Välkommen till StudentRekrytering . se

Kategori Plats
Sök jobb
 
2008-09-25Datainstallatörer sökes för v.42-45 - Sundsvall
ITVi söker nu studenter som kommer att jobba med att koppla in datorer hos ett företag i Sundsvall. Projektet är på deltid och kommer att hålla på under vecka 42-45. Arbetet innebär att montera ihop datorer, sätta ihop kablar, strömsätta, skruva etc.Vi ser gärna att du läser till högskoleingenjör eller liknande och har ett tekniskt intresse. Det är ett krav att du är van att arbeta med datorn som hjälpmedel. Du bör vara praktiskt lagd, händig samt initiativrik. Rekryteringen kommer att starta omgående så ansök redan idag!På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Genom oss får du chansen att jobba för Sveriges, Danmarks och Norges största och mest spännande företag.Välkommen med din ansökan!
Västernorrlands länMer info...
 
2008-05-27Sommarjobb deltid som C-chaufför - Sundsvall
Distribution/logistikNu söker vi chaufförer med C-körkort för extraarbete! Har du C-körkort och vill arbeta extra i sommar? Arbetet gäller körningar varje vardag 16/6 -22/8 kl 05.00-09.45 . Du kommer att distribuera ut mattransporter i Sundsvall med omnejd. Du kommer att få åka med ordinarie personal för att läras upp innan det blir dags att köra själv.Vi söker dig som har C-körkort (är du under 21 år har du även yrkeskompetensbevis) och erfarenhet från chaufförsyrket. Du bör ha god lokalkännedom i Sundsvall med omnejd och en allmänt positiv inställning. Vidare tror vi att du är ansvarsfull, arbetsam och kan ta i när det behövs. Vill du ha extrapengar i studentkassan och låter det som ett jobb för dig? Ansök redan idag via vår hemsida www.studentconsulting.se.
Västernorrlands länMer info...
 
2008-04-22Deltidsjobb som brevbärare - Sundsvall
Distribution/logistikVi söker nu personer som vill arbeta som brevbärare i Sundsvall. Att vara brevbärare innebär att du efter en introduktionstid kommer sortera post samt distribuera ut brev, tidningar och direktreklam. Arbetstiderna är förlagda främst på måndagar och eventuellt torsdagar från klockan 7-9 (beroende på utdelningskontor) och 8 timmar framåt. Du som söker ska kunna jobba varje måndag och eventuellt torsdag. Vi kommer även att stötta upp vid sjukdomsfrånvaro och arbetstoppar. Det finns goda möjligheter till mer jobba under sommarmånaderna. Vi söker nu dig som är morgonpigg, flexibel, kan jobba självständigt och ser på nya utmaningar med ett leende på läpparna. Eftersom jobbet som brevbärare är fysiskt krävande och innebär ett högt tempo behöver du ta hand om din hälsa och kunna hålla igång och vara alert under hela arbetsdagen.Du har gymnasiekompetens, talar och skriver flytande svenska och har datavana. B-körkort är ett krav och tidigare erfarenhet som brevbärare är mycket meriterande.Du skall kunna jobba minst tre heldagar/vecka. Eftersom behoven finns i hela Sundsvall kommer du få arbeta på olika utdelningskontor. Placering kan alltså variera, därför är det av yttersta vikt att du är bekväm i att möta nya människor, se nya områden som en utmaning och vara beredd på viss restid i förekommande fall.På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag! StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi har alltid nya spännande del- och heltidsjobb inom Ekonomi, Kundservice, Administration, IT, Försäljning, Logistik och Produktion. Läs mer om oss och våra lediga jobb på www.studentconsulting.se.
Västernorrlands länMer info...


Lediga jobb i...
- Hela Sverige - Blekinge län - Dalarnas län - Gotlands län - Gävleborgs län - Hallands län - Jämtlands län - Jönköpings län - Kalmar län - Kalmars län - Kronobergs län - Norrbottens län - Sjælland - Skåne län - Stockholms län - Södermanland - Södermanlands län - Uppsala län - Värmlands län - Västerbottens län - Västernorrlands län - Västmanlands län - Västra Götalands län - Örebro län - Östergötlands län

Copyright © 2023 ME Data - StudentRekrytering.se
Annonsörer: