Välkommen till StudentRekrytering . se

Kategori Plats
Sök jobb
 
2009-02-04Perfekt extrajobb för dig som studerar; godsmottagning på världstäckande företag! - Stockholm/Spån
Logistik, Lager, TransportVi söker nu dig som vill ha ett fysiskt och roligt extrajobb vid sidan av studierna med mycket eget ansvar! Vi ger dig chansen att komma in i näringslivet och jobba på ett stort, väletablerat och världstäckande företag. Du får möjlighet att knyta kontakter inför framtiden samt att utöka din CV med viktiga referenser.Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar godsmottagning på företagets lagerverksamhet i Spånga, där du tar emot, kontrollerar och registrerar inkommande varor till godsavdelningen. I vår MÅSTE man vara tillgänglig för arbete måndagar samt tisdagar varje vecka med möjlighet att få jobba fler dagar!Arbetstider som gäller är 7.45-16.30. Tillsättning sker snarast! Du är en driven och engagerad person som vill jobba mycket under hösten och vill kombinera extrajobb med studier eller liknande. Vi ser att du är noggrann, snabb och har god datavana. Det är även meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare.Är du en person med höga ambitioner som lägger stor vikt vid ett eget ansvar, professionell och personlig utveckling samt en god arbetsmiljö? Skicka då in din ansökan redan idag - imorgon anställer vi någon annan! På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!
Stockholms länMer info...
 
2009-02-02Roligt deltidsarbete som butiksbiträde för ett välkänt detaljhandelsföretag inom trädgård - Stockho
Butik, Handel, HotellÄr du student och vill arbeta extra inom detaljhandel då kan vi ha arbetet för dig!Vi söker nu studenter som vill arbeta extra för ett välkänt deltaljhandelföretag inom växter och trädgård. Uppdraget är på deltid och du kommer att ingå i en pool där du kommer att få möjligheten att arbeta för företagets olika butiker i Stockholms norra orter. Arbetstiderna är måndag till fredag 10-19 samt lördag och söndag 10-17. Det är viktigt att man är tillgänglig för arbete minst 2 av dessa dagar för att vara aktuell för tjänsten. Arbetsuppgifterna är i huvudsak kassatjänstgöring samt uppackning av varor och kundservice i butik. För att söka till tjänsten är det ett krav att du är studerande inom universitet, högskola, komvux eller liknande för uppdrag som butiksmedarbetare. Som person är du flexibel, serviceminded, trevlig och lättlärd. Det är viktigt att du är engagerad och initiativrik samt trivs att samarbeta med andra och att du har ett öppet och trevligt agerande mot kunder! Har du kassavana och erfarenhet för detaljhandel ses det som mycket meriterande. Är du dessutom intresserad av blommor och trädgård är det ett stort plus.Det är en fördel om man har körkort och tillgång till bil för att kunna ta sig till och från arbetet.Skicka ansökan idag då vi håller intervjuer löpande. På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!
Stockholms länMer info...
 
2009-02-02 Roligt deltidsarbete som butiksbiträde i Farsta och Värmdö - Farsta/Värmdö
Butik, Handel, HotellÄr du student och vill arbeta extra inom detaljhandel då kan vi ha arbetet för dig!Vi söker nu studenter som vill arbeta extra för ett välkänt deltaljhandelföretag inom växter och trädgård. Uppdraget är på deltid och du kommer att ingå i en pool där du kommer att få möjligheten att arbeta för företagets olika butiker i Farsta och Värmdö. Arbetstiderna är måndag till fredag 10-19 samt lördag och söndag 10-17. Det är viktigt att man är tillgänglig för arbete minst 2 av dessa dagar för att vara aktuell för tjänsten. Arbetsuppgifterna är i huvudsak kassatjänstgöring samt uppackning av varor och kundservice i butik. För att söka till tjänsten är det ett krav att du är studerande inom universitet, högskola, komvux eller liknande för uppdrag som butiksmedarbetare. Som person är du flexibel, serviceminded, trevlig och lättlärd. Det är viktigt att du är engagerad och initiativrik samt trivs att samarbeta med andra och att du har ett öppet och trevligt agerande mot kunder! Har du kassavana och erfarenhet för detaljhandel ses det som mycket meriterande. Är du dessutom intresserad av blommor och trädgård är det ett stort plus.Det är en fördel om man har körkort och tillgång till bil för att kunna ta sig till och från arbetet.Skicka ansökan idag då vi håller intervjuer löpande. På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!
Stockholms länMer info...
 
2009-01-23Ambitiösa studenter sökes som vill jobba inom läkemedelsproduktion på världsledande företag! - Söd
Logistik, Lager, TransportVi söker dig som vill ha ett mycket spännande och roligt extrajobb på ett av världens ledande läkemedelsföretag.Arbetsuppgifterna innebär mottagande och behandling av ordrar som kommer från systemet. Ordern innehåller substanser och ämnen som du mäter upp (dispensering) och sedan skickar vidare till produktion. Tjänsten kräver stor noggrannhet och är tidvis fysiskt ansträngande samt utförs i högt tempo. Innan tjänsten påbörjas kommer du under två veckor genomgå en betald utbildning på heltid hos kunden. Därefterblir du certifierad för arbetsuppgifterna. Arbetstiderna varierar och är förlagda på 2-skift (06:00-14:30 samt 14:30-22:00). Vi söker dig som är en mycket ordningsam, noggrann och kvalitetsmedveten person och inte är rädd för ett fysiskt krävande arbete i en kliniskt ren miljö. Att du är van vid datorer sen tidigare är en fördel då mycket av arbetet sker vid terminaler. Du skall med fördel kunna hantera och förstå stora mängder information. Självklart trivs du med att arbeta i team.Har du tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter är detta en merit.Du som söker är studerande och kan arbeta minst 2 pass/vecka.På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag! StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi har alltid nya spännande del- och heltidsjobb inom Ekonomi, Kundservice, Administration, IT, Försäljning, Logistik och Produktion. Läs mer om oss och våra lediga jobb på www.studentconsulting.se.
Stockholms länMer info...
 
2009-01-20Ansvarsfull student sökes till längre uppgrag i reception! - Stockholm
Kontor, AdministrationDina arbetsuppgifter i receptionen består av att ta emot besökare, hänvisa och koppla telefonsamtal, utlämnande/kvittens av nycklar samt övrig administration. Arbetstiderna är förlagda 08:15 - 17:00 måndag - onsdag jämna veckor samt onsdag - fredag udda veckor.Arbetsplatsen är belägen i Årstadal och är mycket trivsam med trevliga kollegor och en härlig stämning. I området finns många trevliga restauranger och det finns även tillgång till lunchrum på arbetsplatsen.Du tar dig mycket lätt till arbetet då det finns goda kommunala förbindelser med både tunnelbana, tvärbanan, pendeltåg eller buss. Vi söker dig som är naturligt serviceminded och mycket noggrann! Du är en ärlig person som förstår vikten vid att vara företagets ansikte utåt via ett representativt arbetssätt.Viss datavana krävs för detta uppdrag och vi ser det som en självklarhet att dina kunskaper i svenska språket är mycket goda. Företaget använder Centrex växel och tidigare erfarenhet är meriterande men ej ett krav.På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag! StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi har alltid nya spännande del- och heltidsjobb inom Ekonomi, Kundservice, Administration, IT, Försäljning, Logistik och Produktion. Läs mer om oss och våra lediga jobb på www.studentconsulting.se.
Stockholms länMer info...
 
2009-01-20Jobba extra som ekonomiassistent? - Stockholm
EkonomiÄr du student och vill jobba som ekonomiassistent, då har vi jobbet för dig! Kunden är i behov av administration (kopiering, arkivering, indexering) i samband med årsredovisningar. Vår uppdragsgivare är ett fastighetsbolag på den nordiska marknaden och ingår i stor global koncern. Kunden är i behov av hjälp 1 dag i veckan, helst på fredagar. Uppdraget kommer pågå i 7 veckor. Uppdraget startar vecka 6. Du kommer att arbeta som konsult via StudentConsulting, men din arbetsplats finner du i kundens lokaler mitt i Stockholm city. Timlön enligt avtal.Vi söker dig som är student och vill ha ett extra jobb. Du skall ha lätt att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Det är en merit om du har jobba med administrativa arbetsuppgifter sedan tidigare . Som person skall du vara noggrann, framåt, sifferintresserad och gärna ekonomistudent.Står du redo för din nästa utmaning? Är det dig vi beskriver ovan? Tveka inte, utan skicka in din ansökan direkt! Ansöker gör du enkelt genom att ladda upp din CV och ditt personliga brev på vår hemsida, www.studentconsulting.se. På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Genom oss får du chansen att jobba för Sveriges och Norges största och mest spännande företag.
Stockholms länMer info...
 
 
2009-01-16Extrjobb som rancherare på terminal - Stockholm
Logistik, Lager, TransportNu behöver vi utöka vårt team med 2 personer som ska jobba som rancherare på terminal hos en av våra kunder i södra Stockholm. Arbetet som rancherare innebär att man med hjälp av en terminaltraktor placerar trailer på dess plats på terminalen. Arbetstiderna är eftermiddag 16-23 eller natt 00-07 måndag till fredag. Vårt krav är att du kan jobba minst 3 pass/vecka. Ange i din ansökan hur mycket du är intresserad av att jobba. För att vara aktuell till tjänsten är det ett krav att du har genomfört en teoretisk truckutbildning samt innehar B-körkort, har du C eller CE är det mycket meriterande. Vi söker dig som är flexibel, arbetsvillig och kan hoppa in med kort varsel. Du är en lagspelare och har en positiv inställning. Samtidigt som du kan ta i och arbeta snabbt så är det viktigt att du är noggrann och har ett bra öga för ordning och reda. Arbetet är fysiskt krävande och därför krävs god fysik och tidigare erfarenhet från liknande arbete.Låter det intressant? Anmäl då ditt intresse direkt då rekryteringer börjar omgående. Vi tar endast mot ansökningar via vår hemsida. På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är Sveriges snabbas växande företag 2008 och specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Företaget grundades 1997 och sysselsätter idag över 7000 konsulter på hel- och deltid. Med en bredd av enkla till mer kvalificerade jobb och med en rad olika tjänsteområden kan vi erbjuda dig jobbet du vill ha nu men även hjälpa dig till jobbet du vill ha i framtiden. Läs mer om oss på www.studentconsulting.se, välkommen!
Stockholms länMer info...
 
2009-01-16Extrajobb som registrerare på terminal - Stockholm
Logistik, Lager, TransportVi söker nu studenter som vill jobba som registrerare på en terminalarbetare hos en av våra kunder i södra Stockholm. Arbetet innebär att registrera inkommande och utgående gods (TLS). Arbetstiderna är klockan 15.15-22.30 måndag till fredag. Vårt krav är att du kan jobba minst 3 pass/vecka. Ange i din ansökan hur mycket du är intresserad av att jobba och om du kan jobba fram till jul.Du får bra arbetslivserfarenhet, utdrygning av studentkassan och många nya arbetskamrater. Vi söker dig som är flexibel, arbetsvillig och kan hoppa in med kort varsel. Du är en lagspelare och har en positiv inställning. För att vara kandidat till tjänsten krävs det att du har mycket god datorvana, är stresstålig samt noggrann.Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande. Låter det intressant? Anmäl då ditt intresse direkt då rekryteringer börjar omgående. Vi tar endast mot ansökningar via vår hemsida. På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är Sveriges snabbas växande företag 2008 och specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Företaget grundades 1997 och sysselsätter idag över 7000 konsulter på hel- och deltid. Med en bredd av enkla till mer kvalificerade jobb och med en rad olika tjänsteområden kan vi erbjuda dig jobbet du vill ha nu men även hjälpa dig till jobbet du vill ha i framtiden. Läs mer om oss på www.studentconsulting.se, välkommen!
Stockholms länMer info...
 
2009-01-15Extra jobba som Administratör? Start omgående! - Solna
Kontor, AdministrationÄr du student med god PC vana och jobbat med administrativa uppgifter sedan tidigare, då har vi jobbet för dig! Kunden är i behov av assistenthjälp ca 2 dagar i veckan för att kunna minska arbetstrycket på en av deras personalassistenter. Kunden är ett globalt hälso- och sjukvårdsföretag som grundades för 120 år sedan. Företaget jobbar med att vara till nytta för de människor som behöver den bästa hälso- och sjukvården och vill medverka till att ge dem ett enklare och tryggare liv. Uppdragets omfattning är deltid ca 2 dagar i veckan, ca 6 månader och tjänsten startar omgående. Timlön enligt avtal. Företag är placerat i Solna. Vi söker dig som är student och vill ha ett extra jobb. Du skall ha lätt att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Det är en merit om du har jobba med administrativa arbetsuppgifter sedan tidigare och det är även ett krav att du har goda PC vanor. Som person skall du vara positiv, effektiv och noggrann. Står du redo för din nästa utmaning? Är det dig vi beskriver ovan? Tveka inte, utan skicka in din ansökan direkt! Ansöker gör du enkelt genom att ladda upp din CV och ditt personliga brev på vår hemsida, www.studentconsulting.se. På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Genom oss får du chansen att jobba för Sveriges och Norges största och mest spännande företag.
Stockholms länMer info...
 
2009-01-12Personalassistent - Stockholm
Kontor, AdministrationStudentConsulting AB växer ständigt och nu behöver vi komplettera vårt personalteam med en personalassistent hos oss på Stockholmskontoret. Tjänsten innebär att assistera teamet med det administrativa personalarbetet (avtalsskrivning och materialinventering) och rekryteringsarbetet (annonsutformning, urval, intervjuer, referenstagning etc.). Du kommer att få arbeta med att bygga upp en fungerande administrativ enhet vilket ställer krav på planeringsförmåga, känsla för struktur och ansvarstagande.Tjänsten är deltid, men vi vill gärna att du ska kunna arbeta mer när det krävs. Erfarenhet av en administrativ tjänst eller motsvarande är ett krav. Som person tycker du om ett högt tempo och varierande arbetsuppgifter. Din administrativa förmåga är god, du är bra på att arbeta både självständigt och i team, är serviceinriktad och tycker om kontakt med människor. Förmåga att kunna organisera och prioritera är nödvändigt. Tjänsten kommer att tillsättas snarast så vänta inte med att skicka in din ansökan!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi har alltid nya spännande del- och heltidsjobb inom Ekonomi, Kundservice, Administration, IT, Försäljning, Logistik och Produktion. Läs mer om oss och våra lediga jobb på www.studentconsulting.se.
Stockholms länMer info...
 
2009-01-10Extrajobb till studenter med C-kort - Järfälla
Logistik, Lager, TransportÄr du student med C-behörighet på körkortet har vi extrajobbet till dig!Vi erbjuder dig ett fritt och stimulerande arbete i ett stort och väletablerat företag. Arbetsplatsen är i norra Stockholm och du kommer att arbeta varannan lördag. Vi ser gärna att personer som anställs har möjlighet att även jobba heltid under sommaren 2009! Vi söker dig som är arbetsam och initiativrik och som inte är rädd för att ta i när det behövs. Vidare tror vi att du är ansvarsfull och är van vid ett högt tempo. Vi söker en glad och positiv person som trivs att bemöta kunder och som är en bra representant utåt. Du ska ha sinne för logistik och erfarenhet av liknande arbeten är en merit. Du har självklart C-körkort sedan tidigare (är du under 21 år har du även yrkeskompetensbevis). Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag då tjänsten tillsätts omgående!På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden.
Stockholms länMer info...
 
2008-12-23Roligt deltidsarbete som butiksbiträde för ett välkänt detaljhandelsföretag inom trädgård - Stockhol
Butik, Handel, HotellÄr du student och vill arbeta extra inom detaljhandel då kan vi ha arbetet för dig!Vi söker nu studenter som vill arbeta extra för ett välkänt deltaljhandelföretag inom växter och trädgård. Uppdraget är på deltid och du kommer att ingå i en pool där du kommer att få möjligheten att arbeta för företagets olika butiker i stockholmsområdet efter behov. Arbetstiderna är måndag till fredag 10-19 samt lördag och söndag 10-17(18). Det är viktigt att man är tillgänglig för arbete dessa dagar för att vara aktuell för tjänsten. Arbetsuppgifterna är i huvudsak kassatjänstgöring, uppackning av varor och kundservice i butik. För att söka till tjänsten är det ett krav att du är studerande inom universitet, högskola, komvux eller liknande för uppdrag som butiksmedarbetare . Som person är du utåtriktad, serviceminded, trevlig och lättlärd. Det är viktigt att man är engagerad och trivs att samarbeta med andra och att man har ett öppet och trevligt agerande mot kunder! Har du kassavana och erfarenhet för detaljhandel ses det som mycket meriterande. Är du dessutom intresserad av blommor och trädgård är det ett stort plus.Det är en fördel om man har körkort och tillgång till bil för att kunna ta sig till och från arbetet.Känns detta spännande, tveka inte att ansöka eftersom tillsättning sker omgående!På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!
Stockholms länMer info...
 
 
2008-12-17Administratör till globalt företag! - Stockholm
Kontor, AdministrationÄr du på jakt efter ett intressant, ansvarskrävande och utvecklande jobb hos en spännande uppdragsgivare? För kunds räkning söker vi just nu en administratör för i huvudsak Leverantörs master data.! Vår kund är en känd global leverantör med fräscha lokaler i Upplands Väsby.Som administratör hos vår kund kommer du att ha ansvar för hantering av leverantörs master data i SAP. Dina arbetsuppgifter omfattar genomförande av exportkontroll för varje ny leverantör, kontroll mot en s.k Black list för varje ny leverantör samt administration av utskick och uppföljning. I tjänsten ingår det även löpande kontakt med deras Shared Service Center i Prag. Du har även ansvar för registrering av godsmottag och administration av uppföljningslistor. Uppdragets omfattning är deltid, 75%, minst 8 månader med start den 12 januari. Du kommer att vara en av StudentConsultings duktiga konsulter, men för rätt person kan en framtida anställning hos kund bli aktuell. Timlön enligt avtal. Vi ser att du som söker tjänsten har erfarenhet från administrativt arbete och grundläggande kunskaper i SAP. Som person är du noggrann och ordningsam. Vidare är du en glad och positiv person som tycker om att lära dig nya saker samt att ta egna initiativ. Goda PC-kunskaper samt grundläggande engelska är en förutsättning. Står du i startgroparna för en ny utmaning där du får ge prov på dina kunskaper och din noggrannhet? Skicka in din ansökan redan idag! Ansöker gör du enkelt genom att ladda upp ditt CV/personliga brev på vår hemsida, och du - glöm inte att motivera varför just du är rätt person för tjänsten!
Stockholms länMer info...
 
2008-12-16Jobba extra med incheckning på Arlanda! - Arlanda
Kundservice, CallcenterVi söker dig som vill arbeta deltid som trafikassistent på Arlanda flygplats. En trafikassistent arbetar med olika serviceuppgifter på en flygplats, bland annat incheckning och biljettkontroll. I arbetet ingår många kundkontakter och som trafikassistent bör man klara av att vara serviceinriktad även i stressiga situationerArbetstiderna varierar, passen kommer att vara 3-4 timmar och kommer ligga på både tidig morgon och på eftermiddag/kväll. Vi ser helst att du kan arbeta minst 2-3 pass per vecka och ser långsiktigt på anställningen.Innan du har ditt första arbetspass genomgår du en grundlig säkerhetsutbildning på Arlanda. Utbildningen är betald och den teoretiska delen sträcker sig över ca en vecka och utöver det är det två veckor praktisk utbildning där du får handledning inför dina kommande arbetsuppgifter. Uppdragets start är i början oktober. Flygplatsen är ett säkerhetsklassat område och därför kommer du att kontrolleras enligt Luftfartsverket bestämmelser.Gillar du utmaningar, människor och service är detta extrajobb som gjort för dig. Vi söker dig med erfarenhet från servicebranschen. Du har ett brinnande intresse för att vägleda och hjälpa människor. Du tycker om att använda din sociala kompetens och dina språkkunskaper, goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav och andra språk utöver dessa är meriterande. Har du därpå en god datavana och är stresstålig är du den person som vi söker! På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Genom oss får du chansen att jobba för Sveriges och Norges största och mest spännande företag.
Stockholms länMer info...
 
2008-12-09Höga ambitioner och vill jobba på ett internationellt medieföretag som Systemägare? - Stockholm
ITÄr du en social och driven person med höga ambitioner? Gillar du att prestera, men värdesätter även att arbeta i ett team? Då har vi jobbet till dig! Vår kund är ett internationellt medieföretag som är ett av Europas största leverantör för textning för TV, DVD och biograffilmer. Till deras kontor i centrala Stockholm söker vi nu en systemägare. I din roll kommer du att vara ansvarig för systemet Metastorm BPM. Dina arbetsuppgifter är att framtida utveckling av systemet. Du kommer även att ansvara för leverans och underhåll samt att se över att systemet fungerar enligt uppställda krav. Du skall gilla att jobba i grupp och ha en starkt teamkänsla, då du kommer att vara länken mellan användarsidan och systemutvecklaren. Hos vår kund erbjuds du möjligheten att få in en fot i ett internationellt företag och chans att arbeta i en intressant och utvecklande miljö. Vi tror att du är en person som gillar att arbeta mot deadlines och är duktigt på att strukturera och prioritera dina arbetsuppgifter, men som även värdesätter och tycker att det är utvecklande att arbeta i team. Vi ser gärna att du har en akademisk bakgrund inom systemvetenskap eller liknade IT- utbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av systemutveckling, då du i förlängningen kommer styra underkonsulterna och behöver då kunskap för att kunna kravställa deras arbete. Har du dessutom ett intresse för mediebranschen är det ett plus!Som person är du informativ, driftig och flexibel, med en stor vilja att lära dig mer. Koncernspråket är Engelska, men det är även mediterande om du har andra språkkunskaper. Initialt kommer du att ingå i vår uthyrningsverksamhet och vara anställd av StudentConsulting men för rätt person finns det mycket goda chanser till fastanställning hos kund. Känner du att detta är något som stämmer in på dig? Missa då inte chansen att få ett meriterande extrajobb och skicka in en ansökan redan idag! Ansöker gör du enklast genom att ladda upp ditt CV och personligt brev under annonsen!Glöm inte att motivera varför just du är rätt person för tjänsten!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Genom oss får du chansen att jobba för Sveriges och Norges största och mest spännande företag.
Stockholms länMer info...
 
2008-12-05Ambitiösa studenter sökes till deltidstjänst inom kundservice! - Stockholm
Kundservice, CallcenterVi söker dig som vill arbeta deltid med kundservice hos ett företag som jobbar med kreditkort. Du kommer att ringa upp kunder som fått flera påminnelser på sina inbetalningar på kreditkort och hitta en åtgärd för att lösa problemet. Vår kund arbetar med krav på ett nytt sätt och behöver din hjälp med att rädda sina kunder från att hamna hos inkasso!Arbetstiderna är klockan 16.00-20.00 måndag-torsdag de två sista veckorna i varje månad. Vårt krav är att du kan jobba 2-3 kvällar/ vecka. Utbildningen är betald och sträcker över cirka 1 veckas tid under dagtid i mitten av januari. Gillar du utmaningar, människor och service är detta extrajobb för dig. Tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag! Vi söker dig som är ödmjuk men samtidigt tydlig i din kommunikation och kan vara fokuserad men ändå hålla ett högt tempo. Du är duktig på att ta människor och har telefonvana eller erfarenhet av kundtjänst sedan tidigare. Du behöver även ha bra kunskap i engelska. På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi har alltid nya spännande del- och heltidsjobb inom Ekonomi, Kundservice, Administration, IT, Försäljning, Logistik och Produktion. Läs mer om oss och våra lediga jobb på www.studentconsulting.se.
Stockholms länMer info...
 
2008-12-01Extrajobb som B-chaufför - Stockholm
Logistik, Lager, TransportVi söker nu B-chaufförer för extrajobb hos en av våra kunder i Stockholm. Arbetet innebär att hämta/lämna paket med budbil i centrala Stockholm. Arbetstiderna är 8-11.30 och vi har som krav att du ska kunna jobba minst 2 pass per vecka. Vi söker dig som har B-körkort, stor vana av bilkörning i storstadsmiljö, bra lokalkännedom och gärna tidigare erfarenhet av arbete som chaufför. Du är alert, serviceinriktad och inte är rädd för att ta i då arbete i vissa avseenden kan vara tungt. Tjänsten kommer att tillsättas omgående. Låter det intressant? Anmäl då genast ditt intresse nedan! Kom ihåg att en utförlig och uppdaterad CV på vår hemsida ger dig större chanser till en anställning! På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!
Stockholms länMer info...
 
2008-11-29Butikssäljare sökes till spännande inredningskedja! - Oslo
Butik, Handel, HotellVälkommen till en spännande utmaning på en av Norges största inredningskedjor. Företaget är en butikskedja med stark tillväxt och de öppnar stadigt nya butiker runt om i Norge. Nu tar det hjälp av oss för att hitta de ultimata medarbetarna. Företaget arbetar mycket med hemtextilier för hela hemmet och strävar efter att inspirera sina kunder med färger och former. Då företaget har över 1000 anställda har det ett starkt personalfokus för att lyckas med sin verksamhet. De uppmuntrar sina anställda till personliga initiativ och vill ge alla chansen att kunna blomstra hos dem. Just nu söker vi butikssäljare på heltid för arbete i deras butiker i Osloregionen. Uppdraget kommer att starta i mitten av december. Vi samordnar även ditt boende i Oslo om du önskar det. Vi söker butikssäljare med en stark passion för inredning och hemtextilier. Butikerna skall inspirera kunder och det är därför viktigt att man har ett intresse för färger och interiör. Du är en positiv, driven och självständig person som trivs med att jobba i ett högt tempo. Som butikssäljare varierar dina arbetsuppgifter mellan kundhantering, stå i kassan, packa upp varor m.m. Tillsammans med de andra säljarna kommer du att jobba för att skapa en butik som kan inpirera kunder till nya lösningar för hemmets interiör. Kort sagt skall du finnas till för kunden, lyssna, överföra kunskap, ge goda råd och tips, inspirera och sälja! Vi ser det som en självklarhet att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en butik och det är extra meriterande om du jobbat i en butik med liknande sortiment inom hemtextil och interiör. Du vet vad god kundkontakt innebär och du vill vara med i ett glatt team där kunden alltid sätts i centrum! Utöver ett roligt jobb och trevliga arbetskamrater får du på köpet internationell arbetslivserfarenhet och ett oförglömligt äventyr. Det långsträckta landet i väst har en dramatisk och spännande historia, storslagen natur och ett rikt kulturliv. Här finns alla möjligheter öppna för en aktiv och sportig fritid samtidigt som du befinner dig mitt i storstadens pulserande nöjesliv.Vill du vara med och skapa morgondagens interiörsbutik- sök idag! Registrera ditt CV och personliga brev nedan där du beskriver varför just du vill uppleva Norge tillsammans med oss!Velkommen till Norge!
Stockholms länMer info...
 
 
2008-11-21Studenter sökes till biluthyrning i Kungsängen! - Kungsängen
ÖvrigtJust nu söker vi studenter som är intresserade av att arbeta på ett av världens största biluthyrningsföretag. Tjänsten är delad, dvs den innefattat både utetjänst så som tvätt, städning och däckbyte på bilar samt innetjänst med själva bokning, in- och utlämning av bilar och den löpande med kunderna. Passen är förlagda på förmiddagar 7.00-11.00 onsdag, torsdag samt fredag. Tiderna kan dock komma att förändras om behovet hos kunden ändras längre fram. Då en stor del av kundkretsen är internationell krävs det att du har goda kunskaper i engelska och gärna ytterligare språk t ex tyska, franska. Personliga egenskaper som värdesätts är initiativrikedom, hög servicenivå och stresstålighet, arbetstempot är periodvis mycket hektiskt och fyskiskt krävande. Det är meriterande om du har erfarenhet från servicebranchen. För att trivas hos vår kund måste du vara glad, positiv, serviceinriktad och fysiskt tålig. Du måste gilla att arbeta i en ung och fartfylld miljö där tempot ofta är högt men atmosfären är trivsam och sammanhållningen god.Ett krav är B-körkort och datorvana.Är du en studerande tjej eller kille som tycker om kundkontakter? Då är detta jobbet för dig! Tveka inte utan anmäl ditt intresse genast under annonsen!
Stockholms länMer info...
 
2008-11-19Kort uppdrag som Administratör - Stockholm
Kontor, AdministrationHar du ett intresse att tjäna extra pengar på ett kortare uppdrag? Just nu söker vi en person till en av våra uppdragsgivare i centrala Stockholm. Värderar du gemenskap och prestigelöshet? Då kan du vara den vi söker!Ditt arbete kommer att omfattas av administrativa sysslor och fakturahantering till största delen. Vi söker i första hand en person på heltid för ett kortare uppdrag i ca 14 dagar. Du kommer att arbeta som konsult via StudentConsulting. Uppdraget startar omgående!Du som söker tjänsten kanske studerar och behöver ett extra jobb under en kortare tid. Din personlighet är avgörande - vi söker dig som är prestigelös och ansvarstagande! Du trivs i en administrativ roll. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med fakturor och övriga administrativa arbetsuppgifter. Har du erfarenhet av att arbetat i Mammut eller liknande system ser vi som positivt.Är det dig vi beskriver ovan? Skicka in din ansökan redan idag! Ansöker gör du enkelt genom att ladda upp ditt CV/personliga brev under annonsen på vår hemsida, www.studentconsulting.se.På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!
Stockholms länMer info...
 
2008-11-18B-chaufför till Haninge - Haninge
Logistik, Lager, TransportVi söker nu B-chaufförer för extrajobb hos en av våra kunder i Haninge. Arbetet innebär att hämta/lämna paket med budbil i Stockholm city. Arbetstiderna är 16-21 måndag till fredag och vi har som krav att du ska kunna jobba minst 2 pass per vecka. Vi söker studenter som har möjlighet att kombinera denna tjänst tillsammans med studier. Vi söker dig som har B-körkort, stor vana av bilkörning i Stockholms innerstad, bra lokalkännedom och gärna tidigare erfarenhet av arbete som chaufför. Du är alert, serviceinriktad och inte är rädd för att ta i då arbete i vissa avseenden kan vara tungt. Tjänsten kommer att tillsättas omgående. Låter det intressant? Anmäl då genast ditt intresse nedan! Kom ihåg att en utförlig och uppdaterad CV på vår hemsida ger dig större chanser till en anställning! På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!
Stockholms länMer info...
 
2008-11-14Jobba inom läkemedelsproduktion på världsledande företag! - Södertälje
Produktion, IndustriVi söker dig som vill ha ett mycket spännande och roligt extrajobb på ett av världens ledande läkemedelsföretag.Arbetsuppgifterna innebär mottagande och behandling av ordrar som kommer från systemet. Ordern innehåller substanser och ämnen som du mäter upp (dispensering) och sedan skickar vidare till produktion. Tjänsten kräver stor noggrannhet och är tidvis fysiskt ansträngande samt utförs i högt tempo. Innan tjänsten påbörjas kommer du under december månad genomgå en betald utbildning på deltid (50%) hos kunden. Därefterblir du certifierad för arbetsuppgifterna. Arbetstiderna varierar och är förlagda på 2-skift (06:00-14:30 samt 14:30-22:00).Vi söker dig som är en mycket ordningsam, noggrann och kvalitetsmedveten person och inte är rädd för ett fysiskt krävande arbete i en kliniskt ren miljö. Att du är van vid datorer sen tidigare är en fördel då mycket av arbetet sker vid terminaler. Du skall med fördel kunna hantera och förstå stora mängder information. Självklart trivs du med att arbeta i team.Har du tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter är detta en merit.Du som söker är studerande och kan arbeta minst 2 pass/vecka.På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag! StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi har alltid nya spännande del- och heltidsjobb inom Ekonomi, Kundservice, Administration, IT, Försäljning, Logistik och Produktion. Läs mer om oss och våra lediga jobb på www.studentconsulting.se.
Stockholms länMer info...
 
2008-11-12Extrajobb som terminalarbetare - morgon - Stockholm
Logistik, Lager, TransportVi söker nu studenter som vill jobba som terminalarbetare och sortera för en av våra kunder i Stockholm. Arbetet innebär jobb mellan 07.00-10.00 på vardagarna. Vi vill att du kan jobba minst 2 pass/vecka. Arbetsplatsen ligger i Solna/Karlberg, Stockholm. Du får bra arbetslivserfarenhet hos en av Sveriges största företag, utdrygning av studentkassan, många nya arbetskamrater och ett roligt extrajobb! Vi söker studenter som är flexibla, arbetsvilliga och som kan hoppa in med kort varsel. Du kan arbeta minst 2 pass per vecka. Arbetet är fysiskt krävande och innehåller en del tunga lyft. Därför krävs god fysik och att du inte är rädd för att ta i när det behövs.Låter det som ett intressant extrajobb? Anmäl då ditt intresse nedan. Kom ihåg att en utförlig och uppdaterad CV på vår hemsida ger dig större chanser till en anställning! Vi tar endast mot ansökningar via hemsidan!På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!
Stockholms länMer info...
 
2008-11-08Truckförare sökes till kortare uppdrag i Oslo! - Alnabru
Logistik, Lager, TransportVi söker nu 2 truckförare som vill tjäna lite extra pengar inför julen under 1 månad. Åk till Norge och tjäna ihop julklappspengarna! Arbetsplatsen är belägen i Alnabru, strax utanför Norges vackra huvudstad Oslo. Arbetsuppgifterna är klassiskt lagerarbete med truckkörning. Uppdraget startar den 24/11-08 och sträcker sig till den 23/ 12- 08. Arbetstiderna kommer att variera mellan 04.30-24.00 under november månad för att sedan gå över till mellan 20.00-02.00 i december. Under december kommer det även krävas att du kan jobba på helger. Det är alltså ett uppdrag där arbetstiderna kommer att innefatta mycket kvälls- och helgjobb. Grundlönen på detta projekt ligger på 120 NOK/h med tillkommande ob-tillägg på kväll, natt och helgsjobb. Om du frågar dig Hur ska jag hitta boende? så har vi ett svar. Vi kan hjälpa till att ordna med boende för de konsulter som så önskar det! Då kommer du att bo tillsammans med andra trevliga konsulter från StudentConsulting.Vi söker dig som är arbetsvillig, driftig och inte är rädd för att hoppa in där det behövs. Du har en god grundfysik och tycker om att arbeta i ett jämt högt tempo. Att du har ett internationellt truckkort med behörighet att köra trucktyp A1 är ett krav. Tidigare erfarenhet från lagerarbete är meriterande. Vidare tror vi att du har en glad, flexibel och positiv attityd. Ett krav för denna tjänst är att man har bil då det är svårt att ta sig till arbetsplatsen med kommunala kommunikationer. Känns det lockande? Ansök redan idag. Rekryteringen är i full gång!På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag! Velkommen til Norge!
Stockholms länMer info...
 
 
2008-11-08Intresserad av IT-säkerhet? - Sundbyberg
ITVill du arbeta med textredigering inom teknik på ett framgångsrikt företag inom teknik och verksamhetskonsulting? Tjänsten går ut på att du ska redigera/utveckla texter inom teknik. Du kommer att arbeta tillsammans med seniora teknikkonsulter som kommer att tilldela dig facktexter inom teknik som du sedan ska vidareutveckla och redigera så att de blir mer målande, innehållsrika och beskrivande. Utmaningen blir att få en kort text med lite information att bli mer intressant och beskrivande.Tjänsten är på ca. 80h och pågår fram till slutet av december men med chans till fler uppdrag under våren. Möjlighet att jobba hemifrån finns.Vi tror att du som söker tjänsten är ingenjör eller en person med teknisk kompetens och intresse. Detta på grund av att det är viktigt att du förstår terminologin som en tekniker använder sig av. För att passa för det här uppdraget krävs det att du har talang för och tycker att det är roligt att skriva och formulera texter. Du har en god känsla för det svenska språket och kan uttrycka dig väl i skrift. Är detta något som stämmer in på dig? Skicka i sådana fall in din ansökan redan idag! Enklast ansöker du genom att ladda upp ditt CV och personliga brev på vår hemsida! StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Genom oss får du chansen att jobba för Sveriges och Norges största och mest spännande företag
Stockholms länMer info...
 
2008-11-07Student sökes som Supporttekniker till Sveriges snabbast växande företag / deltid - Stockholm
EkonomiVill du ha ett roligt, givande och meriterande extraarbete vid sidan av dina studier på Sveriges snabbast växande företag?StudentConsulting söker nu förstärkning av en duktig IT-student. Som IT-supporttekniker kommer du att hjälpa användare med IT-relaterade problem på plats på vårt Stockholmskontor samt över telefon, mail och via fjärrstyrning/remote control av datorer till andra delar av organisationen. Arbetsuppgifterna kan exempelvis innefatta felsökning av hård- och mjukvara, installation och konfigurering av datorer samt kringutrustning.Tjänsten är på deltid, ca 10 timmar i veckan med tillträde inom kort men för rätt person finns stora möjligheter till mer arbete och sommarjobb.Du kommer att utföra ditt arbete vid StudentConsultings kontor i centrala Stockholm.För att passa för det här uppdraget krävs det att du har förmågan att arbeta självständigt och har lätt för att samarbeta med andra då du kommer att ha mycket kontakt med anställda i företaget. andra helpdesk-/supporttekniker. Som person är du social och trivs med att hjälpa användare att lösa problem.Du har goda kunskaper inom Windows Server 2000/2003, kontoadministration i Active Directory,Microsoft Exchange Server, användarmiljöer, XP, Vista, MS-Office samt nätverk och kommunikation (ptokoll/switchar/routrar). Det är meriterande men inget krav om du har kännedom/erfarenhet av Linux-administration (Red Hat Enterprise Linux) och administration av postgreSQL/MS SQL Server.Känner du att detta är något som stämmer in på dig? Tveka då inte utan skicka in din ansökan redan idag! Ansöker gör du enklast genom att ladda upp ditt Cv och personligt brev på vår hemsida. StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Genom oss får du chansen att jobba för Sveriges och Norges största och mest spännande företag
Stockholms länMer info...
 
2008-10-29Arkiveringspersonal sökes! - Stockholm
Kontor, AdministrationVi söker omgående en person som vill jobba med arkivering av personalakter under en begränsad period. Du måste kunna arbeta minst halvtid under kontorstid men det är stor valfrihet hur timmarna ska fördelas. Som person måste du vara noggrann, strukturerad och ha en stark egen drivkraft eftersom det är ett mycket självständigt jobb. Tidigare erfarenheter av arkivering eller administrativa uppgifter är mycket meriterande.Ansök tjänsten redan idag - tjänsten tillsätts så fort vi hittar rätt kandidat. Ansöker gör du enkelt genom att ladda upp ditt CV/personliga brev på vår hemsida! På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Genom oss får du chansen att jobba för Sveriges och Norges största och mest spännande företag.
Stockholms länMer info...
 
2008-10-28Deltidstjänst inom kundservice - Stockholm
Kundservice, CallcenterVi söker dig som vill arbeta deltid med kundservice hos ett företag som jobbar med kreditkort. Du kommer att ringa upp kunder som fått flera påminnelser på sina inbetalningar på kreditkort och hitta en åtgärd för att lösa problemet. Vår kund arbetar med krav på ett nytt sätt och behöver din hjälp med att rädda sina kunder från att hamna hos inkasso!Arbetstiderna är klockan 16.00-20.00 måndag-torsdag de två sista veckorna i varje månad. Vårt krav är att du kan jobba 2-3 kvällar/ vecka. Utbildningen är betald och sträcker över cirka 1 veckas tid under dagtid. Gillar du utmaningar, människor och service är detta extrajobb för dig. Tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag! Vi söker dig som är rak och tydlig i din kommunikation och kan vara fokuserad men ändå hålla ett högt tempo. Du är duktig på att ta människor och har telefonvana eller erfarenhet av kundtjänst sedan tidigare. Du behöver även ha bra kunskap i engelska. På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi har alltid nya spännande del- och heltidsjobb inom Ekonomi, Kundservice, Administration, IT, Försäljning, Logistik och Produktion. Läs mer om oss och våra lediga jobb på www.studentconsulting.se.
Stockholms länMer info...
 
2008-10-24Transportkontrollant till välkänt företag - Stockholm
Logistik, Lager, TransportSom Transportkontrollant kommer du att hjälpa chaufförerna att hitta gods på terminalen, du handhar reklamationer och trycker nya fraktsedlar. Du kommer också att inventera gods samt läsa in gods i en handdator.Arbetstiderna är måndag-fredag, 15.00-21.00 och sträcker sig under perioden 3/12-18/1. Som person bör du vara noggrann, flexibel och stresstålig. Du måste klara av att ha "många bollar i luften" samtidigt. Eftersom du kommer att ha mycket kontakt med människor, både internt inom företaget och externt, bör du vara professionell i din kontakt med andra människor och kunna bemöta dem på ett trevligt och förtroendegivande sätt. Telefon - och datavana är mycket meriterande eftersom du kommer att jobba mycket med telefon och dator som redskap.Låter detta intressant? Sök då tjänsten redan idag!På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi har alltid nya spännande del- och heltidsjobb inom Ekonomi, Kundservice, Administration, IT, Försäljning, Logistik och Produktion. Läs mer om oss och våra lediga jobb på www.studentconsulting.se.
Stockholms länMer info...
 
2008-10-22Ung och intresserad av teknik? Heltid/Deltid - Stockholm
ITVår kund söker nu efter unga personer med data och teknikintresse, du behöver inte ha någon meriterande erfarenhet till dagens datum utan det är det som du får chansen att skaffa dig nu. Vår kund är ett stort service företag inom IT och Teknik med spännande samarbetspartners som nu erbjuder dig en möjlighet att bygga din CV och utveckla framtida kontakter. Tjänsterna som ska tillsättas omgående kräver ett B-körkort och som beskrivet ovan ett intresse för data och teknik. Vår kund ställer inga krav på tidigare erfarenhet utan är perfekt för dig som vill ge dig ut i arbetslivet på kanske ditt första jobb. Vår kund erbjuder möjligheten att jobba både på heltid och deltid för att du som är student ska kunna nappa på detta uppdrag, för dig som är intresserad av deltid så är det minst 50 % som gäller.Arbetsuppgifterna kretsar kring att installera samt uppdatera olika arbetsverktyg hos företagets kunder, detta görs ibland på plats men även hos vår uppdragsgivare i deras lokaler. Tjänsten erbjuder dig förutom möjligheten att jobba i team i en spännande miljö en chans att få in foten hos vår kund. Detta uppdrag är initialt ca 2 månader men för rätt personer så kan nya uppdrag ta vid hos vår uppdragsgivare, det blir vad du gör det till - ta nu chansen och sök jobbet!Lön: 100:- (112,5:- inkl semesterersättning).
Stockholms länMer info...
 
 
2008-10-21StudentConsulting söker säljare till Norge! - Oslo
Försäljning, MarknadStudentConsulting är Sveriges snabbast växande företag. Att arbeta hos oss är att arbeta i ett dynamiskt entreprenörsföretag med hög utvecklingspotential. En del av vår framgångssaga utspelar sig i Norge där vi växt oerhört snabbt det senaste året, framförallt genom att erbjuda norska företag svensk arbetskraft. StudentConsulting omsätter en halv miljard kronor och har verksamhet i Sverige, Norge och Danmark. Inom våra tjänsteområden Ekonomi, IT, Teknik, Kundservice, Kontor, Logistik och Industri arbetar 7 000 konsulter på hel- och deltidsuppdrag.Vi söker dig som vill flytta till Norge för att där utvecklas som säljare. Som säljare hos oss ansvarar du för försäljning av våra tjänster och bemanningslösningar. Arbetet ställer krav på stark egen drivkraft. Du kommer att ha många kundkontakter där du på egen hand bearbetar och skapar relationer med chefer hos främst nya kunder. Som säljare har du en egen försäljningsbudget och drivs av att mätas och tävla med andra ödmjuka men ambitiösa kollegor. För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du;* brinner för att sälja och göra affärer* är bra på skapa goda relationer och nöjda kunder* är van och drivs av att arbeta mot högt uppsatta mål* är en öppen och prestigelös teamspelare* har erfarenhet från tjänsteförsäljningDina kollegor på Oslokontoret består av elva inflyttade svenskar med god sammanhållning, vilket gör att du kliver rakt in i ett socialt sammanhang även om du inte känner till Oslo sedan tidigare. Teamet präglas av kreativitet, ambition och entusiasm och tempot på kontoret är högt. Vi har möjlighet att ordna ditt boende och hjälper självklart till med övriga praktiska frågor.Intresserad? Skicka din ansökan till magnus.parkler@studentconsulting.seFör frågor eller ytterligare information kontakta: Anna Carrascosa Molin, 070-360 0221 eller Försäljningschef Magnus Parkler 0733-69 55 20.StudentConsulting grundades 1997 av studenterna Tobias Lindfors och Niklas Jansson, idag VD och vVD inom koncernen. StudentConsulting är ett auktoriserat bemanningsföretag, miljö- och kvalitetscertifierat enligt ISO 9001 och 14001. Bolaget ägs av grundarna, nyckelpersonal och private-equity bolaget Scope.
Stockholms länMer info...
 
2008-10-17Allt-i-allo till exklusivt designföretag - Stockholm
Logistik, Lager, TransportVår kund behöver under veckornas mest arbetsintensiva perioder hjälp med enklare tjänster av en händig person inom lager/montering/leverans. Arbetsbelastningen är som mest intensiv tisdagar och onsdagar men det är önskvärt att man även kan rycka in vid behov. Arbetsplatsen är belägen centralt i Stockholm med gångavstånd från KTH. Företaget sysslar med design och produktion av exklusivare textilartiklar vid inredning.Vi söker dig som är händig, inte rädd för fysiskt arbete samt har känsla för det estetiska. B-körkort är ett krav då det ibland förekommer montering/leverans direkt hos kund. På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag! StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi har alltid nya spännande del- och heltidsjobb inom Ekonomi, Kundservice, Administration, IT, Försäljning, Logistik och Produktion. Läs mer om oss och våra lediga jobb på www.studentconsulting.se.
Stockholms länMer info...
 
2008-10-16Jobba extra på stort bilfinansbolag! - Södertälje
EkonomiVi söker nu en driven student med stort intresse för administration och ekonomi. Vi erbjuder chansen att komma in i näringslivet och jobba på ett av Sveriges tre största bilfinansbolag. Du får möjlighet att knyta kontakter inför framtiden samt att utöka ditt CV med viktiga referenser.Uppdraget är hos en av våra kunder i Södertälje, du kommer att finnas som en extraresurs på deras finansavdelning när de har arbetstoppar vid månadssluten löpande under terminerna. Du får möjlighet att förbättra dina kunskaper inom ekonomi/administration samt ett tillskott till studentkassan. Du som söker pluggar gärna ekonomi och har erfarenhet sedan tidigare av bokföring. Goda kunskaper i Excel är meriterande. Som person är du noggrann och ambitiös med stor drivkraft att utvecklas!Vågar du anta utmaningen? Registrera då ett utförligt CV under annonsen på vår hemsida!På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!
Stockholms länMer info...
 
2008-10-16Försäkringsmäklarassistent; deltid - Södertälje
Kontor, AdministrationHar du ett intresse att börja jobba i försäkringsbranschen? Studerar du, eller har du just avslutat en utbildning som kan ge dig möjligheten att bli framgångsrik inom försäkringssektorn? Just nu söker vi en försäkringsmäklarassistent till en av våra uppdragsgivare i centrala Stockholm. Värderar du gemenskap, prestigelöshet och nytänkande? Då kan du vara den vi söker!Som försäkringsmäklarassistent har du en mycket viktig roll i flera parallella processer, team och projekt. Ditt arbete omfattar bl.a. uppdateringar av kunduppgifter, utskick av material till kunder, förberedelser och sammanställningar i samband med möten samt planering kring kundaktiviteter/konferenser. Du arbetar, förutom i MS Office, i flera olika system som är specifika för branschen. Du har även viss kundkontakt och tjänsten innebär därför både interna och externa kontakter.Vi söker i första hand en person på deltid (då minst 2 dagar/v). Du kommer inledningsvis att arbeta som konsult via StudentConsulting, men vår uppdragsgivare har ambitionen att fastanställa dig med rätt potential och inställning! Uppdraget startar tidigast i decemberDu som söker tjänsten ser din framtid inom försäkringsbranschen! Kanske studerar du på KY- eller universitetsutbildning, kanske är du nyutexaminerad? Din personlighet är avgörande - vi söker dig som är prestigelös, förändringsbenägen, ansvarstagande och serviceinriktad! Du trivs i en snabbväxande och fartfylld miljö där du får arbeta fritt under ansvar och där din insats uppmärksammas. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i olika system och därtill gärna i en ad hoc-miljö!Är det dig och dina framtidsplaner vi beskriver ovan? Skicka in din ansökan redan idag! Ansöker gör du enkelt genom att ladda upp ditt CV/personliga brev under annonsen på vår hemsida, www.studentconsulting.se.På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!
Stockholms länMer info...
 
2008-10-13Er du en "Superselger" eller en "Servicehelt" og vil jobbe hel- el deltid? - Oslo
Kundservice, CallcenterElkjøp Contact Center besvarer innkommende kundehenvedelser per telefon og mail for de fleste av kjedens butikker. Vi er delt i en salgsavdeling og et servicesenter. Vi tenger nå flere "servicehelter" og “superselgere som ønsker å være en del av et motivert team som jobber sammen for å overgå kundens forventninger til oss.Vår salgsavdeling jobber med henvendelser fra kunder som trenger hjelp når de skal handle enten de skal handle gjennom oss eller i et varehus. Henvendelsene gjelder ofte informasjon om våre produkter og lagerbeholdning. Du skal hjelpe kunder med å finne rett produkt.Vårt servicesenter jobber med henvendelser fra kunder som trenger hjelp etter en handel i et av våre varehus. Henvendelsene er veldig varierte, men felles for alle servicehenvendelser er at du må du kunne sette fokus på kundens servicebehov, være løsningsorientert og klare å ta raske avgjørelser til beste for kunden og konsernet.Er du en superselger? * Du er utadvent og har pågangsmot * Du er interessert i våre produkter * Du jobber hele tiden for å finne den beste løsningen og å oppnå gode resultater * Du liker å jobbe mot mål og budsjetter * Du har konkurranseinstinkt * Er dette deg? Merk søknaden med “superselgerEr du en servicehelt? * Du er positiv og glad i å snakke med mennesker * Du er utadvendt og bidrar både til et godt arbeidsmiljø og gode opplevelser for kunden * Du jobber godt i team, men er selvstendig og kan ta egne avgjørelser * Du er høflig og pliktoppfyllende, og har alltid kunden i fokus * Du har mye empati, og evne til å se løsninger i stedet for problemer * Er dette deg? Merk søknaden med “serviceheltKjenner du deg igjen i dette? Da er kanskje akkurat du den rette for et våre team. Arbeidsoppgavene hos oss er varierte, og vi gir ansvar til våre medarbeidere etter innsats. Send oss en søknad der du beskriver hvorfor akkurat du er den rette til å hjelpe våre kunder. Husk å merke søknaden med “superselger eller “servicehelt for at din henvendelse skal komme til rett avdeling og om du vil jobbe hel- el deltid.Vi tilbyr: * Hektisk og godt arbeidsmiljø * Lønn etter avtale * Bonusordning * Lønn under opplæring * Personalpriser * Interne kurs * Karrieremuligheter i Nordens største elektrokjedePå StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag! StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi har alltid nya spännande del- och heltidsjobb inom Ekonomi, Kundservice, Administration, IT, Försäljning, Logistik och Produktion.Vi ser fram emot din ansökan!
Stockholms länMer info...
 
2008-10-13Studenter sökes som varupåfyllare - norrort - Norrort
Butik, Handel, HotellJust nu söker vi studenter som vill arbeta som varupåfyllare till Sveriges största elektronikkedja. Arbetstiderna är Måndag-Lördag 08.00-11.00. I arbetsuppgifterna ingår att plocka upp och fylla på hyllorna med varor för att skapa en optimal butiksstandard. Vi söker dig som vill jobba minst 3 pass/vecka och bor i närheten av Sollentuna. Rekrytering sker löpande. Vi söker personal som är flexibla, arbetsvilliga, snabba och effektiva samt kan hoppa in med kort varsel. Du kan arbeta minst 3 pass per vecka. Arbetet är fysiskt krävande och innehåller en del tunga lyft. Därför krävs god fysik och att du inte är rädd för att ta i när det behövs. Låter det som ett intressant extrajobb för dig som studerar? Anmäl då ditt intresse nedan. (Kom ihåg att en utförlig och uppdaterad CV på vår hemsida ger dig större chanser till en anställning!) Vi tar endast mot ansökningar via hemsidan.
Stockholms länMer info...
 
 
2008-10-11Redovisningsekonom, deltid 50-70%. - Stockholm
EkonomiNu söker vi en redovisningsekonom till en av våra kunder i Finansbranschen. Vår kund sitter i centrala Stockholm och behöver förstärkning under en 4 månadersperiod. Du kommer att jobba med redovisning av finansverksamheten och koncernens kassaflöde. Tjänsten är på 50 - 70 % och du kommer att kunna förlägga din arbetstid enligt överenskommelse med vår kund. Företaget jobbar i systemen Axapta samt Twin varför erfarenhet från dessa eller liknande system är ett krav.Är du sugen på ett spännande uppdrag som kan göra under för ditt nätverk så missa inte denna chans. Här har du möjlighet att marknadsföra dig och lära dig mer om finansbranschen.Som person så är du affärsmässig och förstår vad det innebär att jobba som konsult. Din bakgrund och utbildning gör dig kvalificerad att söka jobbet som redovisningsekonom och du är tillgänglig inom en månad för att vara aktuell för tjänsten.Tjänsten ingår i vår uthyrningsverksamhet varför du kommer att vara anställd av oss men jobba hos kund.Känner du igen dig i beskrivningen ovan? Ansök redan idag! Ansöker gör du enkelt genom att ladda upp ditt CV/personliga brev under annonsen. Och du, glöm inte att motivera varför just du är rätt person för tjänsten! StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Genom oss får du chansen att jobba för Sveriges och Norges största och mest spännande företag.
Stockholms länMer info...
 
2008-10-09Analytisk och intresserad av detaljhandeln? Heltid 7 veckor - Stockholm
EkonomiSöker du ett kort uppdrag där du får ge prov på din analytiska förmåga och vana av att hantera stora mängder data? Vill du skaffa dig en värdefull merit inom detaljhandeln hos en spännande uppdragsgivare? Då har vi uppdraget för dig! Vår kund är en ledande detaljhandelskedja med varuhus i Sverige, Norge och Finland.Du kommer under den aktuella perioden ha rollen som fördelningsanalytiker där du tillhör företagets logistikstab. Din primära uppgift är att styra varuflödet till företagets olika varuhus. Genom analys av försäljning, lager och aktiviteter tar du fram beställningspunkter och fördelningsunderlag för respektive butik. Till din hjälp har du flera olika inköps- och beslutsstödssystem. I ditt arbete har du löpande kontakter med försäljnings- och inköpsavdelningar inom samtliga affärsområden.Omfattningen är heltid och kommer att pågå under v. 43-49 (minst). Du kommer att arbeta som konsult via StudentConsulting, men din arbetsplats är hos kunden i centrala Stockholm.Vi tror att du som söker tjänsten studerar eller har studerat någon typ av ekonomiutbildning. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av analytiskt arbete eller av en liknande administrativ tjänst. Som person tror vi att du är analytisk, positiv till förändringar och mycket noggrann. Du är försedd med ett utpräglat siffersinne och en förmåga att arbeta självständigt. Vidare är du en van datoranvändare - gärna med erfarenhet av Excel och/eller andra program. Känner du igen dig i ovanstående beskrivning? Är du ekonom, utrustad med ett siffersinne och redo för en utmaning i en spännande bransch hos en attraktiv uppdragsgivare. Ansök redan idag! Ansöker gör du enkelt genom att ladda upp ditt CV/personliga brev under annonsen. Och du, glöm inte att motivera varför just du är rätt person för tjänsten!
Stockholms länMer info...
 
2008-10-08Har du ett genuint intresse av webbprogrammering? Vi söker nu programmerare! - Stockholm
ITVår kund söker nu personer med ett genuint intresse för webbprogrammering som ska jobba med den tekniska delen av webblösningar. Vår kund fokuserar på den tekniska aspekten av webblösningar och jobbar med stora kunder inom telecom branschen. Vi söker både personer som vill arbeta heltid men även dig som vill få chansen att kombinera dina studier med ett utvecklande deltidsjobb inom programmering. Du har möjlighet att både arbeta på plats i kundens lokal i Årsta eller hemifrån. Du kan även jobba kvällar och helger. Tjänsterna sträcker sig fram till årsskiftet men med chans till förlängning.För att passa för den här tjänsten är det viktigt att du har ett stort intresse för webbprogrammering. Som person ska du vara en nyfiken initiativtagare med en vilja att söka lösningar på problem. Vi tror att du har minst gymnasiekompetens och ett gediget intresse för serverside-programmering. Det är meriterande om du har erfarenhet av PHP, Action script och Java.Känner du igen dig i beskrivningen ovan? Har du ett brinnande intresse för programmering och vill få möjligheten att utvecklas i ett litet företag samtidigt som du får vara med i spännande projekt och jobba mot stora världskända uppdragsgivare? Då är detta något för dig! Skicka in din ansökan redan idag! Glöm inte att skriva om du är intresserad av hel eller deltid.Ansöker gör du enklast genom att ladda upp ditt CV under annonsen!
Stockholms länMer info...
 
2008-10-07Sätt fart på din säljkarriär! (facebook) - Hela Sverige
Försäljning, MarknadEngagerad, initiativtagande och målinriktad? StudentConsulting är bemanningsföretaget som lägger fokus på dig som är ung och vill ha en språngbräda in i karriären. Vi är Sveriges snabbaste växande företag men är inte nöjda där. Nu söker vi dig som gillar målfokusering och brinner för goda resultat. Med andra ord söker vi dig som vill bli Sveriges snabbaste växande säljare! Direktförsäljning är den hårda skolan att lära sig personlig försäljning, service och att spetsa sin fokusering på resultat. Det bästa sättet att lära sig all typ av försäljning. Vi vill ge dig som är intresserad det stöd och de verktyg du behöver för att utveckla din säljtalang. Du som har viljan och engagemanget vill vi erbjuda både personlig och professionell utveckling. Visar du att du klarar av direktförsäljning visar vi dig hur du kan ta dig hela vägen till Account Manager. Under introduktionsfasen av din säljkarriär kommer du att jobba med att sälja och marknadsföra Com Hems tjänster inom digital-TV, bredband och telefoni. Målgruppen är privatpersoner boende i Com Hem-hus. Arbetspassen är främst förlaggda på kvällar och helger. Men för den duktige finns möjlighet till stor frihet att styra sin arbetstid själv. Och kanske framför allt en stor lön! Vi söker nu dig som vill börja med direktförsäljning/eventförsäljning och som har en vilja att bli bäst inom försäljning. Har du jobbat med direkt- eller fältförsäljning är det en merit men vi värdesätter även dina personliga egenskaper. Har du t e x varit högpresterande inom idrott, skola eller i annat sammanhang så ser vi det som en ett plus. Att du är oblyg, att du gillar att ta egna initiativ och skapa nya kontakter ser vi som självklarheter. Ta chansen och utveckla din karriär och vidga din plånbok! Sök tjänsten nu på en gång! Du arbetar på din hemort. ANGE I DITT CV VART DU ÄR BOSATT!
Stockholms länMer info...
 
2008-10-05Måltidsdistribution deltid eftermiddag - Stockholm
ÖvrigtVi söker nu två studenter till ett deltidsjobb i Stockholm. Arbetsuppgifterna består av att dela ut potioner med mat till boende i ett hyreshus. Maten kommer färdig och ska endast distribueras till lägenheterna på de olika våningarna. Eventuellt så kan man även sälja extrapotioner. Arbetstiden är måndag-fredag klockan 16.00-19.00 och vi kommer att ha två konsulter som delar på veckans jobb.Vi söker dig med en positiv och seriös inställning till ditt arbete. Du arbetar både effektivt och noggrant. Det är ett krav att du är studerande. Låter detta intressant? Anmäl då ditt intresse nedan. Vi tar endast emot ansökningar via hemsidan. Vi kommer att tillsätta tjänsten omgående och den kommer sedan att fortsätta löpande.På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag! StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi har alltid nya spännande del- och heltidsjobb inom Ekonomi, Kundservice, Administration, IT, Försäljning, Logistik och Produktion. Läs mer om oss och våra lediga jobb på www.studentconsulting.se.
Stockholms länMer info...
 
2008-10-05Receptionist till snabbväxande bemanningsföretag - Stockholm
Kontor, AdministrationSöker du extrajobb och vill vara med att bygga upp vår reception och serviceenhet? Då kan detta vara något för dig. StudentConsulting söker nu en receptionist på deltid till vårt kontor i Stockholm som vill vara med på resan mot att bli ett miljardföretag. Som receptionist har du en mycket viktig roll. Du kommer att vara företagets ansikte utåt och en viktig del av StudentConsultings varumärke. Uppdragets omfattning är ca 15 timmar per vecka. Du kommer att avlösa receptionsansvarig. Dina huvudsakliga uppgifter omfattar besvarande av inkommande samtal, besöksmottagningar, bokningar, posthantering. Du kommer att ingå i ett glatt serviceteam, där du även assisterar vid administration, inköp och ansvarar för vår bilpool. Arbetstiderna kommer att vara måndag-torsdag 12-14, fre 13-17, samt att kunna arbeta med kort varsel som vid sjukdom eller semester. Vi vill att du är självständig och vågar lösa problem, gärna komma med nya förbättringsförslag och själv ta initiativ. Självklart är du serviceinriktad, öppen och trivs med att ta kontakt med människor. Du gillar högt tempo och har ordning och reda omkring dig. Du ger alltid ett trevligt och professionellt bemötande. För att trivas i vårt unga, glada gäng är det viktigt att du har en positiv inställning, flexibilitet och är prestigelös. Vi ser helst att du har jobbat inom reception/service minst 1 år. Krav är B-körkort. Är det här du? Tveka inte, registrera ditt CV och sök tjänsten via vår hemsida på en gång. www.studentconsulting.se eller rekrytering_stockholm@studentconsulting.se. Rekrytering startar omgående. På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi har alltid nya spännande del- och heltidsjobb inom Ekonomi, Kundservice, Administration, IT, Försäljning, Logistik och Produktion. Läs mer om oss och våra lediga jobb på www.studentconsulting.se.
Stockholms länMer info...
 
 
2008-09-25Supporttekniker - Stockholm
ITBrinner Du för IT frågor samt att ge god service? Vi söker nu fler duktiga supporttekniker till en av våra kunder i SundbybergVi söker nu dig som brinner för att identifiera och lösa problem. Du är engagerad och har ett stort tekniskt intresse och vill jobba med support från servicedesktill 2:nd line. Enkla lösningar är ofta den bästa lösningen. Vi erbjuder dig: En spännande arbetsmiljö med högt tak Stora utvecklingsmöjligheter Tjänsten är på heltid och ska tillsättas så snart som möjligt. Kundens behov sträcker sig tills vidare och det finns mycket goda chanser till fast anställning hos kund.Vi tror att din profil ser ut som följer: Relevant eftergymnasial utbildning Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter Gärna nätverks- och kommunikationskunskap Gärna certifierad t ex CCNA eller liknande OS kompetens på Windows, Unix/Linux Allmänna databaskunskaperFör att arbeta och trivas hos oss bör du gilla att ta eget ansvar, vara drivande och framför allt sätta våra kunder i fokus. Andra språk förutom svenska och engelska är extra meriterande.Anser du att du har de rätta kvalifikationerna och vill få in foten i ett expansivt företag som värdesätter din personliga utveckling och kompetens? Registrera ditt CV och beskriv utförligt varför just du är lämplig för tjänsten! Rekryteringen startar omgående, så vänta inte med Din ansökan! Ansöker gör du via länken nedan.
Stockholms länMer info...
 
2008-09-24Extrajobb, pakethantering på terminal - Stockholm
Logistik, Lager, TransportNu söker vi duktiga studenter som vill jobba extra på terminal hos en av våra kunder i centrala Stockholm. Arbetsuppgifterna innebär främst paketsortering och och avläsning av koder. Obs! Tunga lyft är en stor del av arbetet. Arbetstiderna är 08.30-11.30 måndag till fredag och projektet pågår löpande. Du som söker måste vara tillgänglig minst två pass per vecka.Perfekt att kombinera med studier.Vi ser att du är engagerad, noggrann och flexibel. Arbetets karaktär kräver att du har god fysik och är beredd på att hugga i. Vidare är det meriterande, men inget krav, om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.Låter detta som ett intressant extrajobb? Tveka inte, utan anmäl snarast ditt intresse nedan! Rekryteringsprocessen startar omgående.Kom ihåg att en utförlig och uppdaterad CV på vår hemsida ger dig större chanser till en anställning!) Vi tar endast mot ansökningar via hemsidan.
Stockholms länMer info...
 
2008-09-23Studerande sökes till deltidstjänst som Driftsättare! - Stockholm
Produktion, IndustriStudentConsulting söker nu en Driftsättare på deltid till Minol i Stockholm. Som driftsättare på Minol jobbar man självständigt med att främst starta upp mätanläggningar ute hos bostadsrättsföreningar och övriga fastigheter. Man startar upp fjärravläsningssystem och genomför kontroller så att enheterna kommunicerar samt felsöker för att kvalitetssäkra systemet. I arbetsuppgifterna ingår mycket förberedelse- och planeringsarbete samt kontakt med kunder. Tjänsten är på deltid med tillträde snarast. Arbetstiderna är flexibla och du kommer ha möjlighet att styra mycket själv över när du skall jobba, därför passar jobbet mycket bra för dig som är studerande.Vi söker nu dig som är studerande och har minst 1 år kvar på dina studier. Vi ser gärna att du läser till högskoleingenjör eller liknande och har ett stort tekniskt intresse. Det är ett krav att du är van att arbeta med datorn som hjälpmedel. Har du kunskaper inom energi eller fastighetsområdet är det meriterande. Du bör vara praktiskt lagd, händig samt initiativrik. I kontakten med kunder ställs även krav på dig att vara social, utåtriktad och lätt för att skapa kontakt. På Minol arbetar driftsättare med svagström så därför finns inget krav på elcertifikat. Det ges utbildning i det särskilda programmeringsspråk som Minol använder, men du bör ha god pc-vana. Körkort är ett krav och det är en fördel om du har tillgång till egen bil. Är detta en tjänst som passar dig, sök då redan idag! Söker gör du via vår hemsida www.studentconsulting.se På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!
Stockholms länMer info...
 
2008-09-23Eventpersonal, Extra 2 v
Försäljning/MarknadsföringAcademic Work söker för kunds räkning två vårdinformatörer. Vår kund är en ledande privat utförare av offentligt finansierad vård och omsorg i Norden. De driver bland annat vårdcentraler, närsjukhus, specialistkliniker och äldreboenden åt landsting och kommuner i hela Sverige och i Norge.Nu ska vår kund öppna ytterligare en vårdcentral vid Gullmarsplan som erbjuder mycket bra villkor för sina vårdtagare. I samband med detta behöver de flyersutdelare som innan, under och efter öppningsdagen delar ut flyers till personer runt om i området.
Stockholms länMer info...
 
2008-09-21Administratör på marknadsavdelning, Extra ca 60-100h
AdministrationAcademic Work söker nu för kunds räkning en administratör. Vår kund är ett affärsdrivande statligt verk med ca 4000 anställda och med en årlig omsättning på omkring 6 miljarder kronor. De ansvarar för drift och utveckling av statens flygplatser för civil luftfart, för flygtrafiktjänst i fred för civil och militär luftfart, samt för utbildning av flygledare. Affärsidén är att skapa mervärde för sina kunder och främja flyget genom kostnadseffektiva, säkra och välfungerande flygplatser och flygtrafiktjänster.Som administratör kommer du att hjälpa vår kunds marknadskoordinator med att färdigställa en broschyr. Du kommer att kontrollera att informationen i broschyren är korrekt. När broschyren är klar ska den skickas ut till berörda parter. Då är din uppgift att uppdatera alla kontaktuppgifter. Denna broschyr kommer även att tryckas på engelska. Om du har mycket goda kunskaper i brittisk engelska så kan korrekturläsning tillkomma.Tjänsten ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic work men arbeta ute hos en av våra kunder.
Stockholms länMer info...
 
2008-09-21Utbildare av baskunskaperna i Excel, Extra
ÖvrigtAcademic Work söker för kunds räkning en Excel kunnig person som kan undervisa en liten grupp i grundläggande funktioner i systemet. Vår kund är ett mindre ekonomiföretag som jobbar med redovisning samt administrativa tjänsterArbetsuppgifter:Som Excel basutbildare kommer du att arbeta med att undervisa 3-4 medarbetare i Excel. Du kommer t.ex. att• Främst att visa grundläggande funktioner, inom statistik och sammanställningar • Visa hur man bryter ut information ur listor med data
Stockholms länMer info...
 
 
2008-09-17Eventpersonal, extra 18/9
Försäljning/MarknadsföringAcademic Work söker för kunds räkning en butiksdemonstratör till en matvarubutik i Stockholm. Dina arbetsuppgifter innebär att i butik laga en enklare maträtt samt bjuda kunderna på detta. Tjänsten ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta ute hos en av våra kunder.
Stockholms länMer info...
 
2008-09-14Vaktmästare/Allt-i-allo centralt i Stockholm, extrajobb - uthyrd
Lager/logistikAcademic Work söker för kunds räkning dig som vill arbeta som vaktmästare/allt i alllo. Kunden arbetar på uppdrag av staten med att hantera alla slags nödsituationer. De sitter i moderna lokaler i centrala Stockholm vid Stureplan.Detta är en arbetsplats med god stämning och trevliga arbetskamrater. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter och samarbeta med en person som arbetar de dagar som delar denna tjänst med dig. Du ska arbeta extra under minst 1 år , 2-3 halvdagar/vecka.Dina huvudsakliga uppgifter kommer att innebära:-ta hand om företagets post-fixa enklare fel med till exempel skrivare, kopiator och andra kontorstillbehör-hjälpa till med förberedelser inför möten-avlasta företagets receptionTjänsten ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta ute hos en av våra kunder.
Stockholms länMer info...


Lediga jobb i...
- Hela Sverige - Blekinge län - Dalarnas län - Gotlands län - Gävleborgs län - Hallands län - Jämtlands län - Jönköpings län - Kalmar län - Kalmars län - Kronobergs län - Norrbottens län - Sjælland - Skåne län - Stockholms län - Södermanland - Södermanlands län - Uppsala län - Värmlands län - Västerbottens län - Västernorrlands län - Västmanlands län - Västra Götalands län - Örebro län - Östergötlands län

Copyright © 2023 ME Data - StudentRekrytering.se
Annonsörer: