem söker vi?* Du är serviceinriktad, flexibel, arbetssam och engagerad* Du har C-körkort (och är du under 21 år har du även yrkeskompetensbevis)* Du har god fysik och har inga problem med tunga lyft* Du har god lokalkännedom* Du ser långsiktigt på detta deltidsjobb* Erfarenheter från likande jobb är meriterandeÄr du den vi söker?- Ansök då till denna tjänst redan idag!
Norrbottens länMer info...
 
2008-09-23Marknadsstudie - Luleå
Försäljning, MarknadVi söker för kunds räkning en självgående projektledare/marknadsförare. Uppdraget är tidsbegränsat i projektform. Projektets tidsplan beräknas vara 1-2 månader heltid.Du driver självständigt projektet från start till mål, och har ansvar för uppdragets uppstart, utformning, rekommendationer och slutsatser. Du bör ha vana marknadsundersökningar, förstudier och rapportering. Vi ser att du har förmåga att driva en Marknadsundersökning självständigt från start till mål. Besitta en förmåga att analysera resultaten/svaren, och kreativt presentera resultaten av undersökningen till vår kund.Vi ser gärna att du har vana av universitetsvärlden och en teknisk förståelse. På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag! StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Genom oss får du chansen att jobba för Sveriges, Danmarks och Norges största och mest spännande företag. Välkommen med din ansökan!
Norrbottens länMer info...
 
2008-09-07Extrajobb som C-chaufför - Luleå
Distribution/logistikNu söker vi lastbilschaufförer till en kund i Luleå (Gammelstad). Arbetet innebär bland annat att distribuera möbler och utförs på vardagar måndag-torsdag (ca 13.00-22.00) och fredag (12.00-17.00) Detta är ett löpande uppdrag, Urval och tillsättning sker löpande, därför behöver vi din ansökan snarast!Vi söker dig som är flexibel, serviceinriktad samt engagerad. Du bör vara i god fysik eftersom tunga lyft är en stor del av arbetet. Du bör även se långsiktigt på detta arbete, kunna arbeta minst två kvällar i veckan samt vara beredd att ställa upp med kort varsel vid exempelvis sjukdom. Som chaufför har du naturligtvis C-körkort och om du är under 21 år har du även yrkeskompetensbevis. Har du bra lokalkännedom och/eller erfarenhet av arbete som chaufför är det mycket meriterande. Är du intresserad och har de rätta kvalifikationerna? - Registrera snarast din intresseanmälan här nedan!
Norrbottens länMer info...
 
2008-06-19Administratör sökes för sommarjobb - Luleå
AdministrationVi söker nu en effektiv och noggrann administratör för sommarjobb- och senare möjlighet till extrajobb till en av våra kunder i Luleå. Vår kund är ett logistikföretag och har sina lokaler på Storheden. Du kommer att jobba heltid under veckorna 26-30. Arbetstiderna är förlagda mellan 08.00-17.00 måndag till fredag.Arbetsuppgifterna innefattar scanning av fraktsedlar samt allmänna administrativa uppgifter. En förutsättning för tjänsten är att du tidigare har arbetat med administrativa uppgifter och snabbt kan sätta dig in i nya uppgifter och arbeta självständigt. Du har en positiv inställning, är strukturerad och har god datorvana. Stämmer beskrivningen in på dig? Skicka in en intresseanmälan redan idag eftersom att tjänsten kommer tillsättas snarast.På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi har alltid nya spännande del- och heltidsjobb inom Ekonomi, Kundservice, Administration, IT, Försäljning, Logistik och Produktion. Läs mer om oss och våra lediga jobb på www.studentconsulting.se.
Norrbottens länMer info...
 
2008-05-07Spännande sommarjobb, C-chaufför i Norrbotten eller Norge - Luleå eller Trondheim
Distribution/logistikNu söker vi fler duktiga C-chaufförer för sommarjobb hos ett antal olika kunder i Norrbotten (framför allt Luleå) och Norge (framför allt Trondheim). Välj mellan en tjänst nära till hands i norrbotten eller utmana dig själv genom att jobba en sommar i Norge. Väljer du det senare kan vi hjälpa till med praktiska förberedelser och samt att förmedla bostad.Det som kännetecknar samtliga tjänster är att det gäller distributionskörningar av olika slag och innefattar lastning, lossning och körning mellan olika enheter och/eller kunder. Högt temp, ansvar, service, kundkontakt och stort intresse för lastbilskörning är andra nyckelord.Tjänsterna sträcker sig under större delen av sommaren (från början av juni till slutet av augusti).Dina kvalifikationer:* C-körkort (samt yrkeskompetensbevis om du är under 21 år)* Du är driven, serviceinriktad, gillar högt tempo och nya utmaningar, samt är en duktig chaufför* Erfarenhet från liknande jobb är meriterande, men inget krav.Rekryteringen är i full gång, så vi behöver din ansökan omgående! Kom ihåg att ange om det är Norrbotten eller Norge som är mest intressant för dig!På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag! StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi har alltid nya spännande del- och heltidsjobb inom Ekonomi, Kundservice, Administration, IT, Försäljning, Logistik och Produktion. Läs mer om oss och våra lediga jobb på www.studentconsulting.se
Norrbottens länMer info...
 
2008-05-01Ekonomiassistent/Administratör, Sommarjobb- och extrajobb - Luleå
EkonomiVi söker nu för kunds räkning en ekonomiassistent/administratör för sommarjobb- och senare möjlighet till extrajobb. Du kommer att jobba heltid under veckorna 28-32. Arbetsuppgifterna innefattar fakturering, löpande bokföring samt allmänna administrativa uppgifter.En förutsättning för tjänsten är att du tidigare har arbetat med administrativa, ekonomiska uppgifter och snabbt kan sätta dig in i nya och arbeta självständigt. Självklart är du noggrann, effektiv och du har en god datorvana. Vi tror att du som söker studerar ekonomi på universitetet alternativt är du utbildad gymnasieekonom. På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Genom oss får du chansen att jobba för Sveriges och Norges största och mest spännande företag.
Norrbottens länMer info...
 
 
2008-04-29Maskinförare, sommar- och extrajobb - Luleå (Gammelstad)
LogistikFör kunds räkning söker vi nu en maskinförare för sommar- och senare extrajobb. Tjänsten går ut på att lyfta stora containrar från tåg till lastbil och v.v., iordningställa vagnar etc.Arbetet har oregelbunden arbetstid (förmiddag eller eftermiddag) och är på heltid under v.23-32 och därefter extra vid behov. Utbildningen startar inom kort (ev. redan i början på maj). Lokalisering i Gammelstad.Vi söker dig med vana av stora maskiner och/eller stora truckar. Tungt truckkort är meriterande men inget krav då utbildning kan erhållas på plats. Du är noggrann och har ett normalt färgseende.Då tjänsten tillsätts inom kort behöver vi din ansökan omgående!
Norrbottens länMer info...
 
2008-03-12Receptionst, extra
Kontor/AdministrationAcademic Work söker för kunds räkning en receptionist ca 1 dag/veckan samt extra vid semester och ledigheter. Företaget producerar, överför och säljer el och värme. Total arbetar 33 tusen personer på företaget. Verksamheten bedrivs i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland och Polen. Personen vi söker kommer arbeta i företagets reception ca 1 dag i veckan samt hoppa in vid sjukdomar och ledigheter/semestrar. Tjänsten ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta ute hos en av våra kunder.
Norrbottens länMer info...


Lediga jobb i...
- Hela Sverige - Blekinge län - Dalarnas län - Gotlands län - Gävleborgs län - Hallands län - Jämtlands län - Jönköpings län - Kalmar län - Kalmars län - Kronobergs län - Norrbottens län - Sjælland - Skåne län - Stockholms län - Södermanland - Södermanlands län - Uppsala län - Värmlands län - Västerbottens län - Västernorrlands län - Västmanlands län - Västra Götalands län - Örebro län - Östergötlands län

Copyright © 2023 ME Data - StudentRekrytering.se
Annonsörer: