Välkommen till StudentRekrytering . se

Kategori Plats
Sök jobb
 
2009-01-15Ta chansen att provköra bilar i Västerås! - Västerås
Försäljning, MarknadFöretaget som beställt uppdraget är ett internationellt högaktat bilmärke. Uppdraget går ut på att besöka en eller flera bilhallar i egenskap som kund av tjänstebil för att undersöka säljaren enligt ett antal parometrar, samt ta bilen på en provkörning. Allt som allt tar en provkörning c a 3 timmar. Mer information ges innan uppdragsstart.Vi söker dig som är en trovärdig kund av fordon i tjänstebilsklassen. Du bör ha ett stort motorintresse och gedigen kunskap och erfarenhet av bilköp. Du bör även ha tillgång till egen bil av nyare modell. Är du egenföretagare är det ett stort plus. Passar du in i beskrivningen, så tveka inte med din ansökan!
Västmanlands länMer info...
 
2008-10-21Ekonomi- och redovisningsassistenter sökes! - Västerås
EkonomiVi söker nu ekonomi- och redovisningsassistenter till vintern och vårens kommande uppdrag i Västerås. Vi kan erbjuda dig ett intressant extrajobb som ger dig bra arbetslivserfarenhet både på hel- och deltid. Denna annons är en öppen annons där du kan registrera ditt intresse för området ekonomi, allt eftersom vi får in uppdrag kommer vi att kalla till intervjuer. Vi söker dig som har läst en bit in på din utbildning och vill omsätta dina teoretiska kunskaper i praktiken. Om du har jobbat i olika ekonomistyrningssystem är det mycket meriterande. Som person är du initiativrik och engagerad i det du tar dig för. Vi vill att du ser din anställning hos oss som ett långsiktigt samarbete och en investering i din framtid! På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag! StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi har alltid nya spännande del- och heltidsjobb inom Ekonomi, Kundservice, Administration, IT, Försäljning, Logistik och Produktion. Läs mer om oss och våra lediga jobb på www.studentconsulting.se.
Västmanlands länMer info...
 
2008-09-08Perfekt extrajobb som montör - Västerås
ProduktionVi söker nu för kunds räkning 4 stycken studenter som vill jobba extra som montörer för ett företag som arbetar med kablage och konstruktion med placering i Västerås. Vi söker dig som kan börja omgående och som vill arbeta deltid. Arbetstiderna kommer att variera och du bör därmed vara en flexibel person.Det är meriterande om du har arbetat som montör tidigare eller läser på en tekniklinje för tillfället, men det är inget krav. Vi ser gärna att du som söker har en stor arbetsvilja och initiativförmåga och är flexibel vad gäller arbetstider och arbetsuppgifter. Vi ser även att du är framåt, tar egna initiativ, är tekniskt lagd och har lätt för att lära. Det krävs att du har datorvana och har körtkort. Det är en stor fördel om du har Ipc klassat lödcertifikat.Möjlighet till bred erfarenhet ges, så ta chansen och sök tjänsten!Vi tar inte emot ansökningar via mail. Detta är det perfekta extrajobbet för att dryga ut studentkassan, så sök redan idag! På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag! StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi har alltid nya spännande del-och heltidsjobb inom Ekonomi, Kundservice, Administration, IT, Försäljning, Logistik och Produktion. Läs mer om oss och våra lediga jobb på www.studentconsulting.se.
Västmanlands länMer info...
 
2008-06-28B-chaufför sökes till ett av Sveriges största logistikföretag - Västerås
Distribution/logistikVi kan erbjuda dig ett flexibelt och varierande jobb på ett stort logistikföretag.Vi söker dig serviceinriktade och ansvarstagande tjej eller kille med vårdat yttre och god fysik som vill köra ut paket och älskar att köra bil. Vi kan erbjuda dig ett självständigt arbete hos ett attraktivt företag med stora framtidsutsikter och en miljardomsättning. Arbetstiderna kommer att vara på kvällstid 14.00-21.00 måndag-fredag. Tjänsten är löpande med start v.31.För att lyckas med jobbet krävs att du är serviceminded samt att du är bekväm med att köra bil och har god lokalkännedom. Du bör även vara uthållig och noggrann, samt ha en hög arbetsmoral. Har du dessutom erfarenhet av liknande arbete är detta mycket meriterande. Vi kommer att tillsätta tjänsten omgående!
Västmanlands länMer info...


Lediga jobb i...
- Hela Sverige - Blekinge län - Dalarnas län - Gotlands län - Gävleborgs län - Hallands län - Jämtlands län - Jönköpings län - Kalmar län - Kalmars län - Kronobergs län - Norrbottens län - Sjælland - Skåne län - Stockholms län - Södermanland - Södermanlands län - Uppsala län - Värmlands län - Västerbottens län - Västernorrlands län - Västmanlands län - Västra Götalands län - Örebro län - Östergötlands län

Copyright © 2023 ME Data - StudentRekrytering.se
Annonsörer: