Välkommen till StudentRekrytering . se

Kategori Plats
Sök jobb
 
2009-01-30Gör som Erik - bli säljare! (Kristianstad) - Kristianstad
Försäljning, MarknadFrån att ha arbetat som kassapersonal för oss blev Erik en av våra stjärnsäljare. 20 år gammal, utan erfarenheter eller utbildning inom försäljning, gick han in med ett otroligt starkt driv och en järnvilja. Han började arbeta deltid, sedan heltid för att slutligen anställas av oss internt som account manager. Eriks framgång är ett resultat av hans vinnarskalle och målmedvetenhet från elitidrotten tillsammans med viljan att tjäna mycket pengar och att utvecklas. Vi gav Erik verktygen och utbildningen, han gav oss engagemanget och uthålligheten för att bli bäst. Eriks bästa månad förra året gav honom en lön på 108.437:- Är du en Erik? Börja som hemförsäljare på heltid eller deltid och visa att du vill, kan och vågar nå dina mål. Du jobbar på uppdrag från Com Hem för vilka du säljer bredband, tv och telefoni. Du kommer huvudsakligen att arbeta i Kristianstad men arbete i närliggande kommuner kan förekomma. Jobbar du heltid har du en garanterad och en rörlig lönedel. Våra toppsäljare tjänar mellan 45.000-70.000 kr i månaden.
Skåne länMer info...
 
2009-01-29Extrajobb som maskinoperatör/produktionsarbetare - Helsingborg
Produktion, IndustriEn av våra kunder inom livsmedelsbranschen i Helsingborg behöver stärka upp sitt team av maskinoperatörer. Därför söker vi nu en person som under vårterminen arbetar extra som produktionsarbetare men rycker in som maskinoperatör vid behov, samt som under sommaren arbetar heltid som maskinoperatör. Efter sommaren är tanken att denna person fortsätter att arbeta deltid som maskinoperatör vid sidan av studierna.Arbetsuppgifterna som produktionsarbetare består av att på olika sätt hantera grönsaker vid ett löpande band. Vid behov rycker du in som maskinoperatör vilket innebär att du planerar samt har en god överblick över produktionsflödet. Du övervakar produktionen samt maskiner. Tjänsten påbörjas med en veckas utbildning på heltid, vilket bör ske så snart som möjligt. Därefter arbetar du varierande tider vid sidan av dina studier. Vi söker dig som studerar och letar efter ett långsiktigt extraarbete. Det är mycket viktigt att du kan arbeta minst två vardagar i veckan på dagtid, kvällar samt varje lördag. Dessutom är du flexibel och kan hoppa in med kort varsel.Vi söker dig som är snabb och effektiv i ditt arbete och som har förmågan att arbeta med rutinmässiga arbetsuppgifter. Samtidigt är det viktigt att du trivs med utmaningar i ditt arbete. Som person är du hjälpsam och initiativtagande och tvekar inte att hugga i där det behövs. Du är noggrann, öppensinnig och har en mycket god känsla för planering och processer samt att se olika sammanhang. Givetvis har du ett grundläggande intresse för teknik.Då det finns begränsad kollektivtrafik till arbetsplatsen är det meriterande att inneha körkort och bil. Är du rätt person för tjänsten? Rekryteringen sker löpande så ansök redan idag!På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Genom oss får du chansen att jobba för Sveriges och Norges största och mest spännande företag.
Skåne länMer info...
 
2009-01-28Student sökes till terminalarbete/truckförare - Kristianstad
Logistik, Lager, TransportNu söker vi morgonpigga studenter till vårt uppdrag i Önnestad, utanför Kristianstad. Vi behöver komplettera vårt härliga team med 1 person. Arbetstiderna är 04,30-7,30 samt 16-19, mån-fre. Vi kräver att du tar minst 3 pass i veckan, men gärna fler! Arbetet kräver också att du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel. Lönen är på 112,86 + OB. Arbetsuppgifter är terminalarbete med paketsortering, för dig som har truckkort blir det även truckkörning. Bitvis är arbetet fysiskt så det krävs att du har en god fysik. Det är önskvärt att du har truckkort A, men det är inget krav. Vi kräver dock att du har tillgång till bil och körkort, eller annat fordon som exempelvis moped - då kollektivtrafiken ej går ut dit på morgonen. Vi tror att du som person är morgonpigg, flexibel, frammåt, arbetsvillig och inte är rädd för att ta i. Vidare är du effektiv, punktlig, nogrann och engagerad. Känner du igen dig själv? Skicka en ansökan och motivera varför du är lämplig för tjänsten!På studentconsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi har alltid nya spännande del- och heltidsjobb inom Ekonomi, Kundservice, Administration, IT, Försäljning, Logistik och Produktion. Läs mer om oss och våra lediga jobb på www.studentconsulting.se
Skåne länMer info...
 
2009-01-28Butiksmedarebetare sökes för uppdrag i Malmö - Malmö
Butik, Handel, HotellNu söker vi serviceinriktade studenter som studerar på universitet, högskola, Komvux eller liknande för uppdrag som butiksmedarbetare i Malmö. Företaget är ett välkänt detaljhandelsföretag inom växt och trädgård som vill stärka upp sitt team med studenter som kan arbeta torsdagar och fredagar fredagar kl. 16.00-19.00 och lördagar och söndagar kl. 11.00-16.00. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är inom kassatjänst, uppackning av varor och kundservice i butik. Uppdraget startar i slutet av mars. Vi söker studenter som brinner för serviceyrket och som har ett professionellt kundbemötande. Det är meriterande med tidigare kassavana och erfarenhet från detaljhandel. Det är viktigt att man är engagerad och trivs i samarbete med andra och att man har ett öppet och trevligt agerande mot kunder! Det är meriterande med intresse för blommor och trädgård!Arbetstiderna är torsdagar och fredagar kl. 16.00-19.00 och lördagar och söndagar kl. 11.00-16.00.Det är en förutsättning att man är tillgänglig för arbete dessa dagar för att vara aktuell för tjänsten.Man ska även kunna arbeta heltid över sommaren.Känns detta spännande, tveka inte att ansöka eftersom tillsättning sker omgående!På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!
Skåne länMer info...
 
2009-01-26Ta chansen att provköra bilar i Malmö! - Malmö
Försäljning, MarknadFöretaget som beställt uppdraget är ett internationellt högaktat bilmärke. Uppdraget går ut på att besöka en eller flera bilhallar i egenskap som kund av tjänstebil för att undersöka säljaren enligt ett antal parometrar, samt ta bilen på en provkörning. Allt som allt tar en provkörning c a 3 timmar. Mer information ges innan uppdragsstart. Vi söker dig som är en trovärdig kund av fordon i tjänstebilsklassen. Du bör ha ett stort motorintresse och gedigen kunskap och erfarenhet av bilköp. Du bör även ha tillgång till egen bil av nyare modell. Är du egenföretagare är det ett stort plus. Passar du in i beskrivningen, så tveka inte med din ansökan!
Skåne länMer info...
 
2009-01-24Butiksmedarbetare sökes till detaljhandel i Lund - Lund
Butik, Handel, HotellNu söker vi serviceinriktade studenter som studerar på universitet, högskola, Komvux eller liknande för uppdrag som butiksmedarbetare i Lund. Företaget är ett välkänt detaljhandelsföretag inom växt och trädgård som vill stärka upp sitt team med studenter som kan arbeta fredagar kl. 06.00-10.00 och/eller fredagar kl. 10.00-15.00 samt lördagar och söndagar kl. 12.00-15.00. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är inom kassatjänst, uppackning av varor och kundservice i butik. Vi söker studenter som brinner för serviceyrket och som har ett professionellt kundbemötande. Det är meriterande med tidigare kassavana och erfarenhet från detaljhandel. Det är viktigt att man är engagerad och trivs i samarbete med andra och att man har ett öppet och trevligt agerande mot kunder! Det är meriterande med intresse för blommor och trädgård!Arbetstiderna är fredagar kl. 06.00-10.00 och kl. 10.00-15.00 samt lördagar och söndagar kl. 12.00-15.00Det är en förutsättning att man är tillgänglig för arbete dessa dagar för att vara aktuell för tjänsten.Man ska även kunna arbeta heltid över sommaren.Känns detta spännande, tveka inte att ansöka eftersom tillsättning sker omgående!På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!
Skåne länMer info...
 
 
2009-01-22Starka och engagerade studenter sökes för containertömning - Malmö
Logistik, Lager, TransportNu söker vi starka och engagerade studenter som vill arbeta med containertömning på ett nytt lager i Malmö. Vi söker studenter som studerar på högskola, universitet, komvux eller liknanande och som vill arbeta med fysiskt tungt arbete i högt tempo! Arbetsuppgifterna består av manuell tömning av containrar, omflyttning av kollin till pall, platsning av pallar och sopning av containers.För arbetet krävs att du studerar och kan arbeta minst två vardagspass per vecka. Det är också ett krav att man är flexibel och kan arbeta med kort varsel. Arbetstiderna är mån-fre kl. 06.30-16.00 Det krävs att du är van vid att jobba med kroppen då arbetspassen är intensiva och fysiskt krävande.Det krävs även att du har tillgång till bil för att kunna ta dig till och från arbetet. Vi söker personer som är mycket arbetsvilliga och har ett starkt engagemang! Du ska vara beredd på att arbeta med mycket fysiskt krävande arbetsuppgifter och vara motiverad av att jobba snabbt och effektivt. Arbetet kräver att du är mycket arbetsvillig, slitstark och att du kan hoppa in med kort varsel. Känns detta spännande, tveka inte att ansöka eftersom tillsättning sker omgående! På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi har alltid nya spännande del- och heltidsjobb inom Ekonomi, Kundservice, Administration, IT, Försäljning, Logistik och Produktion. Läs mer om oss och våra lediga jobb på www.studentconsulting.se
Skåne länMer info...
 
2009-01-07Studerande sökes som truckförare till Lund med start omgående! - Lund
Logistik, Lager, TransportNu söker vi dig som är studerande och vill jobba med truckkörning på ett välkänt företag i Lund. Du kommer bl a arbeta med godsmottagning, utskeppning och omflyttning av gods med hjälp av truck. Du kommer även i viss mån att ha hand om registrering samt orderhantering. Arbetstiderna är varannan vecka dagpass mån-fre kl 07-15.30, och varannan vecka kvällspass mån-fre kl 15.00-23.40. Uppdraget startar omgående. Vi söker dig som är studerande och kan jobba mycket under veckorna, ca 4-5pass/vecka. Vi söker dig som är arbetsvillig och har en positiv inställning. Ett krav är att du redan har truckkort (behörighet B1,3) Du är en van och säker truckförare och har arbetat med detta tidigare, särskild merit är om du har erfarenhet av truck med skjutstativ. Vidare gillar du att arbeta självständigt och är inte rädd för att ta i om det behövs. Du bör vara noggrann och ha god initiativförmåga. Tillsättning sker omgående. På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Genom oss får du chansen att jobba för Sveriges och Norges största och mest spännande företag.
Skåne länMer info...
 
2008-12-29Studerande sökes som terminalarbetare till Sturup! - Sturup
Logistik, Lager, TransportVi vill förstärka vårt team av studenter hos en av våra kunder och söker därför Dig som vill arbeta som terminalarbetare på Sturup. Arbetsuppgifterna innebär paketsortering och lagerarbete på en flygplatsterminal. Arbetstiderna är måndag till fredag kl 18.00 - 22.00.Vi söker studenter som har en positiv inställning och ett starkt engagemang. Du bör vara stresstålig och vara motiverad till att jobba snabbt och effektivt. Arbetet kräver att du är mycket flexibel, arbetsvillig, slitstark och att du kan hoppa in med kort varsel. Vi har ett krav att du skall vara tillgänglig för arbete minst 2 pass/vecka. Vi ser gärna att du har minst ett år kvar på dina studier. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav då det inte går att ta sig till arbetsplatsen med kollektivtrafik. Du bör helst ha vana av lager och terminalarbete, har du dessutom truckkort är detta en merit. ADR-utbildning är ytterligare ett plus. Är du intresserad? Skicka då in din ansökan redan idag!! Ansöker gör du via www.studentconsulting.sePå StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!
Skåne länMer info...
 
2008-12-20Butiksmedarbetare sökes till - Helsingborg
Butik, Handel, HotellNu söker vi serviceinriktade studenter som studerar på universitet, högskola, Komvux eller liknande för uppdrag som butiksmedarbetare i Helsingborg. Företaget är ett välkänt detaljhandelsföretag inom växt och trädgård som vill stärka upp sitt team med studenter som kan arbeta onsdagar till fredagar kl. 16.00-19.00 och lördagar och söndagar kl. 09.45-17.00. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är inom kassatjänst, uppackning av varor och kundservice i butik. Vi söker studenter som brinner för serviceyrket och som har ett professionellt kundbemötande. Det är meriterande med tidigare kassavana och erfarenhet från detaljhandel. Det är viktigt att man är engagerad och trivs i samarbete med andra och att man har ett öppet och trevligt agerande mot kunder! Det är meriterande med intresse för blommor och trädgård!Arbetstiderna är onsdag till fredag kl. 16.00-19.00 och lördagar och söndagar kl. 09.45-17.00Det är en förutsättning att man är tillgänglig för arbete dessa dagar för att vara aktuell för tjänsten.Man ska även kunna arbeta heltid över sommaren.Det är en fördel om man har körkort och tillgång till bil för att kunna ta sig till och från arbetet.Känns detta spännande, tveka inte att ansöka eftersom tillsättning sker omgående!På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!
Skåne länMer info...
 
2008-12-19Dansktalande sökes som intervjuare - Lund
Kundservice, CallcenterVår kund söker nu dansktalande intervjuare för ett projekt som pågår i 4 veckor. De söker motsvarande 4-5 stycken heltid. Främst söker vi studenter som kan fortsätta jobba hos oss när det kommer andra projekt, men det är även intressant om du söker heltid eller deltid. Dina arbetsuppgifter är att telefonintervjua och registrera samtal med konsumenter.Vi tror att du är serviceminded och effektiv. Nogrann, trevlig och social. På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi har alltid nya spännande del- och heltidsjobb inom Ekonomi, Kundservice, Administration, IT, Försäljning, Logistik och Produktion. Läs mer om oss och våra lediga jobb på www.studentconsulting.se
Skåne länMer info...
 
2008-12-19Studenter sökes till extrajobb som produktionsarbetare - Helsingborg
Produktion, IndustriTill en av våra kunder i Helsingborg söker vi studenter som vill jobba deltid med produktionsarbete i livsmedelsbranschen. Arbetsuppgifterna består av att på olika sätt hantera grönsaker vid ett löpande band. Då det finns begränsad kollektivtrafik till arbetsplatsen är det meriterande att inneha körkort och bil. Start för tjänsten är i mitten/slutet av januari, eventuellt tidigare.Vi söker dig som är snabb och effektiv i ditt arbete och som har förmågan att arbeta med rutinmässiga arbetsuppgifter. Som person är du hjälpsam och tvekar inte att hugga i där det behövs. Du studerar på exempelvis högskola eller Komvux och har möjlighet att arbeta minst två vardagar i veckan på dagtid. Du måste kunna hoppa in med kort varsel då utbokning på pass ofta sker samma dag. Flexibilitet är därför mycket viktigt för denna tjänst. Ta möjligheten att tjäna extrapengar hos ett spännande och expansivt företag och skicka in din ansökan redan idag!På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Genom oss får du chansen att jobba för Sveriges och Norges största och mest spännande företag.
Skåne länMer info...
 
 
2008-12-18Proffs på inbyggda system? - Malmö
ITVill du jobba med Embedded-eliten? Avalon Embedded Solutions är ett relativt nystartat verksamhetsområde inom Avalon Technology. Tillsammans med övriga utbud inom Avalon Technology kan de erbjuda sina kunder en integrerad produktutveckling där samverkan mellan olika kunskaper och erfarenheter bidrar till en effektivare process. Nu letar de efter fler kollegor med ett brinnande intresse för teknik, som vill vara med och bygga upp deras verksamhet. Förutom konstruktion av mjuk- och hårdvara kan, för den som är intresserad, även projektledning, projektering, sälj- och offertarbete förekomma bland arbetsuppgifterna.Deras kunder återfinns inom flera olika branscher, men har den gemensamma nämnaren att de arbetar med avancerad teknik. De jobbar mycket med helhetsåtaganden i sina egna lokaler, men utför även expertkonsulting på plats hos kund. Deras företagskultur är prestigelös och informell med korta och snabba beslutsvägar.För att passa in är du en teknikintresserad, entusiastisk och engagerad person som gillar att jobba med andra människor. Du vill utvecklas och uppskattar tekniska utmaningar. Du bör ha flerårig erfarenhet av utveckling av högteknologiska produkter samt Embedded Linux- och/eller elektronikkunskaper är ett extra plus. Du måste ha ett brinnande intresse för det hårdvarunära och vara konsultmässig i ditt sätt.Låter det intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Skåne länMer info...
 
2008-12-17Litauiska studenter sökes som intervjuare - Lund
Kontor, AdministrationVi söker nu studenter som ska vara stationerade hos vår kund i Lund.Dina arbetsuppgifter är att ringa upp konsumenter och rekrytera dem till att delta i en telefonintervju. Sedan håller du en telefonintervju efter ett strukturerat frågeformulär intervjun tar ca 15 minuter. Du registrerar intervjun i kundens system. Du jobbar deltid och du bestämmer själv när du kan arbeta. Vi har dock som krav att du är tillgänglig för minst två pass i veckan. Arbetstiderna kan vara såväl dagtid som kvällstid. Vi tror att du har en bra telefonröst, är engagerad, social, flexibel, noggrann och kvalitetsmedveten. Du har allmän datavana. Lön enligt avtal.På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi har alltid nya spännande del- och heltidsjobb inom Ekonomi, Kundservice, Administration, IT, Försäljning, Logistik och Produktion. Läs mer om oss och våra lediga jobb på www.studentconsulting.se
Skåne länMer info...
 
2008-12-17Lettlendska studenter till intervjuare - Lund
Kontor, AdministrationVi söker nu studenter som ska vara stationerade hos vår kund i Lund.Dina arbetsuppgifter är att ringa upp konsumenter och rekrytera dem till att delta i en telefonintervju. Sedan håller du en telefonintervju efter ett strukturerat frågeformulär intervjun tar ca 15 minuter. Du registrerar intervjun i kundens system. Du jobbar deltid och du bestämmer själv när du kan arbeta. Vi har dock som krav att du är tillgänglig för minst två pass i veckan. Arbetstiderna kan vara såväl dagtid som kvällstid. Vi tror att du har en bra telefonröst, är engagerad, social, flexibel, noggrann och kvalitetsmedveten. Du har allmän datavana. Lön enligt avtal. Du förstår och talar spanska obehindrat.På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi har alltid nya spännande del- och heltidsjobb inom Ekonomi, Kundservice, Administration, IT, Försäljning, Logistik och Produktion. Läs mer om oss och våra lediga jobb på www.studentconsulting.se
Skåne länMer info...
 
2008-12-17Estnisktalande studenter till som intervjuare - Lund
Kontor, AdministrationVi söker nu studenter som ska vara stationerade hos vår kund i Lund.Dina arbetsuppgifter är att ringa upp konsumenter och rekrytera dem till att delta i en telefonintervju. Sedan håller du en telefonintervju efter ett strukturerat frågeformulär intervjun tar ca 15 minuter. Du registrerar intervjun i kundens system. Du jobbar deltid och du bestämmer själv när du kan arbeta. Vi har dock som krav att du är tillgänglig för minst två pass i veckan. Arbetstiderna kan vara såväl dagtid som kvällstid. Vi tror att du har en bra telefonröst, är engagerad, social, flexibel, noggrann och kvalitetsmedveten. Du har allmän datavana. Lön enligt avtal. Du förstår och talar spanska obehindrat.På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi har alltid nya spännande del- och heltidsjobb inom Ekonomi, Kundservice, Administration, IT, Försäljning, Logistik och Produktion. Läs mer om oss och våra lediga jobb på www.studentconsulting.se
Skåne länMer info...
 
2008-12-13Studerande sökes som produkttestare till Lund! - Lund
Produktion, IndustriVi söker nu studenter som vill arbeta som produkttestare åt en av våra kunder i Lund. Företaget är mycket välkänt inom sin bransch. De exporterar högkvalitativ teknisk apparatur med världen som marknad. Arbetsuppgifterna består av allt från kvalitets- och funktionstestning av företagets produkter tilll lättare packningsarbete . Du arbetar med datorn som hjälpmedel för att genomföra testningen. Företaget arbetar måndag- fredag efter två skift, där det första börjar kl 07.00-15.30 och det andra 15.00-23.40. Arbetet inleds med en upplärningsperiod på 3 veckor då det är viktigt att du kan arbeta minst 3 pass i veckan. Beräknad start för uppdraget är slutet av januari, början av februari. Vi söker dig som är arbetsvillig och har en positiv inställning. Du gillar att arbeta självständigt och har ett tekniskt intresse. Viktigt är även att du är noggrann och alltid strävar efter en god kvalitet. Har du god PC-vana är detta ett plus. Allt arbete inom lager och produkttestning är meriterande. Vi söker dig som är ute efter ett långsiktigt extrajobb. Kravet är att du är tillgänglig för arbete minst 2 pass i veckan under terminerna och har minst ett år kvar på dina studier. Under sommaren ska du kunna arbeta heltid. På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag! Ansöker gör du via www.studentconsulting.se
Skåne länMer info...
 
2008-12-10Student sökes till terminalarbete/truckförare - Kristianstad
Logistik, Lager, TransportNu söker vi morgonpigga studenter till vårt uppdrag i Kristianstad. Vi behöver nu komplettera vårt härliga team med 1 person. Arbetstiderna är 04,30-7,30 samt 16-19, mån-fre. Vi kräver att du tar minst 3 pass i veckan, men gärna fler! Lönen är på 112,86 + OB. Arbetsuppgifter är terminalarbete med paketsortering, för dig som har truckkort blir det även truckkörning. Bitvis är arbetet fysiskt så det krävs att du har en god fysik. Det är önskvärt att du har truckkort A, men det är inget krav. Vi kräver dock att du har tillgång till bil och körkort, eller annat fordon som exempelvis moped - då kollektivtrafiken ej går ut dit på morgonen. Vi tror att du som person är morgonpigg, flexibel, frammåt, arbetsvillig och inte är rädd för att ta i. Vidare är du effektiv, punktlig, nogrann och engagerad. Känner du igen dig själv? skicka en ansökan och motivera varför du är lämplig för tjänsten!På studentconsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi har alltid nya spännande del- och heltidsjobb inom Ekonomi, Kundservice, Administration, IT, Försäljning, Logistik och Produktion. Läs mer om oss och våra lediga jobb på www.studentconsulting.se
Skåne länMer info...
 
 
2008-12-04Laboratorieassistent deltid till Lund - Lund
ÖvrigtNu har vi extrajobbet för dig som vill skaffa dig bra meriter inför framtiden! Vi söker studenter som vill jobba extra som laboratorieassistent åt ett välkänt företag i Lund. Du kommer att arbeta i laboratoriet med bl.a. kontrollering och kvalitetsprövning. Jobbet innebär mycket kontakt och rapportering till övrig personal. Arbetstiderna varierar men innebär främst vardagar på dagtid och kvällstid men även helger förekommer. Du kommer att fungera som inhoppare vid ordinarie personals ledigheter och sjukfrånvaro och vi sätter därför ett stort värde på att du kan vara flexibel. Du bör kunna vara tillgänglig för inhopp vid storhelger framöver och till sommaren kan du jobba heltid. Upplärningen startar i början/mitten av januari. Vi söker dig som har en positiv inställning och ett starkt engagemang. Du har lätt för att samarbeta med andra och stor känsla för service. Det är mycket viktigt att du kan jobba noggrant och systematiskt. Arbetet kräver också att du är flexibel och arbetsvillig och att du kan hoppa in med kort varsel. Vi söker studenter som har minst ett år kvar av sina studier i kemiteknik eller liknande och som kan vara tillgänglig för vår kund denna tid. Rekryteringen kommer starta omgående. Är du intresserad? Anmäl då ditt intresse nedan. Vi tar endast emot ansökningar via hemsidan.
Skåne länMer info...
 
2008-11-26Studenter sökes till kvällsarbete som truckförare på kyllager i Helsingborg - Helsingborg
Logistik, Lager, TransportNu söker vi dig som är studerande och som trivs med fysiskt tungt arbete i högt tempo! Arbetsuppgifterna är främst manuell lossning av containrar, omflyttning av gods och utförs i kylmiljö. För arbetet krävs att du har behörighet för trucktyp A4 och vana att framföra anka. Arbetstiderna är mån- fre kl. 16.00-21.00 och det är ett krav är att man är tillgänglig för arbete samtliga dagar men vi förväntar oss att du arbetar 3 pass i veckan.Det krävs att du är van vid att jobba med kroppen då arbetspassen är intensiva och fysiskt krävande.Vi söker personer som är mycket arbetsvilliga och har ett starkt engagemang! Du ska vara beredd på att arbeta med mycket fysiskt krävande arbetsuppgifter och vara motiverad av att jobba snabbt och effektivt. Arbetet kräver att du har vana av truckkörning med anka och att du är mycket arbetsvillig, slitstark och att du kan hoppa in med kort varsel. Känns detta spännande, tveka inte att ansöka eftersom tillsättning sker omgående!På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!
Skåne länMer info...
 
2008-11-25Paketeringpersonal sökes till Malmö med start omgående! - Malmö
Logistik, Lager, TransportVi söker nu för kunds räkning paketeringspersonal till en stor välkänd mediekoncern i Malmö. Arbetsuppgifterna innebär att packa och distribuera DVD-filmer. Tjänsten är på deltid (75%) med start omgående och kommer att löpa fram till mitten av april. Arbetstiderna är mån- fre kl. 8.30- 15. Detta är en tjänst som passar dig som söker heltidsjobb alternativt du som är studerande och kan jobba mycket under veckorna. Vi söker dig som vill ha ett stimulerande arbete i en intressant bransch. Erfarenhet av liknande uppgifter är meriterande men ännu viktigare är att du har viljan och förmågan att göra ett bra jobb. Du skall vara noggrann och effektiv samt ha ett gott ordningssinne och fungera i ett högt arbetstempo. StudentConsulting AB är ett rikstäckande bemanningsföretag vars affärsid" är att hyra ut duktiga studenter och akademiker till företag. Vi är idag ett av Sveriges tio största bemanningsbolag och har ett flertal avtal med nationella och internationella företag. För mer information om StudentConsulting AB så besök www.studentconsulting.se eller www.almega.se för mer information om bemanningsbranschen.
Skåne länMer info...
 
2008-11-15Servicedesktekniker till internationellt energibolag! - Malmö
ITVår kund är ett nybildat bolag som på sikt ska vara koncernens enda leverantör av infrastrukturtjänster. De är i nuläget 42 anställda och kommer att växa successivt i takt med att vi realiserar deras vision att förse koncernen i Sverige med de mest värdehöjande lösningarna för verksamheten.Arbetsuppgifter:Du kommer att ingå i ett av våra två Servicedeskteam och ge support via telefon och e-post åt våra kunder inom koncernen. Det handlar primärt om felsökning av hårdvara, mjukvara och hantering av beställningar.Kompetensprofil:Du har grundläggande teknisk IT-kompetens och erfarenhet av Servicedeskarbete. Har du även kunskap om energibranschen, dokumenterad kunskap om ITIL (ITIL Foundation) och är MCP på XP är detta meriterande. Du bör också ha några års erfarenhet inom något serviceyrke och tycka om att ge det lilla extra. Personliga egenskaper:Vi söker dig som är mycket serviceinriktad och har ett starkt driv i din personlighet. Du är en engagerad lyssnare som ser möjligheter i stället för problem. Du är självständig och har lätt för att ta kontakt med både kunder och kollegor. Du är en person som har mycket god samarbetsförmåga och förståelse för vikten att ge hög service. Arbetstempot är emellanåt högt och därför krävs en god förmåga för prioritering och känsla för pedagogik.Låter detta intressant? Skicka då in din ansökan direkt!
Skåne länMer info...
 
2008-11-12Flexibla kundtjänstmedarbetare sökes för extrajobb - Helsingborg
Kundservice, CallcenterVi söker dig som studerar och vill arbeta extra som kundtjänstmedarbetare med teknisk inriktning i Helsingborg. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att ta emot inkommande samtal från befintliga och nya kunder och svara på frågor angående priser, fakturor och abonnemang. Du kommer tillsammans med dina medarbetare vara vår kunds ansikte utåt. Arbetstiderna varierar men kan vara exempelvis 8-17 eller 10-19. Vi söker dig som studerar med ett flexibelt schema och som är tillgänglig för arbete minst två dagar i veckan på dagtid. Dessutom är det viktigt är det att du kan arbeta mycket kring den 15-20:e varje månad, då det är mycket att göra hos kunden. Som person är du utåtriktad, engagerad och positiv. Du tycker om att prata i telefon och har förmågan att lyssna och ge god service till kunden. Du tar ansvar för ditt arbete och vill hela tiden utvecklas och bli bättre. Du tar egna initiativ, är flexibel och har ett säljande sätt, även då tjänsten inte handlar om försäljning. Tjänsten kräver att du har ett intresse för teknik, att du är en van datoranvändare samt att du har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.Rekryteringen sker löpande så ansök redan idag!På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Genom oss får du chansen att jobba för Sveriges och Norges största och mest spännande företag.
Skåne länMer info...
 
2008-11-12Studerande sökes till lager/truck-jobb omgående - Malmö
Logistik, Lager, TransportVår kund i Malmö söker nu nya medarbetare! StudentConsulting söker dig, student, som vill jobba med orderplock med truck åt ett marknadsledande företag med transport och logistiklösningar. Tjänsten innebär att plocka och packa order för vidare utskeppning i norden. Det börjar med en inlärningsperiod då man arbetar med plock utan truck för att sedan gå över till plock med högplocktruck. Arbetstider varierar från vecka till vecka, både dagtid och kvällstid. Du kommer att jobba vid behov. Vi söker dig som är flexibel och har möjlighet att jobba både dag- samt kvällstid. Vi tror att du som söker har tidigare erfarenhet av liknande uppgifter och nu är redo för nya utmaningar! Vi söker dig som har lätt att lära, är noggrann och inte främmande för siffror och att räkna. God fysik behövs då det förekommer tunga lyft. Förutom att det är meriterande med tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är det ett krav att du har B-truckkort. Tillsättning sker omgående så sök redan idag!På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka in din ansökan idag! StudentConsulting är ett av nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi har alltid nya spännande del- och heltidsjobb inom Ekonomi, Kundservice, Administration, IT, Försäljning, Logistik och Produktion. Läs mer om oss och våra lediga jobb på www.studentconsulting.se.
Skåne länMer info...
 
 
2008-11-06Plockare sökes till moderniserad lagerverksamhet i Halmstad - Halmstad
Logistik, Lager, TransportVi söker för kunds räkning flexibla studenter som vill arbeta extra inom produktion/lager. Arbetsuppgifterna består bl.a. av plock av smågods och pack, hantering av olika datasystem och truckkörning.För att klara av uppdraget krävs det att du är flexibel, noggrann och tekniskt begåvad. Du har goda läs- och räknekunskaper, är stresstålig, lättlärd och gillar att arbeta i ett högt tempo. Vidare är du engagerad och framåt som person och tycker om att arbeta både individuellt och i team. Det är meriterande om du har truckkort med AB-behörighet och att du läser en utbildning med inriktning lager/logistik/el, dock är detta inget krav.Arbetstider: Varierande dagar 16.00-20.00På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Genom oss får du chansen att jobba för Sveriges, Danmarks och Norges största och mest spännande företag.Låter tjänsten intressant? ansök snarast då rerytering sker löpande!Välkommen med din ansökan!
Skåne länMer info...
 
2008-11-03Junior utvecklare med kunskaper i Drupal sökes - Malmö
ITFör kunds räkning söker StudentConsulting en junior webbutvecklare till en webbbyrå i centrala Malmö.Den underbara arbetsmiljön är belagd i gamla lokaler i centrala Malmö. Man har 7 kollegor med blandad ålder och erfarenhet. Vi söker en nyfiken person som har god erfarenhet av internet. Personen ifråga måste ha erfarenhet och en förståelse av Drupal. Man kommer att vara delaktig i gruppen där det är hög i tak, familjärt och ungt.Jobbet ställer krav på kunskaper i Drupal. Om kunskapen har fåtts hemifrån, från ett tidigare arbete eller liknande har ingen betydelse. Vidare ska till en början den person vi söker efter ha möjlighet att jobba 60%. Där är goda chanser till heltidsjobb efter nyår. Tjänsten skall tillsättas omgående, så är det här ett jobb som skulle passa dig, sök då redan idag! Söker gör du via vår hemsida www.studentconsulting.se.
Skåne länMer info...
 
2008-11-03Key Account Manager sökes till StudentConsulting i Helsingborg med omnejd - Helsingborg
Försäljning, MarknadStudentConsulting är Sveriges snabbast växande företag. Vet du inte redan varför kan vi berätta: Vi rekryterar duktiga studenter, akademiker och andra unga i karriären för att bemanna företag som behöver duktiga medarbetare. Våra konsulter får arbetslivserfarenhet och bra kontakter och våra företag får arbetskraft utöver det vanliga. De enkla id"erna är ofta de bästa. Idag omsätter vi en halv miljard kronor och har verksamhet i Sverige, Norge och Danmark. Inom våra tjänsteområden Ekonomi, IT, Teknik, Kundservice, Kontor, Logistik och Industri arbetar 7 000 konsulter på hel- och deltidsuppdrag.Eftersom våra ambitioner är högre än så söker vi nu en Key Account Manager till Helsingborgsregionen med omnejd.Vi söker dig som har ett genuint intresse för affärer. Du har mycket god förmåga att prioritera och tänka långsiktigt samtidigt som du drivs av att teckna stora affärer hos nya och befintliga kunder. Arbetet kräver att du är strukturerad och motiveras av att driva utvecklingen av stora kunder i nära samarbete med duktiga kollegor. Arbetsuppgifterna kräver en stark egen drivkraft och att du tar ett stort eget ansvar. För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du:* har ett extremt sälj- och resultatfokus;* har en förmåga att skapa lönsamma och långsiktiga affärsrelationer;* är en öppen och prestigelös teamspelare;* har presterat toppresultat inom tjänsteförsäljning.Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i ett dynamiskt entreprenörsföretag med hög utvecklingspotential.Är du lika bra och ödmjuk som vi? Skicka din ansökan till magnus.parkler@studentconsulting.se.För frågor eller ytterligare information kontakta:Magnus Parkler, säljchef, 08-4028869.StudentConsulting grundades 1997 av studenterna Tobias Lindfors och Niklas Jansson, idag VD och vVD inom koncernen. StudentConsulting är ett auktoriserat bemanningsföretag, miljö- och kvalitetscertifierat enligt ISO 9001 och 14001. Bolaget ägs av grundarna, nyckelpersonal och private-equity bolaget Scope.
Skåne länMer info...
 
2008-11-03Säljare sökes till StudentConsulting i Helsingborg med omnejd - Helsingborg
Försäljning, MarknadStudentConsulting är Sveriges snabbast växande företag. Vet du inte redan varför kan vi berätta: Vi rekryterar duktiga studenter, akademiker och andra unga i karriären för att bemanna företag som behöver duktiga medarbetare. Våra konsulter får arbetslivserfarenhet och bra kontakter och våra företag får arbetskraft utöver det vanliga. De enkla id"erna är ofta de bästa. Idag omsätter vi en halv miljard kronor och har verksamhet i Sverige, Norge och Danmark. Inom våra tjänsteområden Ekonomi, IT, Teknik, Kundservice, Kontor, Logistik och Industri arbetar 7 000 konsulter på hel- och deltidsuppdrag.Eftersom våra ambitioner är högre än så söker vi nu en säljare till Helsingborgsregionen med omnejd.Vi söker dig som har ett genuint intresse för försäljning, tycker om att arbeta i ett högt tempo och älskar att teckna affärer. Som säljare hos oss ansvarar du för försäljning av våra tjänster och bemanningslösningar. Arbetet ställer höga krav på stark drivkraft. Du kommer att ha många kundkontakter där du på egen hand bearbetar och skapar relationer med chefer hos främst nya kunder. Som säljare har du en egen försäljningsbudget och drivs av att mätas och tävla med andra ödmjuka men ambitiösa kollegor. För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du:* brinner för att sälja och göra affärer;* är bra på att skapa goda relationer och nöjda kunder;* är van vid och motiveras av att arbeta mot högt uppsatta mål;* är en öppen och prestigelös teamspelare;* har mycket goda uppvisade försäljningsresultat, företrädesvis från tjänsteförsäljning.Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i ett dynamiskt entreprenörsföretag med hög utvecklingspotential. Du kommer att utgå från något av våra 10 kontor i Sverige beroende på vår du bor och rapporterar till vår försäljningschef.Är du lika bra och ödmjuk som vi? Skicka din ansökan till magnus.parkler@studentconsulting.se.För frågor eller ytterligare information kontakta:Magnus Parkler, säljchef, 08-4028869.StudentConsulting grundades 1997 av studenterna Tobias Lindfors och Niklas Jansson, idag VD och vVD inom koncernen. StudentConsulting är ett auktoriserat bemanningsföretag, miljö- och kvalitetscertifierat enligt ISO 9001 och 14001. Bolaget ägs av grundarna, nyckelpersonal och private-equity bolaget Scope.
Skåne länMer info...
 
2008-10-31Finsktalande studenter sökes som intervjuare - Lund
Kontor, AdministrationVi söker nu studenter som ska vara stationerade hos vår kund i Lund.Dina arbetsuppgifter är att ringa upp konsumenter och rekrytera dem till att delta i en telefonintervju. Sedan håller du en telefonintervju efter ett strukturerat frågeformulär intervjun tar ca 15 minuter. Du registrerar intervjun i kundens system. Du jobbar deltid och du bestämmer själv när du kan arbeta. Vi har dock som krav att du är tillgänglig för minst två pass i veckan. Arbetstiderna kan vara såväl dagtid som kvällstid.Vi tror att du har en bra telefonröst, är engagerad, social, flexibel, noggrann och kvalitetsmedveten. Du har allmän datavana. Lön enligt avtal. Du förstår och talarfinska obehindrat.På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi har alltid nya spännande del- och heltidsjobb inom Ekonomi, Kundservice, Administration, IT, Försäljning, Logistik och Produktion. Läs mer om oss och våra lediga jobb på www.studentconsulting.se
Skåne länMer info...
 
2008-10-31Norsktalande studenter sökes som intervjuare - Lund
Kontor, AdministrationVi söker nu studenter som ska vara stationerade hos vår kund i Lund.Dina arbetsuppgifter är att ringa upp konsumenter och rekrytera dem till att delta i en telefonintervju. Sedan håller du en telefonintervju efter ett strukturerat frågeformulär intervjun tar ca 15 minuter. Du registrerar intervjun i kundens system. Du jobbar deltid och du bestämmer själv när du kan arbeta. Vi har dock som krav att du är tillgänglig för minst två pass i veckan. Arbetstiderna kan vara såväl dagtid som kvällstid.Vi tror att du har en bra telefonröst, är engagerad, social, flexibel, noggrann och kvalitetsmedveten. Du har allmän datavana. Lön enligt avtal. Du talar flytande norska.På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi har alltid nya spännande del- och heltidsjobb inom Ekonomi, Kundservice, Administration, IT, Försäljning, Logistik och Produktion. Läs mer om oss och våra lediga jobb på www.studentconsulting.se
Skåne länMer info...
 
 
2008-10-31Dansktalande studenter sökes som intervjuare - Lund
Kontor, AdministrationVi söker nu studenter som ska vara stationerade hos vår kund i Lund.Dina arbetsuppgifter är att ringa upp konsumenter och rekrytera dem till att delta i en telefonintervju. Sedan håller du en telefonintervju efter ett strukturerat frågeformulär intervjun tar ca 15 minuter. Du registrerar intervjun i kundens system. Du jobbar deltid och du bestämmer själv när du kan arbeta. Vi har dock som krav att du är tillgänglig för minst två pass i veckan. Arbetstiderna kan vara såväl dagtid som kvällstid.Vi tror att du har en bra telefonröst, är engagerad, social, flexibel, noggrann och kvalitetsmedveten. Du har allmän datavana. Lön enligt avtal. Du talar flytande danska.På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi har alltid nya spännande del- och heltidsjobb inom Ekonomi, Kundservice, Administration, IT, Försäljning, Logistik och Produktion. Läs mer om oss och våra lediga jobb på www.studentconsulting.se
Skåne länMer info...
 
2008-10-25Student till lager OMGÅENDE - Malmö
Logistik, Lager, TransportVår kund ska på utbildning och behöver ersättare. Du kommer att arbeta på lager med traditionella sysslor, kör du truck är detta ett stort plus. du kommer att jobba 3,4,5,10,11,12 november från 7,15-16,00. Du har introduktion under 30 och 31 oktobermellan 7,15-16,00Vi har som krav att du är studerande på högskola, gymnasium, Ky utbildning, folkhögskola eller komvux.Du kan jobba samtliga av dessa dagar, samtliga timmar. Som person är du ansvarstagande, energisk och engagagerad. Du är konsulten som gör det lilla extra!Är det dig vi söker? Sök nu!
Skåne länMer info...
 
2008-10-21Studenter till lagerarbete sökes! - Helsingborg
Logistik, Lager, TransportNu söker vi dig som vill arbeta extra hos en av våra kunder i Helsingborg. Vår kund köper in och distribuerar frukt och grönt till olika butiker i Sverige. Uppdraget är löpande och arbetsuppgifterna består till stor del av orderplock med truck samt utlastning av varor. Arbetet är mycket fysiskt krävande och har ett högt tempo. Du kommer att arbeta varje helg samt vissa vardagar. Vi söker dig som vill arbeta under en period om minst sex månader. Det är viktigt att du är i god fysisk form och tycker om att arbeta med kroppen. Du ska ha god truckvana och truckkort. Som person har du gott ordningssinne och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Arbetet ställer mycket höga krav på din flexibilitet och du bör kunna rycka in och arbeta när det behövs. I gengäld erbjuder vi dig ett roligt arbete med många arbetskamrater och goda förtjänstmöjligheter. B-körkort och bil är ett krav. Vi tar endast emot ansökningar via hemsidan. Rekryteringen och tillsättning av tjänsterna sker löpande så ansök redan idag!På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Genom oss får du chansen att jobba för Sveriges och Norges största och mest spännande företag.
Skåne länMer info...
 
2008-10-16Studenter sökes till långsiktigt extrajobb som truckförare/orderplockare - Helsingborg
Logistik, Lager, TransportNu söker vi studerande med huvudet på skaft till en av våra kunder i Helsingborg. Arbetsuppgifterna innebär bland annat truckkörning med motviktstruck samt orderplock av sanitetsprodukter. Uppdraget är löpande och som konsult kallas man in vid behov hos kunden, vid sjukfrånvaro och semestrar. Arbetstider mån-fre: 6-14.30 10.30-19 Vi söker dig som har truckkort och god erfarenhet av att köra motviktstruck. Du är flexibel med arbetstiderna och ska kunna arbeta minst två vardagar i veckan på dagtid, samt under jul och nyår. Som person är du snabb, effektiv och ordningsam. Du inte rädd för att lära dig nya saker och har förmågan att arbeta fokuserat. Du är social, noggrann och har ett eget driv. Goda datakunskaper krävs för att klara uppdraget. För rätt person finns möjlighet till ett långsiktigt och utvecklande extraarbete.På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Genom oss får du chansen att jobba för Sveriges, Danmarks och Norges största och mest spännande företag.Rekryteringen sker löpande så ansök om tjänsten redan idag!
Skåne länMer info...
 
2008-10-15Deltidsarbete på kyl- och fryslager - Helsingborg
Logistik, Lager, TransportVi söker studenter vid högskola, universitet, komvux eller liknande som vill arbeta extra med truckkörning på ett lager hos en av våra kunder i Helsingborg. Arbetet kommer innebära orderplock med truck. Arbetet utförs på olika avdelningar hos kunden, vilket innebär kyl- och frysmiljö, samt rumstempererade avdelningar. För kandidater som inte har truckkort sedan tidigare finns möjlighet till truckutbildning till ett förmånligt pris. Arbetsuppgifterna är att plocka in ordrar via truck och det är ett arbete som har ett högt tempo men som är roligt. Det krävs att du är van vid att jobba med kroppen då det innefattar många tunga lyft. Uppdraget börjar första veckan i november och föregås av två veckors introduktion på heltid, därför är en förutsättning att du är tillgänglig dagtid under denna period!Vi söker studenter som har en positiv inställning och ett starkt engagemang. Du bör vara stresstålig och vara motiverad att jobba snabbt och effektivt. Arbetet kräver att du är mycket flexibel, arbetsvillig, slitstark och att du kan hoppa in med kort varsel. Arbetsplatsen ligger strax utanför Helsingborgs centrum, och då kollektivtrafiken inte passar med arbetstiderna krävs att du kan ta dig dit på annat sätt.
Skåne länMer info...
 
2008-10-14Truckförare 50% sökes - Malmö
Logistik, Lager, TransportStudentConsulting söker dig som är student och vill jobba extra med orderplock åt ett marknadsledande logistikföretag. Tjänsten innebär att plocka och packa order för vidare utskeppning i norden. Det börjar med en inlärningsperiod då man arbetar med plock utan truck för att sedan gå över till plock med högplocktruck samt motviktstruck. Arbetstiderna är mellan 10-14 på vardagar.Vi tror att du som söker är student samt har tidigare erfarenhet av liknande uppgifter. Vi söker dig som har lätt att lära, är noggrann och inte främmande för siffror och att räkna. God fysik behövs då det förekommer tunga lyft. Förutom att det är meriterande med tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är det ett krav att du har B-truckkort. Tillsättning sker omgående så sök redan idag!På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka in din ansökan idag! StudentConsulting är ett av nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi har alltid nya spännande del- och heltidsjobb inom Ekonomi, Kundservice, Administration, IT, Försäljning, Logistik och Produktion. Läs mer om oss och våra lediga jobb på www.studentconsulting.se.
Skåne länMer info...
 
 
2008-10-02Lagerarbetare sökes omgående - Lund
Logistik, Lager, TransportVi söker en person som ska arbeta på lager i lund, du kommer ha vanliga lager sysslor samt köra truck - vilket du får utbildning i. Det kan vara otympliga lyft, men ej tunga. Dina arbetstider är 7-16. Du kommer att vara inhyrd max 6 månader innan du går över till kunden. Vi söker dig som har lite lagererfarenhet och är tekniskt lagd. Du är lojal och pålitlig, är frammåt, initiativtagande, har hög arbetsmoral och ett driv. På studentconsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi har alltid nya spännande del- och heltidsjobb inom Ekonomi, Kundservice, Administration, IT, Försäljning, Logistik och Produktion. Läs mer om oss och våra lediga jobb på www.studentconsulting.se
Skåne länMer info...
 
2008-09-24Vill du arbeta deltid som reklamutdelare i Helsingborg? - Helsingborg
Logistik, Lager, TransportVi söker nu för kunds räkning duktiga och arbetsvilliga Studenter som vill arbeta som reklam/postutdelare i Helsingborg. Arbetsuppgifterna består av sortering av brev, reklamförberedelser och utdelning av reklam och post. Arbetet gäller framförallt måndagar och torsdagar. Arbetstiderna är relativt flexibla mellan 07.00-17.30 och du arbetar 3-4 timmar vid varje tillfälle.För att klara av arbetet krävs det att du är en aktiv person som klarar av tungt arbete. Du ska vara social och trevlig och tycka om att arbeta både individuellt och i grupp. Det är meriterande om du har erfarenhet av reklamutdelning och att du är bosatt i Helsingborg. Du är vidare flexibel och engagerad då det är av stor vikt är att du kan arbeta fyra måndagar/månad och minst två torsdagar/månad. Det är ett krav att du är studerande på Högskola/Universitet. Tjänsten kommer att tillsättas så fort jag hittat en lämplig kandidat så låter det intressant, ansök redan idag!På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Genom oss får du chansen att jobba för Sveriges, Danmarks och Norges största och mest spännande företag.Välkommen med din ansökan!
Skåne länMer info...
 
2008-09-23Maskinoperatör, deltid - Lund
Produktion, IndustriVi söker nu Dig student, som letar efter utvecklande och mycket meriterande extrajobb! Företaget ligger i Lund och är mycket välkänt inom sin bransch. Arbetsuppgifterna innefattar bla maskinövervakning och kvalitetskontrollering. Arbetet är tekniskt avancerat och därför söker vi nu Dig student som studerar till högskole-, civilingenjör eller liknande. Arbetstiderna är varierande då företaget arbetar efter skiftgång som sträcker sig över alla dygnets timmar måndag till söndag. I första hand kommer Du fungera som inhoppare vid ordinarie personals ledigheter och frånvaro, därför sätter vi stort värde på att du kan vara flexibel med dina arbetstider. Företaget erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och passar dig som redan nu vill få in en fot i ditt framtida yrkesområde. Vi söker positiva medarbetare som har ett starkt engagemang, men som framförallt är flexibla och arbetsvilliga. Du är student som har minst två år kvar på dina studier. Ett krav är också att du är tillgänglig för utbokning minst 15h/veckan samt under sommaren och storhelger. Låter detta som det perfekta extrajobbet för Dig? Rekryteringen startar omgående så välkommen in med din ansökan idag! Vi tar endast emot ansökningar via hemsidan.
Skåne länMer info...
 
2008-09-18Gör som Erik - Bli säljare! (Trelleborg) - Trelleborg
Försäljning, MarknadFrån att ha arbetat som kassapersonal för oss blev Erik en av våra stjärnsäljare. 20 år gammal, utan erfarenheter eller utbildning inom försäljning, gick han in med ett otroligt starkt driv och en järnvilja. Han började arbeta deltid, sedan heltid för att slutligen anställas av oss internt som account manager. Eriks framgång är ett resultat av hans vinnarskalle och målmedvetenhet från elitidrotten tillsammans med viljan att tjäna mycket pengar och att utvecklas. Vi gav Erik verktygen och utbildningen, han gav oss engagemanget och uthålligheten för att bli bäst. Eriks bästa månad i år gav honom en lön på 108.437:-Är du en Erik? Börja som hemförsäljare på heltid eller deltid och visa att du vill, kan och vågar nå dina mål. Du jobbar på uppdrag från Com Hem för vilka du säljer bredband, tv och telefoni i XXXX med omnejd. Jobbar du heltid har du en garanterad och en rörlig lönedel. Våra toppsäljare tjänar mellan 45.000-70.000 kr i månaden.
Skåne länMer info...
 
2008-09-17Studenter sökes till lagerarbete - Malmö
Logistik, Lager, TransportVi söker studenter vid högskola, univetsitet, komvux eller liknande som vill arbeta extra med truckkörning på ett lager hos en av våra kunder i Malmöområdet. Arbetet innebär orderplock med truck på ett kyllager. Du får en truckutbildning och en introduktion som varar sammanlagt fem heldagar. Det är viktigt att du kan närvara under hela introduktionen.Det är ett roligt arbete i högt tempo. Arbetet utförs måndag-fredag och söndag. Vi söker studenter som kan arbeta framför allt dagtid, 2-3 pass per vecka. Initialt kommer det att bli dagtid varje fredag och antingen onsdag eller torsdag ca kl 6-15. Vi söker dig som har en positiv inställning och ett starkt engagemang. Du är stresstålig, noggrann, har god fysik och motiverad till att arbeta snabbt och effektivt. Arbetet kräver att du är mycket flexibel, arbetsvillig och att du kan hoppa in med kort varsel.Är du intresserad? Då är du välkommen att anmäla ditt intresse nedan.På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!
Skåne länMer info...
 
2008-09-14Däckhanterare på paketterminal, extra
Lager/logistikAcademic Work söker för kunds räkning 5 st pakethanterare till paketterminal. Företaget är idag ett av Sveriges största företag med drygt 30 000 medarbetare. Kunden har över 3000 serviceställen och ger varje dag service till 4,5 miljoner hushåll och 900 000 företag. Arbetsplatsen är belägen i Malmö.Som däckhanterare kommer du att arbeta med att förflytta och lasta bildäck. Arbetsplatsen är inomhus och i produktionsmiljö.
Skåne länMer info...
 
 
2008-09-10Arbestvillig student sökes till truckförartjänst - Helsingborg
Produktion, IndustriVi söker nu en duktig truckförare för vår kudns räkning. Vår kund finns i Helsingborg och är ett företag inom tillverkningsindustrin.Vi söker nu dig som har truckkort, är flexibel och arbetsvillig. Du studerar vid högskola, på komvux eller liknande. Du ska ha möjlighet att jobba minst två vardagspass i veckan, gärna mer. Det är en fördel om du bor i Helsingborg.Låter tjänsten intressant? Ansök redan idag!På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Genom oss får du chansen att jobba för Sveriges, Danmarks och Norges största och mest spännande företag.
Skåne länMer info...
 
2008-09-02Flexibel medarbetare sökes för kundtjänstuppdrag - Helsingborg
KundserviceVi söker nu för kunds räkning dig som vill arbeta med kundtjänst i höst. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att ta emot inkommande samtal och svara på frågor angående priser, fakturer och abonnemang, både från befintliga och nya kunder. Du kommer tillsammans med dina medarbetare vara vår kunds ansikte utåt.Varaktighet/Arbetstid:DeltidMån-Fre 08.00-17.00, 10.00-19.00Lör-Sön 10.00-16.00Lön:Lön enligt gällande avtal Som person är du driftig, engagerad och positiv. Du tycker om att prata i telefon och för dig är det självklart att hela tiden ge kunden den bästa servicen. Du tar ansvar för ditt arbete och vill hela tiden utvecklas och bli bättre. Du tar egna initiativ, är flexibel och har ett säljande sätt, även då tjänsten inte handlar om försäljning. Vi vill att du är studerande, gärna på högskola/universitet med ett par år kvar av dina studier. Du ska vara en van datoranvändare och ha goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, dock är det inget krav. Huvudsaken är att du har ett tekniskt intresse och har lätt för att ta in ny information. Låter detta som en tjänst som skulle passa Dig, ansök redan idag då rekrytering sker löpande. På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Genom oss får du chansen att jobba för Sveriges, Danmarks och Norges största och mest spännande företag.
Skåne länMer info...
 
2008-08-24Terminalarbetare till Logistikföretag - Helsingborg
LogistikNu söker vi dig som vill jobba extra under studietiden med ett fysiskt och roligt jobb som terminalarbetare i Helsingborg. Tjänsten innebär paketsortering, lastning och lossning. Arbetstiderna är måndag - fredag 12.30-21.00. Vi söker dig som har en positiv inställning och ett starkt engagemang. Arbetet kräver att du är flexibel, arbetsvillig och att du kan hoppa in med kort varsel. Du trivs i högt tempo och är van vid fysiskt krävande arbeten. Du kan arbeta minst 15 timmar per vecka (ca. 2 pass) och du ska vara bosatt i Helsingborg. Truckvana är mycket meriterande men ej något krav. Tjänsten kommer tillsättas så fort jag hittat rätt kandidat så vid intresse ansök redan idag.
Skåne länMer info...
 
2008-08-24Värd/Värdinna, deltid (helgarbete)
Försäljning/MarknadsföringAcademic Work söker för kunds räkning två pigga och glada värdar/värdinnor. Vår kund är en väletablerad bilfirma med försäljning av välkända varumärken. Som värdinna kommer du att arbeta med följande: • Ta emot kunder • Boka in provkörningar • Lämna ut broschyrer • Svara på enklare frågor • Finnas på plats för kunden när inte säljarna finns tillgängliga Du kommer i första hand att arbeta under helgerna men du kommer även få följa med ut på bilmässor och olika evenemang.
Skåne länMer info...
 
2008-08-21Help Desk-medarbetare, extra
ITVi söker för kunds räkning en Help Desk-medarbetare som vill arbeta extra. Vår kund är ett högteknologiskt företag som utvecklar produkter åt den svenska försvarsmakten och även till utländska försvarsmakter. Cirka 300 anställda arbetar på Malmökontoret som ligger i nära anslutning till Malmö Högskola. För att kunna garantera högkvalitativ support även vid sjukdom och annan frånvaro behöver de nu utöka helpdeskresurserna med ytterligare en person. Din uppgift kommer vara att för den interna personalen ge tips, ideér och lösningar på IT-relaterade frågor och problem som har uppstått. Arbetsuppgifterna kräver, förutom goda kunskaper i Windows, även allmän kännedom om hårdvara, mjukvara etc som kan bidra till lösningar av användarnas frågor.
Skåne länMer info...
 
2008-08-18Lagerarbetare sökes - deltid - Malmö
LogistikVi söker studenter vid högskola, univetsitet, komvux eller liknande som vill arbeta extra med orderplock på ett lager hos en av våra kunder i Malmö området.Uppdragsgivaren ansvarar för inköp och rikstäckande försäljning av krukväxter och snittblommor. Arbetsuppgifterna består bland annat av orderplock, emballering och byggande av ställningar.Vi söker studenter som kan arbeta minst 3 pass/vecka, dagtid.Arbetstider: Vardagar 7.30 - 16.30, Helg 7-12* (* tills att arbetet är slutfört).Vi söker dig som har en positiv inställning och ett starkt engagemang. Du är stresstålig, noggrann, har god fysik och motiverad till att arbeta snabbt och effektivt. Arbetet kräver att du är mycket flexibel, arbetsvillig och att du kan hoppa in med kort varsel.Du kommer att anställas som konsult för uppdrag hos uppdragsgivaren. Med dina kunskaper och kvalifikationer kommer du att vara ansikte utåt för StudentConsulting. Som konsult kommer du att hyras in via oss till kunden.Lagervana önskas.Är du intresserad? Då är du välkommen att anmäla ditt intresse nedan.På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Genom oss får du chansen att jobba för Sveriges, Danmarks och Norges största och mest spännande företag.
Skåne länMer info...
 
 
2008-08-15Kundtjänstmedarbetare sökes till kortare uppdrag! - Malmö
KundserviceFör kunds räkning söker vi nu kundtjänstemedarbetare inom en stor välkänd koncern i Malmö. Perfekt extra inkomst vid sidan om studierna i början av terminen. Jobbet innebär att ta emot och besvara frågor från våra kunder via e-post. Då du blir ansiktet gentemot kunderna och därför är det viktigt att du är noggrann, snabb och serviceinriktad. Vi söker dig som vill ha ett stimulerande arbete i en intressant miljö. Erfarenhet av liknande uppgifter är meriterande men ännu viktigare är att du har viljan och förmågan att göra ett bra jobb. Du ska kunna utrycka dig väl i skrift, ha ett gott ordningssinne och fungera i ett högt arbetstempo.Svenska i tal och skrift samt fullgjord gymnasieutbildning med goda resultat är en förutsättning.På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag! StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Genom oss får du chansen att jobba för Sveriges och Norges största och mest spännande företag.
Skåne länMer info...
 
2008-08-15Studenter med truckkort sökes! - Malmö
LogistikNu söker vi dig som vill arbeta extra hos en våra kunder i Malmö. Arbetsuppgifterna består av orderplock med truck på ett lager. Arbetet är varierande och har ett högt tempo, både schemaläggning och pass med kort varsel kommer att bli aktuella. Arbetet är förlagt till vardagar mellan 07-17.Vi söker dig som studerar och söker ett extraarbete under studietiden. Truckkort är ett krav. Arbetet kräver att du är flexibel, har gott ordningssinne och att du ibland kan hoppa in med kort varsel. Du bör kunna arbeta två till tre dagar i veckan.På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag! StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Genom oss får du chansen att jobba för Sveriges och Norges största och mest spännande företag.
Skåne länMer info...


Lediga jobb i...
- Hela Sverige - Blekinge län - Dalarnas län - Gotlands län - Gävleborgs län - Hallands län - Jämtlands län - Jönköpings län - Kalmar län - Kalmars län - Kronobergs län - Norrbottens län - Sjælland - Skåne län - Stockholms län - Södermanland - Södermanlands län - Uppsala län - Värmlands län - Västerbottens län - Västernorrlands län - Västmanlands län - Västra Götalands län - Örebro län - Östergötlands län

Copyright © 2023 ME Data - StudentRekrytering.se
Annonsörer: