Välkommen till StudentRekrytering . se

Kategori Plats
Sök jobb
 
2009-01-30 Framtida Provningsingenjörer sökes! - Göteborg
TeknikVi söker personer som är intresserad av att arbeta extra under studietiden samt arbeta heltid under sommarloven. Om du är rätt person finns det stora möjligheter att få en utbildning samt certifiering för behörighet inom området. Vi söker två personer som vill satsa på ett yrke som Provningsingenjör. Du kommer att få arbeta hos en av våra välrenommerade kunder. Arbetstiderna kommer att variera ganska mycket och det kommer att vara en hel del kvällar, helger förekommer också. Du kommer att arbeta både utom- och inomhus.Vi söker dig som är har börjat din utbildning på Högskolan inom El eller Maskin. Det är en fördel om du gillar att meka och har ett tekniskt intresse. Som person ska du vara noggrann, social och vara bra på att ta andra människor. Du måste vara flexibel och kunna arbeta olika tider.
Västra Götalands länMer info...
 
2009-01-28Serviceminded butikspersonal - Uddevalla
Butik, Handel, HotellStudentConsulting AB har förmånen att samarbeta med Plantagen AB.Nu söker vi utåtriktade och serviceminded studenter som studerar på universitet, högskola, Komvux eller liknande för uppdrag som butiksmedarbetare i Uddevalla, Torp. Plantagen AB ärett välkänt detaljhandelsföretag inom växt och trädgård som vill stärka upp sitt team med studenter som kan arbeta minst 3 pass per vecka, passen är förlagda både under dagtid och helger. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är inom kassatjänst, uppackning av varor och kundservice i butik. Meriterande om man kan arbeta heltid under sommaren. Vi söker studenter som brinner för serviceyrket, trivs att arbeta med människor, är lösningsfokuserade samt har ett professionellt kundbemötande. Det är viktigt att man är engagerad och inte är rädd för att ta i när det krävs samt är stresstålig. Det är meriterande med tidigare kassavana och erfarenhet från detaljhandel samt ett intresse för blommor och trädgård.Det är en fördel om man har körkort och tillgång till bil för att kunna ta sig till och från arbetet.Stämmer detta in på DIG?, Tveka inte registrera din ansökan eftersom tillsättning sker omgående!På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!
Västra Götalands länMer info...
 
2009-01-22Gör som Erik - bli säljare! (Uddevalla) - Uddevalla
Försäljning, MarknadFrån att ha arbetat som kassapersonal för oss blev Erik en av våra stjärnsäljare. 20 år gammal, utan erfarenheter eller utbildning inom försäljning, gick han in med ett otroligt starkt driv och en järnvilja. Han började arbeta deltid, sedan heltid för att slutligen anställas av oss internt som account manager. Eriks framgång är ett resultat av hans vinnarskalle och målmedvetenhet från elitidrotten tillsammans med viljan att tjäna mycket pengar och att utvecklas. Vi gav Erik verktygen och utbildningen, han gav oss engagemanget och uthålligheten för att bli bäst. Eriks bästa månad förra året gav honom en lön på 108.437:- Är du en Erik? Börja som hemförsäljare på heltid eller deltid och visa att du vill, kan och vågar nå dina mål. Du jobbar på uppdrag från Com Hem för vilka du säljer bredband, tv och telefoni. Du kommer att arbeta i Trollhättan och dess närområde. Jobbar du heltid har du en garanterad och en rörlig lönedel. Våra toppsäljare tjänar mellan 45.000-70.000 kr i månaden.
Västra Götalands länMer info...
 
2009-01-20Gör som Erik - bli säljare! (Skövde) - Skövde
Försäljning, MarknadFrån att ha arbetat som kassapersonal för oss blev Erik en av våra stjärnsäljare. 20 år gammal, utan erfarenheter eller utbildning inom försäljning, gick han in med ett otroligt starkt driv och en järnvilja. Han började arbeta deltid, sedan heltid för att slutligen anställas av oss internt som account manager. Eriks framgång är ett resultat av hans vinnarskalle och målmedvetenhet från elitidrotten tillsammans med viljan att tjäna mycket pengar och att utvecklas. Vi gav Erik verktygen och utbildningen, han gav oss engagemanget och uthålligheten för att bli bäst. Eriks bästa månad förra året gav honom en lön på 108.437:- Är du en Erik? Börja som hemförsäljare på heltid eller deltid och visa att du vill, kan och vågar nå dina mål. Du jobbar på uppdrag från Com Hem för vilka du säljer bredband, tv och telefoni. Du kommer att arbeta i Skövde. Jobbar du heltid har du en garanterad och en rörlig lönedel. Våra toppsäljare tjänar mellan 45.000-70.000 kr i månaden.
Västra Götalands länMer info...
 
2009-01-20Marknadsassistent på deltid sökes - Göteborg
Försäljning, MarknadStarta din karriär hos oss på StudentConsulting. Vi är ett av Nordens ledande bemanningsföretag för dig som är student, akademiker eller ung i karriären. Genom oss får du chansen att jobba för välkända företag och spännande organisationer. StudentConsulting söker för kunds räkning en marknadsassistent. Vår kund är ett ledande företag inom läkemedelsbranschen.Som marknadsassistent kommer du att utforma marknadsmaterial och personliga utskick. Du kommer även att bygga upp ett kontaktnät för beslutsfattare inom sjukvård och landsting. En annan viktig arbetsuppgift kommer vara att göra beräkningar i kalkylsystemet, samt att utföra undersökningar.Du kommer att arbeta under eget ansvar. Du kommer att ha tillgång till en mängd olika verktyg och din handledare kommer att fungera som din coach och bollplank.Vi söker dig som är student idag och studerar marknadsföring. Du har skinn på näsan och är van att ta för dig. Du är van att kunna ta kontakt med människor. Du skall vara driven och hungrig. Du behöver inte ha erfarenhet från läkemedelsbranschen, det viktiga är att du lösningsfokuserad och kreativ. Du bör även ha en känsla för siffror och diagram.Stämmer detta in på DIG?, Tveka inte registrera din ansökan eftersom tillsättning sker omgående!På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!
Västra Götalands länMer info...
 
2009-01-15Ta chansen att provköra bilar i Skövde! - Skövde
Försäljning, MarknadFöretaget som beställt uppdraget är ett internationellt högaktat bilmärke. Uppdraget går ut på att besöka en eller flera bilhallar i egenskap som kund av tjänstebil för att undersöka säljaren enligt ett antal parometrar, samt ta bilen på en provkörning. Allt som allt tar en provkörning c a 3 timmar. Mer information ges innan uppdragsstart.Vi söker dig som är en trovärdig kund av fordon i tjänstebilsklassen. Du bör ha ett stort motorintresse och gedigen kunskap och erfarenhet av bilköp. Du bör även ha tillgång till egen bil av nyare modell. Är du egenföretagare är det ett stort plus. Passar du in i beskrivningen, så tveka inte med din ansökan!
Västra Götalands länMer info...
 
 
2009-01-09Engelsktalande student sökes för översättning av hemsida! - Borås
Kontor, AdministrationVi söker dig som kan översätta en hemsida och prduktbeskrivningar för ett modeföretag inom postordern från svenska till engelska. Uppdraget kan utföras på distans så du behöver inte vara bosatt i Borås! Uppdraget kommer att utföras på ca 200 timmar under februari och mars 2009. Att vara konsult genom Studentconsulting innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens till våra kundföretag samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan redan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi har alltid nya spännande del- och heltidsjobb inom Ekonomi, Kundservice, Administration, IT, Försäljning, Logistik och Produktion. Läs mer om oss och våra lediga jobb på www.studentconsulting.se. Vi söker dig som är uppvuxen i ett engelsktalande land men som givetvis även behärskar svenska i tal och skrift. Förutom goda språkkunskaper ser vi att du är datakunnig, noggrann och strukturerad. Uppdraget kräver att du är självständig och van att lösa den här typen av uppgifter. Det är även en fördel om du är intresserad av mode!
Västra Götalands länMer info...
 
2009-01-09Serviceminded butik och kassapersonal - Göteborg
Butik, Handel, HotellStudentConsulting AB har förmånen att samarbeta med Plantagen AB.Nu söker vi utåtriktade och serviceminded studenter som studerar på universitet, högskola, Komvux eller liknande för uppdrag som butiksmedarbetare i Göteborg med omnejd. Plantagen AB ärett välkänt detaljhandelsföretag inom växt och trädgård som vill stärka upp sitt team med studenter som kan arbeta minst 3 pass per vecka, passen är förlagda både under dagtid och helger. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är inom kassatjänst, uppackning av varor och kundservice i butik. Meriterande om man kan arbeta heltid under sommaren.Vi söker studenter som brinner för serviceyrket, trivs att arbeta med människor, är lösningsfokuserade samt har ett professionellt kundbemötande. Det är viktigt att man är engagerad och inte är rädd för att ta i när det krävs samt är stresstålig. Det är meriterande med tidigare kassavana och erfarenhet från detaljhandel samt ett intresse för blommor och trädgård.Det är en fördel om man har körkort och tillgång till bil för att kunna ta sig till och från arbetet.Stämmer detta in på DIG?, Tveka inte registrera din ansökan eftersom tillsättning sker omgående!På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!
Västra Götalands länMer info...
 
2009-01-08Studenter med erfarenhet som B- chaufför sökes - Göteborg
Logistik, Lager, TransportInformation om uppdraget Är du högskolestuderande och vill dryga ut din studentkassa samt knyta nyttiga kontakter? Då har vi jobbet för dig! Vi söker nu studerande B-chaufförer som vill jobba med utkörning av paket till privatkunder och företag. Kunden är ett stort världsledande transportbolag som finns representerat i mer än 220 länder världen över.Uppdraget inleds med en utbildning hos vår kund. vi förutsätter att du kan arbeta minst 3 dagar i veckan. Mån- ons eller Ons- fre.Det finns även goda möjligheter till arbete under sommaren 2009. Arbetstiderna är 06-15.Vi söker dig som har B-körkort och god vana av bilkörning. Du har bra lokalkännedom i Göteborg med omnejd. Har du jobbat som chaufför tidigare är det mycket meriterande. Vi ser även att du är alert, serviceinriktad och inte är rädd för att ta i. Då paketen kan väga en del är det bra om du är i god form och trivs med att arbeta fysiskt med varvning av stillasittande, serviceinriktat chaufförsarbete. På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag! StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi har alltid nya spännande del- och heltidsjobb inom Ekonomi, Kundservice, Administration, IT, Försäljning, Logistik och Produktion. Läs mer om oss och våra lediga jobb på www.studentconsulting.se.
Västra Götalands länMer info...
 
2008-12-13Drivna studenter sökes kvällstid till Länsförsäkringar i Göteborg! - Göteborg
Kundservice, CallcenterVi söker studenter som kan arbeta måndagar och tisdagar mellan 17.15-21.15. Det kan även vara aktuellt med vissa torsdagar 17.15-21.15. Arbetet består av att boka in besök hos rådgivare inom Länsförsäkringar bank. Du kommer att ringa till befintliga kunder inom Länsförsäkringar. Kravet är att göra 3 bokningar per pass. Provision utgår när man bokar fler än 3 per kväll. Uppdraget varar 1 feb-31 maj. Lön enligt avtal. Arbetsplats Sisjön/Göteborg.Vi söker dig som är ödmjuk men samtidigt tydlig i din kommunikation och kan vara fokuserad men ändå hålla ett högt tempo. Du är duktig på att ta människor och tycker om att ha telefonen som arbetsverktyg. Vi ser även att du är driven och tävlingsinriktad och vi kommer lägga stor vikt vid din personlighet!Att vara konsult genom Studentconsulting innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens till våra kundföretag samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan redan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi har alltid nya spännande del- och heltidsjobb inom Ekonomi, Kundservice, Administration, IT, Försäljning, Logistik och Produktion. Läs mer om oss och våra lediga jobb på www.studentconsulting.se.
Västra Götalands länMer info...
 
2008-12-06Gör som Erik - bli säljare! (Vänersborg) - Vänersborg
Försäljning, MarknadFrån att ha arbetat som kassapersonal för oss blev Erik en av våra stjärnsäljare. 20 år gammal, utan erfarenheter eller utbildning inom försäljning, gick han in med ett otroligt starkt driv och en järnvilja. Han började arbeta deltid, sedan heltid för att slutligen anställas av oss internt som account manager. Eriks framgång är ett resultat av hans vinnarskalle och målmedvetenhet från elitidrotten tillsammans med viljan att tjäna mycket pengar och att utvecklas. Vi gav Erik verktygen och utbildningen, han gav oss engagemanget och uthålligheten för att bli bäst.Eriks bästa månad i år gav honom en lön på 108.437:-Är du en Erik? Börja som hemförsäljare på heltid eller deltid och visa att du vill, kan och vågar nå dina mål. Du jobbar på uppdrag från Com Hem för vilka du säljer bredband, tv och telefoni. Du kommer huvudsakligen att arbeta i Vänersborg men arbete i närliggande kommuner kan förekomma. Jobbar du heltid har du en garanterad och en rörlig lönedel. Våra toppsäljare tjänar mellan 45.000-70.000 kr i månaden.
Västra Götalands länMer info...
 
2008-12-06Gör som Erik - bli säljare! (Uddevalla) - Uddevalla
Försäljning, MarknadFrån att ha arbetat som kassapersonal för oss blev Erik en av våra stjärnsäljare. 20 år gammal, utan erfarenheter eller utbildning inom försäljning, gick han in med ett otroligt starkt driv och en järnvilja. Han började arbeta deltid, sedan heltid för att slutligen anställas av oss internt som account manager. Eriks framgång är ett resultat av hans vinnarskalle och målmedvetenhet från elitidrotten tillsammans med viljan att tjäna mycket pengar och att utvecklas. Vi gav Erik verktygen och utbildningen, han gav oss engagemanget och uthålligheten för att bli bäst.Eriks bästa månad i år gav honom en lön på 108.437:-Är du en Erik? Börja som hemförsäljare på heltid eller deltid och visa att du vill, kan och vågar nå dina mål. Du jobbar på uppdrag från Com Hem för vilka du säljer bredband, tv och telefoni. Du kommer huvudsakligen att arbeta i Uddevalla men arbete i närliggande kommuner kan förekomma. Jobbar du heltid har du en garanterad och en rörlig lönedel. Våra toppsäljare tjänar mellan 45.000-70.000 kr i månaden.
Västra Götalands länMer info...
 
 
2008-12-04Hydraulikmontörer sökes för uppdrag i Borås! - Borås
Produktion, IndustriStudentconsulting AB är ett rikstäckande bemanningsföretag. Vi erbjuder dig som akademiker eller student deltidsjobb. Studentconsulting är ett av Sveriges snabbast växande företag med avtal med flera välkända internationella och nationella företag.Vi söker 2 personer som ska jobba som hydraulikmontörer. Inhyrningen beräknas vara ett par månader på heltid. Det förekommer en del läsning av mekaniska ritningar och det du kommer att montera är delar till mobila ledningssystem för hydraulik. Du ska ha någon typ av Teknisk utbildning från gymnasiet och ha en teknisk känsla.Erfarenhet från hydraulikmontering eller utbildning inom detta är önskvärt. Det är viktigt med rätt inställning och intresse för arbetet. Dessutom är det en fördel om du sysslar med någon typ av teknik på din fritid. Vi kommer att lägga stor vikt vid personligheten.Start i januari.Intervjuer sker löpande.Är du intresserad gå in och sök på www.studentconsulting.se
Västra Götalands länMer info...
 
2008-12-01Vill du ingå i vår studentpool på deltid för lager och truck ? - Göteborg
Logistik, Lager, TransportStarta din karriär hos oss på StudentConsulting. Vi är ett av Nordens ledande bemanningsföretag för dig som är student, akademiker eller ung i karriären. Genom oss får du chansen att jobba för välkända företag och spännande organisationer. För att snabbt kunna erbjuda rätt lösning till våra kunder behöver vi ha ett ständigt kandidatflöde och därför undrar vi om Du vill stå i vår kandidatbuffert för heltid samt deltid inom lager och produktion i Göteborg ?Du är en inskriven student eller har ett annat jobb och är villig att jobba deltid och tjäna lite extra.Vi tror att du är självgående, har huvudet på skaft och har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som t ex pakethantering, truckkörning eller allmänt lagerarbete är detta meriterande. Arbetet är ibland fysiskt krävande och kräver ofta att du kan jobba i ett delvis högt tempo.På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!Uppdragets preliminära tidramar: Uppdraget börjar inom kort
Västra Götalands länMer info...
 
2008-11-26Är du student ? Vi behöver din hjälp för besiktning av studentrum ! - Göteborg
Kontor, AdministrationFör kunds räkning söker vi nu två personer som skall genomföra lättare besiktning av studentrum och studentlägenheterOrt:GöteborgStarta din karriär hos oss på StudentConsulting. Vi är ett av Nordens ledande bemanningsföretag för dig som är student, akademiker eller ung i karriären. Genom oss får du chansen att jobba för välkända företag och spännande organisationer. Vi söker nu två noggranna och effektiva personer som är strukturerade. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att genomföra besiktning av studentrum och studentlägenheter. Du kommer att följa ett protokoll samt att dokumentera eventuella åtgärder.Besiktning kommer att ske inom 5 olika studentområden i Göteborg med omnejd. Busskort kommer att erhållas. Vi söker dig som är inskriven student inom Göteborgs Universitet och motiverad till att arbeta extra. Du skall vara noggrann och effektiv. Som person ska du ha lätt för att arbeta självständigt.En del lyft kan förekomma så god fysik är ett kravArbetstiderna kommer att vara vardagar 7-16, men kan vara flexibla till en viss del.Uppdragets preliminära tidsramar:12/1- 23 /1 med eventuell förlängning.På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka in din ansökan idag!
Västra Götalands länMer info...
 
2008-11-21Är du student och vill jobba extra som C-kortschaufför i Borås! - Borås
Logistik, Lager, TransportVi söker lastbilschaufförer till kund i Borås. Vi söker dig som vill få insikt i logistikbranschen och ett självständigt arbete hos stort attraktivt företag med goda framtidsutsikter. I tjänsten finns möjlighet att ta mycket eget ansvar. Det kommer även finnas behov på heltid hos denna kund under sommaren 2009. Vi söker dig som är alert, serviceinriktad och inte är rädd för att ta i. Självklart har du minst C- körkort.Har du truckkort, ADR intyg, bra lokalkännedom och/eller erfarenhet av arbete som chaufför så är det mycket meriterande. Stämmer beskrivningen in på dig?Ansök då snarast till denna tjänst genom att skicka in din intresseanmälan här nedan!På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka in din ansökan idag!Ansök på vår hemsida www.studentconsulting.se
Västra Götalands länMer info...
 
2008-10-23Är du student och serviceminded ? Då söker vi dig på deltid - Göteborg
Kundservice, CallcenterStarta din karriär hos oss på StudentConsulting. Vi är ett av Nordens ledande bemanningsföretag för dig som är student, akademiker eller ung i karriären. Genom oss får du chansen att jobba för välkända företag och spännande organisationer. Vi söker nu dig på deltid om du är en pigg och glad person som alltid ger ditt yttersta för att hjälpa människor.Du kommer att ingå i en kundtjänstpool för ett välkänt bostadsbolag. Mycket av arbetet kommer vara förlagt runt månadsskiftet.Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att hjälpa personer via telefon samt via kundkontakt.Som person skall du vara motiverad till att kunna hjälpa andra människor och har förståelse och är ödmjuk. Du är positiv och ser hellre lösningar istället för problem.Du är van att ta för dig och är snabblärd. Du skall även vara flexibel mellan skiftande arbetsuppgifterFör att trivas i gruppen skall du vara utåtriktad, social, lyhörd och drivande.Uppdragets preliminära tidsramar:Omgående På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka in din ansökan idag!
Västra Götalands länMer info...
 
2008-10-23Duktiga ekonomiassistenter på deltid sökes - Göteborg
EkonomiStarta din karriär hos oss på StudentConsulting. Vi är ett av Nordens ledande bemanningsföretag för dig som är student, akademiker eller ung i karriären. Genom oss får du chansen att jobba för välkända företag och spännande organisationer. Är du student och läser på distans eller halvfart ?Vi söker nu 5 ekonomiassistenter för lättare arbetsuppgifter. Du kommer att ingå i en pool för att avslasta personalen vid lönekörningar och vid extra hög belastning. Vi söker dig som är noggrann och strukturerad. Du läser ekonomi eller har erfarenhet från redovisning, bokföring, fakturering osv. Som person ska du ha lätt för att samarbeta och vara flexibel mellan skiftande arbetsuppgifter. För att trivas i gruppen skall du vara utåtriktad, social och vara lyhörd och drivande. Uppdragets preliminära tidsramar:Omgående På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka in din ansökan idag!
Västra Götalands länMer info...
 
 
2008-10-20Bokförings- och lönekontorist - Göteborg
EkonomiVi söker till vår uthyrningsverksamhet en bokförings- och lönekontorist. Tjänsten är på deltid, 2 dagar/vecka och arbetstiden kan anpassas efter önskemål. Du kommer att sköta företagets löpande bokföring samt de anställdas löner, ca: 30st. Uppdraget är på lång sikt och kan leda till en anställning i framtiden. Beräknad start i mitten, slutet av november -08. Du är som person systematisk, noggrann, glad och utåtriktad.Eftersom du kommer att jobba i bokföringssystemet SPCS samt i Kontec lönesystem, är det ett starkt önskemål att du har erfarenhet av detta.
Västra Götalands länMer info...
 
2008-10-09ÄR DU STUDENT OCH BRA PÅ ATT BYTA DÄCK ? - Göteborg
Logistik, Lager, TransportStarta din karriär hos oss på StudentConsulting. Vi är ett av Nordens ledande bemanningsföretag för dig som är student, akademiker eller ung i karriären. Genom oss får du chansen att jobba för välkända företag och spännande organisationer. Vi söker nu lagerplockare inom livsmedelsindustrin. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av plockning och andra arbetsuppgifter som förekommer på ett lagerVi söker dig som har erfarenhet från att byta däck. Du är fysiskt stark och effektiv. Du måste trivas i en arbetsmiljö med högt tempo. Är du den vi söker ? Registrera dig då omgående ?På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka in din ansökan idag! Uppdragets preliminära tidramar Uppdraget börjar omgående
Västra Götalands länMer info...
 
2008-10-08Vi søker norsktalende intervjuere! - Göteborg
Kundservice, CallcenterVi søker nå på vegne av kunde 7 norsktalende personer som vil jobbe med markedsundersøkelse! Du kommer til å foreta intervjuer pr. telefon. Ditt ansvar er å registrere opplysninger omhyggelig, objektivt og utfyllende slik at materialet som skal bearbeides og analyseres er best mulig. Oppdraget begynner i slutten av september og du får en fast lønn på 100/t. Oppdraget strekker seg i første omgang 1 uke, med eventuelt mulighet til forlengelse. Med andre ord er dette et perfekt oppdrag for deg som vil teste om dette er noe for deg og samtidig vil tjene noen ekstra kroner!Høres dette interessant ut? Send inn en søknad allerede nå, vi ser frem til å høre fra deg! Du søker på stillingen ved å registere personlig brev og cv til høyre for denne annonsen. På StudentConsulting legger vi stor vekt på personlig og profesjonell utvikling. Å være utleid konsulent hos våre oppdragsgivere innebærer at du får muligheten til å bidra med din unike kompetanse samtidig som du investerer i gode referanser i framtiden. Få fart på karrieren din og send søknaden din i dag! StudentConsulting er et av Nordens ledende bemanningsselskaper spesialisert på studenter, akademikere og unge i karrieren. Vi har alltid nye spennende del- og heltidsjobber innenfor økonomi, kundeservice, administrasjon, IT, salg, logistikk og produksjon. Du som søker må være fyllt 18 år. Du snakker flytende norsk, kanskje er du en norsk student som har flyttet til Göteborg? Som person er du utadvendt og hyggelig, og du kan jobbe både effektivt og nøyaktig. Har du erfaring med å jobbe med telefon og data er det et stort pluss!
Västra Götalands länMer info...
 
2008-10-07Sätt fart på din säljkarriär! (Partille) - Partille
Försäljning, MarknadEngagerad, initiativtagande och målinriktad? StudentConsulting är bemanningsföretaget som lägger fokus på dig som är ung och vill ha en språngbräda in i karriären. Vi är Sveriges snabbaste växande företag men är inte nöjda där. Nu söker vi dig som gillar målfokusering och brinner för goda resultat. Med andra ord söker vi dig som vill bli Sveriges snabbaste växande säljare! Direktförsäljning är den bästa skolan att lära sig personlig försäljning, service och att spetsa sin fokusering på resultat. Vi vill ge dig som är intresserad det stöd och de verktyg du behöver för att utveckla din säljtalang. Du som har viljan och engagemanget vill vi erbjuda både personlig och professionell utveckling. Visar du att du klarar av direktförsäljning visar vi dig hur du kan ta dig hela vägen till Account Manager. Vi är kollektivanslutna och erbjuder våra säljare en trygghet med en garantilön på minst 13 527kr/månad till 15 698kr/månad beroende på ålder. Utöver det tillkommer provision om 85,5 kr per abonnemang som adderas på grundlönen. De säljare som arbetat mer än 3 månader hos oss har en snittlön på 34 789kr/månaden. Under introduktionsfasen av din säljkarriär kommer du att jobba med att sälja och marknadsföra Com Hems tjänster inom digital-TV, bredband och telefoni. Målgruppen är privatpersoner boende i Com Hem-hus. Arbetspassen är främst förlagda på kvällar och helger. För den duktige finns möjlighet till stor frihet att styra sin arbetstid själv. Vi söker nu dig som vill börja med direktförsäljning/eventförsäljning och som har en vilja att bli bäst inom försäljning. Har du jobbat med direkt- eller fältförsäljning är det en merit men vi värdesätter även dina personliga egenskaper. Har du t e x varit högpresterande inom idrott, skola eller i annat sammanhang så ser vi det som en ett plus. Att du är oblyg, att du gillar att ta egna initiativ och skapa nya kontakter ser vi som självklarheter. Ta chansen och utveckla din karriär och vidga din plånbok! Sök tjänsten nu på en gång!
Västra Götalands länMer info...
 
2008-10-07Sätt fart på din säljkarriär! (Lerum) - Lerum
Försäljning, MarknadEngagerad, initiativtagande och målinriktad? StudentConsulting är bemanningsföretaget som lägger fokus på dig som är ung och vill ha en språngbräda in i karriären. Vi är Sveriges snabbaste växande företag men är inte nöjda där. Nu söker vi dig som gillar målfokusering och brinner för goda resultat. Med andra ord söker vi dig som vill bli Sveriges snabbaste växande säljare! Direktförsäljning är den hårda skolan att lära sig personlig försäljning, service och att spetsa sin fokusering på resultat. Det bästa sättet att lära sig all typ av försäljning. Vi vill ge dig som är intresserad det stöd och de verktyg du behöver för att utveckla din säljtalang. Du som har viljan och engagemanget vill vi erbjuda både personlig och professionell utveckling. Visar du att du klarar av direktförsäljning visar vi dig hur du kan ta dig hela vägen till Account Manager. Under introduktionsfasen av din säljkarriär kommer du att jobba med att sälja och marknadsföra Com Hems tjänster inom digital-TV, bredband och telefoni. Målgruppen är privatpersoner boende i Com Hem-hus. Arbetspassen är främst förlaggda på kvällar och helger. Men för den duktige finns möjlighet till stor frihet att styra sin arbetstid själv. Och kanske framför allt en stor lön! Vi söker nu dig som vill börja med direktförsäljning/eventförsäljning och som har en vilja att bli bäst inom försäljning. Har du jobbat med direkt- eller fältförsäljning är det en merit men vi värdesätter även dina personliga egenskaper. Har du t e x varit högpresterande inom idrott, skola eller i annat sammanhang så ser vi det som en ett plus. Att du är oblyg, att du gillar att ta egna initiativ och skapa nya kontakter ser vi som självklarheter. Ta chansen och utveckla din karriär och vidga din plånbok! Sök tjänsten nu på en gång!
Västra Götalands länMer info...
 
2008-10-05Transportadministratör/besiktningsman till globalt transportföretag - Göteborg
Logistik, Lager, TransportVi söker nu dig som vill arbeta med administration och besiktningar på ett globalt transport- och logistikföretag!Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att arbeta med besiktingar , där du kommer att dokumentera skador på gods, göra reklamationer, bokning och inventering av pallar, bokar extrabilar med externa transportörer samt fakturering. Arbetet innefattar också allmänna administrativa uppgifter inom spedition och logistik.Du som söker har som lägst gymnasial utbildning och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete inom spedition och logistik. Som person är du noggrann och har god administrativ förmåga.Du har god svenska och engelska i tal och skrift. God datorvana.Rekryteringen startar omgående så sök tjänsten idag!På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Genom oss får du chansen att jobba för Sveriges och Norges största och mest spännande företag.Välkommen med din ansökan på www.studentconsulting.se
Västra Götalands länMer info...
 
 
2008-10-02Systemutvecklare - Göteborg, Stockholm, Malmö
TeknikEtt innovativt företag inom videotelefoni söker nu en systemutvecklare inom området SIP, web och databas. Företaget har sitt säte i Malmö men även verksamhet i Stockholm och Göteborg. Du kommer kunna jobba fran ett av foretagets kontor eller fran ditt hem.Som systemutvecklare kommer du att ansvara för kontunuerlig nyutveckling och forbättring av bolagets serverlösning bestående av directory servrar, asterisk, webb och databas. Ett spännande, händelserikt och synnerligen meriterande arbete. Du kommer att rapportera till, bolagets Chief Architect.Företaget söker en ambitiös civilingenjör, troligtvis, med inriktning inom el/data.SIP-kompetens:OpenSERAsteriskErfarenhet av heterogena miljöerKunna SIP-stacken och SIP-RFC:arna utantill.Webb och DatabasPhp, HTML, CSS, javascriptSQL (vi anvander postgre)Linux systemadministration:Allmän administrationWebbadministrationVirituella maskiner (XEN)NätverksadministrationSystemarkitektur (replicering, DMZ, e.t.c.)Ett sinne för affärsutveckling och entreprenörsanda är ett starkt önskemål. Du är noggrann, ansvarstagande och har förmåga att jobba självständigt.Arbetslivserfarenhet är ett plus men inte ett måste.Du talar och skriver obehindrat både på svenska och engelska.
Västra Götalands länMer info...
 
2008-09-30Har du jobbat inom charkuteribranschen? Då söker vi efter dig - Göteborg
Logistik, Lager, TransportStarta din karriär hos oss på StudentConsulting. Vi är ett av Nordens ledande bemanningsföretag för dig som är student, akademiker eller ung i karriären. Genom oss får du chansen att jobba för välkända företag och spännande organisationer. Vi söker nu produktionsarbetare inom livsmedelsindustrin. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av styckning och packning av kött och andra arbetsuppgifter som förekommer inom livsmedelsproduktionVi söker dig som är motiverad till att arbeta och ta i.Du har skinn på näsan, är van att ta för dig och är lättlärd. Du måste trivas i en arbetsmiljö med högt tempo, och vara beredd att arbeta i en kylig miljö ( 8° C grader ) Som person ska du ha lätt för att samarbeta och vara flexibel mellan skiftande arbetsuppgifter.För att trivas i gruppen skall du vara utåtriktad, social och vara lyhörd och drivande. En del lyft kan förekomma så god fysik är ett krav Arbetstiderna kommer att vara vardagar 7-16Uppdragets preliminära tidsramar:Omgående På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka in din ansökan idag!
Västra Götalands länMer info...
 
2008-09-30Erfarenhet som lagerplockare? Då har vi jobb till dig - Göteborg
Logistik, Lager, TransportHeltid, GöteborgStarta din karriär hos oss på StudentConsulting. Vi är ett av Nordens ledande bemanningsföretag för dig som är student, akademiker eller ung i karriären. Genom oss får du chansen att jobba för välkända företag och spännande organisationer. Vi söker nu lagerplockare inom livsmedelsindustrin. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av plockning och andra arbetsuppgifter som förekommer på ett lagerSom person skall du vara motiverad till att arbeta, van att ta för dig och är snabblärd.Du måste trivas i en arbetsmiljö med högt tempo, och vara beredd att arbeta i en kylig miljö ( 8° C grader ) Som person ska du ha lätt för att samarbeta och vara flexibel mellan skiftande arbetsuppgifter. Du måste se detta jobb som långsiktigt.För att trivas i gruppen skall du vara utåtriktad, social och vara lyhörd och drivande. En del lyft kan förekomma så god fysik är ett krav. Meriterande är om du har truckkort och jobbat med ackordlön tidigare. Arbetstiderna kommer att vara vardagar i skift varannan vecka 9-18 och 7-16Uppdragets preliminära tidsramar:Omgående På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka in din ansökan idag!
Västra Götalands länMer info...
 
2008-09-27Receptionist deltid - Göteborg
Kontor, AdministrationVi söker till vår uthyrningsverksamhet en receptionist på deltid. För utom att sköta receptionen med att ta emot besökare ansvarar du dessutom för en växel samt utlåning av bilar.Arbetet är på deltid, onsdagar mellan 7.45 - 16.45.Arbetsplatsen är belägen på Arendal på Hisingen. Som person gillar du att jobba med service. Har du tidigare jobbat i reception och med telefonväxlar så är det en fördel.Detta uppdrag passar ypperligt för dig som är student och har möjlighet att jobba heldagar på onsdagar.
Västra Götalands länMer info...
 
2008-09-22Gör som Erik - Bli säljare! (Mölndal) - Mölndal
Försäljning, MarknadFrån att ha arbetat som kassapersonal för oss blev Erik en av våra stjärnsäljare. 20 år gammal, utan erfarenheter eller utbildning inom försäljning, gick han in med ett otroligt starkt driv och en järnvilja. Han började arbeta deltid, sedan heltid för att slutligen anställas av oss internt som account manager. Eriks framgång är ett resultat av hans vinnarskalle och målmedvetenhet från elitidrotten tillsammans med viljan att tjäna mycket pengar och att utvecklas. Vi gav Erik verktygen och utbildningen, han gav oss engagemanget och uthålligheten för att bli bäst. Eriks bästa månad i år gav honom en lön på 108.437:-Är du en Erik? Börja som hemförsäljare på heltid eller deltid och visa att du vill, kan och vågar nå dina mål. Du jobbar på uppdrag från Com Hem för vilka du säljer bredband, tv och telefoni i Mölndal med omnejd. Jobbar du heltid har du en garanterad och en rörlig lönedel. Våra toppsäljare tjänar mellan 45.000-70.000 kr i månaden.
Västra Götalands länMer info...
 
2008-09-08Merchandisers sökes 2-4/10 Partille
FörsäljningNu söker vi för kunds räkning 2 st merchandisers till ett event som kommer äga rum 2-4/10 i Partille, med en kortare utbildning 1/10. Som merchandiser under detta eventet är det Din uppgift att informera om vår kunds produkt. Du kommer stå inne i butiken och representera vår kund, i deras kläder.Vi ser att du som söker är en glad och uuåtriktad person, som alltid har ett leende på läpparna. Utöver detta bör du vara en ansvarsfull person, som inte heller är rädd för att möta nya människor. Du bör vara van att jobba i ett högt tempo, och att vara aktiv hela dagen. Du bör ha sålt tidigare, och ha en säljig attityd!
Västra Götalands länMer info...
 
 
2008-09-03Sätt fart på din säljkarriär! - Uddevalla
FörsäljningEngagerad, initiativtagande och målinriktad?StudentConsulting är bemanningsföretaget som lägger fokus på dig som är ung och vill ha en språngbräda in i karriären. Vi är Sveriges snabbaste växande företag men är inte nöjda där. Nu söker vi dig som gillar målfokusering och brinner för goda resultat. Med andra ord söker vi dig som vill bli Sveriges snabbaste växande säljare!Direktförsäljning är den bästa skolan att lära sig personlig försäljning, service och att spetsa sin fokusering på resultat. Vi vill ge dig som är intresserad det stöd och de verktyg du behöver för att utveckla din säljtalang. Du som har viljan och engagemanget vill vi erbjuda både personlig och professionell utveckling. Visar du att du klarar av direktförsäljning visar vi dig hur du kan ta dig hela vägen till Account Manager.Vi är kollektivanslutna och erbjuder våra säljare en trygghet med en garantilön på minst 13 527kr/månad till 15 698kr/månad beroende på ålder. Utöver det tillkommer provision om 85,5 kr per abonnemang som adderas på grundlönen. De säljare som arbetat mer än 3 månader hos oss har en snittlön på 34 789kr/månaden.Under introduktionsfasen av din säljkarriär kommer du att jobba med att sälja och marknadsföra Com Hems tjänster inom digital-TV, bredband och telefoni. Målgruppen är privatpersoner boende i Com Hem-hus. Arbetspassen är främst förlagda på kvällar och helger. För den duktige finns möjlighet till stor frihet att styra sin arbetstid själv.Vi söker nu dig som vill börja med direktförsäljning/eventförsäljning och som har en vilja att bli bäst inom försäljning. Har du jobbat med direkt- eller fältförsäljning är det en merit men vi värdesätter även dina personliga egenskaper. Har du till exempel varit högpresterande inom idrott, skola eller i annat sammanhang så ser vi det som ett plus. Att du är oblyg, att du gillar att ta egna initiativ och skapa nya kontakter ser vi som självklarheter.Ta chansen och utveckla din karriär och vidga din plånbok! Sök tjänsten nu på en gång!
Västra Götalands länMer info...
 
2008-08-18Vi söker isländsktalande intervjuare! - Göteborg
KundserviceVi söker för kunds räkning 1 intervjuare som talar isländska som vill jobba med marknadsundersökningar. Du kommer att intervjua personer per telefon dagtid, heltid under ca en veckas tid. Du kommer att registrera information som sedan ska bearbetas och analyseras. Ett perfekt uppdrag för dig som vill tjäna lite extra pengar.Låter detta intressant? Skicka din ansökan till oss, vi ser fram emot att höra av från dig.Du som söker ska ha fyllt 18 år. Du talar flytande isländska, kanske är du isländsk student som flyttat till Göteborg. Som person är du utåtriktad och kan jobba både effektivt och noggrannt. Har du erfarenhet av att arbeta med telefon och dator som verktyg så är det ett stort plus.
Västra Götalands länMer info...
 
2008-08-12Orderplockare extra
Lager/logistikAcademic Work söker för kunds räkning två orderplockare. Vår kund är verksam inom leksaksindustrin och säljer mycket på postorder. Vi söker dig som vill ingå i en pool av extraarbetare i höst. Du ska studera till hösten och kan jobba cirka 2 dagar per vecka.Arbetsuppgifter: I rollen kommer du att arbeta med plocka och packa ordrar. Flyttning och upppackning av kartonger kan också förekomma.
Västra Götalands länMer info...
 
2008-07-31Kreativ konstruktör, extra
TeknikAcademic Work söker för kunds räkning en kreativ konstruktör. Kundföretaget är en strategisk designbyrå som skapar affärsnytta genom att stärka kunders konkurrenskraft med design som verktyg. Detta är ett litet företag i centrala Göteborg med trevlig stämning och goda utvecklingsmöjligheter.Arbetsuppgifter: Som kreativ konstruktör kommer du att arbeta med design och utveckling av olika produkter. Du kommer t.ex. att - Konstruera. - Formbestämma.
Västra Götalands länMer info...
 
2008-07-30Betalningshandläggare deltid
Kontor/AdministrationAcademic Work söker nu för kunds räkning en betalningshandläggare till Göteborg. Kundföretaget är en stor aktör inom verksamheten beslutsstöd, kundutveckling och betalningsuppföljning. De har sina lokaler i centrala Göteborg och önskar nu utöka sin arbetsstyrka med en betalningshandläggare på deltid.Arbetsuppgifter: Som betalningshandläggare kommer du att arbeta med: • Uppringning av gäldenärer • Framtagning och överenskommande av betalningsplaner • Rådgivning Du kommer att arbeta efter satta mål, vilka grundar sig på att få gäldenärerna att betala sina fodringar till företaget.
Västra Götalands länMer info...
 
2008-07-20Student till orderplockning på deltid - Göteborg
LogistikTjänsten är en roll som orderplockare/lagerpersonal på ett företag inom charkuteribranschen. Arbetet utförs mestadels i kyllager, men även en del i fryslager. Som uthyrd konsult hos oss kommer du att arbeta i team ed en erfaren person och assistera vid orderplockning, paketering och vanligt förekommande kringarbete på ett lager.Arbetstiderna är måndagar och torsdagar ca 8-17. Övertid förekommer ofta.Vi kommer till tjänsten anställs flera personer, så det är inget krav att man kan jobba både måndagar och torsdagar varje vecka, men du bör kunna ta något pass i veckan. Vi söker dig som är arbetssugen och är beredd att hugga i. Du har skinn på näsan, är van att ta för dig och är lättlärd. Du smälter lätt in i en grupp och klarar att lätt ställa om mellan olika arbetsuppgifter. Många tunga lyft förekommer, varför det är av vikt med god fysik. För att trivas i gruppen är du utåtriktad och tar för dig. Det är ett krav att man kan stanna kvar på arbetsplatsen tills jobbet för dagen är klart, även om klockan har passerat 17.00. Alla hjälps åt tills allt är klart. Truck-kort är meriterande, men inget krav. Tidigare erfarenhet av liknande arbete är en stor merit.
Västra Götalands länMer info...
 
 
2008-07-20Bilvårdare - deltidsuppdrag för student - Göteborg
ÖvrigtTjänsten är ett bemanningsuppdrag, där man är uthyrd till ett välkänt biluthyrningsföretag och har ansvaret för att ställa iordning bilar som kommit in från uthyrning, så att de är redo för att lämnas ut igen. Du tankar, tvättar, putsar och ser till att bilen känns som ny till nästa kund.Tjänsten är på vardagar kl 14-18 och beräknas pågå under augusti månad. Ev förlängning kan bli aktuellt.Vi söker dig som är student. Kanske är du studieledig under augusti och tycker att det är lagom med en tjänst på 50% då. Om det blir förlängning in på terminen kan det vara aktuellt att två personer delar på tjänsten, för att möjliggöra att kombinera detta med studier.Du är en noggrann person som gillar att göra ett perfekt jobb, samtidigt som du har tempo och klarar av att göra i ordning flera bilar per timma. Du har lätt för att ta instruktioner och fungerar väl i samarbete med andra i teamet. B-körkort och god körvana är ett krav.
Västra Götalands länMer info...
 
2008-07-18Serviceminded kundtjänstmedarbetare - Göteborg
KundserviceÄr du en problemlösare med telefonvana, god serviceförmåga, har stort intresse för IT och datorer och har hög social kompetens samt trivs att arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften? Om detta stämmer in på dig är du välkommen att söka denna tjänst!Gymnasiekompetens, telefonvana och datorvana.Det ställs höga krav på noggrannhet, tålamod och på den sociala kompetensen.På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi har alltid nya spännande del- och heltidsjobb inom Ekonomi, Kundservice, Administration, IT, Försäljning, Logistik och Produktion. Läs mer om oss och våra lediga jobb på www.studentconsulting.se.
Västra Götalands länMer info...
 
2008-07-16Kassa- & Butikspersonal, Deltid sommar
Försäljning/MarknadsföringAcademic Work söker för kunds en person som kan arbeta deltid from v.30 och 5 veckor framöver. Vår kund är en större butikskedja med ett antal butiker runt om i landet. Tjänsten är belägen i kundens butik i Gamlestaden i Göteborg. Som Kassa och butiksbiträde kommer du att göra allt från kundeservice, sitta i kassan, plocka upp varor till att märka och sortera varor. Exempel på arbetsuppgifter: - Kassaarbete - Kundservice - Orderplock
Västra Götalands länMer info...
 
2008-06-25Receptionist för lunchavlösning på Hisingen sommararbete
Kontor/AdministrationVi söker nu för kunds räkning en receptionist. Kunden arbetar inom transportbranschen och behöver hjälp med avlösning under lunchen under 3 timmar per tillfälle. I rollen som receptionist kommer du att ta hand om besökare samt besvara inkommande samtal. Andra administrativa arbetsuppgifter kan förekomma. Rollen kräver att du är framåt och social och tar egna initiativ.
Västra Götalands länMer info...
 
2008-06-11Ekonomiassistent deltid löpande
Ekonomi/FinansAcademic Work söker nu för kunds räkning en ekonomiassistent till Kungsbacka. Kundföretaget har verksamhet inom IT och levererar funktionella tjänster till sina kunder. De behöver nu hjälp inom sin ekonomifunktion och hittar vi rätt person finns goda möjligheter till rekrytering hos kund.Arbetsuppgifter: Som ekonomiassistent kommer du att arbeta med bland annat: • Löneberedning för 50 anställda tjänstemän • Reception, växel, administration • Övriga kontors/assistentuppgifter
Västra Götalands länMer info...
 
2008-06-05Kundtjänst sommar deltid
Kontor/AdministrationAcademic Work söker nu för kunds räkning en kundtjänst medarbetare till Göteborg. Kundföretaget utvecklar och säljer produkter inom området leksaker. Företaget har försäljning i ett 25-tal länder. Kontoret i Göteborg behöver en extra arbetsstyrka i sommar och söker därför en kundtjänst medarbetare som skall arbeta med varierande och viktiga uppgifter.Arbetsuppgifter: Inom kundtjänst kommer du att arbeta med bland annat: • Kundservice • Leverans- och fakturafrågor • Ta fram beslutsunderlag
Västra Götalands länMer info...
 
 
2008-06-05Innesäljare sommararbete v. 27-34
Kundtjänst/CallcenterAcademic work söker nu för kunds räkning en kvalificerad innesäljare. Som innesäljare kommer du att arbeta självständigt med att ringa befintliga kunder utifrån givna ringlistor och ta emot order och beställningar. Registrering sker i ordersystemet Jeeves. Andra administrativa arbetsuppgifter kan förekomma.
Västra Götalands länMer info...
 
2008-06-04Back-Office medarbetare Sommararbete Deltid
Kontor/AdministrationAcademic Work söker nu för kunds räkning en Back-Office medarbetare till Göteborg. Kundföretaget utvecklar och säljer produkter inom området leksaker. Företaget har försäljning i ett 25-tal länder. Kontoret i Göteborg behöver en extra arbetsstyrka i sommar och söker därför en Back-Office medarbetare som skall arbeta med varierande och viktiga uppgifter.Arbetsuppgifter: Som Back-Office medarbetare kommer du att arbeta med bland annat: • Kundservice • Leverans- och fakturafrågor • Ta fram beslutsunderlag
Västra Götalands länMer info...
 
2008-05-31Systemutvecklare, Extra
ITAcademic Work söker för kunds räkning en Systemutvecklare. Kunden är ett mindre företag som konstruerar, tillverkar och programmerar datoriserad styrutrustning för processer och maskiner. Som systemutvecklare för vår kund kommer du att arbeta i ett projekt där du kommer att utveckla en huvudplattform som är baserad på Linux. Du kommer att exempelvis att: • Utveckla huvudplattformen • Bidra till att skapa utvecklingsmiljö • Flytta applikationer från en position till en annan. De program man arbetar i är Linux-baserade. Du kommer huvudsakligen att arbeta med inbyggda system och nära elektroniken, med drivrutinen som styr.
Västra Götalands länMer info...
 
2008-05-29Är du student och har truckkort? - Göteborg
LogistikArbetet är hos en av våra kunder som producerar plastkomponenter till bland annat fordonsindustrin. Uppgifterna består av att övervaka maskiner, göra felsökning vid stopp samt lagerarbete med truckkörning. Arbetstiden är förlagd på dag- och nattskift under helger. Detta är ett jobb för dig som är student och vill jobba extra under helgerna.Vi ser gärna att du har vana av lager och/eller industri och för att göra ett bra jobb tror vi att du är ordningsam och van att arbeta i grupp. Du har också truckkort och har kört sedan tidigare. Missa inte detta tillfälle att knyta kontakter inom industribranschen och tjäna extra pengar!Tillträde kommer att ske omgående så anmäl ditt intresse redan idag med ett utförligt CV och personligt brev!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Genom oss får du chansen att jobba för Sveriges och Norges största och mest spännande företag.
Västra Götalands länMer info...
 
2008-05-27Skapa din egen framgång som Com Hem-säljare! - Uddevalla
FörsäljningLåt oss ge dig verktygen och utbildningen för att lyckas så ger du oss energin, uthålligheten och viljan. Tillsammans gjuter vi din framgång som hemförsäljare med chans till avancemang inom vår egen organisation, nationellt och internationellt. Du kommer bedriva hemförsäljning för Com Hems räkning i form av bredband, tv och telefoniabonnemang till fastigheter som redan är anslutna till Com Hem. Arbetet är förlagt till vardagskvällar och helger med ett krav på minst tre pass i veckan. Du jobbar för garantilön men vi kommer se till att du kommer upp i provisionslönen som är väsentlig. För att lyckas med uppdraget har du ett starkt intresse för att göra affärer och ser möjligheterna i mötet med kunden. Du är prestigelös och målmedveten samt drivs av att öka din försäljning - vilket direkt påverkar din egen inkomst. Säljerfarenhet med goda resultat är meriterande eller att du är en högpresterande person inom t ex idrott eller utbildning. Du är självständig, initiativrik och vill vara bäst på det du företar dig. Så se till att skaffa dig den inkomsten du tycker att du är värd och sök tjänsten.
Västra Götalands länMer info...
 
2008-05-22Speditörsassistent sökes för sommarjobb på globalt företag! - Göteborg
AdministrationVi söker nu dig som vill arbeta som speditörsassistent på ett globalt transport- och logistikföretag!Som speditörsassistent arbetar du på en sjöexport avdelning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att arbeta med B/L och fakturering. Arbetet innefattar också allmänna administrativa uppgifter inom spedition och logistik.Du som söker har som lägst gymnasial utbildning och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete inom spedition och logistik. Som person är du noggrann och har god administrativ förmåga. Rekryteringen startar omgående så sök tjänsten idag!På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Genom oss får du chansen att jobba för Sveriges och Norges största och mest spännande företag.
Västra Götalands länMer info...
 
 
2008-05-16Kundtjänstmedarbetare, Extra
Kundtjänst/CallcenterAcademic Work söker nu för kunds räkning en Kundtjänstmedarbetare. Kundföretaget arbetar med inrikestransporter och deras kundtjänstavdelning finns belägen centralt i Göteborg. Som Kundtjänstmedarbetare kommer du huvudsakligen att arbeta med att ta emot samtal från Kundföretagets kunder som finns över hela Sverige. Du kommer t ex att arbeta med: -Kundkontakt via telefon. Besvara frågor från kunder rörande olika transporter. -Orderhantering i datasystem, boka ordrar från kund. -Plocka och packa ordrar på lagret som ligger i anslutning till Kundtjänstavdelningen
Västra Götalands länMer info...
 
2008-05-15Chaufförer med C-körkort sommarbete
Lager/logistikAcademic Work söker för kunds räkning två chaufförer med C-körkort och som vill arbeta med att leverera glass i Göteborgsområdet i sommar. Vår kund är en välkänd leverantör av glass och verkar runt om i hela landet. Jobba på ett attraktivt företag i expansion och som årligen omsätter 700 miljoner kronor. Som chaufför kommer du att leverera glass i Göteborg med omnejd. I arbetsuppgifterna ingår: - Köra ut och leverera glass efter inkommen order från kunder - Lasta på och av varorna - Lägga upp varorna snyggt i butik samt se till att det är rätt skyltat - Bemöta kunden på ett trevlig och professionellt sätt Perfekt för dig som gillar att arbeta självständigt, ett riktigt glassigt jobb!
Västra Götalands länMer info...


Lediga jobb i...
- Hela Sverige - Blekinge län - Dalarnas län - Gotlands län - Gävleborgs län - Hallands län - Jämtlands län - Jönköpings län - Kalmar län - Kalmars län - Kronobergs län - Norrbottens län - Sjælland - Skåne län - Stockholms län - Södermanland - Södermanlands län - Uppsala län - Värmlands län - Västerbottens län - Västernorrlands län - Västmanlands län - Västra Götalands län - Örebro län - Östergötlands län

Copyright © 2023 ME Data - StudentRekrytering.se
Annonsörer: