Välkommen till StudentRekrytering . se

Kategori Plats
Sök jobb
 
2008-10-25Gör som Erik - bli säljare! (Kristinehamn) - Kristinehamn
Försäljning, MarknadFrån att ha arbetat som kassapersonal för oss blev Erik en av våra stjärnsäljare. 20 år gammal, utan erfarenheter eller utbildning inom försäljning, gick han in med ett otroligt starkt driv och en järnvilja. Han började arbeta deltid, sedan heltid för att slutligen anställas av oss internt som account manager. Eriks framgång är ett resultat av hans vinnarskalle och målmedvetenhet från elitidrotten tillsammans med viljan att tjäna mycket pengar och att utvecklas. Vi gav Erik verktygen och utbildningen, han gav oss engagemanget och uthålligheten för att bli bäst.Eriks bästa månad i år gav honom en lön på 108.437:-Är du en Erik? Börja som hemförsäljare på heltid eller deltid och visa att du vill, kan och vågar nå dina mål. Du jobbar på uppdrag från Com Hem för vilka du säljer bredband, tv och telefoni i Kristinehamn med omnejd. Jobbar du heltid har du en garanterad och en rörlig lönedel. Våra toppsäljare tjänar mellan 45.000-70.000 kr i månaden.
Värmlands länMer info...
 
2008-10-17Morgonpigga truckförare för extrajobb! - Karlstad
Logistik, Lager, TransportVi söker nu till en av våra kunder i Karlstad dig som är student och som vill jobba extra som truckförare. Vår kund är ett åkeriföretag som utför distribution och hämtning av paket och styckegods i hela Värmland. Vi söker nu dig som vill arbeta med terminalarbete, lastning och lossning med truck samt plock med truck hos vår kund i Karlstad. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag kl 03:30-07:00. Vi vill att du ska kunna jobba 2-3 pass/vecka. Vi söker dig som är studerande och som är intresserad av ett långsiktigt extraarbete vid sidan av studierna. För att du ska göra ett bra jobb tror vi att du är ordningsam, har en positiv inställning och ett starkt engagemang. Arbetet kräver god fysik och att du inte är rädd att ta i när det behövs. Har du erfarenhet av arbete med truck är detta meriterande och truckkort är ett krav. Du ska ha möjlighet att arbeta 2-3 pass/vecka.Ta chansen och få nyttig arbetslivserfarenhet, nya arbetskompisar, ett roligt extrajobb och extrapengar i studentkassan! Så tveka inte utan skicka in din ansökan redan i dag.
Värmlands länMer info...
 
2008-09-07C- chaufför - Extrajobb - Karlstad
Distribution/logistikVi söker lastbilschaufförer till olika kunder i Karlstad med omnejd. Vi söker dig som vill få insikt i logistikbranschen och ett självständigt arbete hos stora attraktiva företag med goda framtidsutsikter. I tjänsten finns möjlighet att ta mycket eget ansvar. Vi söker dig som är alert, serviceinriktad och inte är rädd för att ta i. Självklart har du C-körkort och är du under 21 år har du även yrkeskompetensbevis. Har du truckkort, ADR, bra lokalkännedom och/eller erfarenhet av arbete som chaufför så är det mycket meriterande. Du bör även kunna jobba 2-3 pass i veckan. Stämmer beskrivningen in på dig?Ansök då snarast till dessa tjänster genom att skicka in din intresseanmälan här nedan!
Värmlands länMer info...
 
2008-08-06Karlstad intressepool, Kundtjänst/Administration - Karlstad
AdministrationÄr du intresserad av att arbeta inom kundtjänst/ekonomi/administration hos någon av våra kunder i Karlstad? Anmäl ditt intresse här så hamnar du i vår intressepool.Att arbeta inom detta tjänsteområde kan t ex innebära dagligt förekommande kontorsuppgifter såsom arkivering, registrering och telefonpassning. Vi sätter ett stort värde på att du kan vara flexibel, då arbetstiderna kan variera. Arbetet kommer att ge dig erfarenheter, extrapengar och möjligheter att knyta nya kontakter redan under din studietid. Vi rekryterar till tjänsterna efter våra kunders behov, så när ett behov uppstår så rekryterar vi i första hand från de som har lagt in sig i vår intressepool. Du kan också bli aktuell för intervju utan att det finns en specifik tjänst just nu.
Värmlands länMer info...


Lediga jobb i...
- Hela Sverige - Blekinge län - Dalarnas län - Gotlands län - Gävleborgs län - Hallands län - Jämtlands län - Jönköpings län - Kalmar län - Kalmars län - Kronobergs län - Norrbottens län - Sjælland - Skåne län - Stockholms län - Södermanland - Södermanlands län - Uppsala län - Värmlands län - Västerbottens län - Västernorrlands län - Västmanlands län - Västra Götalands län - Örebro län - Östergötlands län

Copyright © 2023 ME Data - StudentRekrytering.se
Annonsörer: