Välkommen till StudentRekrytering . se

Kategori Plats
Sök jobb
 
2009-01-31Helpdesktekniker - deltid - Uppsala
ITÄr du en driven person som har ett stort teknikintresse? Då har vi jobbet för dig! Kunden söker nu dig som vill jobba som helpdesktekniker på deltid i Uppsala. Vår kund är en världsledande tillverkare och distributör av laboratorieteknik med hög kvalitet. Tjänsten är ett vikariat på deltid upp till 50 procent. Du skall helst vara på plats dagligen eller alternativt ca. 3 dagar i veckan. Startdatum är den 14 april. Din arbetsplats är på plats hos kunden i Uppsala och du blir anställd som konsult via StudentConsulting men för rätt person finns det mycket goda chanser till fast anställning hos kund. Du kommer ha tillgång till eget kontor med dator samt springa runt och hjälpa kollegor on-site! Timlön enligt avtal. Vi tror att du är en person som har ett stort teknikintresse och jobbat med helpdesk/support tidigare. Som person ska du vara utåtriktad, hjälpsam och positiv. Det är även viktigt att du är bra på att hantera människor. Vi söker en person med:- God vana av att jobba i en Apple-miljö- God kunskap om Apple Mac OS X system- Grundläggande kunskap om Mac OS X Server system- Bra på felsökning och problemlösning- Grundläggande kunskap om nätverk, brandväggar, internetuppkoppling- Grundläggande kunskap om mjukvaror som Microsoft Office for Mac 2008, Safari, Firefox, Meeting Maker, Apple Mail, File Maker, Hansa WorldKänner du att ovanstående beskrivning passar in på dig? Tveka då inte utan skicka in din ansökan redan idag! Ansöker gör du lättast genom att ladda upp ditt CV och personligt brev under annonsen på vår hemsida, www.studentconsulting.seStudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Genom oss får du chansen att jobba för Sveriges och Norges största och mest spännande företag.
Uppsala länMer info...
 
2009-01-06Butiksbiträde sökes till deltidsjobb inom detaljhandeln (Uppsala) - Uppsala
Butik, Handel, HotellÄr du student och vill arbeta extra inom detaljhandel då kan vi ha arbetet för dig!Vi söker nu studenter som vill arbeta extra för ett välkänt deltaljhandelföretag inom växter och trädgård. Uppdraget är på deltid och arbetstiderna är måndag till fredag 10-19 samt lördag och söndag 10-17(18). Det är viktigt att man är tillgänglig för arbete minst 2 av dessa dagar för att vara aktuell för tjänsten. Arbetsuppgifterna är i huvudsak kassatjänstgöring.För att söka till tjänsten är det ett krav att du är studerande inom universitet, högskola, komvux eller liknande för uppdrag som butiksmedarbetare . Som person är du utåtriktad, serviceminded, trevlig och lättlärd. Det är viktigt att man är engagerad och trivs att samarbeta med andra och att man har ett öppet och trevligt agerande mot kunder! Har du kassavana och erfarenhet för detaljhandel ses det som mycket meriterande. Är du dessutom intresserad av blommor och trädgård är det ett stort plus.Det är en fördel om man har körkort och tillgång till bil för att kunna ta sig till och från arbetet.Känns detta spännande, tveka inte att ansöka eftersom tillsättning sker omgående!På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!
Uppsala länMer info...
 
2008-12-16Jobba extra med incheckning på Arlanda! - Arlanda
Kundservice, CallcenterVi söker dig som vill arbeta deltid som trafikassistent på Arlanda flygplats. En trafikassistent arbetar med olika serviceuppgifter på en flygplats, bland annat incheckning och biljettkontroll. I arbetet ingår många kundkontakter och som trafikassistent bör man klara av att vara serviceinriktad även i stressiga situationerArbetstiderna varierar, passen kommer att vara 3-4 timmar och kommer ligga på både tidig morgon och på eftermiddag/kväll. Vi ser helst att du kan arbeta minst 2-3 pass per vecka och ser långsiktigt på anställningen.Innan du har ditt första arbetspass genomgår du en grundlig säkerhetsutbildning på Arlanda. Utbildningen är betald och den teoretiska delen sträcker sig över ca en vecka och utöver det är det två veckor praktisk utbildning där du får handledning inför dina kommande arbetsuppgifter. Uppdragets start är i början oktober. Flygplatsen är ett säkerhetsklassat område och därför kommer du att kontrolleras enligt Luftfartsverket bestämmelser.Gillar du utmaningar, människor och service är detta extrajobb som gjort för dig.Vi söker dig med erfarenhet från servicebranschen. Du har ett brinnande intresse för att vägleda och hjälpa människor. Du tycker om att använda din sociala kompetens och dina språkkunskaper, goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav och andra språk utöver dessa är meriterande. Har du därpå en god datavana och är stresstålig är du den person som vi söker! På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Genom oss får du chansen att jobba för Sveriges och Norges största och mest spännande företag.
Uppsala länMer info...
 
2008-12-13Ambitiösa studenter sökes till framtidsföretag inom bioteknologi/medicinteknik - Uppsala
Produktion, IndustriStudentConsulting söker ambitiösa studenter som vill ta chansen att utvecklas i ett framtidsföretag med meriterande och utvecklande arbetsuppgifter!I ditt arbete som processoperatör kommer Du att vara en länk i produktionskedjan och bistå där hjälp behövs främst vid produktionstoppar. Arbetsuppgifterna varierar men kan vara allt ifrån påfyllning av material till handpackning av färdiga produkter dvs enklare men ack så viktiga uppgifter inom produktionen.Arbetstiderna kan variera beroende på produktionstakten.Du som söker har som lägst gymnasiekompetens och troligtvis valt att läsa vidare med adekvat inriktning. Vi förutsätter att du harr datavana och mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift i svenska språket. Du har erfarenhet från målstyrning utifrån mätetal och vet innebörden av detta! Har du tidigare arbetat i Movex ses detta som meriterande.Har du tidigare erfarenheter från läkemedelsindustri eller annan kvalitetstyrd verksamhet är detta givetvis en fördel. Du är mycket tekniskt intresserad och vet vad det innebär att arbeta i renrumsmiljö! Om du dessutom är bekant med arbete enligt LEAN produktion är även detta meriterande.Du som söker bör vara mycket noggrann, ansvarstagande och gilla både praktiska samt administrativa arbetsuppgifter. Du har ett sinne för ordning och reda samt en god helhetssyn där du inte är rädd för att ta egna initiativ. Logiskt tänkande samt förståelse för ledtider och leveranssäkerhet är en självklarhet.Vi ställer mycket höga krav på din förmåga att kunna arbeta i ett vinnande team. Du är en tävlingsmänniska som skall trivas att arbeta i ett mycket högt tempo mot högt uppsatta mål och tillsammans med teamet uppnå resultat! Du som söker är studerande och kan arbeta minst 2 pass/vecka.På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag! StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi har alltid nya spännande del- och heltidsjobb inom Ekonomi, Kundservice, Administration, IT, Försäljning, Logistik och Produktion. Läs mer om oss och våra lediga jobb på www.studentconsulting.se.
Uppsala länMer info...
 
2008-10-25Gör som Erik - bli säljare! (Uppsala) - Uppsala
Försäljning, MarknadFrån att ha arbetat som kassapersonal för oss blev Erik en av våra stjärnsäljare. 20 år gammal, utan erfarenheter eller utbildning inom försäljning, gick han in med ett otroligt starkt driv och en järnvilja. Han började arbeta deltid, sedan heltid för att slutligen anställas av oss internt som account manager. Eriks framgång är ett resultat av hans vinnarskalle och målmedvetenhet från elitidrotten tillsammans med viljan att tjäna mycket pengar och att utvecklas. Vi gav Erik verktygen och utbildningen, han gav oss engagemanget och uthålligheten för att bli bäst.Eriks bästa månad i år gav honom en lön på 108.437:-Är du en Erik? Börja som hemförsäljare på heltid eller deltid och visa att du vill, kan och vågar nå dina mål. Du jobbar på uppdrag från Com Hem för vilka du säljer bredband, tv och telefoni i Uppsala med omnejd. Jobbar du heltid har du en garanterad och en rörlig lönedel. Våra toppsäljare tjänar mellan 45.000-70.000 kr i månaden.
Uppsala länMer info...
 
2008-10-15Är du student och vill jobba extra på lager? - Uppsala
Logistik, Lager, TransportVi söker nu 2-3 studenter som vill arbeta som terminalarbetare vid sidan av sina studier. Uppdraget är hos en av våra kunder i Uppsala. Arbetet innebär främst mätning och vägning av inkommande gods. Arbetstiderna är vardagar klockan 15-18. Arbetet utförs i en stor terminal utan värme så det är viktigt att du är tålig och håller ett högt tempo. För att vara en del av detta team krävs det att du kan jobba minst 3 dgr/vecka. Ange i ansökan vilka dagar du kan jobba. Det krävs att du har god fysik och inte är rädd för att ta i när det behövs. Du ska vara noggrann, arbetsvillig och ansvarsfull. Har du jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare så är det meriterande. Har du öga för vikt och volym så är detta kanske jobbet för dig. Det är ett krav att du studerar på universitet eller högskola. Låter det som ett intressant extrajobb? Anmäl då ditt intresse nedan. Vi tar endast mot ansökningar via hemsidan. Tillsättning omgående! På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Genom oss får du chansen att jobba för Sveriges, Danmarks och Norges största och mest spännande företag.
Uppsala länMer info...
 
 
2008-09-11Jobba med incheckning på Arlanda! - Arlanda
Kundservice, CallcenterVi söker dig som vill arbeta deltid som trafikassistent på Stockholm Arlanda Airport. En trafikassistent arbetar med olika serviceuppgifter på en flygplats, bland annat incheckning och biljettkontroll. I arbetet ingår många kundkontakter och som trafikassistent bör man klara av att vara serviceinriktad även i stressiga situationerArbetstiderna varierar från tidiga morgnar till eftermiddagar, vi söker dig som har möjlighet att både jobba morgon och eftermiddag. Vi ser helst att du kan arbeta minst 2-3 pass per vecka och ser långsiktigt på anställningen.Innan du har ditt första arbetspass genomgår du en grundlig säkerhetsutbildning på Arlanda. Utbildningen är betald och den teoretiska delen sträcker sig över en vecka och utöver det är det två veckor praktisk utbildning där du får handledning inför dina kommande arbetsuppgifter. Uppdragets start är mitten av oktober. Flygplatsen är ett säkerhetsklassat område och därför kommer du att kontrolleras enligt Luftfartsverket bestämmelser.Gillar du utmaningar, människor och service är detta extrajobb som gjort för dig. Vi söker dig med erfarenhet från servicebranschen. Du har ett brinnande intresse för att vägleda och hjälpa människor. Du tycker om att använda din sociala kompetens och dina språkkunskaper, goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav (andra språk utöver dessa är meriterande) . Har du också därpå en god datavana och är stresstålig är du den person som vi söker! På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Genom oss får du chansen att jobba för Sveriges och Norges största och mest spännande företag.
Uppsala länMer info...
 
2008-08-26Jobbaextra.se söker företagssäljare
FörsäljningMed anledning av att vi snart lanserar en ny version av Jobbaextra.se så söker vi just nu företagssäljare som över telefon och genom kundbesök kan marknadsföra och sälja våra tjänster till företag.Egenskaper som vi önskar att du har: - Ett starkt eget driv- En vilja att utvecklas- Erfarenhet av försäljning (helst av liknande tjänster)Hör gärna av dig om du har några frågor gällande tjänsten eller oss som arbetsgivare.
Uppsala länMer info...
 
2008-08-26Duktiga säljare till Premium Group
FörsäljningVi söker just nu dagstidssäljare till ett spännande företagsförsäljningsuppdrag av webbtjänster!Om den person vi söker: Är du redan en fullfjädrad säljare får du mycket goda förtjänstmöjligheter och en utmaning du kommer trivs med. Är du oerfaren men har drivkraften och viljan, kan erbjuder vi professionell säljledning och coachning och en snabb utvecklingskurva. Vi är kända för att vara en uppskattad arbetsplats med bra kollegor. MEN framför allt att den drivne tjänar bra med pengar. Kort och gott kan man säga att vi söker bra medarbetare! Vi söker dig som: – Kan jobba heltid (eller deltid) – Är driven med hög ambition – Är resultat- och prestationsinriktad Meriterande är: – Erfarenhet av företagsförsäljning – Erfarenhet av webbtjänster Arbetstider/Anställningsform: Dagtid / Projektanställning med möjlighet till förlängning.
Uppsala länMer info...
 
2008-08-20IT-person sökes deltid
Data/ITVi söker just nu en person som kan arbeta med diverse IT-relaterade uppgifter hos oss. Arbetsuppgifterna innefattar databashantering, javascripting och allmän IT-support. Arbetstiderna kommer att variera men är tänkta att fylla en deltid/halvtid och för rätt person finns även möjlighet till heltid.Du ska duktig på följande: - Javascript- Access databaser- SQL-frågor- ExcelDet är även en fördel om du har tidigare erfarenhet av att jobba med nätverk och allmän IT-support.
Uppsala länMer info...
 
2008-08-07Extrajobb inom bank och finans
FörsäljningLetar du efter ett bra extrajobb? Är du tävlingsinriktad, driven och gillar du dessutom att argumentera? Vi letar just nu efter ambitiösa medarbetare till vårt nystartade kontor i Uppsala. Du kommer att sälja olika bankrelaterade tjänster på kvällstid via telefon. Vi som arbetar här idag består till stor del av studenter vid Uppsala universitet.Arbetsmiljön är trevlig och vi erbjuder en grundlön på SEK 100 i timmen (provision ej inräknad). Vi ser även till att du får den utbildning du behöver så att du är väl förberedd. Vi arbetar dessutom med kontinuerlig uppföljning och coachning på individnivå, vilket ger dig goda möjligheter att utvecklas.Övrigt:Du ska vara 18 år fyllda. Tidigare erfarenhet av försäljning är ett plus, men inget krav. För oss är viljan att prestera det viktigaste!ArbetstiderArbetstiderna är kvällstid 17-21. Andra arbetstider kan ibland förekomma.
Uppsala länMer info...
 
2008-08-07Extrajobb som försäkringsförmedlare
FörsäljningLetar du efter ett bra extrajobb? Är du driven, ansvarsfull och gillar du dessutom att argumentera? Vi letar just nu efter ambitiösa medarbetare till vårt nystartade kontor i Uppsala. Du kommer att förmedla pensionslösningar via telefon till befintliga kunder åt ett av Sveriges största försäkringsbolag. Vi utbildar dig därför till certifierad försäkringsförmedlare innan du börjar jobba. Vi som arbetar här idag består till stor del av studenter vid Uppsala universitet.Arbetsmiljön är trevlig och vi erbjuder en grundlön på SEK 100 i timmen plus hög provision. Vi ser även till att du får den utbildning du behöver så att du är väl förberedd. Vi arbetar dessutom med kontinuerlig uppföljning och coachning på individnivå, vilket ger dig goda möjligheter att utvecklas som försäkringsförmedlare och säljare. Övrigt:Du ska vara 18 år fyllda. Tidigare erfarenhet av försäljning är ett plus, men inget krav. För oss är viljan att prestera det viktigaste! ArbetstiderArbetstiderna är kvällstid 17-21. Andra arbetstider kan ibland förekomma.
Uppsala länMer info...
 
 
2008-06-12Säljcoach för bankärenden sökes!
Ekonomisk rådgivningInformation om tjänst:Vi söker just nu en coach för vårt nystartade projekt där vi samarbetar med en av de större kreditkortsleverantörerna. Det projektet kommer att handla om är uppsökande kontakt med personer som har kvalificerat sig för två olika sorters kreditkort och erbjuda dessa.Dina arbetsuppgifter:Du kommer att vara den som har all grundkunskap om projektet så att du kan svara på ev. frågor och stötta säljarna i sina samtal, samt avlyssna och kvalitetskontrollera samtal för att kunna utveckla säljarna. Sen ser du även till att hålla säljarna motiverade och hålla en bra stämning på arbetsplatsen. Gruppens storlek kommer att ligga på ca 10 personer per arbetspass och ca 25 personer totalt.Krav:Du ska vara tidigare erfarenhet av försäkringsförmedling alternativt försäljning, med goda resultat. Du ska ha en stark ledaranda och gärna vara väldigt karismatisk. Erfarenhet av liknande arbete med ledarroll är ett plus.
Uppsala länMer info...
 
2008-06-12Deltidsjobb som terminalarbetare - Uppsala
LogistikVi söker nu en student som vill arbeta som terminalarbetare vid sidan av sina studier. Uppdraget är hos en av våra uppdragsgivare i Uppsala på cykelavstånd från centrum. Arbetet innebär främst lastning och lossning av paket. Arbetetstiderna är vardagar klockan 06.00-09.30. Arbetet är fysiskt krävande och innehåller många tunga lyft. Du kommer att ha fasta pass 3-4 dagar per vecka. Ange gärna i din ansökan vilka dagar du kan jobba.Det krävs att du har god fysik och inte är rädd för att ta i när det behövs. Du ska vara noggrann, arbetsvillig och ansvarsfull. Har du jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare så är det meriterande. Det är ett krav att du studerar på universitet eller högskola. Låter det som ett intressant extrajobb? Anmäl då ditt intresse nedan. Vi tar endast mot ansökningar via hemsidan. Tillsättning omgående!
Uppsala länMer info...
 
2008-05-29Kundbokare
FörsäljningVi är ett framgångsrikt företag som är under ständig expansion och är därför i behov av ytterligare kundbokare from Augusti!Din arbetsuppgift är att ringa till utvalda privatpersoner i syfte att erbjuda rådgivningsmöten med våra finansiella rådgivare.Vi är ett ungt glatt gäng som håller till i fräscha lokaler i Kungsporten. För att få en flygande start får du först gå en kortare grundutbildning i kundbokning samt löpande coaching.Söker du en utmaning med möjlighet att tjäna riktigt bra med pengar, tveka inte att höra av dig, kanske är detta något för dig.
Uppsala länMer info...
 
2008-05-25Deltidsjobb som terminalarbetare - Uppsala
LogistikVi söker nu en student som vill arbeta som terminalarbetare vid sidan av sina studier. Uppdraget är hos en av våra uppdragsgivare i Uppsala på cykelavstånd från centrum. Arbetet innebär främst lastning och lossning av paket. Arbetetstiderna är vardagar klockan 06.00-09.30. Arbetet är fysiskt krävande och innehåller många tunga lyft. Du kommer att ha fasta pass 3-4 dagar per vecka. Ange gärna i din ansökan vilka dagar du kan jobba.Det krävs att du har god fysik och inte är rädd för att ta i när det behövs. Du ska vara noggrann, arbetsvillig och ansvarsfull. Har du jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare så är det meriterande. Det är ett krav att du studerar på universitet eller högskola. Låter det som ett intressant extrajobb? Anmäl då ditt intresse nedan. Vi tar endast mot ansökningar via hemsidan. Tillsättning omgående!
Uppsala länMer info...
 
2008-05-07Deltidstjänst som truckförare - Uppsala
LogistikNu söker vi 2 duktiga studenter som vill jobba extra på terminal hos en av våra kunder i Uppsala. Arbetsuppgifterna innebär att lossa och lasta gods med hjälp av truck. Arbetstiderna varierar men kommer främst att vara 23.00-07.00. Det kan också bli aktuellt med eftermiddagsjobb. Vi söker studenter som är flexibla och kan hoppa in med kort varsel! Det kommer att bli runt 10 timmars arbete per vecka. Tillsättning av tjänsterna sker omgående.Du som söker har truckkort med behörighet för ledstaplare och motviktstruck upp till 10 ton samt någon erfarenhet av att arbeta som truckförare. Arbetets karaktär kräver att du har datavana, god fysik och är beredd på att hugga i. Vi söker dig som är noggrann och försiktig när du kör truck och duktig på att följa instruktioner. Det är ett krav att du är student.Låter detta som ett intressant extrajobb? Tveka inte, utan anmäl snarast ditt intresse! Kom ihåg att en utförlig och uppdaterad CV på vår hemsida ger dig större chanser till en anställning! Vi tar endast mot ansökningar via hemsidan. På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag! StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi har alltid nya spännande del- och heltidsjobb inom Ekonomi, Kundservice, Administration, IT, Försäljning, Logistik och Produktion. Läs mer om oss och våra lediga jobb på www.studentconsulting.se.
Uppsala länMer info...
 
2008-04-04Jobba extra som bagagehanterare på Arlanda! - Arlanda
LogistikStockholm Arlanda Airport är en spännande och ständigt växande arbetsplats. Just nu söker vi bagagehanterare till en av våra kunder på Arlanda. Du arbetar i ett mindre team som ansvarar för att varje passagerares bagage kommer med sin rätta flight. Under ditt arbetspass lastar och lossar du ett antal in- och utrikesflighter. Arbetspassen är intensiva och till viss del fysiskt krävande. Arbetstiderna är tre-timmars pass med ett pass på morgonen och ett pass på kvällen. Vi ser att du kan arbeta minst 2-3 pass i veckan. Innan du har ditt första arbetspass genomgår du en grundlig säkerhets- och förarutbildning på Arlanda. Utbildningstiden är betald och förlagd på 2 veckor där lektionstillfällena är förlagda till eftermiddag/kväll och helg. Gillar du utmaningar, en förmånlig lön, nya miljöer och teamwork är detta extrajobb som gjort för dig. Tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag! De personer som vi söker bör vara fysikt aktiva, gillar struktur och ansvar. Du tycker om att hugga i och ser var behoven finns. Du gillar att arbeta mot deadlines och är en lagspelare. Då det förekommer en del truck- och bilkörning är B-körkort ett krav. På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag! StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Genom oss får du chansen att jobba för Sveriges och Norges största och mest spännande företag.
Uppsala länMer info...
 
 
2008-03-18Kundbokare
FörsäljningVi är ett framgångsrikt företag som är under ständig expansion och är därför i behov av ytterligare kundbokare omgående!Din arbetsuppgift är att ringa till utvalda privatpersoner i syfte att erbjuda rådgivningsmöten med våra finansiella rådgivare.Vi är ett ungt glatt gäng som håller till i fräscha lokaler i Kungsporten. För att få en flygande start får du först gå en kortare grundutbildning i kundbokning samt löpande coaching.Söker du en utmaning med möjlighet att tjäna riktigt bra med pengar, tveka inte att höra av dig, kanske är detta något för dig.
Uppsala länMer info...
 
2008-03-12Försäkringsförmedlare - ett perfekt extrajobb!
FörsäljningVi erbjuder dig möjligheten att utbilda dig till certifierad försäkringsförmedlare. Det ger dig behörighet till förmedling av försäkringsprodukter och finansiella instrument. För rätt person finns mycket goda karriärsmöjligheter. Exempel på några av de produkter vi förmedlar är olika typer av sparande, placeringar i fonder, pensionslösningar, sak-, livförsäkring, m m. Vi ser gärna att du: • Är vältalig och har ett vårdat språk • Talar och skriver god/mycket god svenska • Är mellan 20 –60 år (även äldre välkomnas) • Har förmåga att beskriva och förklara ekonomiska termer • Är intresserad/har erfarenhet av försäkringar, finansiella instrument, banktjänster • Har god kännedom om privat-/hushållsekonomi • Har ordning på din egen privatekonomi. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet inom Bank-, Finans-, Försäkringsbranschen. Vi erbjuder: - En mycket konkurrenskraftig timlön + bra provision - Mycket välkända uppdragsgivare och med etablerade produkter - Certifiering som försäkringsförmedlare - Utbildning och kontinuerlig coachning - Goda möjligheter till karriärutveckling - Ambitiösa och motiverade arbetskamrater och en trevlig arbetsplats.
Uppsala länMer info...
 
2008-03-12Säljande coach bank/finans/försäkringsförmedling
FörsäljningVi söker säljcoacher som kan utveckla våra projekt mot sektorn bank/finans/försäkring. Våra kunder är kända aktörer på denna marknad. Ditt uppdrag blir att både coacha och sälja själv. Arbetet är förlagt till kvällstid och vi söker främst personer med erfarenhet av förmedling av denna typ av tjänster. Du ska också ha erfarenhet av att både sälja och coacha telefonförsäljning mot privatpersoner. Vi tror att du är mellan 22 och 28 år och har ett starkt eget driv. Du ska drivas av att få gruppen att nå redan uppsatta mål och brinna för försäljning. Du ska vara noggrann, representativ och ha en vårdad svenska, såväl i tal som skrift. Vi betalar vi en konkurrenskraftig fast ersättning + provision. Balansen kan variera beroende på typen av uppdrag.
Uppsala länMer info...
 
2008-03-11C-kortschaufförer för sommarjobb i Uppsala
TransportVi söker under perioden juni - augusti 2008 serviceinriktade lastbilschaufförer för distributionsjobb. Arbetet innebär främst att som lastbilschaufför leverera och packa upp bröd samt andra livsmedel i butiker i Uppsalaområdet. Vi söker dig som kan jobba minst fem sammanhängande veckor under ovan nämnda period. Du som söker tjänsten har givetvis C-kort. Vana från lastbilskörning i stadsmiljö är meriterande liksom god lokalkännedom i Uppsalatrakten. Som person är du driftig, ansvarstagande och positiv. Då arbetet innebär mycket kundkontakt så ser vi gärna att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift men personliga egenskaper är avgörande. Är du under 20 år är yrkeskompetensbevis ett krav. När du påbörjar din sommaranställning hos oss kommer du att få information och utbildning om arbetsrutiner och hantering av handterminaler. Vi erbjuder ett fritt och omväxlande arbete samt flera spännande personalförmåner. Som anställd hos Adaptus blir du del av ett ungt, glatt och hårt arbetande gäng.
Uppsala länMer info...
 
2008-03-04Driven säljare sökes!
FörsäljningJobbaextra.se söker säljare som har ett starkt driv för att göra affärer och som vill vara med och skapa något från grunden. Med anledning av att vi är ett nystartat företag så finns möjligheterna till utökat ansvar för rätt person.Dina huvudsakliga uppgifter som säljare hos oss på Jobbaextra.se blir att sälja våra företagsabonnemang till arbetsgivare. Vi på Jobbaextra.se ställer höga krav på våra säljare och för att jobba hos oss krävs att du har ett eget driv, tycker om att göra affärer och är självständig. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om tjänsten.
Uppsala länMer info...


Lediga jobb i...
- Hela Sverige - Blekinge län - Dalarnas län - Gotlands län - Gävleborgs län - Hallands län - Jämtlands län - Jönköpings län - Kalmar län - Kalmars län - Kronobergs län - Norrbottens län - Sjælland - Skåne län - Stockholms län - Södermanland - Södermanlands län - Uppsala län - Värmlands län - Västerbottens län - Västernorrlands län - Västmanlands län - Västra Götalands län - Örebro län - Östergötlands län

Copyright © 2023 ME Data - StudentRekrytering.se
Annonsörer: