Välkommen till StudentRekrytering . se

Kategori Plats
Sök jobb
 
2009-01-26Vill du har ett extrajobb inom marknadsföring? - Umeå
Försäljning, MarknadNu söker vi för kunds räkning en student som vill jobba extra med marknadsföring vid sidan om studierna. Du kommer att jobba med marknadsföring av varor och tjänster för nystartade företag.Dina arbetsuppgifter kommer att variera utifrån kundens behov men kan exempelvis innefatta: - Utformning av annonser- Genomföra marknadsundersökningar- Planera och sätta upp strategier för olika reklamvägar - Utformning och design av hemsida- Föreslå kreativa lösningar Vi söker dig som är student och har minst ett år kvar på dina studier, du studerar kurser eller program med inriktning mot marknadsföring. Vi tror att du är en kreativ person som kan bidra med nytänkande. Vidare är du inte rädd för att ta egna initiativ och kan jobba självständigt inom vissa ramar. Du har även kunskap i webdesign och hur en hemsida utformas. På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag! StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Genom oss får du chansen att jobba för Sveriges och Norges största och mest spännande företag.
Västerbottens länMer info...
 
2009-01-26Butiksarbete, perfekt extrajobb för student! - Umeå
Butik, Handel, HotellVi behöver nu komplettera vårt befintliga team med nya konsulter för det perfekta extraarbetet i Umeå. Du kommer att anställas av StudentConsulting och jobba som plockpersonal hos en av våra kunder. Arbete går ut på att plocka upp och sortera varor i butik under dagtid. Arbetspassen är förmiddag mellan 06.30-09.30 måndag-fredag. Antal timmar per vecka kan variera, men du bör kunna jobba ca 10-15 tim/vecka. Tillsättning sker löpande och uppdraget startar under våren. Vi söker dig tjej/kille som gillar att arbeta. Du har normal till god fysik och en positiv inställning. Som person är du flexibel och kan ta egna initiativ. Du arbetar både effektivt och noggrant. Du bör kunna arbeta minst 2 pass/vecka men gärna mer när det behövs. Är du intresserad och har de rätta kvalifikationerna? Tveka inte, ansök nedan!På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Genom oss får du chansen att jobba för Sveriges och Norges största och mest spännande företag.
Västerbottens länMer info...
 
2009-01-26Extrajobb som truckförare - Umeå
Logistik, Lager, TransportUnder våren kommer vi behöva fylla på våra team hos StudentConsultings kunder i Umeå. Vi söker därför Dig med truckkort som kan jobba extra vid sidan av dina studier. Beroende på uppdrag kommer arbetet främst att ske under vardagar, dagtid och/eller kvällstid. Passen är schemalagda, dock kan inkallning av arbetskraft med kort varsel ske, vilket gör att vi värdesätter flexibilitet. Arbetsuppgifterna innefattar framför allt behandling av gods/produkter med palltruck, men även visst manuellt arbete med gods/produkter, pallhantering och registrering samt övriga på en terminal förekommande arbetsuppgifter.Du är flexibel, ansvarsfull och noggrann, samt trivs med fysiskt arbete. Du arbetar bra både självständigt och i team. För att vara aktuell för denna typ av tjänst är det ett krav att du har truckkort, det är även meriterande om du har jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Du bör se långsiktigt på detta extrajobb och en god attityd och engagemang är en självklarhet.Har du truckkort och vill jobba extra utöver dina studier? Skicka in din ansökan redan idag då rekryteringen sker löpande. Kom ihåg att ett utförligt och uppdaterat CV på vår hemsida ger dig större chanser till en anställning!
Västerbottens länMer info...
 
2009-01-09Extrapersonal sökes till detaljhandel - Umeå
Butik, Handel, HotellNu söker vi serviceinriktade studenter som studerar på universitet, högskola, Komvux eller liknande för uppdrag som butiksmedarbetare i Umeå. Företaget är ett välkänt detaljhandelsföretag inom växt och trädgård som vill stärka upp sitt team med studenter som kan arbeta extra för att optimera kvalit"n mot butikens kunder.De huvudsakliga arbetsuppgifterna är inom kassatjänst, uppackning av varor och kundservice i butik. Arbetstiderna varierar och är i huvudsak förlagda till helger. Vi söker studenter som brinner för serviceyrket och som har ett professionellt kundbemötande. Det är meriterande med tidigare kassavana och erfarenhet från detaljhandel. Det är viktigt att man är engagerad och trivs i samarbete med andra och att man har ett öppet och trevligt agerande mot kunder! Det är meriterande med intresse för blommor och trädgård! Känns detta spännande, tveka inte att ansöka eftersom tillsättning sker omgående!Frågor om tjänsten besvaras av Fredrik Åberg, Affärsområdeschef, 08-402 88 64, fredrik.aberg@studentconsulting.se.På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!
Västerbottens länMer info...
 
2009-01-02Brinner du för bilar? - Lycksele
Försäljning, MarknadFöretaget som beställt uppdraget är ett internationellt högaktat bilmärke. Uppdraget går ut på att besöka en eller flera bilhallar i egenskap som kund av tjänstebil för att undersöka säljaren enligt ett antal parometrar, samt ta bilen på en provkörning. Allt som allt tar en provkörning c a 3 timmar. Mer information ges innan uppdragsstart.Vi söker dig som är en trovärdig kund av fordon i tjänstebilsklassen. Du bör ha ett stort motorintresse och gedigen kunskap och erfarenhet av bilköp. Du bör även ha tillgång till egen bil av nyare modell. Är du egenföretagare är det ett stort plus. Passar du in i beskrivningen, så tveka inte med din ansökan! Uppdragets preliminära tidramar Uppdraget börjar 2009-02-02 och slutar 2009-02-28
Västerbottens länMer info...
 
2008-11-25Á La Carte servering, extra personal
ÖvrigtDu erbjudsEtt jobb med stora möjligheter hos ”bemanningsbranschens bästa arbetsgivare”. Du erbjuds olika uppdrag hos våra kunder, utifrån dina önskemål och din kompetens. Genom att arbeta som uthyrd konsult hos oss skapar du din framtid. Du får arbeta i olika företag, i varierande branscher och skiftande arbetsmiljöer. Du bygger ett brett kontaktnät, vilket skapa bra förutsättningar för din yrkesmässiga framtid.ArbetsbeskrivningVi söker serveringspersonal för anställning på timmar, ca 20 - 30 timmar per vecka under julperioden. (möjlighet till fortsatt anställning finns) Det blir schemalagd arbetstid vilket innebär både kvällar och helger. Din uppgift blir att servera gäster och ge råd/information om de olika menyer och dryckeslistor som finns. Du ska även se till att restaurangen är i god ordning och vara flexibel i vanliga arbetsuppgifter som förekommer. Erfarenheter och utbildningDu får gärna ha utbildning inom restaurang/hotell och det är meriterande om du har erfarenhet av arbete på restaurang sedan tidigare. Vi sätter dock stort värde på dina personliga egenskaper och drivkraft. Personliga egenskaperNågra viktiga egenskaper är att du är uppmärksam, noggrann och har förmågan att ge varje gäst service enligt deras individuella behov, du är positiv, glad och framåt.Välkommen att registrera ditt intresse! Urvalet till denna tjänst sker löpande, detta innebär att vi behöver din ansökan så snabbt som möjligt.Arbetstider och omfattningVisstidanställning, deltidErsättningFast lön, timlön enligt avtalSå ansöker duEndast ansökan via vår hemsida www.jobzone.se, där jobbet finns utlagtOm du har frågor eller funderingar så är du välkommen att ringa Cecilia Gabrielsson på 076-8321305, Varmt välkommen med din ansökan!
Västerbottens länMer info...
 
 
2008-10-20Truckförare på deltid - Umeå
Logistik, Lager, TransportNu behöver vi fylla på våra team hos våra kunder i Umeå. Vi söker därför Dig med truckkort som kan jobba extra vid sidan av dina studier. Arbetet kommer att ske främst under dagtid på vardagar. Passen är schemalagda, dock kan inkallning av arbetskraft med kort varsel ske, vilket gör att vi värdesätter flexibilitet. Arbetsuppgifterna innefattar framför allt behandling av gods/produkter med palltruck, men även visst manuellt arbete med gods/produkter, pallhantering och registrering samt övriga på en terminal förekommande arbetsuppgifter. Du är flexibel, ansvarsfull och noggrann, samt trivs med fysiskt arbete. Du arbetar bra både självständigt och i team. För att vara aktuell för denna tjänst är det ett krav att du har truckkort, det är även meriterande att du har jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Du bör se långsiktigt på detta extrajobb och vi värdesätter en god attityd och engagemang.Har du truckkort och vill jobba extra utöver dina studier? Skicka in din ansökan redan idag då rekryteringen sker löpande. Kom ihåg att ett utförligt och uppdaterat CV på vår hemsida ger dig större chanser till en anställning!
Västerbottens länMer info...
 
2008-05-25Systemutvecklare sökes till Skellefteå - Skellefteå
ITVår uppdragsgivare är en av de ledande arkitekterna bakom uppbyggnaden av ett effektivare informationssamhälle och ett av Europas största företag inom IT-tjänster. Koncernens tjänster bygger på en kombination av djup branschkunskap och kompetens inom den senaste IT-utveckling. Efterfrågan på vår uppdragsgivares tjänster ökar och därför behöver de nu anställa fler duktiga systemutvecklare med kunskap i Java och webservices.I din roll som systemutvecklare arbetar du tillsammans i ett projektteam med att utveckla och förvalta nya funktioner åt deras kund utifrån kundens verksamhetsbehov. I arbetsuppgifterna ingår att delta i kravhantering, informationsmodellering, arbeta med design, utveckla och testa. Vi söker dig som har en god analytisk förmåga. Du är bra på att förmedla din kunskap internt och till kunder. Du tycker om att arbeta i team och har en god samarbetsförmåga. Som person är du öppen, drivande och självgående. Vi ser att du har en akademisk utbildning i IT/Systemutveckling, erfarenhet av Javaprogrammering ses som mycket meriterande. Vi ger dig möjlighet att komma in i en organisation med stor frihet under ansvar där varje medarbetares insats är viktig. Du får stora möjligheter att utvecklas i ett expansivt internationellt företag tillsammans med kompetenta medarbetareÄr du en person med höga ambitioner som lägger stor vikt vid ett stort eget ansvar, professionell och personlig utveckling? Skicka då in din ansökan redan idag! OBS! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida.På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi har alltid nya spännande del- och heltidsjobb inom Ekonomi, Kundservice, Administration, IT, Försäljning, Logistik och Produktion. Läs mer om oss och våra lediga jobb på www.studentconsulting.se.
Västerbottens länMer info...
 
2008-04-09Plockpersonal i butik - Umeå
Butik/HandelVi behöver nu komplettera vårt befintliga team med en person för det perfekta extraarbetet i Umeå. Du kommer att anställas av StudentConsulting och jobba som plockpersonal hos en av våra kunder. Arbete går ut på att plocka upp och sortera varor i butik under dagtid. Arbetspassen är förmiddag mellan 06.30-09.30 tisdag-fredag. Antal timmar per vecka kan variera, men du bör kunna jobba ca 10-15 tim/vecka. Tillsättning sker omgående. Vi söker dig tjej/kille som gillar att arbeta. Du har normal till god fysik och en positiv inställning. Som person är du flexibel och kan ta egna initiativ. Du arbetar både effektivt och noggrant. Du bör kunna arbeta minst 2 pass/vecka men gärna mer när det behövs. Är du intresserad och har de rätta kvalifikationerna? Tveka inte, ansök nedan!På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Genom oss får du chansen att jobba för Sveriges och Norges största och mest spännande företag.
Västerbottens länMer info...
 
2008-04-09Vill du extrajobba på brevsorteringen i vår och i höst? - Umeå
LogistikNu söker vi 10 personer till vårt team som jobbar med brevsortering i Umeå för arbete i vår och kommande höst. Du kommer bli anställd av StudentConsulting och uthyrd till kund. Detta är det perfekta extrajobbet för dig som student! Arbetet utförs på kvällstid ca.18.30-22.30 måndag-fredag. Nattpass och dagspass kan även att förekomma. Arbetsplatsen ligger intill flygplatsen i Umeå. Ange i ansökan hur många pass/vecka du vill jobba och när du kan börja. Utbildning för denna tjänst startar i slutet av april/början av maj. För rätt person finns möjlighet till sommarjobb.Du är positiv och engagerad, samt är inte rädd för att ta i. Vi förutsätter även att du är flexibel och ansvarsfull och inte främmande för att ibland hoppa in med kort varsel. Liknande erfarenheter ses som en stor merit! Om du har erfarenheter från liknande jobb, var noga med att framhålla dessa i ansökan! Det är ett löpande uppdrag och därför vill vi att du ser långsiktigt på detta extrajobb. För rätt person finns även möjlighet till sommarjobb! Är du den vi söker? Anmäl omgående ditt intresse här nedan! OBS! Vi tar ej emot ansökningar via e-post eller brev. eventuella frågor på tjänsten besvaras av Fredrik Åberg, Områdeschef. E-mail: fredrik.aberg@studentconsulting.se
Västerbottens länMer info...
 
2008-03-13Marknadsundersökare, extra 27-29 mars
Försäljning/MarknadsföringAcademic Work söker för kunds räkning 4-7 personer som vill jobba som marknadsundersökare på ett musikevent 27-29 mars. Vår kund är ett utredningsinstitut. Denna tjänst är förlagd i Umeå. Som marknadsundersökare kommer du att arbeta ute på ett evenemang med att samla in information från besökare. Arbetsuppgiften består i att fråga besökare i vilken kommun de bor samt fråga om utredningsinstitutet får lov att ringa dem dagen efter och ställa några frågor om evenemanget.
Västerbottens länMer info...


Lediga jobb i...
- Hela Sverige - Blekinge län - Dalarnas län - Gotlands län - Gävleborgs län - Hallands län - Jämtlands län - Jönköpings län - Kalmar län - Kalmars län - Kronobergs län - Norrbottens län - Sjælland - Skåne län - Stockholms län - Södermanland - Södermanlands län - Uppsala län - Värmlands län - Västerbottens län - Västernorrlands län - Västmanlands län - Västra Götalands län - Örebro län - Östergötlands län

Copyright © 2023 ME Data - StudentRekrytering.se
Annonsörer: